Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#10126 Re: Re:

16.04.2013 10:04

#10113: - Re:

Ai meinaatko, että uskova kristitty ei voi ilman syntiä kysyä ihmiseltä "onko homoseksuaalisuus mielestäsi hyväksyttävää?", ja tehdä tällaisesta kyselystä yhteenvetoa? Kielletäänkö sekin raamatussa? Jospa te, jotka paremmin uskotte, eroaisitte sitten kirkosta ja perustaisitte oman lahkonne. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että yksikään eksklusiivinen (vain "me" pelastumme) uskonyhteisö ei saisi kuulua kirkkoon. Lahkot lahkoina ja kirkko koko kansan kirkkona. Olisi kirkollekin paljon parempaa pr:ää kun hihhulit potkaistaisiin pellolle, koska kirkko itsessään pyrkii nykyisin suvaitsevaisuuteen.


Vieras

#10127 Re: Re: Re: Re:

16.04.2013 10:06

#10120: - Re: Re: Re:

Ja valehtelija lopettaa valehtelun? Niin kuin tämän ketjun kunnon kristityt?


Vieras

#10128 Re:

16.04.2013 10:13

#10109: -

Homoseksuaalisuutta ei luokitella perversioksi, se on seksuaalinen suuntaus aivan niin kuin heteroseksuaalisuuskin on seksuaalinen suuntaus. Se ei ole juridisesti kiellettyä. Se, että kaksi aikuista ihmistä omasta vapaasta tahdostaan haluaa rakastaa toisiaan, ei satuta ketään, eikä ole rikos ketään kohtaan. Siitäkin huolimatta, että jotkut hihhulit haluavat lukea parituhatta vuotta vanhaa kirjaa siinä valossa, että se kieltäisi homoseksuaalisuuden. Varastaminen taas on rikos.

Onko se oikeasti näin vaikeaa vai esitätkö sinä vain tyhmää?


Vieras

#10129 Re: Ehdoton ei SUKKAHOUSUNEUTRAALEILLE MIEHILLE !

16.04.2013 10:20

#10102: Virgo92 - Ehdoton ei SUKKAHOUSUNEUTRAALEILLE MIEHILLE !

Lainaus: .......SEKSI ...Tunnuksemme olkoon:"Pyhä kieli pyhässä mielessä....! Fiksu-Oi ei-joko taas!

Virgo92

#10130 Re: Re: Miten nuo keinot erovat fasistien käyttämistä keinoista ihmisten sokaisemiseksi

16.04.2013 10:20

#10105: - Re: Miten nuo keinot erovat fasistien käyttämistä keinoista ihmisten sokaisemiseksi 

 Muun muassa siten , että fasistien ja heidän oppejaan seuranneiden kansallissosialistien tarkoituksena oli luoda valtio, jossa kansalaisten sukupuolisuuskin oli täysin valtion kontrollissa, eikä sillä saanut olla muuta tarkoitusta kuin tuottaa mahdollisimman paljon uusia sotilaita ja uusien sotilaiden synnyttäjiä. Avioliitossa ,tai sen ulkopuolella (sillä ei  siellä ollut niin väliä), ainoastaan tulos merkitsi valtiolle.Valtion tarkoitus taas oli olla voimakas , peloittaa ja murskata kaikki vihollisensa. Yleisesti tunnettua historiaahan on se, että homoseksuaalit joutuivat keskitysleireille,koska -natsien katsantokannan mukaan: a) he eivät tuottaneet jälkeläisiä,b)eivät , olemassaolevana ryhmänä, sulautuneet  kitkattomasti hallittavaan  massaan jac)monet heidän joukossaan olivat esim. viihdetaiteilijoita ja älymystöä jotka olisivat esityksissään saattaneet tehdä pilaa esim. Hitleristä tai hänen kansalle esittämistään ihanteista, tai satiireissaan kyseenalaistaa niitä. Siispä heidätkin piti raivata pois Valtakunnassa ainoan sallitun hengen ja ajattelutavan tieltä.Kuten tiedetään ,kovin harvat olivat ne kristityt , jotka tuolloin rohkenivat edes kauhistella kaikkea ympärillään tapahtuvaa...


Vieras

#10131

16.04.2013 10:38

Viimeisein Studio55-ohjelma oli ajatuksia herättävä. Vaikka itse olen hetero, niin paha mieli tuli. Haluaisinpa tietää, kuinka moni tässäkin ketjussa suoranaisia valheellisia uskomuksia homoseksuaalisuudesta levittävä ihminen oikeasti miettii sitä, että nämä ihmiset ovat ihan oikeita ihmisiä, tunteineen kaikkineen. Te satutatte heitä tieten tahtoen. Miltä se tuntuu? Mitä te siitä hyödytte? Miksi te sen teette?

Ei tarvitse vastata, että hyvää hyvyyttänne, että he pelastuisivat. Heille on varmasti jo tarjottu "pelastumisen" mahdollisuutta, eivätkä he ole sitä halunneet. Myös Jehovan todistajan kolkuttelevat oviimme siksi, että he haluavat tarjota pelastumisen mahdollisuutta, mutta huomasin, että heihin te suhtaudutte kielteisesti. Miksi te ette tartu heidän tarjoamaansa pelastumisen mahdollisuuteen, miksi te saatte valita oman tienne pelastukseen ja uskoa, että teidän tienne on oikea? Miksi Jehovat eivät saisi? Miksi homoseksuaalit eivät saisi?

Ja tässä se linkki. "Millaista on elää rikolliseksi, syntiseksi ja sairaaksi tuomittuna? Olli Stålströmin haastattelu" http://www.katsomo.fi/?progId=174284 (Olli Stålström on yhteiskuntatieteen tohtori, diplomi-insinööri, valtiotieteen kandidaatti, reservin yliluutnantti, tutkija, mielenterveysseura Helmin puheenjohtaja, Kallion seurakuntakuntaneuvoston jäsen sekä Seta-aktiivi.)

Vieras

#10132 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tosiasiat puhuvat puolestaan.

16.04.2013 10:45

#10096: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tosiasiat puhuvat puolestaan.

Entäpä homojen propaganda opas: Marshall Kirkin ja Hunter Madsenin kirja (After the Ball: How America Will Conquer its Fear and Hatred of Gays in the 1990s (1989) ?

Keskusteluun on jatkuvasti luupattu useampikohtaista listaa näillä saatesanoilla:

"Tämä ohjelma on Gaid-homolehden marraskuun numerosta v. 1987. Kaikki ohjelman kohdat ovat toteutuneet.

Lähde: GAID-niminen homolehti 11/1987 USA
Artikkeli: The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck."

Kuten osoitettua, väite ei pidä paikkaansa.

Artikkeli laajennettiin sittemmin kirjaksi (ks. yllä), jossa käsiteltiin yksityiskohtaisesti alkuperäisessä listauksessa olleita kohtia juuri homoseksuaalisen aseman parantamisen näkökulmasta. Alla otteita kirjasta kommentteineen (huomautan, että käännökset ovat ilmeisesti Pasi Turusen käsialaa, joten tiettyihin sanavalintoihin voinee suhtautua varauksella. Edustavan näytteen Turusen tavasta katsoa artikkelia/kirjaa voi todeta esim. taannoisesta TV7:n haastattelusta:

- Heteroseksuaaleille tulee saada aikaan häpeän tunne.

Normaali tekniikka silloin, kun jonkin harmittoman ilmiön vastustajien asema halutaan tuoda esiin. Vrt. retoriikka, jota käytettiin mustien ihmisoikeustaisteluissa. Nykyään samaa käytetään vaikkapa tupakoinnin ja alkoholinkäytön vähentämiseen tähtäävissä mainoskampanjoissa ja liikenneturvallisuusmainoksissa ("Kännissä olet ääliö" jne.)

- Heteroseksuaalit tulee altistaa koko ajan kuville sekä verbaalisille lausunnoille, joiden tehtävä on saattaa kaikki homouteen liitettävä epänormaalius ristiriitaan sen kanssa että homoseksuaali haluaa olla sisimmässään muiden hyväksymä ja sulautua joukkoon.

Homoseksuaalien medianäkyvyys ja asema 1980-luvun Amerikassa oli surkea. Osavaltiolait saattoivat määritellä homoseksuaaliset teot lainvastaisiksi. Homot nähtiin saastaisina ja epänormaaleina. On aivan kohdallista, että mielikuvaa haluttiin korjata. Yllä kuvattu keino on jälleen aivan tuikitavallinen tapa herättää vastaanottajassa ihmetys siitä, miksi yhteiskunta jatkuvasti toistaa jonkin ryhmän (esim. muslimien, homojen, kasvissyöjien) kauhistuttavuutta ja järkyttävyyttä, vaikka monet vaikkapa tv:ssä näkemäni tai naapurista tuntemani ryhmään kuuluvat vaikuttavat ihan samanlaisilta ihmisiltä kuin hänkin.

- Propagandistinen mainostus leimaa kaikki homoliikkeen vastustajat homofobisiksi kiihkoilijoiksi, jotka eivät ole oikeita kristittyjä.

On miljoonia kristittyjä, jotka ajattelevat noin, ja vieläpä omilla aivoillaan. Ei ole vaikeaa tulla vaikuttuneeksi homojen vastustajien foobiselta ja kiihkoilevalta näyttävästä tyylistä, kun hiljentyy katsomaan vaikkapa joitakin syvässä Etelässä saarnaavien pastorien puheita, joissa puhujan silmät ja otsasuonet pullistelevat ja sylki pärskyy suusta, kun herra pastori syventyy yksityiskohtaiseen kuvaukseen kahden miehen välisestä anaaliyhdynnästä. Nykyaika korostaa myös sovinnollista ja rakkauden sanomaa tuovaa kristillisyyttä, jossa kahden samaa sukupuolta olevan parin oikeuksien vastustajat nähdään "vääränlaisina" kristittyinä: tuomitsevina, ensimmäisen kiven heittäjinä, rakkaudettomina.

- Lopulta propaganda lyö leiman toisinajattelijoihin ja saa näyttämään heidät kritiikin kohteina, vihattuina sekä hiljennettyinä.

On sanottava, että "he tekevät sen itse". Tästäkin adressista saisi niin paljon näyttävää materiaalia turuille ja toreille jaettavaksi, että yksi jos toinenkin kristillisyyteen maltillisesti suhtautuva kallistuisi nopeasti heistä pois päin. 

- Päämäärä saavutetaan ilman faktoja, logiikkaa tai perusteluita, sillä uskomukset voidaan muuttaa jatkuvan emotionaalisen ehdollistamisen kautta, olipa henkilö tietoinen tai ei häneen kohdistuvasta hyökkäyksestä.

Jälleen normaalia ja vakiintunutta kamaa maailman jokaisessa imagonrakennus-, markkinointi- ja kampanjayrityksissä, oli kyseessä sitten suuri kv-firma tai pikkuruinen kahden ihmisen amatööripohjalta miettimä flaijereidenjakelu kunnan torilla. Tässäkin adressissa on huomattu, että faktoilla, logiikalla ja perusteilla ei ole mitään virkaa. Tällaisten ihmisten negatiiviset ajatukset esim. pedofiliaan, eläimiinsekaantumiseen, huumeidenkäyttöön ja aborttitehtailuun sekaantuvista homoista ja lesboista eivät laannu tai taitu kuin ehkä sillä, että hänen naapuriinsa muuttaa joku seksuaalivähemmistön edustaja tai hän näkee päivittäin vaikkapa lempisaippuasarjassaan jonkin homohahmon, jotka eivät miltään osin vastaa hänen mielikuvaansa seksuaalivähemmistöistä. 

- Heteroseksuaalien käännyttämisessä esitetään jatkuvasti ja toistuvasti kirjallisia kuvia, joissa homoseksuaalit näytetään samanlaisina kuin heteroseksuaalit. Tämän kuvan tulee olla normaaliuden ikoni.

Ja mitä erikoista tässä on? Aivan kaikki tahot tekevät juuri tätä samaa. Esimerkiksi Mitt Romneyn vaalikampanjan aikana tv:ssä näytettiin mormonikirkon mainoksia, joiden ideana oli juuri tuo ikivanha ja sama normaalien ihmisten näyttäminen. Jokainen klippi näytti välähdyksiä jonkin ihmisen elämästä, joka lopuksi kertoi olevansa mormoni. Mahdollisuus muutokseen -kampanjassa käytettiin tavallisten turkulaisten kasvoja ja heidän tarinoitaan ja tuotiin tällä tavoin näkyville kuvaa kristillisyydestä ja sen hyvästä vaikutuksesta normaalina ja hyvänä asiana. Tuskin kukaan teistä väittää, että nämä kampanjat kopioivat jotakin 1980-luvulla kirjoitettua "propagandaopasta"?

- Mainoksilla on vaikutus heteroseksuaaleihin, vaikka he eivät uskoisi niihin.

Niin? Juuri tähänhän perustuu kaikki mainonta, ja erityisesti mielikuvamainonta. Kristillinen kirkko ja lukuisat itsenäiset kristilliset tahot harjoittavat juuri tätä samaa, muttei kukaan täällä kehtaa höpistä mitään siitä, että taustalla on harkitun propagandakeinon toimeenpano. Kyse on yksinkertaisesti normaalista ja vakiintuneesta asiasta, joka toki sekin saadaan tässä adressissa näyttämään vähintään homojen globaalin salaliiton tekosilta.

- Heteroseksuaali kokee kaksi ristiriitaista tunnetta: hän reagoi myönteisesti kuvaan, mutta kielteisesti homoseksuaaliin nähden, kuvan antama hyvä reaktio ja paha reaktio homoseksuaalisuuteen nähden.

Jälleen ei mitään uutta auringon alla. Ks. yllä esim. Romneyn tukemiseksi tehdyt mainosvideot. 

- Pahimmillaan reaktiot mitätöivät toisensa ja me olemme onnistuneet asioiden sotkemisessa. Parhaimmillaan assosiaatioon perustuva ehdollistuminen siirtää pienin askelin myönteistä tunnetta kuvassa olevaa ihmistä kohtaan."

En näe, mitä ihmeellistä ja mullistavaa listassa on. Näiden prinsiippien nojalla toimivat kaikki huonoa mielikuvaansa tms. parantamaan pyrkivät tahot. Kirjassa laajennetaan artikkelissa ollutta kuusikohtaista listaa ja annetaan jokaisesta yksityiskohtainen sovellutus juuri sorretun vähemmistön asioiden parantamiseen. Tässä ei ole mitään uutta. Kirja/artikkeli käy läpi kaikki vanhastaan tunnetut tavat ja antaa niihin esimerkit ja soveltamistavat tietyn vähemmistöryhmän osalta.


Vieras

#10133

16.04.2013 10:47

Tässä myös juttu edelliseen ohjelmaan liittyen: http://www.studio55.fi/oikeusjakohtuus/artikkeli.shtml/1735996/olli-stalstrom-ajaa-homojen-oikeuksia--oli-hirveaa-elaa-rikolliseksi-syntiseksi-ja-sairaaksi-lokeroituna

"Olli Stålström makasi 25-vuotiaasta 30-vuotiaaksi asti neljä kertaa viikossa psykoanalyytikon sohvalla. Hän yritti tahdonvoimalla muuttaa itseään heteroksi.

– Ymmärsin olevani homo jo alle kymmenvuotiaana. Pyrin ensin muuttamaan seksuaalista suuntautumistani kirkon oppien mukaisesti pidättäytymällä. Kun se ei onnistunut, aloitin omasta aloitteestani psykoanalyysin, Stålström kertoo.

– Tapaamisissa analyytikko istui mitään sanomatta takanani samalla, kun minä syyttelin äitiä ja isää ja koetin analysoida itseäni. Ideana oli, että kun saisin tarpeeksi purkautua, seksuaalinen suuntautumiseni jotenkin muuttuisi.

Ei se muuttunut.

– Tulin vihaiseksi, menetin mielenterveyteni ja vaurioiduin. Masennus, josta olin kärsinyt pitkin ikää, paheni."
vieras

#10134 Avioliitto on edelleen naisen ja miehen välinen julkinen liitto, sitä lakia ei saa muuttaa!

16.04.2013 10:50

Avioliittolaki on juridisesti kaksipuoleinen sopimus, naisen ja miehen välinen. Hyvä niin, muuttamiseen ei ole tarvetta. Homohihhuleille se ei kuulu, eikä heillä ole siihen sanavaltaa, vaikka ne täällä hihhuloi.

Vieras

#10135 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

16.04.2013 10:53

#10036: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Keskustelun laatu on kyllä päätä huimaava. Tällaista retoriikkaa 7-vuotias poikanikin käyttää kun tulee pikkuveljen kanssa tappelu. Sinä tosin olet 7-vuotiaaksi ihan lahjakas, kun käytät noin taitavasti nettiä kuitenkin.


Vieras

#10136 Re: Terapiaa ja TERAPIAA

16.04.2013 10:59

#10133: - No eipä ihme, että huono tulos ja kokemus tuonkaltaisesta "terapiasta"!

 


Vieras

#10137 Re: Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia?

16.04.2013 11:01

#10124: - Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia?

Jatkuva valehteleminen ja asioiden vääristely kuuluvat propagandan keinoihin. Totuuden vääristäminen on heille luontaista.

Olepa hyvä ja listaa minulle ne asiat, joista täällä on valehdeltu ja joita täällä on vääristelty.

Voin osaltani listata nopeasti ihan muutaman teeman, joiden osalta rehellisiksi kristityiksi itseään väittävät ovat syyllistyneet tässä ketjussa suoraan valehteluun sekä vääristelyyn:

- jatkuva valehtelu siitä, että on henkilökohtaisesti tullut erehdytetyksi kansalaisaloitteen allekirjoittamiseen ja tulevansa vaatimaan kannatuksensa poisottamista

- jatkuva valehtelu siitä, että kansalaisaloitteen kaikki nimet on saatu valheella ja vilpillä, kun kaikki 147 000 ihmistä ovat laittaneet pelkän allekirjoituksen (huom. ei mitään muuta) sellaiseen listaan, jossa ei kerrota mitään siitä, mihin nimi on menossa

- jatkuva valehtelu siitä, että homoseksuaalisuus on pedofilian esiaste

- jatkuva valehtelu siitä, että "Yhdysvaltojen korkein oikeus" on "tehnyt tutkimuksia" ja niihin perustuen kumonnut/hylännyt kaikki "homo- ja adoptiolait"

- jatkuva sukupuolineutraali-sanan vääristely huutamalla, että homot haluavat kasvattaa sukupuolettomia lapsia, että ihmisiltä riistetään sukupuoli kokonaan ja että homot ovat tämän taustalla. Jatkuva kykenemättömyys tehdä eroa sukupuolineutraaliuden ja sukupuolineutraalin lainsäädännön välille

- jatkuva GAID-lehden [sic] artikkeliin viittaaminen ja sen käyttäminen huippuluokan todisteena homojen koordinoidusta mediastrategiasta, joka on lisäksi kopioitu fasisteilta/natseilta/marksisteilta, minkä vuoksi homot ovat myös fasistisesti ajattelevia aivopesijöitä

- jatkuva valehtelu siitä, että kansalaisaloite pakottaa kirkot vihkimään samaa sukupuolta olevia pareja

- jatkuva valehtelu siitä, että sateenkaariperheiden lapset kasvavat aivan sekopäisiksi, homoseksuaaleiksi, sukupuolettomiksi ja hoitoa tarvitseviksi

- jatkuva valtakunnallisten mielipidetiedustelujen tulosten vääristely ja tutkimusmetodien kyseenalaistaminen silloin, kun tulokset eivät ole uskovan mielen mukaisia.

Näistä jokaisesta on kärsivällisesti ja loppua kohden vähemmän kärsivällisesti huomautettu ja koetettu "keskustella" näiden hurskaiden kristittyjen kanssa, mutta sillä ei ole ollut minkään valtakunnan vaikutusta. Sivusta toiseen joku näistä uskollisista uskon ritareista postaa jonkin näistä jo kymmeniä kertoja vääräksi kumotun ja sen heille osoitetun viestin. Milloinkaan en kuitenkaan näe kenenkään uskonveljen tai -sisaren ojentavan heitä

"jatkuvasta valehtelemisesta ja asioiden vääristelystä", jotka "kuuluvat propagandan keinoihin". Eivät he myöskään huomauta jatkuvaan valehteluun syyllistyviä kristittyjä siitä, että "totuuden vääristely" näyttäisi olevan heille "luonnollista.


Vieras

#10138 Re: On olemassa hyvää ja tuloksellistakin Terapiaa

16.04.2013 11:06

#10133: - Ehdoton EI sukupuolineutraalille avioliittolaille!
Perustelut löytyvät tästä paneelikeskustelusta.
http://www.youtube.com/watch?v=NW2WPC8m1pU

 


Vieras

#10139 Re: Re: Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia?

16.04.2013 11:13

#10137: - Re: Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia? 

 

En käyttänyt Gaid lehden artikkelia rinnastaessani TV ohjelman dokumentissä esitettyjä simuloituja fasismin keinoja ja homopropagandan keinoja toisiinsa. Valehtelit väittäessäsi moista. Lainaukset GAID lehdestä olivat jonkun muun tai muusta yhteydestä. Viittasin ainoastaan homojen propagandakirjaan, ja niihin opetuksiin, jolla tavalla homopropagandan keinoja tuodaan kirjassa julki.

Vieras

#10140 Re: Re: On olemassa hyvää ja tuloksellistakin Terapiaa

16.04.2013 11:15

#10138: - Re: On olemassa hyvää ja tuloksellistakin Terapiaa

No sinähän voisit kokeilla itse, millaista olisi terapian avulla muuttua heterosta homoksi. Se olisi ihan yhtä mielekästä ja tarpeellista. Ja sitten minäkin uskoisin, että seksuaalisen suuntauksen voi todella vaihtaa, jos oikein kovasti haluaa.

Sinänsä minulle on aivan sama, jos joku saakin "apua" omaan ahdistukseensa tuollaisista terapioista, mutta ensisijaisesti pitäisi kysyä, miksi ihmiset ahdistuvat siitä, jos ovat homoseksuaaleja? Kuka on istuttanut ajatuksen siitä, että se olisi väärin ja jotain, mitä tarvitsee korjata? "Eheytystä" ei myöskään tarvitsisi tarjota ensisijaisesti, vaan ensisijaisesti täytyisi kiinnittää huomiota siihen, että jokaisella olisi vapaus olla sitä mitä on ja mitä haluaa olla. Jos haluaa "eheytyä" ihan omasta tahdostaan, eikä taustalla ole esim. uskonnollista painostusta, niin ok. Mutta luulen, että suurin osa homoseksuaaleista on ihan onnellisia sellaisinaan ja se heille on suotava. Ja niin kuin tässä keskustelussa aina täytyy tehdä, niin korostan, että itse olen hetero - ja silti tätä mieltä.


Vieras

#10141 Re: Re: Re: Homojen ohjeita

16.04.2013 11:16

#10100: - Re: Re: Homojen ohjeita

Virgo92 kirjoitti ansiokkaasti fasistisen ajatusmaailman yhteneväisyydestä kristillisten piirien avioliittoajatuksiin. Toivottavasti hän ei pahastu, että lainaan ja saksaisen hieman hänen tekstejään:

- fasistien ja heidän oppejaan seuranneiden kansallissosialistien tarkoituksena oli luoda valtio, jossa kansalaisten sukupuolisuuskin oli täysin valtion kontrollissa, eikä sillä saanut olla muuta tarkoitusta kuin tuottaa mahdollisimman paljon uusia sotilaita ja uusien sotilaiden synnyttäjiä

- Yleisesti tunnettua historiaahan on se, että homoseksuaalit joutuivat keskitysleireille, koska natsien katsantokannan mukaan: a) he eivät tuottaneet jälkeläisiä, b) eivät olemassaolevana ryhmänä, sulautuneet  kitkattomasti hallittavaan  massaan

- Kuten tiedetään, kovin harvat olivat ne kristityt, jotka tuolloin rohkenivat edes kauhistella kaikkea ympärillään tapahtuvaa.

Näin äkkiseltään tarkastellen näyttää pahasti siltä, että tässä adressissa harjoitettu tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen retoriikka ja vastustuksen syyt ovat hyvin pitkälle yhtenevät fasistisen regiimin tavoitteiden ja menettelyjen kanssa.

Tulisiko tasa-arvoisen avioliittolain kannattajien nyt joka välissä nostaa esille kristittyjen EPÄILYTTÄVÄ FASISTIKYTKÖS jokaisessa mahdollisessa käänteessä?


Vieras

#10142 Re: Re: Re: Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia?

16.04.2013 11:17

#10139: - Re: Re: Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia? 

 

Älä välitä! Homojen valehtelu ja asioiden vääristely on heille luontaista ja johtuu verenkiertohäiriöstä johtuneen hormoonihäiriön aiheuttamasta aivokudosvauriosta. Valehteleminen kuluu normaalina "synnynnäisenä" osana homouteen ja se tulee tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden nimissä hyväksyä!

Vieras

#10143 Homopropaganda/Narsismi

16.04.2013 11:23

Psykiatrithan ovat yksimielisiä siitä, että homojen persoonallisuus on narsistinen.
Lukekaapa narsismista ja heidän tyypillisistä toimintatavoistaan. Tulette huomaamaan, mistä propagandatapa saa voimansa!

Vieras

#10144 Re: Re: Re: Re: Homojen ohjeita

16.04.2013 11:25

#10141: - Re: Re: Re: Homojen ohjeita 

 

Suosittelen katsomaan Yle-areenan ohjelman "Tiededokumentti: oppiaineena fasismi" Homopropaganda muistuttaa pelottavasti ohjelmassa simuloitua fasismikoetta. Ihmiset saadaan vääryyden puolelle, kieltämällä vastaväitteet ja tuomitsemalla toisinajattelijat. Kyse lienee jonkinlaisesta joukkohypnoosista tässä ilmiössä, jossa homoudesta väännetään väkisin hyväksyttävää.

Vieras

#10145 Re: Re: Re: Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia?

16.04.2013 11:30

#10139: - Re: Re: Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia?

En käyttänyt Gaid lehden artikkelia rinnastaessani TV ohjelman dokumentissä esitettyjä simuloituja fasismin keinoja ja homopropagandan keinoja toisiinsa. Valehtelit väittäessäsi moista. Lainaukset GAID lehdestä olivat jonkun muun tai muusta yhteydestä. Viittasin ainoastaan homojen propagandakirjaan, ja niihin opetuksiin, jolla tavalla homopropagandan keinoja tuodaan kirjassa julki.

Kommentoimani viestisäikeen ensimmäinen viesti:

#10091 Homojen ohjeita

16.04.2013 10:55

"1. Puhu homoudesta äänekkäästi ja niin usein kuin mahdollista

2. Esitä homot uhreina, ei aggressiivisina hyökkääjinä 
3. Anna myötämielisille perusteita
4. Esitä homot hyvinä
5. Esitä vastustajat pahoina
6. Rahoita kampanjaa
"

Vastasin seuraavasti:

#10098 Re: Homojen ohjeita

16.04.2013 11:43

#10091: - Homojen ohjeita

No niin, nyt joku on jo osannut lukea alkuperäisen artikkelin pääotsikot. Lisätehtäviä:

1) Pohdi, miten kuusikohtainen lista eroaa mistä tahansa pyrkimyksestä esittää oma asia hyvässä valossa (erityisesti sellainen asia, josta on vuosikymmenet vallinnut virheellinen/yksipuolinen kuva). (5 p.)

2) Pohdi, onko maailmasta osoitettavissa mitään sellaista asiaa, josta puhuttaessa ei voida käyttää yllä kuvattuja keinoja. (5 p.)

3) Tarkastele minkä tahansa asemaansa parantamaan pyrkivien ryhmien toimintaa kuuden kohdan listan valossa. Jos et keksi esimerkkejä, sovella listaa esimerkiksi avioliittolain muutosta vastustavien tahojen ulostuloihin ja pohdi, onko keinojen identtisyys seurausta harkitusta "homopropagandaopin" kopioinnista vai normaalista ja vakiintuneesta tavasta puolustaa omaa asemaansa. (10 p.)

4) Alkuperäiseen artikkeliin nojautuen referoi, miksi ja mitä taustaa vasten artikkelin kirjoittajat nostavat esille kuusi kohtaansa. Anna esimerkkejä. (5p.)

Sinä kommentoit seuraavasti:

#10100 Re: Re: Homojen ohjeita

16.04.2013 11:48

#10098: - Re: Homojen ohjeita

Miten nuo keinot erovat fasistien käyttämistä keinoista ihmisten sokaisemiseksi"

Vastasin:

#10107 Re: Re: Re: Homojen ohjeita

16.04.2013 12:07

#10100: - Re: Re: Homojen ohjeita

Miten nuo keinot erovat fasistien käyttämistä keinoista ihmisten sokaisemiseksi"

Vaillinainen vastaus, mutta saat yhden pisteen, koska osasit identifoida, että rimpsua käyttäen voidaan edistää esimerkiksi fasistisia tarkoitusperiä.

[snip]

 

Seuraava keskustelija astuu remmiin:

#10117 Avioliitto on edelleen naisen ja miehen välinen julkinen liitto, sitä lakia ei saa muuttaa!

16.04.2013 12:30

 

#10091: - Homojen ohjeita

1. Puhu homoudesta äänekkäästi ja niin usein kuin mahdollista
2. Esitä homot uhreina, ei aggressiivisina hyökkääjinä 
3. Anna myötämielisille perusteita
4. Esitä homot hyvinä
5. Esitä vastustajat pahoina
6. Rahoita kampanjaa

Kiitos 10091 tiedoista, homojen ohjeista. Näin he toimivat täällä keskusteluissa.

Tähän vastattiin (muu kuin minä, mutta ei väliä tässä yhteydessä):

#10119 Re: Avioliitto on edelleen naisen ja miehen välinen julkinen liitto, sitä lakia ei saa muuttaa!

16.04.2013 12:33

#10117: vieras - Avioliitto on edelleen naisen ja miehen välinen julkinen liitto, sitä lakia ei saa muuttaa!

"Kiitos 10091 tiedoista, homojen ohjeista. Näin he toimivat täällä keskusteluissa."

Juurihan yllä olevassa viestissä todistettiin, että tämän adressin toimeenpanijat ja allekirjoittajat ovat kopioineet fasistien käyttämät keinot? Ja aiemminhan todistettiin myös, että yhteys jehoviinkin löytyy...

Sitten sinä yhtäkkiä kirjoitat AIVAN TOISEEN keskustelusäikeeseen viitaten:

Älä valehtele. Nämä homopropaganda kirjassa esitetyt keinot listasin, kun vertasin niitä fasistien käyttämiin keinoihin: - Heteroseksuaaleille tulee saada aikaan häpeän tunne. -

 

Ei. Minä olen jatkuvasti mennyt loogisesti eteenpäin yhdessä keskustelusäikeessä. Voit vapaasti tarkistaa sen. SINÄ itse teet virheen ja hyppäät toiseen säikeeseen mukaan syyttäen minua valehtelijaksi. Huomionarvoista on, että kun pääsen edellisen säikeen loppuun, KÄSITTELEN SINUN ESILLE NOSTAMIASI TEEMOJA ja vieläpä huomattavan pitkällisestikin. Mutta niihin sinulla ei ole vielä tämän viestin kirjoittamisaikaan tullut mitään kommenttia, vaan päinvastoin olet keskittynyt haukkumaan minua valehtelijaksi.



Vieras

#10146 Re:

16.04.2013 11:34

#10133: -  

 

Jumalan mielen mukainen murhe saa aikaan parannuksen. Masentuminen on merkki siitä, että oma elämä on ristiriidassa pelastumisen ja Raamatun sanan kanssa. Jos Jumala on hyljännyt homon haureutensa harjoittamiseen, eihän siitä silloin voi kukaan muu pelastaa, kuin Jumala itse. Ehkäpä kannattaisi tuolloin pyytää apua ja armahdusta Jumalalta?

Vieras

#10147 Re: Re: Re: Re: Re: Homojen ohjeita

16.04.2013 11:37

#10144: - Re: Re: Re: Re: Homojen ohjeita

Jahas, sitten pyörähti taas jonkun kristillisen vakiokirjoittajan kopiokone käyntiin.

Voisiko joku kanssakeskustelijoistani valaista minua siitä, miksi sallitte "omienne" kirjoittavan tällä tavalla:

Älä välitä! Homojen valehtelu ja asioiden vääristely on heille luontaista ja johtuu verenkiertohäiriöstä johtuneen hormoonihäiriön aiheuttamasta aivokudosvauriosta. Valehteleminen kuluu normaalina "synnynnäisenä" osana homouteen ja se tulee tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden nimissä hyväksyä!
Psykiatrithan ovat yksimielisiä siitä, että homojen persoonallisuus on narsistinen.
Lukekaapa narsismista ja heidän tyypillisistä toimintatavoistaan. Tulette huomaamaan, mistä propagandatapa saa voimansa!
Eikö tällainen jatkuva toisen solvaaminen, panettelu ja valheellisten tietojen pilkallinen jakaminen herätä teissä mitään tuntemuksia? Hyväksyttekö näiden kirjoittajien ajatusmaailman ja heidän tapansa tuoda niitä julki?
Jos printtaan esimerkiksi ylläolevia kommentteja koululuokan luettaviksi ja pyydän heitä sitten kertomaan, kenen ja minkälaiseen ryhmään kuuluvan ihmisen suusta lausumat ovat, niin mitä luulette heidän vastaavan? Onko tämä todellakin se kristittyjen viesti, jonka haluatte maailmalle lähettää?

Vieras

#10148 Re: Re: Re: Re: Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia?

16.04.2013 11:38

#10145: - Re: Re: Re: Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia? 

 

Väitit myös valheellisesti ettei tällä palstalla ole esitetty muita todisteita salaliittoteorialle. Esitin kirjan väittämät, vaikka jankutit itsepäisesti viitaten lehden propaganda ohjeisiin.

Vieras

#10149 Re: Re: Re: Re: Re: Homojen ohjeita

16.04.2013 11:38

#10144: - Re: Re: Re: Re: Homojen ohjeita

Logiikkaasi seuraten suosittelen vertaamaan tämän adressin kannattajien ja fasistien ajatusmaailmaa toisiinsa.

"Virgo92 kirjoitti ansiokkaasti fasistisen ajatusmaailman yhteneväisyydestä kristillisten piirien avioliittoajatuksiin. Toivottavasti hän ei pahastu, että lainaan ja saksaisen hieman hänen tekstejään:

- fasistien ja heidän oppejaan seuranneiden kansallissosialistien tarkoituksena oli luoda valtio, jossa kansalaisten sukupuolisuuskin oli täysin valtion kontrollissa, eikä sillä saanut olla muuta tarkoitusta kuin tuottaa mahdollisimman paljon uusia sotilaita ja uusien sotilaiden synnyttäjiä

- Yleisesti tunnettua historiaahan on se, että homoseksuaalit joutuivat keskitysleireille, koska natsien katsantokannan mukaan: a) he eivät tuottaneet jälkeläisiä, b) eivät olemassaolevana ryhmänä, sulautuneet  kitkattomasti hallittavaan  massaan

- Kuten tiedetään, kovin harvat olivat ne kristityt, jotka tuolloin rohkenivat edes kauhistella kaikkea ympärillään tapahtuvaa.

Näin äkkiseltään tarkastellen näyttää pahasti siltä, että tässä adressissa harjoitettu tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen retoriikka ja vastustuksen syyt ovat hyvin pitkälle yhtenevät fasistisen regiimin tavoitteiden ja menettelyjen kanssa.

Tulisiko tasa-arvoisen avioliittolain kannattajien nyt joka välissä nostaa esille kristittyjen EPÄILYTTÄVÄ FASISTIKYTKÖS jokaisessa mahdollisessa käänteessä?"


Vieras

#10150 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia?

16.04.2013 11:41

#10148: - Re: Re: Re: Re: Re: Pakko valehdella ja vääristää toisten lausumia? 

 

Siinä tuli ilmi jo toinen valhe. Todisteita on muitakin!