Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#1676

23.03.2013 16:24

Avioliitto on miehen ja naisen välillä pyhä liitto!

Vieras

#1677 Re: Re: Ihmettelijä

23.03.2013 16:26

#1674: ihmettelijä - Re: Ihmettelijä

Siksi, että kyse on laista. Laki ei Suomessa kohtele kaikkia ihmisiä tasa-arvoisesti. Laki määrää, että vain mies ja nainen saavat mennä naimisiin. Se on syrjintää osaa ihmisiä kohtaan.

Niinukka

#1678 Re: AVIOLIITTO ON MIEHEN JA NAISEN VÄLINEN LIITTO

23.03.2013 16:26

#1640: -

Kiitos kirjoituksestasi, avioliitto on miehen janaisen välinen liitto

sitä ei tämän maailman mieliset ihmiset voi kumota halveeramisillaan.

Tulee päivä kun he tälle ajalle silmänsä ummistavat, he näkevät TOTUUDEN.

Sodoma ja Gomorra

#1679 Re: Re: Re: Re: Re:

23.03.2013 16:31

#1673: lol - Re: Re: Re: Re:

Kansojen tuomiot ovat tulossa.  Niihin vaikuttavat valtiolliset päätökset mm. valtioiden suhtautuminen Israelin kansaan ja Jerusalemin jakamiseen, päätökset homo- ja lesboasioissa, suhtautuminen abortteihin, tosiuskovien ja rukoilijoiden määrä...

(onneksi Suomesta löytyy vielä vaadittavat 6000 rukoilijaa itärajan puolesta - siellähän on enkelivartio, niinkuin tosiuskovat hyvin tietävät).

Katsokaa ja kuunnelkaa esim. Paul Begleyn 12 kohdan profetia tälle vuodelle - tämä vuosi on vihan vuosi. Suuria asioita on tulossa - suurempia murheita kuin tämä -  mutta Herra on luvannut hakea omansa pois ennen sitä.

mopo

#1680 Re: Re: Re: Re: Re:

23.03.2013 16:33

#1673: lol - Re: Re: Re: Re:

voi poika parka. Avioliitto kuuluu miehen ja naisen väliseen liittoon. EI homoille ja lesboille, koska homot ja lesbot EI voi lisääntyä. Sateenkaari perheet ovat jo niin monen kanssa ettei lapset tiedä kuka on isä ja kuka on äiti. Sateenkaari perheen sotkuja EI OTA kukaan selvää kuka on tehnyt lapsia ja kuka EI.

kenen totuus

#1681 Re: Re: AVIOLIITTO ON MIEHEN JA NAISEN VÄLINEN LIITTO

23.03.2013 16:37

#1678: Niinukka - Re: AVIOLIITTO ON MIEHEN JA NAISEN VÄLINEN LIITTO

Toivon tosiaan että myös he, jotka tässä ajassa aiheuttavat suunnattoman määrän kärsimystä seksuaalivähemmistöihin kuuluville silkkaa pahantahtoisuuttaan, kerran näkevät myös TOTUUDEN. Jos on olemassa oikeudenmukainen Jumala, niin se päivä vielä koittaa.

ihmettelijä

#1682 Re: Re: Re: Ihmettelijä

23.03.2013 16:38

#1677: - Re: Re: Ihmettelijä

Katsoppa ihmettelijän 1657 tekstiä, siinä oli ehdotus lain muuttamisesta. Kun mikään ei kelpaa. Minusta tuntuu, että homo- ja lesbopareilla on itselläänkin vaikeuksia jostain syystä hyväksyä omat valintansa. Jos ihminen on sinut itsensä ja valintojensa kanssa niin sitä eivät toisten mielipiteet hetkauta puoleen tai toiseen ja hän seisoo suorana mielipiteidensä takana verhoamatta sitä hetero-parien avioliitto-sanan taakse.

pappi

#1683 Re: Re: Re: Ihmettelijä

23.03.2013 16:39

#1677: - Re: Re: Ihmettelijä

kohtelee tasa-arvoisesti. Miehellä ja naisella on täysin samat oikeudet mennä naimisiin, mutta laki EI koskaan saa antaa lupaa haureuteen ja syntiin. Moniavioisuus, lesbous ja homous on haureutta ja syntiä ja kauhistus.


Vieras

#1684 Re: Re: Re: Re: Näin homot käyttäytyvät

23.03.2013 16:41

#1668: Ilosanomaa? - Re: Re: Re: Näin homot käyttäytyvät

Tässä sitä taas ollaan. Tulee mieleen vastaava Suomessa tapahtuva Jalovaaran kohu puheet. Mot leikkasi vidonpätkää sopivasta kohtaa poikki, eikä saarnasta annettu kokonaiskuvaa. Ite en ottanut edes silloin kantaa, kun en ollut kuuntelemassa koko saarnaa. Mutta tulipa se toinenkin puoli esille, kuinka asiat laitettiin nähtäväksi kansalle.

Itse Korhonen edusti kirkkoa sisältäpäin lesbona ja puheet olivat sen mukaisia. Huomaatko ollenkaan kuinka asioita yritetään viedä valheen voimilla eteenpäin. Ja sitten on niitä jotka vielä uskovat niihin. Pastoreilla ja papeilla on vastuu siitä mitä ja kuinka opettavat. Lipsumista tapahtuu paljon ja ydin asiasta poiketaan. Siitä että kaikki ihmiset ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. Ainostaan Jeesuksen veri voi sovittaa ihmisen ja Jumalan välit. Jos ihminen uskoo Jeesuksen sovitystyöhön omalla kohdallaan ja katuu ja kääntyy pahoista teoistansa Jeesuksen puoleen hän saa iankaikkisen elämän. Myös homot ja lesbot, kun tekevät teoistaan parannuksen ja antavat Jeesuksen sovittaa hiedän syntinsä. Suomessakin on paljon pappeja jotka vesittävät asiaa, eivätkä enää edes usko Jeesuksen sovitustyöhön. Kuinka harhaan ihminen heidän opeissaan voi mennäkkään.  Laitan tohon vielä strategian, niin peilaappa Suomen tilannetta kuinka totta tuo on.

Homous yritetään kaikin keinoin Suomessa ja kirkossa saada hyväksyttäväksi. Homopapeista lähtien, jotka toimivat kirkossa.

Tämä ohjelma on Gaid-homolehden marraskuun numerosta v. 1987. Kaikki ohjelman
kohdat ovat toteutuneet.

1. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto (perinteinen manipulaation keino.)


2. Konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homomyönteistä teologiaa.


3. Kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava.


4. On vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita.


5. Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia.


6. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin.


7. Homot on kuvattava positiivisesti.


8. Vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä.


9. Homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon.


10. Homofobia ( sairaalloinen pelkotila= fobia ) propagandatermin käyttö. Sillä saadaan vastustaja leimattua
erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.


11. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: koulu, kirkko, media.



Lähde: GAID-niminen homolehti 11/1987 USA
Artikkeli: The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck.


Vieras

#1685

23.03.2013 16:41

Ihmeellistä, miten Suomestakin löytyy tällaista sakkia. Homousko sairaus? Vaikea ymmärtää, miten näin kehittyneessä maailmassa vaikuttavat näin arkaaiset asiat. Uskontoa pahempaa sairautta tämä maailma ei ole koskaan kohdannutkaan. Palvotte kuvitteellista Jumalaa, jonka olemassaoloa ei ole todistettu. Uskotte asioihin, jotka eivät ole todellisia. Eikö se ole mielen sairaus, hulluutta? Miksi ihmiset torjuvat esimerkiksi skitsofreenikot ja yleistävät heidät muille vaarallisiksi ja väkivaltaisiksi, kun he hyväksyvät uskonnoksi kutsutun harhan ja uskon asioihin, joille ei ole todisteita. Sinulle on puhunut Jeesus Kristus ja kertonut lopun ajoista? Hupsua, kuulostaa ihan skitsofreenikolta. Ja hehän ovat vain hulluja jotka pitää laittaa lukkojen taakse, eikö? Ihan niin kuin homotkin.

Toisin kuin homoudesta, uskosta voi "parantua". Siihen ei vaadita mitään muuta kuin rationaalisen ajattelun kykyä ja kykyä kyseenalaistaa. Uskonto ei saavuta mitään, se ei saa lentokonetta lentämään eikä paranna ihmisiä. Toisin kuin tiede.
Selvät sävelet

#1686 Avioliittolaki on tasapuolinen

23.03.2013 16:42

Jokainen mies voi mennä naimisiin naisen kanssa ja jokainen nainen voi mennä naimisiin miehen kanssa. Ketään ei pakoteta avioliittoon. Ja selvää on, että jos tilanne on, että ollaan lain ulkopuolella niin ei siinä lakia sen vuoksi voida alkaa muuttamaan. Parisuhteessa voi olla ilman avioliittoakin.

Tikka

#1687 Re: Re: Re: Re: Ihmettelijä

23.03.2013 16:49

#1683: pappi - Re: Re: Re: Ihmettelijä

Tällä hetkellä kirkkokin mm. vihkii eronneita uusiin naimisiin, tilanteissa jotka raamattu selväsanaisesti määrittelee huorin tekemiseksi. Käsittääkseni kymmenessä käskyssä huorin tekeminen kielletään yhä. Onko siinä kohtaa heterojen osalta lupa poiketa raamatun sanasta ja siunata synti oikein kirkossa, mutta homojen siviiliavioliittoa ei silti valtio saa laillistaa?

Tantta, kyllästynyt tyhmiin heittoihin

#1688 Re:

23.03.2013 16:52

#16: -

Niin pitkälle kuin asiaa on voitu tieteellisesti tutkia, ylivoimaisesti suurin osa ihmisistä on uskonut ns. yliluonnollisten olentojen tai voimien olemassaoloon ja uskoo vieläkin. Kivikauden hautaustavoista voidaan päätellä, että on uskottu jonkinlaiseen kuolemanjälkeiseen elämään: sively punamullalla (veren värillä) ja muistaakseni tietty asentokin.             Onko maailmanhistorian kaikkien ihmisten enemmistö siis todella lapsellisia uskoessaan "mielikuvitusolentoihin"?

Kaikissa kulttuureissa on ollut uskonto tärkeänä ajattelun ja tapojen perustana, ns. kulttuurin ytimessä. Se on vaikuttanut käsityksiin oikeasta ja väärästä, elämän mielekkyydestä ja tarkoituksesta, yhteiskuntarakenteeseen ym. Se on myös yhdyskuntia yhdistävä ja koossapitävä voima.

Kun minusta kasvatettiin yhteiskuntakelpoista ihmistä, minulle opetettiin, että on epähienoa, epäsivistynyttä ja väärin loukata toisen vakaumusta (mikä se sitten onkin). Vakaumus on se syvä ja joskus tuskaisestikin läpiajateltu elämänkäsitys, jonka varassa eletään ja kuollaan. Uskon ev.lut. kirkon käsityksen mukaiseen Jumalaan, jota ilman en olisi elämästä tähän asti selvinnyt. Käsität kai itsekin, että loukkaat minua helpolla ja muodinmukaisella heitollasi mielikuvitusolennosta. Mihin itse uskot?


Vieras

#1689 Re: Re: Re: Re: Re: Ihmettelijä

23.03.2013 16:55

#1687: Tikka - Re: Re: Re: Re: Ihmettelijä

Näitä ihmettelijöitä sitten riittää, kun papit poikkeavat opetuksessaan Jumalan sanasta.


Vieras

#1690 Re: Järkevä adressi

23.03.2013 16:56


Vieras

#1691

23.03.2013 16:57

Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto.

Vieras

#1692

23.03.2013 16:58

avioliitto on vain naisen ja miehen välinen

Vieras

#1693

23.03.2013 16:58

Suomen kansalaiset. Kirjoittakaa alle adreaai Avioliitto on naisen ja mien välinen julkinen liitto. Muistakaa. Raamatussa jokainen sana on totta. Jumala teki naisen miehelle kumppaniksi.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

23.03.2013 17:01



Vieras

#1695 Re: Re: Re: Re: Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

23.03.2013 17:03

#1661: - Re: Re: Re: Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

"

Lisäys:

Myös homon teot käsitellään aikanaan tuomioistuimessa."

 

Ja se miten homoja kohdellaan. Mieti sitä.

Ilosanomaa?

#1696 Re: Re: Re: Re: Re: Näin homot käyttäytyvät

23.03.2013 17:10

#1684: - Re: Re: Re: Re: Näin homot käyttäytyvät

Laitoin tuon Charles Worleyn "rakkauden oppitunnin" alunperin vastaukseksi postaamaasi listaan esimerkkinä siitä että, yhtään sen pienemmillä tai puhtaammilla panoksilla tätä peliä pelata ns. "uskovaispiireissäkään".  Näitä törkeyksiä löytyy vaikka kuinka paljon, mutta en toistaiseksi näe tarvetta linkitellä niitä enempää tähän keskusteluun. Mainittakoon että itse olen sitä mieltä että näistä asioista pitää kyetä keskustelemaan ihan asialinjalla.

Hihhuli

#1697 Re:

23.03.2013 17:10

#1685: -

1. Korinttolaiskirje 1:18:  Puhe rististä on hulluutta niiden mielestä, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.

Tunnen henkilökohtaisesti elävän Jumalan. En ikinä halua parantua tästä! Tämä on parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut!  Saada Pyhän Hengen Sinetti ja iankaikkinen luxuselämä taivaassa - LAHJANA - ARMOSTA - ja Kuninkaitten Kuningas kulkemaan vierellä 24 tuntia vuorokaudessa - Hän on ystävä, auttaja ja lohduttaja!  Toivottavasti tulet tuntemaan hänet joskus, koska muuta tietä ei taivaaseen ole.  Kuoleman jälkeen se on myöhäistä - sinä teet valinnan tässä elämässä.

Selvät sävelet

#1698 Ei tuomita

23.03.2013 17:21

Ei täsä homoja olla tuomitsemassa. Jumala rakastaa kaikkia syntisiä. Me kaikki ollaan syntisiä, mutta ei asioita jotka ovat väärin voi sanoa oikeaksi. Ei vanhempien tai sisaruksienkaan kanssa voi mennä avioliittoon vaikka niitä kuinka rakastaisi. Ei pedofiilin tekoa saa millään oikeaksi, vaikka se kuinka rakastaisi ja tahtoisi olla parisuhteessa lapsen kanssa. Murha, valehtelu, varastamien jne. kaikki syntiä ja väärin, mutta jos katuu ja tunnustaa tekonsa niin syntinen saa armosta anteeksi ja pelastuu. Siksihän me kaikki tarvitaan Jeesusta kun ei meistä yksikään ole synnitön!


Vieras

#1699

23.03.2013 17:26

Sopiva liittonimi vapaasti eri ihmisryhmien välisille liitoille voisi olla vaikkapa sateenkaariliitto.

Vieras

#1700 Re:

23.03.2013 17:28