Kansalaisaloite eduskuntaan autoveron poistamiseksi kokonaan.

David

#1 Tämän kansalaisaloitteen kelpoisuus

22.10.2011 19:53

Tällainen verkossa oleva kansalaisaloite on kelvollinen vain kun osallistujat ovat tunnistettuja esim. pankkitunnusten tai teleoperaattoreiden mobiilitunnusten kautta. Mutta tällä saadaan varmasti selville tämän autoveron (=uuden auton oston yhteydessä maksettu vero, eli hankintavero) poiston suosio.
Pers`aukiinen kansa.

#2 Autoveron poistamiseksi.

23.10.2011 00:00

Suomessa verotetaan liikaa uudenautonostajaa.Vanhoha huonokuntoisia autoja korjaillaan kalliisti.
Aikaa kuluu paljon hukkaan romuja kunnostettaessa.
Muutenkin tulisi korjata verotoksellisia epäkohtia.Yksi niistä on tavallisen kansalaisen perintövero,sen tulisi olla verovapaa miljoonaan euroon saakka ja vasta senjälkeen vero olisi portaittain nouseva.Jäisi liikkumavaraa,etteivät suomalaiset menettäisivät omaisuuttaan verojen takia.Mielipuolet verovirkailijat korottavat perinnön arvoa usein yli markkina-arvon,joka vaihtelee mielinmäärin,riippuen kuka arvioi.
JooJoo

#3

27.10.2011 10:55

Adressi on adressi ja sen merkityksettömyys testattiin jo 1899

http://fi.wikipedia.org/wiki/Suuri_adressi

nyt on liikkellä muutakin kuin Adressi.

http://www.muutos2011.fi/vb/entry.php?274-Suora-Demokratia-Open-Source-hankkkeena.

ja kaikki ne on pelleporukkaa, ei fiksut ihmiset tosiaan tarvitse välttämättä mitään pelleporukoita päättämään asioista puolestaan. Toki voihan joku Jyrki & Jutta jotain yksinkertaisia juoksevia hoitaa, mutta ei tosiaankaan mitään isompia "takuutus"-juttuja.

Vieras

#4

01.11.2011 12:17

Autoveron olisi kuulunut poistua viimeistään silloin kun Suomi liittyi Euroopan Unioniin. Autoveronhan piti olla väliaikainen. Nythän se on ollut laittomana voimassa 50 vuotta. Kansalle valehdeltiin jo silloin muinoin. Siksi pidän autoveroa laittomana. Suomessa maaseutuväestö tarvitsee autoa. Ilman sitä ei tule toimeen. Ei ole kyläkauppoja eikä muitakaan palveluita edes omassa kunnassa. Julkinen liikenne on vähäistä, tai sitä ei ole ollenkaan. Autoveron takia vääristyntyt autojen hinnoittelu on johtanut siihen, että kaikilla ei ole varaa ostaa edes vähän uudempaa ja turvallisempaa käytettyä autoa.

Vieras

#5

01.01.2014 14:00

pitkää työmatkaa ajaville suunnitellaan rangaistus ymmärtäisivät muuttaa ruuhka suomeen