Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Hävetkää tyhmät.

#25826 Mistä tämä kaikki viha tulee?

11.12.2013 18:40

Miksi kaiken maailman hiljaiset haluavat seistä tarkoituksella heille tuntemattomien ihmisten onnen tiellä? En ymmärrä miten se on joltakulta pois, jos samaa sukupuolta olevat saavat mennä naimisiin? Raamatun siteerauksia, oikeasti?! Miksi ette ensin ole kieltämässä ostereiden syöntiä, eikö se ole raamatun oppien mukaan abaut yhtä hirvitys, kuin homoseksuaalisuus? Ette myöskään ole näköjään naittamassa raiskausten uhreja raiskaajilleen, eikös niinkin käsketä raamatussa tehdä? Entä naiset, eikös niiden pitä olla hiljaa kotona tekemässä ruokaa, kuten raamattu käskee? Miksette voi vaan elää omaa elämäänne, ja antaa muiden elää omaansa? Jos se viha erilaisia ihmisiä kohtaan niin korvissa kohisee, eikö olisi parempi katsoa peiliin, ja miettiä mistä se viha on peräisin? Ja lakata siteeraamasta kirjaa jonka ovat kirjoittaneet ja editoineet ihmiset, jotka elivät satoja ja taas satoja vuosia sitten. Joille nykymaailma olisi täysin mahdoton käsittää ja joille ihmiselämä ei merkinnyt juuri mitään, kuten siihen aikaan oli normaalia.

Ne arvot, joita kutsutte Kristityiksi Arvoiksi, tuntuvat unohtuvan kätevästi tarpeen mukaan. Vaikka ne samat arvot on olleet olemassa tuhansia vuosia ennen koko kristinuskon syntyä, niistä ollaan huolissaan, jos, JA KUN tasa-arvoinen avioliittolaki menee läpi. Se johtuu siitä, että se perus hyvyys on meissä ihmisissä itsessämme, ei meidän asuinmaissa, ei kielessä, ei suvussa, ei koulutustasossa, ei pankkitileissä, eikä edes maailmankatsomuksessa. Jokainen tietää, mitä muut haluavat elämältä, mikä muihin sattuu, mikä muut tekee onnellisiksi ja surullisiksi. Miettikää tätä, kun annatte mielipiteenne avioliittolaia koskien: Te jokainen tunnette homoseksuaaleja, joita ette tienneet homoseksuaaleiksi. Te kaikki. Te olette tekemässä tuttunne tai jopa ystävänne elämään valtavasti vaikuttavan päätöksen, joka pienentää heidän elämässään kokemaansa onnea valtavasti. Miksi?

Vieras

#25827 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

11.12.2013 18:57

 

 

 

http://eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#25828 Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

11.12.2013 19:05

#25826: Hävetkää tyhmät. - Mistä tämä kaikki viha tulee? 

 #25816 

"Olen samaa mieltä, että samaa sukupuolta oleville oma liitto, vaikka se pariliitto. He eivät kuulu avioliiton piiriin, jossa avioparin yksi tehtävä on synnyttää  yhteiskuntaan uusia jäseniä."


Vieras

#25829 Re: KIITOS

11.12.2013 19:21

#25822: maan hiljainen - KIITOS

 

Tähän yhdytään! Kiitos!  Ja Asiaa!


Vieras

#25830 Hesekieltä tulkkimassa

11.12.2013 19:38

Moro taas, tänään olen lueskellut Hesekieltä josta Pirkko Jalovaara on antanut niin kauniita tulkintoja ohjelmassaan ja kerran ainakin Tampereen tuomio kirkossa. Kannattaa lukea myös mitä Aapeli Saarisalo kirjoittaa Raamatun sanakirjassaan etenkin kohdissa B (s. 163) ja F (s. 76). Huomasin aamusella myös tämän Pyhän Henhen täyttämän artikkelin:

http://vaestoliitonblogi.com/2013/11/12/tasavertainen-avioliittolaki-ja-lapsen-etu/


Vieras

#25831 Re: Hesekieltä tulkkimassa

11.12.2013 20:08

#25830: - Hesekieltä tulkkimassa

Onko kiva provoilla?

 

Osoittaa vain johdonmukaisesti että miten valehtelette ja vääristelette asioita.


Vieras

#25832 Re: Mistä tämä kaikki viha tulee?

11.12.2013 20:13

#25826: Hävetkää tyhmät. - Mistä tämä kaikki viha tulee?

Katos kun ostereiden syönti ei ole millään lailla kiellettyä raamatussa, kun taas homoseksualistisessa suhteessa eläminen on. Vaikeata?

He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa -- olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen.
26 Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen,
27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.
28 Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi. (Roomalaiskirje 1.)

Vieras

#25833 Re: Hesekieltä tulkkimassa

11.12.2013 20:15

#25830: - Hesekieltä tulkkimassa

 

Mielestäni Hesellä ei saa kieltä, vaan pihvi: 100 % naudanlihapihvi. Tuo artikkeli oli kyllä valaiseva ja asiallinen.

 

 


Vieras

#25834 Re: Re: Mistä tämä kaikki viha tulee?

11.12.2013 20:18

#25832: - Re: Mistä tämä kaikki viha tulee?

 

Tässä on sitä Hesekieltä tulkittavaksi:

 

"2 Ihminen, oli kaksi naista, saman äidin tyttäriä, 3 ja he harjoittivat haureutta Egyptissä. Jo nuorina he siellä harjoittivat haureutta: miehet likistelivät heidän tytönrintojaan, hivelivät heidän nännejään. 4 Heistä vanhempi oli nimeltään Ohola, ja hänen sisarensa oli Oholiba. He tulivat minun omikseni ja synnyttivät poikia ja tyttäriä. Tätä tarkoittavat heidän nimensä: Ohola on Samaria, Oholiba on Jerusalem."


Vieras

#25835 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

11.12.2013 20:18

#25816: Ei neutraalia avioliittoa - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Jep, nimetkööt vaikka pariliitoksi jos sellaisessa elämänmuodossa välttämättä tahtovat elää. Miehen ja naisen välistä avioliittoa ei tule homo ja lesboliittoihin sotkea.


Vieras

#25836 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

11.12.2013 20:31

#25835: - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Et ole vieläkään tajunnut, että kyse on kaikkia kansalaisia koskevasta lainsäädännöstä, eikä jonkun käyttämästä nimityksestä. Jatkapa harjoituksia.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.12.2013 20:43


res.matr.

#25838 Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

11.12.2013 21:06

#25826: Hävetkää tyhmät. - Mistä tämä kaikki viha tulee? 

 Niin, paitsi että onneksi nämä adressilaiset eivät sitä päätöstä  tee. Jos muuten  päätös olisi JO toistamiseen kielteinen , niin se se olisi kyllä  melkoinen takaisku Suomen maineelle ns.  vapaana pohjoismaisena demokraattisena ,kansalaisyhteiskuntana. Ajattele: maa jonka entinen Nokia-maine on jo  mennyttä, maa jossa ei uskalleta ottaa kantaa mihinkään Venäjän ihmisoikeuskysymyksiin, maa, jossa (ainoana )on vieläkin  kaikille nuorille  miehille pakollinen asevelvollisuus, maa jonka koulutusmaine (PISA-tulosten tippumisen myötä)on  jo himmenemässä. Maa, jonka itä-osassa kohta jo puolet kaikista liikekilvistä ja katumainoksista on venäjäksi kirjoitettuja ,samoin puolet kauppojen asiakkaista  osa kassoista ja suuri osa kiinteistöistäkin jo venäläisiä , Maa, jossa itsenäisyyspäivänä katsellaan paraateja ja ylilentoja  ja muistellaan toista maailmansotaa.,,, ja viimeisenä  sitten uutisotsikoissa komeilisi isolla : maa ,joka ainoana pohjoismaana  ei salli samansukupuolisten avioliittoja... Lyhyesti:maa,jolle Venäjä ja Itä-Eurooppa olisivat päivittäin huomioonotettavia päätöksentekorealiteetteja ja jolle  Länsi-Euroopan poliittinen ja vapaa-mielinen henkinen kehitys edustaisivat lähinnä vain  jotain ns. ´torjuttavia läntisiä vaikutteita´. Lähitulevaisuudessa  sitten jenkkimatkailija kysäisisi  toiselta; " Did you go to Saint, Petersburg?"  johon toinen vastaisi "No, I didn´t have enough time, but I stayed for couple of days in Helsinki, you know. It´s pretty much the same everywhere there, the history and all . You can see everything ´russian´ you want  also there "....The climate is like in Scandinavia,though, but  of course everything rest... Toinen innostuisi  toisen kertomasta ja utelisi : " How about russian women , you  know ,I mean... prostitutes? Vastaus tulisi kuin apteekin hyllyltä: " Oh yeah ..., just anywhere near big hotels  ,there´s plenty of them , just ask any cab-driver or  reception-clerck. they´ll tell you."  Maineemme ´Pohjolan Itä-Eurooppana ´taitaisi olla  näin turvattu tulevaisuuden varalle...


Vieras

#25839 Re: Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

11.12.2013 21:24

#25838: res.matr. - Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

Kroatiassakin kansa päätti todella viisaasti! Uskon ja toivon että Suomessa ei rappio ole niin pitkällä että avioliitto lähdetään avaamaan suhteelle jolla ei ole mitään tekemistä avioliiton kanssa.

Kyllä on kova hinku joillakin hylätä tässäkin kohden Jumalan neuvot ja säätämys??!! Onko se tietämättömyttä vaiko paatumusta, en tiedä, mutta surkeat ovat seuraukset jos Jumalan elämää puoltavat lait ja säädökset hylätään.

 

"Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on sen häpeä."


Vieras

#25840 Re: Mistä tämä kaikki viha tulee?

11.12.2013 21:35

#25826: Hävetkää tyhmät. - Mistä tämä kaikki viha tulee?

Tartun vain yhteen termiisi, "perushyvyys"..just joo, ei olla perushyviä me ihmiset, ei tarvitse muuta kuin luke yhden päivän lehti tai uutiset katsoa, niin saa kuvaa miedän "perushyvyydestä".

 

Syntiinlankeemuksen alaisia olemme ja siksi me kipeästi Jumalan armoa ja anteeksiantamusta tarvitsemme, sekä myös ohjeistusta (esim. 10. käskyä) ja eettisiä ohjeita (mukaan lukien avioliittoetiikka) jotka Raamatusta nousevat. Tärkein sanoma kuitenkin on se että Jeesus on meidän kaikkien syntivelan ristillä maksanut ja joka Jeesukseen turvansa panee, sille käy hyvin..tässä ajassa se tosin voi merkata marttyyriutta, mutta iäisyydessä on kaikki hyvin.

Häpeämisestä puheen ollen, he saavat hävetä jotka julkisesti puolustelevat elämänmenoa joka on yksinkertaisesti synti ja YKSI paha vääristymä ihmiskunnan elämässä. Synnillä ei tule leikkiä, olipa se minkä laatuista tahansa koska synnin palkka on lopulta (iankaikkinen)kuolema.

 


Vieras

#25841 Re: Re: Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

11.12.2013 21:49

#25839: - Re: Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

Kroatiassakin kansa päätti todella viisaasti!

 

Juu, Kroatiassa 25 prosenttia äänioikeutetuista kykeni muuttamaan perustuslakia kansanäänestyksessä. Kovin on outo käsitys demokratiasta siellä entisessä Jugoslaviassa, mutta eipä siellä olekaan demokratian perinteitä.

 

 

 


Vieras

#25842 Re: Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

11.12.2013 22:00

#25838: res.matr. - Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

Taidat olla ulapalla, josta et pääse kotisatamaan, kun jatkuvasti intät asiaasi mitä ihmeellisemmillä hölynpölyillä.

AVIOLIITTO on miehen ja naisen sopima suhde ja suvun lisääntymisen elinehto, siitä nyt on turha yrittää kiemurrella pois.

Samaa sukupuolta olevien suhde tähtää aivan johonkin muuhun. Olkoon se parisuhde, homosuhde tai mikä muu tahansa nimitys, kunhan vain suhteen luonne käy selville.

Yritetäänkö tässä peitellä seksuaalista suuntautumista. Turhaa askartelua. Ei lainsäädäntö tosiasiaa voi miksikään muuttaa.

 

 


Vieras

#25843

11.12.2013 22:05


Päivän Sana

Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa sitä, mikä hyvää on, niille, jotka sitä häneltä anovat!

Matt. 7:11 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?mod1=FinPR&ref=Matt.+7%3A11


Vieras

#25844 Re: Re: Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

11.12.2013 22:10

#25842: - Re: Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

AVIOLIITTO on miehen ja naisen sopima suhde

 

Eipä taida Suomen lainsäädännön mukaan riittää lainvoimaiseksi avioliitoksi se, että mies ja nainen sopivat olevansa keskenään suhteessa. Sekoitat keskenään avo- ja avioliiton. Jatkapa vielä harjoituksia.

 

 

 

 


Vieras

#25845 Re: Mistä tämä kaikki viha tulee?

11.12.2013 22:33

#25826: Hävetkää tyhmät. - Mistä tämä kaikki viha tulee?


Lähetäänkö ostereista?

Vanhan Liiton uhri-,  ruoka-,  ja puhtaussäädökset olivat osa suurta symboliikan virtaa,  joka oli säädetty nimenomaan israelia varten liiton kansana. Niillä ei ollut lopullista sovittavaa merkitystä,    todellinen tähtäyspiste oli sovitus Jeesuksessa Kristuksessa.

10 " vaan jotka, niinkuin ruuat ja juomat ja erilaiset pesotkin, ovat ainoastaan lihan sääntöjä, jotka ovat voimassa uuden järjestyksen aikaan asti."

10 since they deal only with food, drink, and various washings, which are required for the body until the time when things would be set right.

[Lev 11:2; Num 19:7; Eph 2:15; Col 2:16, 20; Heb 7:16]

Mutta esim puhtaussäännökset olivat myös hyödyllisiä.   Keskiaikana,  joka oli tolkkuttoman likaista  aikaa,  juutalaiset säästyivät monilta sairauksilta sääntöjensä ansiosta.   Myös ympärileikkaus suojeli terveyttä  autiomaa-olosuhteissa,  joissa  hiekka lensi kaikkialle,  ja aiheutti tukalia vaivoja  joutuessaan väärään paikkaan. ( Multa elekääs kysykö tästä sen enempiä,  on nimittäin lähde ollut kuollut ja kuopattu jo useamman vuosikymmenen ajan.)
Muutenkin juutalainen ympärileikkaus ,  8:n päivän ikäisenä toteutettuna,  on aivan olemattoman vähäinen toimenpide, ettei juuri edes huomaa.  (Kommentoi jokunen lääket.tekijä tässä taannoin.)

Myös tekstiileihin liittyi oma suuri yksityiskohtainen esikuvallisuutensa.  Mm eri kangaslaatuja ei käynyt yhdistäminen.

Vanha liitto tähtäsi uuden synnyttämiseen,  jossa ihmiselle  annettiin käsittämättömän merkityksellinen asema suhteessa Jumalaan.  Mistään maailmanuskonnosta emme tapaa mitään varjoakaan niin suuresta rakkaudesta,  jossa Jumala ottaa mitättömän ihmisen oman perheyhteytensä jäseneksi.   Siis omaksi lapsekseen.  Kun tähän syventyy,  se on aivan käsittämätöntä.


11    Mutta kun Kristus tuli tulevaisen hyvän ylimmäiseksi papiksi, niin hän suuremman ja täydellisemmän majan kautta, joka ei ole käsillä tehty, se on: joka ei ole tätä luomakuntaa,


(11       But when Christ came as a high priest of the good things that have come, [Other mss. read that are to come] he went  through the greater and more perfect tabernacle that was not made by human [The Gk. lacks human] hands and that is not a part of this creation. )   [Heb 3:1; 8:2; 10:

12 meni, ei kauristen ja vasikkain veren kautta, vaan oman verensä kautta kerta kaikkiaan kaikkeinpyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen.






Vieras

#25846 Re: Mistä tämä kaikki viha tulee?

11.12.2013 23:03

10 Sillä minä olen kääntänyt kasvoni tätä kaupunkia vastaan, sen onnettomuudeksi eikä onneksi, sanoo Herra; Baabelin kuninkaan käsiin se annetaan, ja hän polttaa sen tulella.                                                                                                                                                                                                                                                                                     #25826: Hävetkää tyhmät. -
Mistä tämä kaikki viha tulee?
aan elää omaa elämäänne, ja antaa muiden elää omaansa? Jos se viha erilaisia ihmisiä kohtaan niin korvissa kohisee, eikö olisi parempi katsoa peiliin, ja miettiä mistä se viha on peräisin?

 


Viha ei voi  olla Raamattuun perustautuvan lähtökohta.   Tässä nimenomaisessa kysymyksessä mieluimminkin se on kuin Jeremian itku.  Itkijän itku,  joka tietää mitä tuleman pitää,  jos Jumala kääntää kasvonsa pois kansastaan. Se on tuhon oma.  Tärkeät päätökset tuovat joko siunausta tai kirousta koko kansalle,  tietyillä asioilla on vielä aivan erityinen painoarvonsa.  Ja seuraukset tässä kysymyksessä koskevat koko kansaa.  Tämän lainalaisuuden oppii tuntemaan Raamatun sivuilta,  ja elon polulta.


 

 


Vieras

#25847

11.12.2013 23:31



Ja kuinka huomaamattomasti menikään yksi röyhtäilyksi revennyt marssi:

Todella. Onhan sitä luonnollisesti pakko hajottaa ikkunoita ja hakata poliiseja, kun niin ottaa tuo eliitin juhliminen ja taloudellisesti kovat ajat päähän. Äärivasemmistoa, toisin kuin äärioikeistoa, ei myöskään poliittisesti korrektissa jargonissa pidä syyllistää siitä, mitä saman aatteen aikaisempien versioiden nimissä on tehty.

Kuvaavaa hyssyttelylle on esimerkiksi pahoinpideltyjen poliisien suojaamana Tampere-talossa kuohujuomien ja hyvän musiikin keskellä juhlineen oululaisen Rebekka Naatuksen tuntojen tiivistelmä Kotimaa24:ssä:

”Ymmärrän myös sitä, että oli ylilyöntejä, koska yhteiskunnassa on tapahtunut polarisoitumista ja on ahdistuksen muotoja, joille ei oikein saada paikkaa. Taustalla on asioita, joihin pitää puuttua ja jotka pitää ottaa huomioon, hän sanoo.”


.Mistähän tämä kaksoisstandardien ylläpitäminen ja muu älyllinen epärehellisyys Suomessa lopulta kertovat? Ehkä monen ihmisen muisti on lyhyt, ehkä poliittinen uuskieli vaikuttaa liiankin hyvin.




 

Virgo92

#25848 Tätäkö kanssanne keskustelu on?

12.12.2013 01:10

#25835: - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan 

 Näitä ´pariliitto´ yms. nimiehdotuksia tyrkytettiin "ratkaisuksi" jo monta sataa sivua sitten ja niistäkin käytiin kymmeniä sivuja keskustelua joten: joko se  sama keskustelu taas on alettava alusta ?

 Sitten, kun se saataisiin jonkinlaiseen päätökseen ja kaikki mielipiteet asiaan liittyen  perusteluineen olisivat tulleet  esille ja käsitellyiksi , niin joku kirjoittaisi  taas "minä olen sitä mieltä että homojen liitolle pitäisi keksiä joku muu nimi kuin avioliitto " sitten siitä keskusteltaisiin n.20:sivun verran , sitten alkaisi kiivas keskustelu esim. jostain  raamatullisten saviruukkujen alkuperäisistä nimistä kunnes joku neropatti taas keksisi:" Hei, minusta homojen liitolle pitäisi panna nimeksi homoliitto ja se pitäisi vielä oikein  kirjoittaa niiden homojen takin selkämykseen"...

Minusta olisi  ainakin paljon rehellisempää sanoa  vain vastustavansa  koko tasa-arvoisen avioliiton ajatustakin , kuin käyttää tuollaista typerää slogania, "-´Enimmäkseen ´ sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan"- Ensinnäkin :koko  tuo "sukupuolineutraalius" on ihan  kokonaan teidän keksimänne termi, eikä mistään sellaisesta tässä ole kysekään  vaan                                                                       T A S A  - A R V O I S E S T A   avioliitosta. Emme me  ole mitään  "sukupuolineutreja",  vaan esim . minä olen nainen ja kumppanini  on myös. Homoseksuaalisessa suhteessa olevien  miesten kumppanit taas ovat miehiä. Toivottavasti  nyt selvisi syy siihen , miksi tähän keskusteluun,( aina  uuudestaan ja uudestaan ) ,tyrkyttämänne  ja koko tuo "sukupuolineutraalin liiton" käsite ärsyttää niin monia: te siis käsitätte sillä homoseksuaaliset ihmiset ´neutreina´. Näin  EI ole asian laita...

Mitä tuohon ´ENIMMÄKSEEN -sanaan taas tulee, niin sen käyttö antaa ainakin ymmärtää ,että vaikkakin e n i m m ä k s e e n vastustatte ,niin kuitenkin siis  j o s s a i n suhteessa kannatatte.Näinhän asia EI ole . Tuon otsikon alla on tähän mennessä esitetty YKSINOMAAN vastustavia mielipiteitä ja usein jopa törkeitä   loukkauksia. Minusta tämä keskustelu on  kyllä ollut enimmäkseen epäasiallista ja puhuttu,  eli kirjoitettu on enimmäkseen asian vierestä ja siksi tästä on tullut enimmäkseen ´epäkeskustelua´tavalla ,jolla normaalijärkiset ihmiset eivät yleensä mistään muista asioista puhu . Kaikissa keskusteluissahan  on   näet  normaalisti joku looginen jatkumo:  on asioita ,on yhteenvetoja jne, eli ei  siis siirrytä ´asiasta kukkaruukkuun ´ja sitten taas muuteta koko puheenaihetta ja sitten palata jo käsiteltyihin asioihin taas  uusina jne. kuten tässä ..."keskustelussa"... Tästä tällaisesta ei kyllä kukaan tule  yhtään hullua hurskaammaksi.

                            Huomiseen ja hyvää yötä nyt (...kuitenkin)                     

 

 

 

 

 

 

 

'

 

 

 


Vieras

#25849 Lainausta ja plagiointia

12.12.2013 07:15

#25847: -

 

Jussi Rytkösen blogia voi toki preferoida, mutta lähde tulee ilmoittaa, vaikka muuten noudattaisikin impivaaralaista jesuiittamoraalia.

 

 

 

 


Vieras

#25850 Re: Re: Mistä tämä kaikki viha tulee?

12.12.2013 08:11

#25846: - Re: Mistä tämä kaikki viha tulee?

Tarinoissa on yleensä viisaitakin opetuksia mutta nytkin menee kyllä tulkinnoiksi. Vaikuttaisi että esim. raamattuun tukeutuvat haluavat historian energioihin takaisin sanavalinnat mukaan lukien. Kannattaa varoa mitä toivoilee, ties vaikka, hups, energiat imaisevatkin teidät siihen todellisuuteen ja pääsette elämään sitä itkujen ja kärsimysten aikaa oikein toden teolla.

You never know. Tutkimattomat ovat herran tiet.