Psykiatrinen pakkohoito on lakkautettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Psykiatrinen pakkohoito on lakkautettava.

Lopetettava on

#126 Thomas Szasz video kuunnelkaa!

26.08.2017 18:10

Tä ä psykiatri kannattaa ainakin tällaista aloitetta arvelisin niin : 

 

hakuun : CCHR Co-Founder Dr. Thomas Szasz, Professor of Psychiatry Emeritus


Vieras

#127 Re:

21.10.2017 03:58


Vieras

#128 Joo nain on.Re:

21.01.2018 07:32

#107: -  

Koko psykiatrian teoria on ilmeisesti tehty virkamiesten kayttöön.psykosomatialla niin KGB kuin toerioista pahaksi tullut suomi aloittaa psykiatrian väärinkäaytön, koska virkamiehella ei ole muuta keina kuin odottaa etta henkilö tulee kehon kipuja valittelee, silloin virkatohtorit hyökkää kuin susi lauma sadistisesti potilaan kimppuun psykosomatialla ja naamasta näkee millaista " auttamista " eli kidutusta valtiolla on tarjolla.

 

Kaikki tallaiset teoriat synnyttävät isanmaa vihaa ja tekevät isanmaataan rakastavista ihmisista isänmaataan pelkääviä, vihaavia, vapisevia ihmisraunioita .

"auttamisen" jälkeen heidän minuutensa ja kaikki oman arvon tunto on tuhottu, he tulevat itsemurhaisiksi, koska eivät pysty selviämaan siitä julmuudesta mitä "auttjat" harjoittaa..

 

On päivän selvä että koko psykiatrian teoriaon valtiolliseen kidutukseen tehty ja juuri tästä syystä psykiatri ketut on listanneet jokaisen kehon kivun mielisairauden merkiksi että he "saavat keinotekoisen syyn" kehon kivuista kidutuksen aloittamiseen.

 

 

Sairauden tunnottomat psykiatrit ei myönnä että koko teoria on poliittiseen kidutus tarkoitukseen tehty.

 

Miksi meille väkisin valtio pakko tuputtaa noin sairasta eugenismille haisevaa ja maistuvaa teoriaa..

 

 

Miksi me emme saa ainoastaan edes sairastaa kun pahaksi teorioista tullut valtio alkaa halventaa meitä sadistisilla, sairailla ja äärimmäisen vainoharhaisilla koululääketieteen teorioilla.

 

Jokainen psyykke diaknoosi on.musta tuntuu diaknoksi (ilman labra tai muuta faktaa diaknoosien teossa) 

Ja on ihmisokeus rikolllisuutta tehdä kehon kivuista mielisairaan pepereita ja inttää niitä totuutena..

Hyi kuinka sairas eugenistinen yhteiskunta meillä on..

Laitetaan juutalaismerkkejä hihaan vaikka kehon kivuista (ihmisten ei anneta edes sairastaa rauhassa) 

Vainoharhaiset tohtorit ja hoitajat alkavat potkia mitätoidä ja ottaa yksilön minuutta pois ja oman arvon tuntoa kaikin keinoin kun ensin ovat sadismissaan leimanneet.yksilön kehon kivut.mielisairauden.merkiksi, joka on samaa vainoharhaa kun eugenismi jossa uskottiin etta psyykke asuu luissa ja siksi psykiatrit kaasu leireilla mittasi juutalaisten luut, koska halusivat varmistaa etta ainoastaan " mielisairaat" luut tuhotaan,

He olivat mittanauhallaaan päätelleet etta juutalainen luunmalli on.se josta mielisairaus maapallolle tulee ja koko maailma uskoi näitä vainoharha psykiatreja ja eugenisti psykiatrit sai nobel palkintoja suuresta tieteestä..joka tehtiin puhtaasti juutalaisten tappamista varten..

Oikeuden käynneissäkin sairauden tunnottomat psykiatrit intti että he tekivät vain tärkeää tieteellistä työtä.

 

Samoin meillä nyt valtio antaa noiden vainoharha teoreetikoiden merkata kehon kipu potilaita mielisairaaksi ja sallii että kehon kipu potilaat väkivalloin pakotetaan psykiatrille ja vielä vakivaltaisemmin pakotetaan uskomaan moisia super barbaareita vainoharhaisia koululääketieteen teorioita, ja.mikä pahinta valtio sallii, etta ihmisiä vangitaan vankilamaisiin olosuhteisiin,.joka on aina kidutusta, joissa ihmiset tulevat ensimmäistä kertaa itsemurhaiseksi, siellä he ovat kuin ISIS in kaappana ja valtio ei suojele kansaa barbaareilta kiduttavilta koululääketieteen vankiloilta, jonne viedään syyttomiä kehon kipu potilaita.

.ja alku syynä se että yksilö on tehnyt virheen koska on mennyt teorioista vainoharhaiseksi tulleelle valtiollemme valittaa kehon kipuja.. se on vaarallista ja sitä pitää varoa.

Duodenicum in sivuilla pakko hoito suositukset sanovat:

" kliinisen työkyvyn menettämisen oikeuttavan pakkohoitoon, eli mikä tahansa kehon sairaus joka vie väliaikaisesti tai pysyvästi työkyvyn.

Valtion laissa pakko hoitoa saa kayttää vain jos yksilö on vaaraksi

 

Eli tohtoreilla on vuoskymmeniä ollut ihan oma.laki, joka synnyttää valtavaa isänmaa vihaa ja takaan että joka kerran kun toeroista väkivaltiaseksi barbaariksi tuleet tohtorit kiduttavat kehon kipu potilaita vankilaa kuvottavammissa paikoissa, joissa ihmisten käsittely on niin ala arvoista ja vakivaltiasta että ainoastaan juutalais leiri kuvaa niiden kauheuksia.

 

 

Nain.pahasti sadistisiin teorioihin sairas valtio suomi on..

Katsellessani kaikkea tätä barbarismia uskon etta suomi ei kauan ole olemassa, se on niin pahasti rokittänyt sadisti teorioilla, etta epailen että suomen rajoja harva omista enää puolustaa, koska se olisi vainoharhaisiin ja vaarallisiin ja äärimmäisen sadistisiin teorioihin sairastuneen maan puolustamista joka on vaarallinen omalle kansalleen.

 

Maassa ei voi edes sairastaa.vainoharha valtio alkaa simputtaa kuin piru oireita jne..


Vieras

#129

27.03.2018 03:08

Sadistiset persoonat nimittelevat netissakin ihmisia skitsofreenikosksi, heti jos eivat pida mielipiteesta, jojakainen tuollainen on puhdas sadisti, kuten psykiatriassa toskentelevat on 100%.

jos koululaaketiede olisi fiksu, se pyytaisi kaikki ihmisojkeus rikokset anteeksi, joita se on tehnyt koko suomen itsenaisyyden ajan.merkanut ihmisia kuin hullu kehon kivuistamielisairaaksi  kiduttanut psykiatrisin kidutusmenetelmin siita jos potilas on erehtynyt menee valtiolle kertoo kipujaan..valtiomme sadisti ja haukkuu ihmisia jos he sairastelevat, eli kayttaa solvvjana ja haukkujana psykiatreja, jotka vangitsevat heti kidutukseen, jos et pysty peittamaan sita ettet usko yhteenkaan poliittiseen takoitukseen tehtyyn pannukakku teoriaan, joita syntyi pannukakun kieltamisen jalkeen heti uusia mutta aarimmaisen vaarallisia teorioita: evoluutio ja psykiatria, josta syntyi eugenismi.

Barbaariset ihmiset ovat aina kekisineet sadistisia kidutus teoriota ja nauttineet siita etta paasevat lrimaamaan, koska heilla ei ole omaa tuntoa, he nakevat muut skitsoina yms..jonka tyyppisia nimityksia ainoastaan sadisti persoona pystyy kayttamaan toisista.

Psykiatria on 100% sadismia ja psykoatriksi hakeutuu ainoastaan sadisteja..eika kukaan muu voi edes kayttaa noin halventavia diaknooseja toisia vastaan ja he latovat niita jo taalla netissa heti jos mielipide ei miellyta.

 

Mielisairain on aina se joka nakee toiset mielisairaana ja aarimmaisen vainoharhaiset sadistit jopa kehon kivuista..

 

Kylla tuli itsenaisesta suomesta sadisti toerioihin sairastunut kauhu valtio, jonka paikka nayttais olevan siperiassa, eurooppaan nain sadisti valtio ei kuulu, jonka sadismilla ei ole mitaan rajaa..simputtaa ja tekee mielisairaan papruja jopa kehon kivuista.ja kiskoo  vankilamaisiin gettoihin..hyi hitto mita barbarismia ja sadismia nuo koululaaketieteen poliittiseen kayttoon tehdyt kidutus teoriat on..suoraa sadismia ja vainoharhaiset sadistit uskoo sadismin olevan auttamista..

Koululaaketiede on aina tehnyt poliittiseen kayttoon illuminatyn tilauksesta teorioita ( eigenismi) ja kiduttanut niilla ihmisia ja rakentanut isanmaan vihaa ja saanut isanmaataaan rakastavat ja siihen luottavat yskilot pelkaamaan ja vihaamaan isanmaataan.

Jokainen psykiatrian julmaa teoriaa, terminologiaa, leimoja harrastava henkilo on tunteeton sadisti ja ainoastaan sadisti pystyy toimimaan psykiatrina..

Nauttii ihmisen karsimyksista ja kasvattaa karsimysta sadistisesti sivaltelemalla kehon kivuistakin mielisairaiden kirjoihin..joko meni perille etta psykiatriaa pystyy harrastamaan vain sadisti persoonallisuus joka saa nautintonsa leimoista ja sadistisista sivalluksista joka alkaa kehon kivuista ja sit sadismi vahvistuu pian jokasikin psykoosiksi..

 

Suomen kaltainen valtio on vaarallinen valtio kansalle..valtio onpuhtaasti nazi tyyppiseksi eugenisti sadistiksi kouluttanut tohtorimme, joiden julmuus. Vie suomen itsenaisyyden.

 Ei kai kukaan puolusta tallaista sadistisiin teorioihin sairastunutta mielipuoli valtiota joka hyokkaa kuin barnaari  psykosomatioillaan  sairaita vastaan sadismia ja kidutusta harjoittavaa maata..suomen puolustaminen olisi sadismin puolustamista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#130 Re: Ammattirikollinen vs mielisairas

27.03.2018 04:02

#2: Jani Kristian Virta - Ammattirikollinen vs mielisairas 

Koska valto ei voi vangita lainkuuliaisia kansalisia, on valtion pakko ollut keksia psykiatreja kidutukseen ja vangitsemiseen ja kaiken varisia sadisti teorioita kuten psykosomatia, joita kaytetaan keinotekoisena syyna poliittiseen pakko hoitoon.

Se tapahtuu seuraavasti..

Tyhma potilas menee valtion terveyskeskuksiin valittaa oireitaan ( viisas ei mene koska tietaa etta valtio pitaa kehonkipuja poliittisena vangitsemis syyna)

Valtio inttaa oireita psyykkiseksi, koska haluaa kansalaisiaan kidutettavan..psykiatrien kautta ja pakko ohjaa kuvottavalle psykiatrille, jolle potilas ei kivulta pysty puhumaan mitaan, eika halua, koska koko farssi haisee suomen valtion tilaamalle kidutukselle..

Ja on paivan selvaa, etta sanoi han mita tahansa valtio tulee kayttamaan sita lausetta potilasta ja hanen  ihmisoikeuksiaan vastaan..

Hanella ei ole oikeutta edes sairastaa saati mitaan muita ihmisoikeuksia tassa eugenustisessa saksalaismallista psykiatriaa harjoittavassa pahassa maassa..

 

Joten han yrittaa suojella itseaan valtion sadismilta ja ei puhu..joten kiduttajalla ei ole muuta keinoa kuin puhumattomuus jota sadisti psykiatri kayttaa sitten halventamiseen..ja korjoittaa psykoosia koska ei puhu..

Vaikka kyse on terveesta itse suojelusta ettei vakivalloin psykiatrille kehon kivuista kuskattu puhu kiduttajalleen..

 

Nakeehan sen joka eleesta ja ilmeesta etta valtiolla on kidutus prosessi kaynnissa ja siihen nazi valtio kayttaa ihan mita tahansa..puhumattomuutta nazille eli psykiatrille..kehon kipuja yksilo ei uskalla mainita kenellekkaan..han karsii hiljaa..

 

Maani on niin aarimmaisen sadistinen ja sadistisiin teorioihin sairastunut kiduttaja valtio, etta eikohan se suomalaisen paikka ole siella siperiassa ja siella se on oikealla paikallaan siperian villikoiria sadisti teorioillaan simputtamassa..

 

Tallaisen sadisti valtion itsenaisyytta ei edes oma kansa enaa sieda, saati puolusta, kylla se sellainen nazi tuo meidan tohtori kuntamme on. Valtio joka on sairastunut sadisti teorioihin, menettaa itsenaisyuden siksi ettei edes omat suomen ( sadisti teorioihin rakastuneen) maan rajoja puolusta


Vieras

#131 Re:

27.03.2018 04:29

#1: Niko Salminen -  

Niko salmiselta taitaa itselta puuttua halkoja kuormasta. Jos ei pysty ymmartamaan etta juuri poliittiseen kidutukseen psykiatriaa ovat aina kayttaneet maat jotka ovat loistaneet kuin tahti pakko hoidoissa kuten suomi on loistanut, koska suomen julkisterveyden hoidolla ei koskaan ole ollut kehittyneempaa valitusten kasittely tapaa kuin kuskata karsinyt kidutukseen pakko hoitoon..

Koduttamista varten koko psykosoamtian teoria on tehty, etta virka tohtoreilla on keino aloittaa valtion kidutus, koska mitaan muuta keinoa ei ole aloittaa kidutus henkiloa kohtaan jota he eivat tunne..

Juuri tata varten freud satuseta teki sadisrisen psykosmatian teorian..ja tuota sadisti gurua suomikin seuraa ja on ansoluuttinen poliittinen kiduttaja josta kertoo johto asema pakko hoito tilastoissa, joita suomi on johtanut vuosikymmenia, koska kilpailuttomia julkisia eivoida yllapitaa ellei kritisoijia ohjata valtion kiduttajille eli psykiatreille .julkis psykiatrit valtion palkkalaisiana hoitavat muun tyon ohessa poliittisen kidutuksen, ja juuri tata tarkoitusta varten freud rustasi psykosomatiat ja muut kauhu teoriat..

 

Ja.et tiada ymmartaa ettei yksikaan tiede jonka pohjana on  vain teoria, ole tehty muuta kuin kidutusta varten..

 

Mikali psykosmatialla  ei olisi kidutus kayttoa se olisi heti kielletty vaarallisena karsimysta ja tuskaa tuottavana oppina.( jatetaan sairaat kuolemaan ja.virumaan kuten minut aivokalvon tulehduksessa ja ihan suomalaiset teki)

Teoria ei koskaan ole muuta kuin mielipide joka julistetaan tieteeksi ja sellaiset tieteet ovat aina pannukakku tieteita, joita harjoittavat ainoastaan sadistiset psykiatrit..

 

On taysin naivia kuvitella etta psykiatriaan hakeutuisi muita kuin sadisteja, silla sadisti teoriat.vetavat puoleensa narsistisia sadisteja..

Pienella elaman kokemuksella heita voi luulla jopa auttajiksi. Niinhan eugenisti psykiatritkin intti kaaseirilla juutalisia uuniin lappaessaan..

 

Koko tihu tyon teki eugenismi teorian keksineet psykiatrit ernest rudinin johdolla.

Koululaaketiede pani hitlerin syylliseksi, joka ei poustunut bunkkerista ja ei vieraillut.kertaakaan keskitysleirilla, eika tiennyt.mita.sadisti teorioihin sairastunut koululaaketiede teki, mittasi juutalisten luut ja niiden pituuden ettei arjalaisia luita kaasuteta..koska psykiatrit tutkaili luun muodosta mika rotu on kehityskelpoinen jatkamaan lisaantymista maapallolla ja paha arpa lankesi juutalaisille, kuten suomessa kehon sairuaksiin sairastuvat ovat sadismin eli eugenismin kobteena..samaa oppia psykosmatia ja muu taman paivan koululaaketieteen pannukakku teoriat ovat..tieteita joilla ei ole labraa ei faktaa..pelkkia fraaseja ja uskomuksia joita freud ja muut yliviisaat narsistit ovat aina tehneet..

 

Jos tajuaa kuinka eugenistinen sadisti valtio suomi on..ei todella ole huolissaan ita rajan katoamisesta..koska venaja eiole niin eugenisrinen kuin suomi.mutta muuta ihmisoikeus rikollisuutta se harjoittaa kylla, joka on lahes yhta barbaaria kuin suomlaisten sdistisuus, jossa he vainoharhaisesti intaa kehon  kipujakin mielisairaudeksi, joka on 100% eugenismin jatketta.


Vieras

#132 Ihan sadismista suomalaiset vie pakko hitoon.Re:

27.03.2018 04:57

#1: Niko Salminen -  

Eli ellet usko valtion/ koululaakerieteen lajittelu ja rotu sorto teorioita tai mitaan pannukakku tieteita, joiden pohja on vain guru freud satu seta..ellet usko guruja ja heidan tekemia teorioita, suomi kiduttaa, koska valtio on tuonut kidutus teoriat sita varten etta ne jotka eivat usko teorioita kiskotaan pakko hoitoon, koska valtio lajittelee heidat sairauden tunnottmiksi, koska eivat usko teorioita, joita valtio koululaakerieteen liikelaitoksen kautta markkinoi..

 

Olen nahnyt.kaiken sen sadismin ja kiiluva silmaisen hulluuden ja isanmaan vihaan johtavat pidatykset ja kidutukset joita suomi tekee ellet usko teorioita

Ja kumarra heidan gurjaan, freudeja jamuita sadisteja, joita valtio vaatii palvomaan, kuten kommunistit marxia..

Meidan guru eli jumala on.freud ja koululaaketiede on hyvin kiiluva silmainen kiduttaja hullu niita kohtaan jotka ei koululaaketieteen liikelaitoksen guruja palvo..se on.hyvin hostile and evil to these who think with they own brain.

 

On hyvin naivia kuvitella etta freud gurun palvoja maat olisivat fiksumpia kuin marxin teorioihin sairastuneet maat..eivat ole..ei ole suomi kummempi..se kuskaa kehon kipu potilaita gettoon kuin kommunistit gulakkeja..

Raaka paha isaaasta on tullut kun se on sairastunut koululaaketieteen liikelaitoksen sadisti teorioihin, joilla tohtorit kuppaavat kelan biljoonat laaketeolisuudelle jotka apteekkarien kanssa omistavat..

 

Ja he itse tekevat ja yllpitavat vainoharhaisia yjteiskunnalle ja sen yksiloille vaarallisia teorioita ja ittavat sadismiaan tieteeksi (niin saksankin koululaaketiede teki eugenismissa viela kun psykiatrit lappasi juutalaisia uuniin heti sen jalkeen kun olivat mtanneet luut, jotka eivat olleet arjalaisia mittoja tayttavia..

 

On paivan selva etta tuollaisiin ammatteihin hakeutuu sadistit ja niin se on meidankin tohtoreissa..

Ihan samanalisia eugenisti sadisteja, jotka jarjestaa " kristallioita" eli julmia pidatyksia kehon kipu potilaille ja kuin sadisti suomalainen, saksalainenkin vei uhrinsa gettoon ..

 

Suomessa uhrin ainoa rikos on se etta han eugenisti isnmaalle menee kertomaan etta on kehon kipuja vaikka tietaa etta se on vaarallista, super vaarallista kertoa pahassa isanmaassa sellaista koska siita ei selvia ilman kidutusta, sen liian moni on nahnyt..

 

Se joka asettuu kiusaajan ja sadismin puolelle on sadisti..

 

Olen nahnyt.sen.kun olen kertonut kuinka suomlaiset jatti kuolemaan ja virumaan aivokalvon tulehduksessa jaivasivat kuin piru freudin roska teorioilla,, suurimmalle osalle suomalaisia tulee sama iva huulille kuin noilla sadisti thtoreilla tuolloin, heilla ei ole myotatuntoa karsivaa kivuissaan olevaa uhria kohtaan, vaan asettuvat tohtorin puolelle..oikein kun kidutti..jne..

Tasta olen paatellyt.etta suurin osa ihmisista on sadisteja ja siksi he mieltyvat sadisti teorioihin, kun.terve yksilo vasrustaa viimeiseen saakka sadistista psykiatrian teoriaa ja valtiollista kidutusta johon julkishallinto psykiatreja kayttaa..


Vieras

#133 Lain mukaan vain vakivaltisen ja vaarallisen saa vieda pakkohoitoon:

27.03.2018 06:10

mutta vakivaltaiset ei kiinnosta psykoatreja, koska hei ovat vaikeasti kiusattavia.

Ja valtio ei koskaan ole pitanyt omia lakejaan, siksi duodenicum in.ohjeissa sanotaan valtion laista poiketen, etta pakko hoitoon voidaan vieda henkilo joka on menettanyt tyokyvyn..

Ohjeessa ei eritella onko kyse pysyvasta tai valiaikaisesta sairaslomaa vaativasta tyokyvyn menetyksesta, se jaa tohtorin harkintaan..

Ja tiedan etta on vaarallista menna valtion sairaaloihin..ne vei minutkin kun menin iho patteja nayttaa..sanottiin etta sairaalan johto on lomalataan kytanny etta kun mina tulen..iho polille niin pitaa " kostaa valitus" ja suomalais sadisti vei pakkohoitoon eli riisti vapauden kuin gulakilta kommunismissa, koska oli kritisoinu vallitsevaa rikos aaltoa vastaan..

Ihan yhta keposesti psykiatrit riistaa yksilon vapauden kuin kommunistit, molemmat vainoharhaisia sadisti kidutus teorioita.

Valtiolla ei ole mitaan oikeutta synnyttaa pelkoa ja vihaa isanmamaata kohtaan kiskomalla kuin soviet union kansalaisiaan keinotekoisin syin psykiatrien yllapitamiin mielipide vankiloihon mutta nain pahat autoritaari valtiot toimivat ja tahan suomi on kilpalutonta julkis terveydwnhoitoa eli yksinvaltiasta yllapitaessaan sortunut ja virkamiehia varten .psykiatria on nimenomaan autoritaarisyyden mieli-ja hirmuvallan poliittinen yllapito valine..

#107: -  

 

Siliksos

#134 kiskomme toisiammr gettoon kuin kansalais sodassaRe: Thomas Szasz video kuunnelkaa!

27.03.2018 07:30

Nyt.sota on valton ja kansan valilla, virkamiehisto joka vihaa kansaa, tekee keinotekoisia mielisairaan papereita suoraan kehon kivuista..tiedan taman kokemuksesta pakko hiootoon viedaan jos menet kertomaan aivokalvon tulehdus oiteitasi..on paljon viisaampaa ottaa vaikka kuinka sairaana lentkotokone kuin jaada suomalaisten sadismin alle sairaana..silla suomen tohtorit on kouluettu vainoharhaiseksi nakemaan meilisairauksia jopa kehon kivuissa ( siina missa saksalaiset kuskasi juutaliaisia gettoon kehon luun mitoista, jotka ei tyttany arjalaisia mittoja) suomalainen on yha sama kuin kansalais sodassa, nyt sen vihollinen on vaan.kehon kipu potilas jota se sadismissaan vainoharhaisilla ja sairailla koiululaaketoeteen teorioilla kiduttaa.ilman pieninta omaa tuntoa,vaikka jokainen niista on ihmisoikeus rikos..kansa ei saa edes sairastaa kun tama sadisti valtio kayttaa oireet sadismin harjoitus vaineena..kuten freud itse teki,,

 

Jasbbyy

#135 On siis erotettava aivopestavat ihmiset tervejarkisistaRe: Re:

27.03.2018 07:48

aivopestava ihminen uskoo psykiatrien eli satusetien selityksia ja jopa sen etta kyse on.muka tieteesta, koska aivopestava, manipuloitava yksilp ei vaadi labra tai muuta fakta nayttoa inttamien tueksi esim.psykosomatia on selvaa rasismia sairaita vastaan, eika se perustu mihinkaan labra tutkmukseen, vaan sulaan sivaltavaan sadismiin. Manipuloitava ihminen menee mukaan kuin juoppo kaljakuppilaan sadistien selityksiin. Terve yksilo vaatii fakta nayttoja, eika usko koululaketieteen stusetia, koska koululaaketiede on aina tilaus tyona tehnyt sadisti teorioita valtaa.pitaville kuten eugenismi tehtiin juutalaisten tappoa varten koululaaetieteessa, joka myos hoiti kaasutuksen kun hitler istui bunkkerissa, eika antanut lupaa tappaa juutalisia mutta koululaaketiede yliviisaana teki sen.  Kun koululaaketiede jai kiinni kauhu teorioistaan, se hieman muutti teoriaa etta nyt kehon luiden pituus ei ole mielisairauden merkki 

Vaan kehon kivut on mielisairauden merkki ja paattaja siita kenella se on mielisairauden merkki, tekee sama sadisti psykiatri joka juutalaisia tappoi samalla vainoharha teorian muunnoksella..

He ovat super julmia ja valtio joka antaa sadisti psykiatrien merkata kehon kivuista ihmisiaan pakko hoitoon on edesvastuuton ja kertoo valtavan julmasta pahasta valtiosta ja tama kauhuvaltio on suomi ja suomessa koulitut tohtorit..oikein kunnon eugenisti sadistiksi kouluttu..

 

 

Allahseonfreudikin

#136 Re: Re:

08.04.2018 04:31

#81: Marika - Re:  

Kaytannossa kyse on poliittisen pakkohoidon lopettamisesta, koska poliittinen pakkohoito aloitetaan poliittisella psykosomatialla,josssa yksilo kiskotaan kuin kulakki kotoaan tai suoraan terveyskeskuksesta kidutettavaksi mielisairaalaan.

Han on arcostellut psykiatrian teoriaa/ tuonut tohtorien hoito virheita esiin/ ja mikali han on oikeassa hanen uskottavuutensa havitetaan tekemalla hanelle hullun paperit ja se aloitetaan kehon kipujen prutaalilla psykiatrisoinnilla..

Potilas traumatisoituu ja hanesta tulee suomea vihaava vapiseva ihmisraunio sen kulakki vankina olemisen jalkeen..

Psykiatrien kritiikin/palautteen sietokyky on pienempi kuin totaali kommunismissa.

Heidan brutaalius rajumpi ja tuhoisampi yksilolle kuin marxin teorian pakkotuputus,

Kaikki teoriat vaativat uskollisuutta guruilleen

Ja ovat jarjettomia teorioidensa pakkotuputtajia ja kiristajia niita kohtaan jotka ei lainkaan usko koululaaketieteen vainoharhaisia teorioita tieteeksi, enempaa kuin eugenismia tai pannukakku teoriaa..

 

Manipuloitava yksilo menee psykiatrien mukaan siina missa bubiin pyydettaessa..

He uskovat joka sanan mita satuseta sanoo ja syo joka pillerin

Eivatka tajua olevansa ihmiskaupan kohteita, jossa ihmiskauppias myy heidat hermomyrkky teollisuudelle pakko ihmisorjaksi..

Ne jotka kiskotaan kuin kulakki  eivat ole manipuloitavia, eivatka avun tarpeessa, vaan syy on poliittinen, ovat vaatineet oikeutta tai vastustavat vakivaltiasta brutaalia vainoharhaista psykiatrian teoriaa ja silloin tohtorit tuhoaa sen yksilon kuin kommunistit.

Koska laaketeollisuudelta poistuisi puolet tuloista, jos brutaali pakkokidutus lopetettaisiin .

Tervejarkiset, kriittiset, ei manipuloitavat.yksilot ovat aina istuneet.suljetussa laitoksessa, koska ovat vaarallisia teorioille : psykaitria, eugenismi, kommunismi..

Eika.suomi poikkea missaan edellisista.

Allahseonfreudikin

#137 Re: Re:

08.04.2018 05:31

#105: Useissa tilanteissa mukana - Re:  

Pakkohoito on useimmiten poliittista ja ensimmainen psykiatrisointi tehdaan kehon kipujen valittelun yhteydessa ja niita ihmettelemaan tulee poliittinen psykiatri, jolla on oikeus tehda umpihullun paperit niista, evata hoito.pakottaa psykiatrille tai pakko kidutukseen..eika kukaan hanet tunteva henkilo ole koskaan pitanyt hanta mielisairaana.

 

Eli jos yksilo saa ensimmaiset mielisairaan paperit virkatohtorin tai virkamiehen aloitteesta ( ei omaisten, eika tyoyhteison) silloin kyse on julkishallinnon antipatioista ja yksilo halutaan hiljentaa/ tuhota psykiatrian kidutus menetelmin..

Tallaisiksi kollektiiviset kilpailuttomia palveluja tuottavat yhteiskunnat helposti ajautuvat, mielipuoliseksi psykiatrian vaarinakytto maiksi kuten suomi.

Kansa kuulee tv,sta "valtakunnassa kaikki hienosti"

Samaan aikaan se kiskoo viattomia ihmisia tyopaikoiltaan,/ kotoaan/ suoraan terveyskeskuksesta kidutukseen, mikali on.astunut autoritaari virkamiehiston/

Hirmuvalta tohtoreiden varpaalle vaatimalla korjauksia, kylla suomessa on aina silloin kidutettu..

Kukaan ei ole kidutuksen tarpeessa ja psykiatrinen pakko kidutus on poistetttava koska se on paa asiassa poliittista riippumatta siita yhdistaako yksilo outoa kulakkimaista pidatysta meneillaan olevaan valitukseen vai ei.

Moni ei usko kuinka paha soviet  union maastamme tuli. Ja siihen kuuluu syyttomien  pidatykset ja vankilamaiset olosuhteet, psykiatrinen kidutus, koska se saadaan varjattya auttamiseksi..

Se on poliittista.

Jos jollakin onkin harhoja, ei psykiatreilla ole mitaan keinoa poistaa niita..

Psyykkepillerit aiheuttaa harhojen lisaksi ahdisdusta, levottomuutta, sekavuutta, itssmurhaisuutta, masennusta,  ja tuhansia fyysisia oireita..

 

 


Vieras

#138 Re: Ihan sadismista suomalaiset vie pakko hitoon.Re:

08.04.2018 06:10

pakkokidutusta vahentaisi jos kela korvaus psyykkepillereilta kiellettaisiin..                                 nyt ihmiskauppias omistaa yksilon kehon, ja tienaa siita rahaa hermomyrkyillaan, jota kaupan kohteelle pakko syotetaan, koska yhteiskunta maksaa ihmiskauppiaalle pillerit.                             Kaupan kohde pakotetaan uskomaan etta "rotan myrkky" parantaa ja jos yksilo ajattelee omilla aivoillaan eika tuota rahaa ihmiskauppiaille, kauppiaat kiskovat kotoa kuin juutalisen kristalliyona. Ja injektoi vakisin rotan myrrkya, koska sivistymaton kauppamies ei kunnioita toisen kehon koskemattomuuta. Juutalaiseksi taas saa merkata kenet tahansa jolla on kehon kipuja. Mielisairas ja vainoharhainen tassa on psykiatrit ja valtio joka sallii tallaisen kidutuksen.

 

 

 

 

 

Niinniinnniinn

#140 Pakkohoito on aina poliittista, jos se tehdaan virkatohtorin, ei omaisten aloitteesta.

13.05.2018 12:04

#4: olli somero -  

Jos mielisairaaksi merkkaaminen tapahtuu virkatohtorin/ virkamiehen aloitteesta, eika omaisten, se on poliittista meilisairautta, jossa valtio on sairastunut hirmuvaltaan ja hydyntaa kehon sairauksia ja niiden oireita ja harjoittaa sadismia niilla ja tekee niista keinotekoisia mielisairaan papereita.

Poliittista pakko hoitoa on se etta pakkohoitoon (valituksen tai kritiikin jalkeen pahaa virkamiehistoa kohtaan)

Viedaan heti valituksen jalkeen vain vihaa tuntevan 2 virkatohtorin kollektiivisella sopimuksella paattaa, etta yksiloa kidutetaan pakkohoidolla  kenenkaan suojelematta yksiloa valtion hirmuteoilta, jota pakkohoito on) 

Pitaa olla aika naivi ja yksinkertainen jos uskoo etta pakko hoito, joka on puhtaasti noyryytysta, sadismia jakidutusta on auttavaa.. 

Noyryytykseksi i rahat, puhelimet, yhteydet ulkomaailmaan otetaan pois.sinulle tehdaan keinktekoiset mielisairaan paperit valtion tilaamaana, vaikka et puhu militarististen jo paalta nazi tohtoreilta nayttavien psykiatrien kanssa mitaan, tajuat olevasi kuin juutalainen eugenisti psykiatrien edessa ja olet vaiti tuomiolla kuin juutalainen kaasuleirila,

Militaristisissa valtion simputtajien edessa ei kukaan pysty avaamaan suutaan, koska se jarkyttava sotilasmainen simputus joka psykiatreista lemuaa, haisee niin pitkalle,.etta siina vaiheessa nakee.ettei tuollaisille smputtaja sotilaille puhuta..

 

Omaiset ei saa tietaa minne valtio on sinut kidnapannut terveyskeskus kaynnilla, kuten hirmuvalta valtioilla on tapana..

Ainakaan minun tapauksessa en saanut edses ilmoottaa omaisille etta missa olen.

 

Samaan aikaan kun sadisti psykiatri keskitysleirissa narsistisesti kehui olevansa suuri auttaja,

Lapseni itki itsensa uneen, ja oli varma etta aiti on kuollut, jaanyt auton alle?

Joku on murhannut aidin , koska aiti ei vastaa puhelimeen..

Nain jatku yli viikon ja olisi jatkunut kuukausia, ellen olisi paassyt livahtamaan ( hoitajat vahti etten paase ilmoittamaan omaisille missa olen) potilas puhelimeen ja soitin oitis eduskunnan oikeus asia miehelle tasta sadismista.

Sitten psykiatri ropponen super sadistisesti sivalsi etta ".mina olen joutunut sinun takiasi puhumaan eduskunnan oikeus asia.miehen kanssa ja melkein sylkaisi kasvoilleni.saat soittaa yhden puhelun paivassa, mutta vain omaisille (ei lakimiehelle tai niille jotka voisivat hakea sinulle meita vastaan oikeutta)

Hoitajat tulee valvomaan etta soitat vain omaiselle, koska meilla suomessa on oikeus tehda mita me tahdomme ihmisille.ja siksi soitat hoitajien puhelimesta, potilaita varten olevaan puhelinkoppiin sina et jatkossakaan saa menna..

Ensimmainen puhelu: militaristi hoitaja piti korvansa 20 cm paassa puhelin luurista ja kun lapseni kysyi;

Millaisia potialaita siella on?

Sotilas eli hoitaja kiskaisi puhelin luurin barbaaristi kasistani ja loi vihaisesti luurin kiinni ja sanoi:

Ei lapsi saa tuollaisia kysella..

Vastasin: minun lapsellani on oikeus kysya minulta mita tahtoo.. toista puhelua lapselle ei sallittu, koska han olisi kysynyt sellaista, jota militantti sadisti psykiatrit ei sieda, koska eivat paase dominoimaan ja hirmuhallinnoimaan lasta joka on luurin toisessa paassa ja heidan hirmuhallinnon ulkopuolella..

Ja mika pahinta kun eduskunnan oikeuasiamies kuuli siita etta omaiset itkee..missa aiti on..

Niin tuo sadisti psykiatri sai virkamiehilta valittomasti ylennyksen sairaalan ylijohtajaksi, kun kaikissa muissa maissa han olisi saanut potkut.

 

Mita hoitavaa tallaisessa kidutuksessa on, jossa ollaan kuin kulakki vankilairilla ja puhtaasti poliittisesta syysta koska yksilo on kritisoinut valtion virkamiehia?

 

Ne jotka kannattavat pakko kidutusta, kannattavat varmaan isista ja muuta hirmuhallintoa ja terroria myos.

Kekitysleiriin syyttomien ihmisten vieminen on rikos.

Mielisairaus ei siihen riita, silla suomen valtio on aina tehnyt kauhu mielisairaan diaknooseja kehon kivuista fai mista vain kauhu valtoo keksiikidutukseen valineita ja.sadisti tohtori i kayttaa aina psykiatriaasi sivallus valineena ja mielisairaaksi potilaita haukkuva tohtori on aina sadisti..

On hyvin vaarallista menna tallaiselle poliittista psykiatriaa harjoittavalle julmalle valtiolle kertomaan kehon vaivojaan, siita ainakin mina.sain keskitysleiri.kidutusta ja olen hyvin tarkkaan kiertanyt vero varoin maksetun terveyden hoidon, ne ovat poliittisia kidutus paikkoja..jonne kidutus kaskyt tulee esivalallata, vapaamuurari looseista ja sypolta, niita vastaan jotka poliittisesti kannattavat vakuutus terveydenhoitoa ja vastustavat julkista, koska se toimii myos GESTABONA.

Yski keskitysleirissa tehty pakkohoito tekee isanmaataan rakastavasta ja siihen luottavasta yksiloista isanamataan pelkaavia vapisevia imisraunioita,

Eika kukaan kekitysleirissa poliittisista syista ollut puolusta isanmaan rajaa eli maata jonka jumuutta han pelkaa..

 

Joten sina keskitysleiri eli pakkohoitojen kannattaja olet tyhma.

Jos vakivatinen tai vaarallinen viedaan pakkohoitoon,sita en vastusta..mutta kukaan omaisista ei ole pitanyt minua mielisairaana vaan mieleltaan terveena ja alykkaana.

Suomi on 4 jas maa jossa laillisesti olen asunut ja samojen kroonisten tautien kanssa liikkunut ja olen ihan aika paljon nahnyt ja ainoastaan suomi haukkuu minua mielisairaaksi ja heti ovella tekee sadistisen sivalluksen oireista,.

Siihen voi olla vain 3 syyta.

-joko minuun iskee mielisairaus heti kun lentokone laskeutuu suomen kamaralle.

-'valtio on mielisairas ja kayttaa psykiatriaa kidutusvalineena poliittisista syista, koska sosialidemokratiaan perustuva julkisjarjestelma ei sieda niiden yksiloiden terveyden hoitamista, jotka poliittisena nakemyksena kannattavat toimivampia, tasapuolisempaa vakuutus jarjestelmaa sveitsin ja saksan mallilla.

Kritisoivile yksiloille on aina suomessa tehty keinotekoiset valhe mielisairaan paperit, kylla sosialisti osaa sen yhtahyvin kuin kommunisti.

Tekijana aina valtion virkatohtori ja julkinen, joilta mielisairaan paperit tilataan kritisoijille.

Siksi pakko hoito tulee kieltaa, koska se on suurimmaksiol osaksi poliittista vangitsemista valtion toimesta.

 

Jos pakkokidutus  tulee omaisten aloitteesta, sekin voi olla sadimismia, toki omaiset tuntee sen yksilon, tosin kidutus ei auta omaistakaan, mutta hanen kasittely voi olla vahemman simputtavaa, koska valtiolla ei ole vihaa tuota yksiloa kohtaan.

Suurin osa pakkokidutusta on valtiollista politiikkaa ja

Siksi pakkokidutus on kiellettava..hoito sanaa ei kidutuksesta voi.kayttaa..

 

syyttömänä tuomittu

#141 pahempi kuin vankeustuomio

27.07.2018 05:21

olen tuomittu taposta ja jouduin vankila viranomaisten painostuksesta pakkohoitoon mielestäni täysin keksityn diaknoosin harhaluuloisuushäiriön takia..vankilasta olisin vapautunut ajallaan nyt ei ole tietoa vapautus ajan kohdasta eli vuosituomioni muutettiin elinkautiseksi tuomioksi lisäksi leimattiin mielisairaaksi jolla ei ole mitään oikeuksia lääkitys on jotain skitsofreniaan käytettävää neurolepti lääkitystä vaikkei minulla ole todettu kyseistä sairautta lääkityksestä on vakavaa haittaa terveydelleni aineenvaihdunta häiriö puhevaikeudet ym"mielestäni pakkohoito on ihmisoikeuksien vastaista mielivaltaa ja ehdottomasti lakkautettava..ehdottomasti adressi nimenkeräys eduskunnan käsiteltäväksi.

Lordhelpfinland

#142 Re: Pakkohoitoadressi hei!

01.07.2019 16:50

#15: Sari78 - Pakkohoitoadressi hei! 

Despootti kannattaa niiden pidättämistä jotka on erimieltä,

Kuten kommunistit raivasi vallan edestä pois antikomminsiteja psykiatrien kidutuskeskiksiin, joissa käsittely on simputtvaa, alistavaa, ivaavaa, jne.

Tilat on hyvät, mutta käsittely selkäpiitä karmivaa, traumoja synnyttävää, veret pysäyttävää despotismia, psykopatiaa ja tyranniaa,  psykiatrit ovat kuin terroristeja ihmismielle ja hyvinvoinnille.he tuhovat sen ja jäljelle jää pelko ja viha koko tätä rautakouralla kriitikkoja psykiatrien vankilaan kidutetyavaksi,

Koska kriitikot tulee saada -naurettaviksi, - ei uskottaviksi - tyhmiksi - ali ihmisiksi - niin paha valinoharhaimen teorioihin sairastunut isänmaa simputtaa aivokalvon tulehduksia mielisiaraudeksi ja kiskoo suoraan   yleislääkärin vastaan otolta rauta kouralla ihmisiä psykiatreillr kidutettavaksi, koska se on valtion mielestä rikos, että he ovat  valtiolle menneet vaivoja valittaa, sinne ei pidä koskaan mennä, siellä odottaa rautakoura kriitikoille ja tätä soviet syseemiä sinä vallan haluinen tuet, ihmisoikeus rikollisutta,

 

Koska uskot että koululääketieteellä on järkkymätön totuus ja tieto ihmisen näkymättömästä sisimmästä, joka on joukkotyhmyyttä kuten kommunismi.


Vieras

#143 Teoriohin seonneet valtot aina pidättää ne jotka ei usko teorioita.

24.07.2019 02:55

#1: Niko Salminen -  

Psykiatreilla on järkkymätön totuus ja tieto kunkin yksilön näkymättömästä sismmästä ja jokainen joka kyseenalaistaa tämän jo olemassa olevan totuuden vangitaan.

Heille on kollektiiviset sadistit eli julkistohtorit pitäneet rautapihtejä valmiina vuosikymmeniä ja ne isketään heti kriitikon niskaan ja siftataan sadististen psykiatrien kidutettavaksi,

 

Koska he ovat vaara ihmiskaupalle, jota psykiatrit harjoittaa puoskaroimalla  aivokalvon tulejduksia, syöpiä mielisairaudeksi,

Ja sitten vasta helvetti alkaa jos vaadit näitä hitlerin korvikkeita korjaamaan solvaus diaknoosinsa pois, silloin näet psykiatrien luonteen, rautaportti heilahtaa,

Sillä soviet ja marxin kommunistit oli fiksuja näihin verrattuna, he sentään korjasivat perestroikan aikaan kidutettujen antikommunistien maineen,

Johon suomi autoritaarisempana valtiona ei tule koskaan alistumaan, sillä suomi ei tule koskaan myöntämään, että se kayttää psykiatreja kriitikkojen kiduttajana,

 

Eikä julkishallintoa, julkisterveyttä ole mahdollista pitää ellei kriitikkoja kiskaista psykiatrien kidutettavaksi.

Tähän ajautuvat  kaikki keskushallinto pohjaiset valtiot, oli sitten kyse suomesta tai sovietista.

Psykiatria on tiukkaan sidottu politiikkaan ja siksi psykiatria on listannut joka kehon.kivun päästä varpaisiin mielisiaraudeksi,

Että joku kipu niistä sattuu myös kriitikolle, jolloin helvetti alkaa, kun puoskari psykiatrit hyökkää kehon kipuja psykiatrisoimaan 

-ettö kriitikolta saadaan

1.uskottavuus pois.

2. Hänet saadaan naurun alaiseksi mielisairaaksi 

3. Hänet saadaan lain suojattomaan tilaan, "hulluksi" ja tämä antaa luvan vangita hänet kuinka monta kertaa tahnsa. Eikä kukaan käsitttele hänen valituksiaan.

4.hänen elämää sadaan laillsesti lyhentää neurolepteillä, joista tulee kemiallinen AIDS eli valkosolu vähyys, joka takaa että hän kuoleee syöpään tai tulehduksiin 20 vuotta ennen aikojaan.

5. Hönen kehon vaivojaan tutkii ainoastaan oma raha, valtio ei kriitikkoja ole koskan tutkinut, ja mikäli omaa rahaa ei ole maksaa hoitoa sivistynremmissä maissa, hän kuolee kuin rotta tautiin, jonka hoito maksaisi 3000€.

Kriitikot ovat suöpäläisiä jotka autoritaari julkishallinto tuhoaa heti jos heitä ilmaantuu.

Siksi suomi johtaa hulluus tilastoja (yli 40%) ja pakkokidutus tilastoja koska meillä on julkisterveys joka on aina iskenyt psykiarien ranhaistusvankiloihin kriitikot.

Seuraava vaihe on että ne tapetaan heti jollain injektiolla, jotka epäilevat että psykiatreilla ei ole tieto ja totuus hallinnassa kunkin yksilön näkymättömästä sismmästä ja tältä kansan murhalta säästää meidät vain itänaapuri.

Kyllä suomi on totalitaarisempi psykiatrian teoriassa kuin soviet marxin teoriassa ja teorioihin sairastuneet valtiot ja aivonsa niille ulkoistaneet ovat keikkein vaaralisimpia maita omalle kansalleen, varsinkin kriitikoille, koska totaali totuus on jo olemassa, silloin epäilijät vangitaan oli kyse marxin tai feudin tai koto guru kalle achten teorioista, jokainen teoria on massatyhmyyttä ja päätyy kansan murhaamiseen, jota suomi ahkerasti on harjoittanut, tappanut syöpä ja.muita potilaita tuhansittain eväten avun väitteellä että oireet mielisairautta.

Minut suomalaiset yritti tappaa aivokalavon tulehdukseen ja kun vaadin korjausta siitä tehtyihin hullun papruhin, korjaus pyyntö kostettiin rautakyydillä vankilaan, että tallsia korvaamattomia suomi vihan ja pelon synnyttäjiä nää psykiatrit.

KYRPÄ

#144 PSYKIATRIT PITÄÄ TAPPAA!!!

24.08.2019 23:20

卐PSYKIATRIT PITÄÄ TAPPAA!!!卐

卐PSYKIATRIA ON USKONTOA卐

卐USKONTOO OON MYRKKYÄ卐

卐PSYKIOT ON RÅISKAAJII JA PÉDOFIILEEJÄÄ卐

卐SUOMESSA ELIN KAUTINEN ON VAIN 12 VUOTTA卐

卐MUTTA JOS JOUDUT MIELISAIRAALAAN OOT SIELLÄ 100 VUOTTA KUNNES KUOLET AIVO LÄÄKKEILLÄ TEHTYYN LOBOTOMIAAN卐

卐KUKAAN EI OO HULLU ENNEN KUN JOUTUU HULLUJEN HUONEELLE卐

卐YKSKÄÄN MAAN PETTURI TAI RAISKAAJA EI OO KOSKAAN JOUTUNU MIELISAIRAALAAN卐

卐VAIKKA TAPPAISIT 1000 - IHMISTÄ SAAT VAIN 12 VUOTTA (SUOMEN ELINKSAUTINEN) VANKEUTTA卐

卐SIKSI EEUU VASALLI SUOMI KEKSI M3-LAIT

卐 JA RIKKOI LAITTOMASTI 1800LUVUN AINA 1999 ASTI LUKUMME AIKAISTA PERUSTUS LAKIA卐

卐JONKA MUKAAN 12 VUOTTA ON ELINKAUTINEN卐

卐JA MAXSIMI RANGAISTUS卐

>muuten

卐POSTI RYÖSTÖSTÄ SAA TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ EDELLEEN ELINKAUTISEN ELI 12 - VUOTA VANKEUTTA / MUTTA MAAN PETOKSESTA EI SAA ENÄÄ KUOLEMAN TUOMIOTA KOSKA EU HYLKÄSI AIDON SUOMEN LAKI KIRJAN JONKA MUKAAN VIELÄ 1999 ENNEN SAI MAAN PETOKSESTA AINA KUOLEMAN TUOMION JOKO NISKALAUKAUKSELLA TAI HIRTTÄMÄLLÄ >*EIKÄ ASIASTA EDEES NEUVOTELTU!卐

 

'__' ____ _S

KYRPÄ

#145 PSYKIAATRIA ON USKONTOO>JA PSYKIATRIT SEN PAPPEJA/PSYKIATRIT PITÄÄ TAPPAA!!!

24.08.2019 23:26

PSYKI ATRIT ON NYKY AJAN PAPPEJA

...

...

...

> JAA NE TEKKEE NIINKU EEUU JA MUUT KORRUPTOITUNEET VALLANPITÄJÄT JA

ANTI-KOMMUNISTI VASEMMISTO MO´NARKIT SANNOO

 

 

PSYKIATRIA JA EEUU VÍTTUUN JAA...

...

MARKKA TAKAS!

 

!!!!???!!!???!!!???卐PAAVO VÄYRYNEN PRESSAKS!卐!!!???!!!???!!!???

 

PERSUT ON MAAN PETTUREITA!

 


Vieras

#146

25.04.2020 10:12

Jännää et suurin osa niuvanniemen asiakkaista ja asukeista on nazeja ...? Ja huhutaan Siltavuorenkin NAZI olleen ?? Joten onko kaikki nazit seinä hullui vaiko suomessa oikeesti vainotaan ryssiä maanisesti vihaavia ja juutalaisiakin toisinaan häiriköiviä ja homoja vastaan hyökkäileviä ja matuja vainoavia nazeja ???

 

90% m3 potilaista kansallissosialistisia ?

10% sdp viher ja vaiju vasemmisto laisia narkomaaneja ?

 

 

ylemmäiset (nazit) eivät yleensä halua olla pakko hoidossa tai popsia lorantsepaamejaan aktivaanejaan leponexejään ketikinoorejaan sympaltojaan abilifaitejaan tai seldoxejaan ????

 

mutta alemmat (viher vasu narkit sdp:*läiset) haluuu näitä ja laimentaa psyyken lääkkeillään huume ruiskuunsaan ... I--[][][]----' ja piikittää koko komeuden sitten suoniinsa...

koska saavat siitä kiksejä ja olo tiloja (kuten parista bissestä ny ei saisi vai?)

 

nazit yleensä lääke vastaisempia ja kieltäytyvät pakko hoidoistaan kun taas vasut haluu popsoa vähä nappia naamaan ja olla diaknoosia ja F:[][]*ää ja pilleriä pilleristin naamaan...

 

että semmosta...

 

 


Vieras

#147 Psykiatria on mengelenismiä.

30.04.2020 18:26

Marim

#148 Psykiatria on mengelenismiä.

30.04.2020 19:11

#101: Hoitaja - Joo o 

Jos yksilö pitää psykiatriasta, so whot hän saa mennä puoskaroitavaksi.

Jos yksilö on antipsykiatristi, psykiatrien ei pidä mennä puoskaroimaan hänen kanssaan.

Antipsykiatristit ovat kokonaisnäkö kykyisiä ja kauas näkeviä.

He vastustivat freudin holtitonta   ihmisten leimaamista.

Leimaamis kiima laajeni ja silmävöristä, kallon kallon muosdosta alettiin leimata ihmisiä, ja kun mielisairaiksi merkkattuja tuli riittävä määrä heitä alettiin kaasuttaa pois.

.psykiatrian vastustajat näkivät tämän jo siinä vaiheessa kun freud vasta värkkäsi teorioitaan.

Koululääketiede nauroi antipsykiatristeille, ja uskoi oikeasti että kalloharppi ja silmäväri näytää kuka on  mielisairas.

kun tuo puoskarointi kiellettiin,

Psykiatrit jatkoi samaa. kehon kipu potilaita merkattiin mielisairaaksi massoina. Psykiatrian 5 tautiluimokitus takaa että mielisairaaksi merkattuja tulee niin paljon, että valtio antaa psykiatreille lisenssin tappaa kuten 1940 luvulla mielisairaaksi merkkaamiaan ihmisiä,

valtioita ja massaa ei ole koskaan kiinnostanut mistä syystä ja millä perusteella ihmisiä merkataan mielisairaaksi, kun heitä tulee liikaa heitä tapetaan.

Tämän kauas ja ja kokonaisuuksia näkevät psykiatrian vastustajat ovat aina tienneet ja uusi kansan murha aalto tulee 20 vuodessa jos antipsykiatristeja ei kuunnella ja psykiatriaa kielletä vaaralisena toisten näkymättömällä sisimmällä puoskarointina ja törkeänä ihmiskauppana, jossa ihmisiä kehon kivuilla millä vaan pyritään väkivalloin myymään kauppatavaraksi hermomyrkky tehtaille orjaksi.

Psykiatria on kiellettävä.

Se lisää itsemurhia, koska psykiatrien nöyryyttävä, alistava, -mitätöivä ja brutaali barbarismi ja väkivaltaisuus  synnyttää  sellaisen inhon ja ahdistuksen, että tiedän pari tapausta jotka tappoi itsensä heti kun vapautuivat.

Toinen vietiin perintöriidan takia, koska veli halusi ulostaa yhden perillisen (puutarhuri) mielisairaalaan, päästäkseen jakamaan perinnön yksin itselleen.

Ei psykiatrit erottaneet että hän on mieleltään terve.

Ja tervemielinen kun se tajuaa sen barbarismin mitä psykiatrit tekee, ei kestä henkisesti niin suurta barbarismia.

Psykiatrien keskitysleirit jättää suuremmat traumat kuin sota tai muu trakedia.

puuhtarhuri ei selvinnyt psykiatrien tekemistä  traumoista kärsi post traumaattisesta stressista jotka laukesivat heti jos psykiatri sana mainittiin tv, ssä tai radisossa, hän muisti ne sadistiset psykiatrien naamat, jotka sivalteli kuin saksalaisnazit juutalaista "mielisairas" pilkallisesti ja saksalaiseen tyyliin halventaen kuten psykiatreilla on tapana. Alistuksen -näyryytyksen -nujerruksen hän muisti aina kun psykiatri sana mainittiin ja post traumaattinen stressi syndrooma pamahti aina päälle kuin vuöry.jos hän kuuli psykiatri sanan inho jota hän tunsi häntä kiduttaneita psykiatreja kohtaan pamahti heti päälle, jos tv:ssä sanottiin psykiatri sana.

2 vuoden jälkeen hän tappoi puutarhallaan itsensä, koska ei uskonut koskaan selviävönsä niistä post traumaattisista stressi syndroomista jotka psykiari psykiatrit ja se nazi tyyppinen hirmuhallinta jota psykiatrit harjoittaa.

Psykiatrit ovat aina olleet freudista -eugenisteihin ja nyky psykiatreihin sairauden tunnottomia, eikä he koskaan näe kuinka sairaita he ovat.

Antipsykiatrisrit näkevät kuinka sairaita psykiatrit ovat, joten he voisivat parantaa sairauden tunnottomat psykiatrit harhoistaan, että psykiatria on tiede.

 

Jahos

#149 jos antipsykiatristeja olisi kuunneltu 1930 luvulla, juutalais vainoja ei olisi koskaan ollut

30.04.2020 19:33

#129: -  

Antipsykiatristit vastusti freudin ajoista asti psykiatriaa, 

He tiesivät mihin leimaaminen johtaa, kansan murhaan kun mielisairaaksi merkattujen määrä nousee liian suureksi.

Psykiatrit merkkasi silmäväristä kansakunnittain ihmisiä mielisairaaksi ja mielisairaita tuli niin paljon että saksan oli pakko alkaa kaasuttaa heitä.

Meno on tänään sama, 5 s tautiluokitus takaa että mielisairaaksi merkattuja tulee niin paljon että valtiot tulee aloittamaan mielisairaaksi merkattujen tappamisen.

Valtioita ei kiinnostanut silloin, eikä kiinnosta nyt onko leimat oikeita ja mistä syystä ja miten psykiatrit leimaa,

Kun leimattuja tulee liikaa, valtiot vain tappavat leimatut..

Psykiatrian vastustajat ovat kauko näköisiä aina ollet ja ainot mieleltään terveet  silloin kun valtiot sairastuu koululääketieteen   massatyhmyys teorioihin. 

Koululääketiede ja sen psykiatrit oli ainoat mielisairaat ja sairauden tunnottomia 1940 , eivät tajunneet kuinka sairas psykiatrian puoskari teoria on, eikä tajua nyt.

Juutalaisvainoja ei koskaan olisi ollut jos antispykiatristeja olisi kuunneltu.

Kalmara

#150 Re: Re: Re:

30.04.2020 20:12

#102: julistaja - Re: Re:  

Koska psykiatrit tulevat sairauden tuntoiseksi harhoistaan, jossa he kuvittelevat olevansa toisten näkymättömän sisimmän näkijoitä ja alkavat ymmärtää että koko psykiatria on vaarallinen  ja erittäin suuret traumat ihmisille synnyttävä.

Psykiatrien kiduttamat saa post traumattisen stressi reaktion heti jos radiossa mainitaan psykiatri sana tai sen laitoksen nimi missä psykiatrit kidutti.

Psykiatria on toisten hyvin voinnin tuhoamista.