vapaa Juankoski ryhman toiminto kielto

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista vapaa Juankoski ryhman toiminto kielto.


Vieras

#1

27.10.2011 00:04

Ugabuga ähläm sähläm

Vieras

#2

27.10.2011 00:10

Mina pyörittä kebabi karvanen käsi
Ihminen kuvittelee olevansa joku muu,kuin eläin.Niin muutkin eläimet käyttäytyvät.

#3 Rasismi on vähäinen ilmiö

27.10.2011 01:15

Paljon suurempi ongelma on suomeen muutaneet terroristit.Terrorismi tulee olemaan maailmanlajuinen ilmiö pysyvästi.
Johtuen ihmisten sopeutunisesta,eri luonteisina,elintaso,nälkä ja tilan puute.
Älyvapaa Juankoski pannaan

#4 Älyvapaa juankoski pannaan

27.10.2011 12:22

Hieno ja rohkea yritys puolustaa sinun oikeuksiasi, hyvä adressin kirjoittaja. Edelliset kommentit juuri kuvaavat, millaista on elää ei-suomenkielisenä rasistisessa Suomessa. Täällä Juankoskella tuntuu olevan vallalla käsitys, että asioita saa hoitaa huutamalla ja rähjäämällä. Uskomatonta mutta valitettavan totta on, että Vapaa Juankoski käyttää omaa blogiaan perättömän ja mukaillun totuuden levittämiseen ja estää asiasta kaikki muut mielipiteiden ilmaisut kuin "omaa asiaansa" ajavat. Toinen, mikä ärsyttää on se, että "älyvapaat" voivat rauhassa levittää vihapuheita ja haukkua kaupungin virkamiehiä sekä luottamusmiehiä, mutta jos heihin kohdistaa minkäänlaista kritiikkiä, he aloittavat älämölön ja väittävät että me muut "emme ymmärrä" asioita. Väitän, että kaikilla asioilla on kuitenkin vähintään kaksi eri puolta.
Poliiikan tulisi olla yhteisten asioiden hoitoa, eikä kourallisen etujen eteenpäin viemistä.
Voimia sinulle yksinäisessä taistelussasi oikeuksiemme puolesta.


Vieras

#5 Re:

27.10.2011 12:34

#1: -

Olipas tosi "ei-rasistinen" kommentti. Ihan kunniaksi sinulle. Taidat kuulua kyseisen ryhmän jäseniin.

olen lukenut muutakin kuin maitopurkin kyljen

#6 Re:

27.10.2011 12:47

#2: -

Säälittävää! Tässä hyvä esimerkki, että älyvapaat ei osaa edes perustella omaa kantaansa järkevästi, vaan homma viedään heti alapää -osastolle.


Vieras

#7

27.10.2011 18:34

Tämä angryfinland niin kovasti mainosti toisessa adressissa että allekirjoittaa OMALLA nimellään adressin. No nyt tämä "rohkea" on jättänyt nimensä laittamatta omaan adressiinsa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

27.10.2011 18:45


minä

#9

27.10.2011 21:36

angryfinland ei allekirjoitta tämä addressi. tämä addressi on olemassa ainoastaan sen takia että yrittan näyttää ne jotta teki se toinen addressi minkälainen toiminta heille on, kuinka nauratava se on ja kuinka hyödytöntä se on. Jos toiset halua allekirjoittaa tämä addressi se on heidän asia. Tämä addressi on olemassa ainoastaan sen takia että toiset eivät ymmärrä heidän oma toiminta ja kuinka se vaikkutta meille kiakki muut. Jotkut tekee koko aika tallaisia juttuja, mutta heti kun me tekee se ne aloitta välittää ja vaihtaa että olemme hairikoitsia ja jopa uhkailu meille. angryfinland on vahan viisampi kun sellaisia ihmiset.
Juhani J.

#10

28.10.2011 00:49

Eli olet samanlainen valehtelija kuin keskustakaverisikin. Raukka olet kun nimimerkin takana räksytät.
Vapaa

#11 kunnanjohtaja

29.10.2011 02:59

Vantaalle, maan neljänneksi suurimpaan kaupunkiin, on ollut vaikea löytää kaupunginjohtajaa. Pitkän maanittelun jälkeen demarien Kari Nenonen suostuu ottamaan tehtävän.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että 58-vuotias entinen Oulun kaupunginjohtaja käy uuteen työhön velvollisuudentuntoisena mutta ei järin innostuneena virkamiehenä.

Vantaa ei ole ainoa hakijapulasta kärsivä kaupunki. Kuntaliiton tekemän selvityksen mukaan suurten kuntien johtajanpaikkoihin on vähemmän hakijoita kuin ennen. Se tuntuu oudolta, sillä yliopistoista valmistuu naisia ja miehiä, joilla pitäisi olla hyvä pätevyys ja suuri hinku johtajiksi.

Takavuosina tilanne oli toinen. Nuorehkoja, kunnianhimoisia ja alemmissa viroissa kyntensä näyttäneitä pyrkijöitä oli pitkä jono, jos ison kaupungin tai kunnan johtajan virka aukesi.

Kunnanjohtajan asemakin oli ennen vahvempi kuin nykyisin. Sellaisen käsityksen saa kahdesta uudesta elämäkerrasta.

Aamulehden toimittajan Olli Helenin kirja Tampereen pomo on Tampereen entisen kaupunginjohtajan Pekka Paavolan henkilökuva. Entinen kansanedustaja Heikki A. Ollila (kok) on koonnut kirjan Turha katua kotikuntansa Kangasalan entisestä kunnanjohtajasta Jaakko Nurmisesta.

Paavola johti Tamperetta vuosina 1969–1985 ja Nurminen naapurikuntaa Kangasalaa vuosina 1960–1991. Tampere ja Kangasala kasvoivat rutkasti noina aikoina.

Kirjat ovat hauskaa ja myös paljastavaa lukemista. Paavola on nyt 78-vuotias ja Nurminen 83-vuotias. Heidän ei tarvitse enää silotella vanhoja tekemisiään, ja asioista puhutaan oikeilla nimillä.

Sekä Paavola että Nurminen tunnettiin teräksisinä johtajina. Heillä oli paljon valtaa, ja he käyttivät sitä.

Molemmat olivat poliittisesti aktiivisia demareita. Sillä oli merkitystä, koska Sdp oli näissä kunnissa valtapuolue ja hallitsi yhdessä kokoomuksen kanssa.

Paavolaa ja Nurmista yhdisti sekin, että he olivat imeneet johtajaoppinsa demarien Erkki Lindforsilta, joka oli Tampereen kaupunginjohtajana ennen Paavolaa. Lempinimi "Napoleon" kertoo, millainen johtaja Lindfors oli.

Nurminen kertoo saaneensa keltanokkana Lindforsilta ohjeen: "Kun menet herrojen kanssa neuvottelemaan, ota etukäteen selvää, mistä ne ovat kiinnostuneita. Jos ne ovat kiinnostuneita kullasta, niin osta niille kultaa. Jos ne ovat kiinnostuneita hopeasta, hanki sitä. Mutta jos ne ovat kiinnostuneita naisista, niin sutenööriksi älä rupea."

"Herroilla" Lindfors tarkoitti poliitikkoja ja valtion virkamiehiä, jotka päättivät kunnille tärkeiden hankkeiden sijoituspaikoista ja aikatauluista.

Molemmissa kirjoissa kuvataan, miten kunnanjohtajat vaikuttivat vallan kulisseissa. Vaikuttaminen vei aikaa. Piti matkustaa, syöttää, juottaa ja saunottaa. Nykykielen muotisanoja "lobbaaminen" tai "verkostoituminen" ei käytetty, mutta Paavola ja Nurminen olivat aikansa mestarillisia verkostoitujia ja lobbareita.

"Jos television saaminen Tampereelle tuntuu sinusta tärkeältä, niin hoida homma", Lindfors tokaisi Paavolalle, joka oli kaupunginsihteerinä kasvamassa johtajaksi.

TV2:n saaminen Tampereelle oli Paavolan diplomityö. Hän käväisi parhaana päivänä neljä kertaa Helsingissä asiaa hoitamassa. Tampereen ja Helsingin välinen liikenneyhteys oli 1960-luvulla niin hidas, että junan ja auton lisäksi tarvittiin vesitasoa.

Myöhemmin Paavola rakennutti Tampereen kupeeseen Pirkkalaan kaupungin varoilla lentokentän, jonka valtio maksoi jälkikäteen kaupungille takaisin.

Paavola jyräsi läpi muitakin isoja projekteja, kuten Särkänniemen huvipuiston ja näkötornin, kirjastotalo Metson, Sara Hildénin taidemuseon sekä Tampere-talon.

Kaupungin kasvaessa tarvittiin paljon uusia asuntoja. Niiden rakentamisessa liikkui vaalirahaa. Rakentajat maksoivat demareille ja kokoomukselle kaavoituksesta.

Vallankäyttäjänä Paavola oli härski ja karski. "En muista yhtään esitystä, joka olisi tyrmätty hallituksessa tai valtuustossa", hän sanoo. Hän ei kuitenkaan mielestään sanellut: "En ottanut esille tyhmyyksiä."

Paavolan ja Nurmisen kaltaisia kunnanjohtajia ei enää valmisteta. Kuten professori Olavi Borg sanoo: "Aika ajoi Paavolan ohi. Nyky-yhteiskunta ei ole enää rynnivien yksilöiden yhteiskunta."

Kunnanjohtajien valtaa on supistettu huomattavasti kunnallislain muutoksilla. Luottamusmiehet eivät enää suostu siihen, että kunnanjohtajat komentavat heitä, vaan he ainakin yrittävät käskeä johtajia.

Media vahtii aiempaa tarkemmin johtajien tekemisiä. Ja kuntalaiset valittavat johtajista mielellään, jos on vähänkin aihetta.

Niinpä kunnanjohtajia ahdistaa. Tuoreessa mielipidetutkimuksessa muuan johtaja (nainen) arvioi asemaansa: "Aina ei ymmärretä, miten vaativaa ja yksinäistä kunnanjohtajan työ on. Vaaditaan kovuutta organisaatioon ja alaisiin päin, ymmärrystä kuntalaisiin ja yhteistyökumppaneihin päin, mutta nöyryyttä poliittisiin päättäjiin päin."

Toinen kunnanjohtaja (iäkäs mies) sanoo samaa, mutta käyttää sumeilematonta arkikieltä: "Kahdenkymmenenviiden vuoden aikana herrasmiesvirka on muuttunut kuusikulmaiseksi kusitolpaksi."

Vieras

#13 Re: #7:lle

29.10.2011 06:33

#7: -

Ehkäpä angryfinlan EI olekaan itse allekirjoittanut adressia, vaan joku muu. Jos te lällärie ette uskalla allekirjottaa omaa adressianne, niin miksi kenenkään muunkaan tarvitsisi?

Kaisa

#14 Re: Juhani J.lle

29.10.2011 06:36

#10: Juhani J. -

Hei Juhani. Olen itse sitä mieltä että angryfinland on tässä asiassa viisas kun ei paljasta nimeään. Nuo ensimmäiset kommentit olivat jo sitä tasoa, että en uskaltaisi minäkään allekirjoittaa. Tiedä vaikka hullut tulisivat kirveen ja moran kanssa ovelle hillumaan, sellainen kuva noista kommenteista on jäänyt.

Karjalainen

#15 Re: Re: Juhani J.lle

29.10.2011 12:34

#14: Kaisa - Re: Juhani J.lle

Ehkä vain auttaisivat kirveineen halkohommissa "angryfinland"-nimimerkin harrastuksia nettikirjoittelun aikana?


Vieras

#16

29.10.2011 23:27

ÄLKÄÄ AVATKO "ANGRYFINLANDIN" LEVITTÄMIÄ LINKKEJÄ! NE SAATTAVAT SISÄLTÄÄ HAITTAOHJELMIA JA VIRUKSIA!! ASIASTA ON ILMOITETTU VIRANOMAISILLE,KOSKA HÄN UHKAILI KYSEISILLÄ ASIOLLA.
Suvaitsevaisuutta.Ei vihapuheita.

#17 Maahanmuuttajat

30.10.2011 11:14

Lisää Juankoskelle nekereitä,jo alkaa hommat luistaa ja rahahanat kuumenee.Islam mummojen hammeet,pommeja räjähtelee? Huliganit hillumaan ja nyrkit heiluu.Pesäpallomaila kauppa käymään.
Näin plobalisessa maailmassa sosialitemokraattinen demokradia pelaa
kunnon demari juankoskelta

#18 Pohjolaisen Martti

05.11.2011 12:08

Tämä Masa on vapaa Juankoski puuha naisia.
YRITTÄJÄT, VÄLTTÄKÄÄ HEITÄ,
HE VASTUSTAVAT JUANKOSKELLA KAIKKEA MAHDOLLISTA JA MAHDOTONTA SEKÄ OVAT AIHEUTTANEET VAHINKOA JATKUVALLA MUSTAMAALAAMISELLA JUANKOSKEA JA JUANKOSKELAISIA.
jäsenet ovat sivujen mukaan.

Martti Pohjolainen Muuruvesi
0400 570011
masatimber@luukku.com

Pekka Vartiainen Säyneinen
045 631 6960
pekka.vartiainen@pp5.inet.fi

Pentti O Tolvanen Muuruvesi
040 900 3820
pentti.tolvanen@joniko.com

Seppo Räsänen Viitaniemi
0500137938@netti.fi

Kalevi Pitkänen Juankoski
040 5746962

Tuula Partanen Säyneinen
siltala4@luukku.com

Anna Kainulainen
Juankoski 044 962 6850
annakainulainen@netti.fi

Vieras

#19

06.11.2011 07:19

Paljonko nämä edustajat ovat tehneet "kaupungille" velkaa? Taidan olla erimieltä tämän "kunnon" demarin kanssa.
topi

#20

05.03.2012 19:15

Vapaa Juankoski sivusto on provo ja ei todellakaan rakenna yhheistyötä, vaan kommentit tulevat tietyiltä "provohenkilöiltä". Keskustapuolueen päätöksiä mollataan sivustolla yleensä. Vapaa kirjoittelu sivustolle on tiukasti ylläpidon käsissä. Poistavat välittömästi viestit, jotka eivät ole puolueelle mainosta. Ei ole todellakaan mikään vapaan keskustelun palsta, niinkuin mainostavat, vaan puhdasta politikointia.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.03.2012 06:05


kusipää

#22 Kusettaja

17.05.2012 00:14

Kaikki koillis-savolaiset kyllä muistavat Pohjolaisen Martin ja hänen yritystoiminnan.
Myös hänen sivustonsa on samaa luokkaa, no eipä sitä tarvitse kommentoida , kaikki muistavat pohjolaisen martin ja hänen toimensa.Yhteiskunnan sääntöihin ja velvollisuuksiin on joillakin vaan niin v'''n vaikea sopeutua vaikka ikää on jo liki 70 v.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.05.2012 12:18


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

18.06.2012 11:18


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.08.2012 16:56