Poliitikot_tyoelamaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Poliitikot_tyoelamaan.

Ilkka Luoma
Adressin tekijä

#1

14.11.2012 06:29

Tässä on laajan yhteiskuntakeskustelun paikka - on kysymys jälkikasvun kasvattamisesta, perheyhteydestä ja huomisen mahdollisuudesta menestyä.

Vieras

#2

14.11.2012 12:38

Käteinen töihin... mitä tuo muka on tehny muutakuin tuhoa Suomi nimiseen valtioon??
Reippaasti alle 3k/kk palkansaaja

#3 Mäkin autokaistalle vaan

14.11.2012 14:11

Poliitikoille sitä osa-aikasta hommaa pitäisi soveltaa samaan tyyliin kuin pitkäaikaistyöttömille. Jos ei homma kiinnosta edut menee, heidän tapauksessa seuraavan kk palkka.
Saara Koistinen

#4

15.11.2012 07:57

Onko Orpo ollut järjen hommissa koskaan?
Matti Koikkalainen

#5 Poliitikot takaisin työelämään!

15.11.2012 10:26

Adressin perustaja on laittanut tälläisen jutun Usarin Puheenvuoroon:

Osa poliitikoistamme Arkadianmäellä eivät ole koskaan tehneet tavallisten ihmisten töitä. Pääministeri Jyrki Katainen (kok.) patistaa äitejä nopeammin töihin äityislomansa jälkeen - edes vaikka osa-aikaiseen. Lasten kasvatus on lisääntymisen jälkeen ihmiskunnnan tärkein tehtävä.

Ymmärtääkö Katainen kolmiyhteyden - perhe, lisääntyminen ja lapset sekä tämän kolmiyhtälön synkronisaation toimeentuloon, nuorten pärjäämiseen ja perhetyytyväisyteen - kuin täältä kautta yhteiskunnan tulontasauksen mahdollisuudet?



Yhteiskunta on työtä, perheen perustamista, lastenkasvatusta ja ikuisen onnen etsintää arkiongelmien kirjossa. Pääministerin ei ehkä pitäisi liiaksi tulla sormeilemaan perheasioita, sillä evoluutio on nämä asiat jo miettinyt vuosimiljoonien aikana.



Työ, työ ja vielä kerran työ

Katainen sen sijaan voi pohtia yhteiskunnan tärkeimmän tehtävän - työn järjestämisen yhtälöitä, keinolla jos toisella. Työllisyyden noustessa lapsien molemmat vanhemmat yhdessä osaavat miettiä, milloin on työhön paluun aika.



Poliitikot takaisin työhön

Osa poliitikoista ei ole koskaan tehnyt oikeita töitä - näin heillä ei ole käsitystä arkikansalaisen päivittäisistä ongelmista ja haasteista. Haastava kysymys lukijoille:



"Ketkä kansanedustajat eivät ole arkikansalaisen töitä tehneet?"

-olisi mielenkiintoista nähdä tämä lista. He voisivat oikeasti palata työhön, vaikka siihen ensimmäiseensä - kansa kiittäisi.

http://www.adressit.com/poliitikot_tyoelamaan

...



Itä-helsinkiläinen perheenäiti hoksasi suuren asian kehottaessaan poliitikkoja palaamaan aika-ajoin työelämään - tämähän voitaisiin asettaa lailla pakolliseksi, jotta ote kansalaisiin arkitasolla säilyisi, nythän poliitikot ovat kaikonneet kansasta etäämmäksi - tavallisen elämän ymmärtämättömyyden varjoihin ja usvaan.



Nettiin napsahti adressi, jossa kehoteaan kansalaisia ottamaan kantaa - olisiko poliitikkojen syytä välillä tutkia tavallista työelämää, jotta osaisivat edustaa äänestäjiään läheisemmin ja sellaisella ymmärryksellä, jossa puhe- ja keskustelukielikin kansan kanssa on yhtenevää.

---

copi-peistasin sen tänne "härskisti" ;)

Vieras

#6

15.11.2012 11:05

parempi ettei poliitikot tee oikeita töitä.parempi että he hymyilevät ja valehtelevat vain tv:ssä -
Lissu L

#7

16.11.2012 09:54

Miksi poliitikot ovat erkaantuneet kansasta?
Alfa

#8 presidentin syrjäytymistyöryhmä

17.11.2012 08:58

Keväällä julkaistu "presidentin syrjäytymistyöryhmä" sai sosiaalisessa mediassa käyntiin kommentoinnin: "presidentti on syrjäytynyt"...

No ehkäpä näinkin. Aloite taisi kadota vähin äänin julkisuudesta, muutaman kitkerän kommentin saattelemana. http://pantterin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/116329-niiniston-kasitys-syrjaytymisesta-on-pelottavan-naiivi
hässipää

#9

17.11.2012 14:25

jokainen fiksu ihminen haluaa syrjäytyä nyky-yhteiskunnasta.elää oman elämänsä ja viitata kintaalla kansainväliselle kilpailukyvylle.