Susan Kuronen - lopeta se avautuminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Susan Kuronen - lopeta se avautuminen.

Pirjo Andersson
Espoo

#26

08.02.2007 16:05

Voi itku,että hävettää ja nolottaa koko naissukukunnan puolesta!!Toivottavasti Susanna poloinen pysähtyy jossain välissä myös miettimään haluaako tosissaan tuollaisen leiman lapsiinsa.Heidäthän leimataan loppuiäksi "sen Susannan lapsiksi".
Kiinnostaisi tietää kuka onneton tunari kehtasi päästää mokoman törkyturvan pitämään "lehdistötilaisuuttaan" Marskin kuvan alle.Mahtaa Marskia naurattaa,mihin on Suomi mennyt.Minua se loukkasi suuresti.
Pikku vinkiksi Susannalle,muutaman kuukauden seksisuhde ei todellakaan ole Rakkaustarina. Voi muutenkin olla tulevaisuudessa olla ne Rakkauskumppanit kortilla. Seuraavaksi varmaan sovit törkylehden kanssa kameroista makkuhuoneessasi ja lapset kuvaajina.
Susanna,järjen käyttäminen on sallittua,jopa suotavaa,varsinkin äideille.
Jukka Relander
Helsinki

#27

08.02.2007 17:33

Olen pohtinut voiko myötähäpeään ihminen kuolla. En haluaisi ottaa riskiä, enkä rakastua suomenruotsalaiseen (hänessäkin voi asua pieni susan), joten taidan näpytellä valmiiksi 112 sillä oireet viittaavaat siihen, että apua on saatava.

Veikkaukseni ei väärään osune jos tämä adressi on aamulla (pe 9.2) ykkösenä listalla ja kuukauden kuluttua top 10-listan muiden summan hakannut.
Satu Virtala
Lappeenranta

#28

08.02.2007 17:36

Naurettava nainen. Kun kokeneet tarkastelevat tämänkin tapauksen kaavaa tarkemmin, niin sieltä kyllä selkeästi huomaa, että jo alunperin tällä Susanilla oli tarkoitus päästä esille ja tietty rahastaakin, "kehua" retostaa ja kuvitella siinä sivussa suhdettaan KIIREISEEN pääministeriin, että se oli vuosisadan rakkaustarina! Jos oli, niin mitenkäs se lopahti ennen kuin oikein alkoikaan... Ja että kirjan nimeksi oikein "Pääministerin morsian". Morsian?! MORSIAN??! Tapaamisia ei liene ollut kovin usein tai suhde ollut kovinkaan tiivis noiden muutaman hassun kuukauden aikana! Ja tämä nainen vainoharhaisena kuvittelee tai haluaa kuvitella jotain suuren suurta. Säälittävä tapaus, kertakaikkiaan. No keinonsa ja siten itsetuntonsa että köyhä elämä kullakin. Katkeruuttaanhan nainen myös lörpöttelee ja kai lämpimikseenkin. Matti huomasi jo melko alussa itsekin mikä nainen on kyseessä ja lopetti suhteen, mutta tämä nainen ehti saada "materiaalinsa", vaikkakin heppoisenkin. Mutta saahan sitä siitäkin jutunjuurta.

Onhan näille tällaisille naisille (ihmisille) nimityksensäkin, sitä sairaudeksikin sanotaan ja siitä ei valitettavasti aikuisena enää toivu. Ja moni ansaan mennyt tajuaa vasta, kun on jo myöhäistä. Teeskentely on niin uskottavaa.

En lue/osta kirjaa ja toivottavasti joku taho saa sen vedettyä julkisesta myynnistä kokonaan pois. Eikö joku laki ole olemassa, ettei yksityisiä viestejä ja kirjoituksia saa ilman lupaa laittaa julkiseen levitykseen? Sakot ja maksunaiseksi moinen eukko.

Matti Vanhanen, voimia! Ei tämä katkera eukko uraasi/elämääsi kaada. Kuopan, syvän sellaisen, itselleen vain kaivoi ja teki itsestään naurunalaisen ja ivatun kaiken kansan silmissä.

Itsekeskeinen ja huomionhakuinen Susan; GET A LIFE!
Matti Laurila
Raahe

#29

08.02.2007 17:39

Olen laittanut henkilökohtaisen boikotin pystyyn ko. suhteesta uutisoivia medioita kohtaan. Yhtään juoru-/ iltapäivälehteä en osta, mikäli uutisointi ei lopu pian.
Tämä alkaa jo saada Matti Nykäsmäisiä piirteitä koko juttu, eikä asia voi vähempää kiinnostaa.

Kertoo ihmisestä melko paljon, jos aiheesta pitää ihan kirja kirjoittaa ja vielä julkaista yksityisiä viestejä. Ei pääministerinkään tarvitse kaikkea sietää. Eikö tässä rikota jo jonkinlaista kirjesalaisuutta?!?

Susan! Ahneella on *piip* loppu!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

08.02.2007 18:14


sari ekqvist
helsinki

#31

08.02.2007 18:15

Hei Susanna ,jatka samaan tapaan ,vaan ei sitä kirjaa kukaan osta etkä ole edes itse sitä kirjoittanut eli et siis rikastu nytkään
Minna Valkealahti
Klaukkala

#32

08.02.2007 18:16

Aina on ollut eroja, jotka jäävät riitaisiksi, mutta tämä on jahtaamista. Allekirjoitan ja aion boikotoida Etukeno-kustantamoakin, että kehtaa tällaista kirjaa julkaista. Rahanahneudellekin joku raja!!!
Tom Tavaststjerna
Helsinki

#33

08.02.2007 19:02

Susan, kuka voi luottaa sinuun enää! Hyvä ihmissuhde vaatii aina täydellisen luottamuksen. Oletpa tyhmä, kun et tätä ymmärrä. Luuletko, että kukaan uskaltaa enää vilpittömästi sinua rakastaa, kun on aina pelko peffassa, että miten käytät tätäkin suhdetta hyväkseksi ja vieläpä julkisesti. Idiootti!
Jaakko Mäkinen
Helsinki

#35

08.02.2007 19:48

Et tiedä kumpaa tämä Susan Kuronen on, täysi sika vai seinähullu, mutta varmuudella tyhmä kuin saapas, ja poikkeuksellisen vastenmielindn olio.
Jenny Kilpeläinen
Lohja

#36

08.02.2007 20:26

Oot kyllä maailman turhin ihminen koko universumissa... On kyllä niin nolo ihminen et ei toista löydy... Koita ny lopettaa toi mediassa hyppiminen sua ei jaksa elävä erkkikään kattoo... Nauran kyllä niin kipeenä tuolle sinun julkisuuden halulle että HUH HUH! :D:D Naurettavaa käytöstä AIKUISELTA IHMISELTÄ!!!! JOTAI RAJAA!!! Mikä hemmetti siinä on että ko hiukan seurustelee jonkun Matti Vanhasen kanssa (mikä on kyllä aivan tavallinen pulliainen niin kuin muutkin) niin heti nousee se pissa päähän ja tyrkytetään itseään joka paikkaan! Vielä kerran OOT NIIN TURHA! vedä v**** päähäs ja pakene Norjaan!! tai ammu ees ittes ni ei tartte kattella tollasta julkisuuden himoista himo ämmää joka ei ymmärrä mistään mitään!
Viti Pää
Nurmijärvi

#37

08.02.2007 20:43

Et sinä SUSANNA tietääkseni ole mikään pääministerin morsian, vaikka niin itse väitätkin(eip ollu hääpäivää määritelty) olet itse rakas P. Suoraan sanottuna SUOMEN TURHIN JULKKIS .
Elisabeth Silvone
Vantaa

#38

08.02.2007 20:50

Kyseessä on kyllä todella sairas mieli - mietittyttää kyllä myös Vanhasen psykologinen silmä. Mutta ei kai tällaista voi kukaan arvata. Pleeeease, Susan, ole kiltti ja lopeta - kunnes teet aivan liikaa hallaa itsellesi ja ihmisille ympärilläsi!
Ainoo tapa kunnolla lopettaa tämä on olla ostamatta yhtäkään lehteä, jossa on juttua tai saatika sitten kirjaa!!

Voi Voi :-(
anja martikainen
vääksy

#39

08.02.2007 20:56

Voiko enään tyhmempää naista olla ? Luulisi, että lapset ovat etusijalla jokaisen naisen elämässä ja tästä ainakin luulisi niiden kärsivän. Ei viitsi enään ostaa mitään lehteäkään missä on kyseisen "ns. salarakkaan naama". Taisi ottaa koville kun noin fiksu meidän pääministerimme tajusi ajoissa jättää kyseisen henkilön. Tyhmyydestähän sakotetaan ja en varmasti tule ostamaan kyseistä kirjaa. Voi raukkaa mitä kuvittelikaan, että tulisi muka pääministerin rouva, ei noilla ansioilla ainakaan. Meidän pääministerimmehän on tosi fiksu mies joka suhteessa. Hyvä, että tulist jätetyksi noilla avuilla. Luulisi, että rakkaus on kahden kauppa ja jos se loppuu niin pitää vain kärsiä omissa nahoissaa. Älä enään näyttäydy lehtien sivuilla jos on edes jotain älliä siellä yläpäässä, eipä taida olla.
M P
Helsinki

#40

08.02.2007 21:12

Susan, sääliksi käy erityisesti lapsiasi. Luuletko, että tuollainen julkisuus on heille mukavaa? Lapset häpeävät vanhempiaan vähemmästäkin! En tunne tilannettasi, mutta ilmeisesti olet eronnut taikka jätetty aiemminkin... taikka joka tapauksessa vähän säälittävä yksinhuoltaja, joka kuvitteli onnensa osuneen kohdalleen. Luuletko, että miehet ovat intona naimisiinmenosta heti eronsa jälkeen? Ja etkö ollut vielä oppinut, että liiallisella innokkuudella mokaat suhteen kuin suhteen. Tuo on jätetyn naisen katkeruutta ja kostoa, tyypillistä juuri naisille. Lopettamalla nyt pelastat itsesikin, jos nyt enää mitään on pelastettavissa (olen itsekin nainen, yksinhuoltaja, mutta ei jätetty).



maritta lindqvist
vantaa

#41

08.02.2007 21:18

Onko media Suomessa tosiaan vajonnut näin alas, että Susan Kurosen katkeruuden siivittämälle julkisuushakuisuudelle panostetaan näin paljon. Jopa Tv:n uutiskynnyksen ylitti näin ala-arvoinen juttu. Kuronen on nyt mennyt liian pitkälle ja tuntuu vain vauhti yltyvän. Kerrankos sitä suhde päättyy...tulee mieleen elokuva "Vaarallinen suhde". Varokaa miehet Kurosen kaltaisia naisia, ette tiedä, mihin myllytykseen joudutte, jos suhde ei toimikaan. Meitä on paljon, jotka emme osta mitään lehteä missä Kurosesta kerrotaan, emmekä tule ostamaan noin ala-arvoista kirjaakaan. Hyvin sanoi eräs lehtitoimittaja tv:ssä Kurosen tilaisuudessa, että häntä hävettää olla siellä. Moni suomalainen tuntee myötähäpeää Kurosen ns. paljasteluista; kuvitteliko tuo naikkonen todellakin olevansa "morsian"??!! On tainnut seota todellakin kun ei ajattele edes Vanhasen saati sitten omia lapsiaan. Nainen on mokannut ja nolannut itsensä täydellisesti ja tämä kohu tulee kääntymään Matti Vanhasen eduksi tulevissa vaaleissa!
Harras pyyntö: Voisiko joku Kurosen ystävä (jos hänellä enää sellaisia on) nätisti neuvoa naista jo lopettamaan höpötyksensä julkiseen anteeksipyyntöön Vanhaselta?
Ihmisarvoa ja intimiteettisuojaa kunnioittaen
Ville Veturi
Nokia

#42

08.02.2007 21:21

Siis onko totta että tämä pelle on tehnyt pelkät kannet kirjaansa ja järjestää niiden julkaisutilaisuuden, jonne kutsutaan ja saapuu koko Suomen media? Kumpi tässä on suurempi idiootti, nti Kuronen vai media?
Kristian Virtanen
Tampere

#43

08.02.2007 21:42

"kohu"-Kurosesta huolimatta vielä jaksan uskoa suomalaiseen naiseen. Ei ne oikeasti kait ole noin katkeria ja julkisuudenkipeitä, paitsi tietysti nämä poikkeavan katkerat ja julkisuudenkipeät, kuten Kuronen, Fingerroos (miten se kirjoitetaan?) ja ja ja se joku muu "rakas".
Ulla Karell
Vantaa

#46

08.02.2007 23:36

Kuka laittais nettiin äänestyksen:

SUOMEN TURHIN JULKKIS
=====================

Pätevyysvaatimus: ei ole tehny mitään mainitsemisen arvoista, mutta on päässyt julkkikSEKSI!

Oliskohan Susan Kurosella mahdollisuuksia tällaisessa äänestyksessä?
Eira Virtanen
Kempele

#47

09.02.2007 01:37

Jotakin rajaa nyt Kurosen kivittämisellekin. Virhe on tullut tehtyä, mutta monet tällä sivulla olevat kommentit kyllä menevät reilusti yli niiden rajojen, joita julkisille kommenteille sivustoilla sallitaan. Täällä sitä kansankiihotusta ja lynkkausmielialaa näkyy ja juuri tällä tavalla on kulkuxklankin toiminut. Huput päähän vaan, ei täällä näy olevan yhtään fiksumpaa porukkaa. Mielipide ei ole sama asia kuin kansankiihotus ja kunnianloukkaus jotka näillä palstoilla on kielletty (kts. kirjoitusohjeet yllä!.

Sitä paitsi kustantaja näkyy poistaneen suurimman osan viesteistä kirjasta.

Kuka näillä sivuilla on parempi Kurosta, joka omassa tilanteessaan toimi kuten toimi? Ei toiminut välttämättä oikein, mutta ihmisen mätkimisessäkin on rajansa. Toivottavasti se on nyt tässä.

Voimia Vanhaselle mutta voimia nyt myös Susan Kuroselle ihmisten suhteettoman ja täysin joutavasta nousseen vihan keskellä.
Päivi Paananen
Helsinki

#48

09.02.2007 01:54

Susan Kurosen toiminta on loppujen lopuksi aika harmitonta. Kunpa ihmiset käyttäisivät tällaisten joutavien asioiden sijasta energiaa oikeasti tärkeiden asioiden eteenpäin viemiseen.
mikko kilkki
jyväskylä

#49

09.02.2007 08:17

Onneksi kustantaja oli poistanut kirjasta joitakin henkilökohtaisia tekstiviestejä. Ihan hyvä vaan.

Allekirjoitan.
Aina Ilona
Tampere

#50

09.02.2007 09:03

Sillä hetkellä kun suostuu jokaisen lehden haastatteluun joka sitä vain keksii pyytää, heittää hyvästit myös yksityishenkilön statukselle joka lain mukaan tarjoaa vahvemman suojan kuin julkisuuden henkilön status.

Astuessaan julkisuuteen on ymmärrettävä että ihmiset tulevat muodostamaan sen perusteella mielipiteensä sekä arvostelemaan henkilöä. Aina arvostelu ei ole pään silittelyä - varsinkaan kun kyse on henkilöstä joka ratsastaa julkisuudessa toisen henkilön maineella.

Siitähän tässä adressissa on kyse, ihmiset ovat kyllästyneet lukemaan lööpeistä erään parisuhteen päättymisestä. Tällainen avautuminen ei kuulu kulttuuriimme, ja monelle se on vastenmieleistä - varsinkin kun toinen osapuoli ei asiaa kommentoi.

En keksi tälle julkisuushakuisuudelle muuta motiivia kuin raha, ja sen lienevät myös manageri ja kirjan kustantaja haistaneet.

Eira Virtaselle: "kansankiihotus ja lynkkausmieliala" ovat kyllä jotain ihan muuta kuin näistä kommenteista on luettavissa.

Yritetään nyt olla provosoimatta ja provosoitumatta.