Koulutien turvaaminen Porintiellä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Koulutien turvaaminen Porintiellä.


Vieras

#1

26.08.2015 12:36

Oman sekä toisten lasten turvallisuuden parantamiseksi!

Vieras

#2

26.08.2015 18:44

Koulutien tulee olla turvallinen kaikille, erityisesti pienille ja perheille joiden arvoissa lähikoulu on 1. sijalla. Asia lasten roudaamisesta yksityisautoilla niin lähelle kuin mahdollista koulun ovea, on ollut tapetilla vuosia. Raumantien puolesta on taisteltu ja nyt on puskaradio kertonut vinkkinä Porintiestä. Jos koululaiset tulee ympäri Uuttamaata istuen autossa kymmeniä minuutteja tekisi varmaan hyvää kävellä ostarilta pari minuuttia turvallista jalankulkuväylää kouluun, ennenkuin istuu päivän pulpetissa. Olisihan se turva myös ranskiksen oppilaille, niille jotka kuuliaisesti kävelevät ostarilta ja niillekin joiden vanhemmat eivät välitä muiden turvallisuudesta, lasten syytähän tämä ei ole

Vieras

#3

27.08.2015 06:18

Lapsenlapset liikkuvat siellä päivittäin!
Porintie viitonen

#4

29.08.2015 05:55

Onpa kummallinen vetoomus, miksi ihmeessä? Raumantie on "kuristettu" ja samalla siirtänyt liikenteen Porintielle. Minusta olisi parempi jos ostarin liikenne lukot avattaisiin taas ja koluliikenne hoituisi Raumantietä pitkin. Porintie 5 on aamuisin hankala lähteä pihalta kadulle kun on niin paljon väärinpysähtyneitä autoja tukkimassa.

Paikallinen

#5

29.08.2015 08:56

Onko kukaan yrittänyt löytää ratkaisua Ranskiksen rehtorin ja johtokunnan kanssa? Koulukin voisi vaikuttaa asiaan, esim. neuvomalla vanhempia liikenneriseistä, järjestämällä yhteiskuljetuksia, vaikuttamalla liikennejärjestelyihin ostarin alueella kaupungin kanssa. Tosin aiemmat yhteydenottomme Ranskikseen ovat olleet tuloksettomia, kun rehtori on ollut haluton minkäänlaiseen vuoropuheluun. Toivottavasti tämä adressi auttaa.

Sinänsä töyssyjen ja kavennusten lisääminen Porintiella alueen vakituisten asukkaitten kiusaksi on myöskin harmillista. Kenties yksisuuntaisuus olisi nopein tapa ensi alkuun. 

Lopuksi, porintie 2n vanhemmille vinkikisi, lapset juoksevat usein portaita alas suoraan suojatielle katsomatta yhtään, tuleeko autoja. 


Vieras

#6

30.08.2015 06:46

Vastuu on meillä aikuisilla, jotta lapset voivat liikkua turvallisesti liikenteessä.

Vieras

#7

31.08.2015 14:56

Kavennuksien teko Porintielle ei varmaankaan onnistu, koska tie jo ennestään niin kapea, ettei siinä silloin pystyisi ohittamaan toista autoa. Yksisuuntaiseksi muuttamisestakaan en koe olevan mitään hyötyä, yhtä kovaa ihmiset ajavat vaikka kulkisivat vain yhteensuuntaan. Mutta hidastetöyssyjä olen itsekkin miettinyt tarpeelliseksi, ne tosin pitäisi sijoittaa niin, etteivät ne rajaa jo ennestään niukilla olevaa parkkeeraustilaa. Mutta ajonopeuden hidastuminen mihin aikaan tahansa päivästä varmasti tekisi Porintiestä turvallisemman. Jos lapset halutaan kulkemaan ostarin kautta, oman lapseni kohdalla ainakin toivoisin, että sinne asennettaisiin liikennevalot tätä trafiikkia turvaamaan, tällöin lapset pääsisivät sieltä varmasti paljon turvallisimmin mielin kouluun, myös vanhempien mielestä.

Porintie 5:n asukas

#8 Turhaa vouhotusta

03.09.2015 20:41

Porintien "ruuhkat" johtuvat vain ja ainoastaan lapsiaan roudaavien koululaisten vanhempien autoista. Lapset voi aivan hyvin jättää autosta vaikkapa Ulvilantien pysäkeille, mistä nopeasti kipaisee kouluun.