Nuppulinnan ja Purolan asemat säilytettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Nuppulinnan ja Purolan asemat säilytettävä.

Arja

#26 VR:n arvot

29.09.2015 04:42

Kuinka VR:n arvot sopivat yhteen lopettamisen kanssa???????????? Toivotaan VR:n johdolta vastausta!

VR:n nettisivuilta kopioitu:

Visiomme on olla Suomen johtava matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys.

Perustehtävämme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä matkustamisen ja logistiikan palveluja.

Vastaamme asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla infrarakentamisen palveluja, jotka kattavat hankkeen koko elinkaaren. Kotimarkkinamme ovat Suomessa ja Venäjällä.

VR Group etenee kohti visiota strategialla, jossa keskeistä on asiakaslähtöisyys, kilpailukyky, kasvu ja perusasioiden kuntoon laittaminen.

VR Groupin kaikkea tekemistä ohjaavat viisi arvoa, jotka ovat

  • asiakas toiminnan lähtökohtana
  • turvallisuus ja vastuullisuus
  • yhdessä tekeminen
  • uudistuminen ja
  • tavoitteellisuus.

Vieras

#27

29.09.2015 15:33

Juna on ainoa jolla pääsen töihin Helsinkiin. Tuusulan kunta ei meistä välitä, joten en usko että liityntäliikennettä on tulossa. Nykyiset pari bussivuoroa kulkevat vain kouluaikoina ja tilausliikennekin on rajoitettu päiväsaikaan. Jos ei korvaavaa liikennettä tule niin tässä on yksi karenssin kautta työnsä lopettava, kunto ei kestä 5 km tarpomista kelissä kuin kelissä.

Vieras

#28

30.09.2015 12:34

Ehdottoman tärkeää olisi, että Purolan ja Nuppulinnan seisakkeet pysyisivät junaliikenteen piirissä, koska niiltä alueilta eivät pääse ihmiset töihin tai opiskelupaikkoihin muulla, kuin paikallisjunalla. Kaikilla ei ole autoa käytössään eikä nuorilla jatkokoulutuksen aloittavilla vielä ajokorttia.
Santtu

#29 Nuppulinna ja Purola säilytettävä

04.10.2015 17:50

VR:ää ei kiinnosta liikenteenhoito vaan mahdollisimman nopea voittojen keruu johtajiensa palkkioiden ja bonuksien kasvattamiseksi! Tämä ahneus on täysin ymmärrettävää. On kuitenkin käsittämätöntä, että valtion omistajaohjaus- ja liikenneministerit eivät puutu mitenkään valtion etujen vastaiseen toimintaan. Liikennevirasto on juuri aloittnut Helsinki – Riihimäki välin parannustyöt, joiden ykkösvaiheessa mm. Purolan laiturit uusitaan ja niille rakennetaan hissit. VR vastaa tähän lopettamalla liikenteen! Mahtaako tässä häntä heiluttaa koiraa? Onko Aro nostanut itsensä jo niin korkealle, että olisi syytä tönäistä tikkaat nurin? Jos valtion kokonaan omistama VR ei ole poliittisen johdon käsissä, kuka sitten määrää näissä yhtiöissä? Mitään järjellistä selitystä näiden liikennepaikkojen sulkemiseen ei ole tullut. On valitettu helsingin ratapihan ruuhkaisuutta ja tämä on varmasti totta. Helsingin ratapiha on tukossa, mutta Nuppulinnasta tai Purolasta ei sinne ole ikinä tullut yhtään junaa, joten niiden poistaminen pysähdyspaikoista ei auta tilannetta.


Vieras

#30

06.10.2015 05:57

Kuljen usein junalla töihin ja seuraava pysäkki eli Saunakallio on jo melko kaukana.

Vieras

#31

08.10.2015 13:02

Jos junat eivät enää pysähdy Purolassa ja Nupulinnassa, se vaikeuttaa merkittävästi mahdollisuutta hoitaa asioita. Purolassa asuvien kaupat ja muut tärkeät palvelut ovat Järvenpäässä, joten sinne on sitten lähdettävä omalla autolla. Jos autoa ei ole, lienee taksikyyti ainoa mahdollisuus. Kallista eikä lainkaan ympäristöystävällistä!

Vieras

#32

12.10.2015 06:09

Nuppulinnan asema on erittäin tärkeä, koska linja-autokaan ei
liikennöi Tuusulan Linjamäessä kuin yhden kerran aamulla ja
illalla. Kaikilla ei ole autoa jolla pääsisi asioilleen.Kellokoskelle on 4 km ja Jokelaan 7 km. Junien on Nuppulinnassa.

Vieras

#33

14.10.2015 13:47

Olen huolissani miten pääsee Helsinkiin töihin Saunakallioon tulee liian pitkä matka kun lähtee aamun ekoilla junilla minä veronmaksaja ja tasa arvonkin vuoksi katson että julkiset kulkuneuvot täytyy toimia n.s pääradalla niitähän piti parantaa niin että mahdollisimmat monet matkustajat saa käyttää julkisia millä me käydään kaupoilla ,lääkäreillä Jokelassa ja muitten asioitten hoito vaikeutuu vuodesta 67 asunut ja köyttänyt sen jälkeen junia vain ja ainoastaan nyt sekin ilo viedään pallo on hukassa täytyy sanoa tippa tuli linssiin

Vieras

#34

20.10.2015 11:09

Mitä vihreät tuumaavat? Ainoa mahdollisuus liikkumiseen oma auto. VR:n pitää olla palveluyritys. Kaikki eivät voi/halua asua pikku lokerossa kerrostalossa!

Haluaisin myös kansanedustaja Kaikkosen kommentit.


Vieras

#35

29.10.2015 11:48

Koska asun nuppulinnassa ja se on ainoa julkinen koko kylässä.

Vieras

#36

30.11.2015 20:44

Ihmiset ovat muuttaneet paikkakunnalle hyvin yhteyksien varrelle. Nyt vedetään matto jalkojen alta, kun viedään yhteydet. Asuntojen hinnat laskevat, kun ei ole joukkoliikennettä käytettävissä. Kuka vastaa näin suurista päätöksistä, jotka koskettavat paikkakunnalle asettautuneiden asioita ja suuria päätöksiä?

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…