Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Tärkeää tietoa kaikille

#30726 Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

07.03.2014 15:29

#30717: Nyt jaetaan tietoo joka kolkkaan. - lakialoitteen vaikutukset suomessa. 

Olipa erittäin valaisevaa tietoa!

Useimmiten homoavioliittoja puolustelevien argumenttina on ollut väittää että sukupuolineutraalilla tavalla ”tasa-arvoisen” avioliittolainsäädännön hyväksyminen ”ei ole keneltäkään pois” eikä ”vaikuta mitenkään” heteroseksuaaliseen suureen enemmistöön.

Tuossa on lueteltu 17 konkreettista seurausta, jotka osoittavat jotain ihan muuta!

Erittäin tärkeitä faktoja ja perusteltua asiaa, jotka toivottavasti myös tulevat päättäjien tietoon.


Vieras

#30727 Re: Re:

07.03.2014 15:30

#30725: - Re:

Siis mielestäsi kansalliseen lainsäädäntöön viittaaminen tekee jonkun tai jonkin takapajuiseksi. Minkä ja miksihän.


Vieras

#30728 Re: Re: Re:

07.03.2014 15:47

#30727: - Re: Re:

No ei todellakaan kansallinen lainsäädäntö ole huonompiarvoista kuin mikään muukaan.


Vieras

#30729 Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

07.03.2014 15:48

EI HOMOLIITTOJA, HIV LEVIÄÄ.

#30730 Re: Re:

07.03.2014 15:49

 

#30725: - Re:

Kuka lähtee lailla kansantautia tukemaan. HIV on homojen kansantauti ja sitä EI TULE MISSÄÄN OLOSUHTEISSA TUKEA AVIOLIITTO LAILLA. Tervettä järkeä käyttäen homoille tulisi järjestää terveyskasvatusta ja ohjata elämäntavat niin ettei HIV leviäisi hallitsemattomasti. Tämä ei ole ihmisoikeus kysymys vaan tämä on sosiaalinen ongelma kysymys.

YK julistuksen ja kansallisella lainsäädännöllä on  tarkoitus on parantaa ihmisten terveyttä ja sosiaalisten ongelmien vähentämistä. Homoliitot ovat HIV tartuntojen idätyspaikka ja lisää sosiaalista ongelmaa sekä lisää kuolleisuutta ja sitä ei tule avioliittolailla tukea. Euroopassa HIV tartunnat ovat lähteneet voimakkaaseen kasvuun, vaikka monissa euroopan maassa on hyväksytty homoliitot ja lasten adoptoinnit homoliittoihin. Eli homoliitot eivät vähennä HIV/AIDSin leviämistä. PÄINVASTOIN HOMOLIITOT LISÄÄVÄT HIV/AIDSIN LEVIÄMISTÄ SEKÄ LISÄÄ  KUOLLEISUUTTA. Tällaista kehitystä ei kenenkään maan lainsaadäntö voi hyväksyä.

THL tutkimusta asiasta.

HIV yhä kansantauti homomiehillä - ehkäisy tarvitsisi uusia otteita

HIV-tartuntoja raportoidaan Suomessa vuosittain 150–200 tapausta, joista suurin osa on saatu seksivälitteisesti. Ennaltaehkäisyn olisikin nojauduttava vahvasti seksuaaliterveysteemoihin.

Pitkään on ajateltu, että HIV ja seksitaudit pysyvät kurissa kun huolehditaan, että nuorilla on riittävät tiedot seksistä, seksitautiriskeistä ja käytössä välineet ehkäisyyn. Asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertainen. HIV-infektion riski jakautuu väestössä epätasaisesti ja yleisväestön tartunnan riski on todellisuudessa hyvin vähäinen. Sen sijaan usealla vähemmistöön kuuluvalla väestöryhmällä on muita korkeampi riski saada tartunta.
HIV-infektio on krooninen tauti

Erityisesti homomiesten – tai laajemmin miestenvälistä seksiä harjoittavien miesten eli MSM-miesten – keskuudessa HIV on suoranainen kansantauti. Tämän vahvistavat useat viime vuosien tutkimukset, joissa on todettu HIV-infektion yhä olevan koko Euroopassa, myös Suomessa, MSM-ryhmässä yleinen (ks. taulukko). Suomessa eri tutkimukset osoittavat, että esiintyvyys on 2–4 % MSM-ryhmässä. Euroopassa uusien tapausten määrä tässä ryhmässä on pikemminkin kasvussa kuin laskussa ja tartunnan yleisyys monessa maassa lähentelee tai ylittää 10 %.
Euroopassa epidemian alkuaikoina ennen kuin taudista edes tiedettiin mitään, HIV-infektio pääsi leviämään laajasti MSM-ryhmään kymmeniä vuosia kestävän oireettomuutensa ja peräaukkoyhdyntään liittyvän korkeamman tartuttavuutensa takia. Koska infektio on krooninen ja sen hoito on nykyään onneksi erinomaista, esiintyvyys homomiesten keskuudessa tulee pysymään korkeana vuosikymmenien ajan.
http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi//organisaatio/rakenne/yksikot/seli/verkostokirje/2012/hiv_homomiehilla

Miksi tästä pitää nyt puhua?
Koska vastuunkantajien/päättäjien/kansanedustajien/lakivaliokunnan pitää tietää mihin ovat lakia väsäämässä ja sen mahdollisista seuraamuksista.
Euroopassa hiv on lähtenyt kasvuun ja sitä ei varmaan haluta Suomessa kannustaa millään muotoa.
Lasten etu ja heidän oikeus isään ja äitiin ovat aina etusijalla kun puhutaan lasten ulkoisesta adoptoinnista. Lasten oikeudet poljetaan monesti näissä tilanteissa maton alle. Tahdon homo- ja lesboliitojen kampanjoinnissa lasten etua ei ole otettu lasten suojelullisesta näkökohdasta. Monet homot ovat sivuuttaneet lasten edun kokonaan ja se huollestuttaa suuresti myös päättäjiä ja suomalaisia isiä ja äitejä ja ennen kaikkea itse lapset siitä ovat erittäin huolissaan.

EI HOMOLIITOILLE, EI ULKOISELLE ADOPTOINNILLE HOMOLIITTOIHIN.
Ruotsissa eivät ole antaneet yhtään lasta homoliittohin. Siis ei yhtään lasta. Se on lasten etu tekoina.

Tämä ei ole vihapuhetta ketään vastaan vaan keskutelun avaus todellisista, tutkitusta HIV leviämisestä ja mitä se vaikuttaa myös myöhemmin.

No nyt rupee selviimään mihin homot pyrkii.

#30731 Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät.

07.03.2014 15:53

Millaisia haitallisia ja kaikkia kansalaisia koskettavia seurauksia avioliittoinstituution juridisella uudelleenmäärittelemisellä väistämättä on?

Kuten selostan Avioliitto ja perhe -kirjani sivuilla 143–161, seuraavankaltaisia seurauksia on jo eri asteisesti havaittavissa kaikkialla siellä, missä – esimerkiksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Espanjassa, Kanadassa ja USA:n osavaltioissa kuten Massachusettsissa – sukupuolineutraali ”tasa-arvoinen” avioliittolaki on astunut voimaan ja homoseksuaaleilla on ollut mahdollisuus solmia keskenään ”avioliitto”:

1. Muutos koskee kaikkia: kaikkien avioliitot muuttuvat juridisessa mielessä uuden lainsäädännön määritelmän mukaisiksi. Väite siitä, että ”tasa-arvoisen” lainsäädännön hyväksyminen vaikuttaa vain pienen vähemmistön laillisiin suhdejärjestelyihin, on täysin kestämätön ja harhaanjohtava.

2. Homoseksuaalit eivät juurikaan käytä hyväkseen uutta laillista mahdollisuutta ”avioliiton” solmimiseen ja homoliittojen purkautumisprosentti on poikkeuksellisen korkea. Avioliittolainsäädännön ”tasa-arvoistuminen” johtaa sen sijaan siihen, että heteroliittojenkin solmimisprosentti laskee entisestään ja avioliiton asema ylipäätään heikkenee.

3. Homoseksuaalisesta kokemuksesta muodostuu normatiivinen perusta ja yleispätevästi kaikkia avioliittoja muodollisesti ehdollistava malli sille, miten avioliiton julkista statusta ja tarkoitusperiä tulkitaan.

4. Luonnollisen vanhemman käsite poistuu lainsäädännöstä kokonaan ja sen korvaa juridisen vanhemman käsite. Biologia häviää vanhemmuuden käsitteestä kokonaan, josta seuraa se, että valtiosta muodostuu yhä laajemmin se taho, joka määrittää vanhemmuuden ylipäätään.

5. Avioliittolaki – jolla kaiken valtiollisen lainsäädännön tapaan on moraalis-pedagoginen julkinen vaikutus kansalaisiin – opettaa vastedes, että avioliitto on mikä hyvänsä sellainen tunnesuhde, jonka valtio – poliitikot, juristit – avioliitoksi määrittelee. Avioliitto olisi tällöin vain tunnepohjainen kumppanuus- ja ystävyysliitto, jollaisilla ei tarvitse olla minkäänlaisia pysyvyys- eikä lukumäärärajoitteita.

6. Avioliiton uudelleenmäärittely heikentäisi tämän erityisinstituution (a) yksiavioisuuden, (b) toiset pois sulkevuuden ja (c) elinikäisyyden ominaisuuksia eli juuri niitä avaintekijöitä, joiden myötä avioliitto on perinteisesti koko julkista yhteiskuntaa hyödyttänyt. Mielenkiintoista on se, kuten avioliittotutkija David Blankenhorn osoittaa kirjansa The Future of Marriage (Encounter Books 2009) sivuilla 127–169, että juuri näitä perinteisen avioliiton ominaispiirteitä ovat menneinä vuosikymmeninä vastustaneet ne akateemiset ja muut vaikuttajat, jotka ovat arvostelleet koko avioliittoinstituutiota ja jotka nyt esiintyvät ”tasa-arvoisen” avioliittoinstituution vankkoina puolestapuhujina argumenttinaan se, että homoliittojen hyväksyminen vahvistaa avioliittokulttuuria kokonaisuudessaan. Todellisuudessa käy – kuten Avioliitto ja perhe -kirjani sivuilla 111–141 avioliiton ja perheen rapautumista Pohjoismaissa käsitellessäni selostan – niin, että koko avioliiton käsite menettää lopullisesti merkityksensä yhteiskunnallisena instituutiona.

7. Paine sekä polygamian että polyamorian yhteiskunnalliselle hyväksymiselle kasvaa ratkaisevasti. Suomessa jo nyt Vihreiden nuorisojärjestö on usean vuoden ajan virallisessa ohjelmassaan vaatinut avioliittolain muuttamista sekä sukupuoli- että lukumääräneutraaliksi. Tämä luo pohjaa myös islamin taholta tulevalle lisäpaineelle moniavioisuuden yhteiskunnalliselle hyväksymiselle sharia-lain vaatimusten mukaisesti.

8. Hyväksyttäessä LGBT-liikkeen edustamat käsitykset seksuaalisen orientaation käsitteestä avioliiton rakennetta ja olemusta sääteleviksi julkis-juridisiksi periaatteiksi hyväksytään samalla se, että homoseksuaalinen orientaatio ylläpitää sukupuolineutraaliuden elementin oleellisuutta lainsäädännössä ja johdonmukaisesti myös se, että biseksuaalisen orientaation tunnustaminen tulee puolestaan väistämättä painostamaan lainsäädäntöä kohti ryhmäavioliittojen hyväksymistä.

9. Homokulttuurin normien hyväksyminen avioliittoinstituution julkisen yleiseksi perustaksi ja biseksuaalisen orientaation mukaisuuteen taipuminen polyamorian ja polygamian hyväksymisineen tulevat heikentämään aviollisen uskollisuuden käsitettä ratkaisevasti avioliiton elementtinä. Homoavioliittojen hyväksyminen ei mitenkään palvele ajatusta avioliittoinstituution yleisestä vahvistumisesta yhteiskunnassa. Ei siitäkään huolimatta, että jotkut konservatiivipoliitikot kuten Britannian David Cameron ovat vahvan vasemmistoliberaalin paineen alla taipuneet ”tasa-arvoisen” avioliittolain aktiivisiksi edistäjiksi, kuten käy ilmi MailOnline -lehden artikkelista ”The Evidence that blows apart MR Cameron’s claim that gay marriage will strenghthen families” 22.5.2013

10. Avioliittolain muuttaminen sukupuolineutraalin ”tasa-arvoiseksi” tarkoittaa käytännössä homoseksuaalisen käyttäytymisen julkista hyväksymistä ja sitoutumista myönteisyyteen tällaista kohtaan, ”Suomen on tultava ulos kaapista muiden Pohjoismaiden tapaan” -tyylisin eduskuntapuheenvuoroissakin nyt esiintynein iskulausein. Tämän seurauksena homoseksuaalista käyttäytymistä – jonka useimmat homotutkijat tulkitsevat konstruktivistisista ja omaa valintaa ja tietoista suuntautumista painottavista lähtökohdista – alkaisi ilmetä enemmän ja tällöin myös homoseksin harjoittamisen heteroseksistä poikkeavat haitalliset lääketieteelliset seuraukset alkaisivat ilmetä entistä laajamittaisemmin rasittaen entistä enemmän julkista terveydenhuoltoa ”ilmaispalveluineen”. Yhteiskunnan julkisen edun mukaista ei ole tukea terveydelle haitallista riskikäyttäytymistä.

11. Avioliiton käsite ja lasten tarpeet etääntyisivät toisistaan ja biologisten isien ja äitien merkitys lasten kannalta tulisi julistetuksi täysin merkityksettömäksi seikaksi. Kuitenkin 60-luvulta alkaen tehdyt laajat perhesosiologiset tutkimukset osoittavat, että biologisen isän ja äidin muodostama ehyt perhe on paras kasvuympäristö lapsille. Tämän ideaalin virallis-julkisen juridisen romuttamisen ja jopa epäsuotavaksi leimaamisen seuraukset koituvat koko yhteiskunnan haitaksi ja maksettaviksi: perheen tehtävät siirtyisivät entistäkin kattavammin julkiselle vallalle eli valtiolle ja lisääntyvään asosiaalisuuteen, kouluhäiriöihin, huumeongelmiin ja rikollisuuteen jouduttaisiin panostamaan entistäkin enemmän, kaikkia veronmaksajia yhä raskaammin rasittaen.

12. Avioliiton julkinen merkitys muuttuu oleellisesti sosiaalisesta instituutiosta yksityiseksi aikuisten väliseksi tunnejärjestelyksi. Tämä merkitsisi julkista poliittista tukea yhteiskuntatieteellisesti virheelliselle väitteelle, jonka mukaan lapsi ei mitenkään erityisesti tarvitse isää eikä äitiä.

13. Sosiobiologinen tosiasia, jonka mukaan vanhempien sukupuolella – sex ja gender liittyvät ratkaisevasti toisiinsa eivätkä ole käsitteellisesti täysin eriytettävissä – on väliä lapsen ja hänen kehityksensä kannalta, joutuisi julistetuksi poliittisesti epäkorrektiksi. Darvinistisesti ilmaisten tällainen poliittinen korrektius pakottaa uskomaan varsin fantastisesti, että satojen vuosimiljoonien biologisen evoluution muokkaama geneettinen perimämme vaikuttaa meihin vähemmän kuin 20000 vuoden kulttuurievoluutio ja sen viimeisten vuosikymmenien aikana tapahtunut konstruktivistinen vasemmistoliberaali poliittinen manipulaatio.

14. Paine valtiorahoitteisten keinotekoisten lisääntymisteknologioiden kehittämiselle ja niiden julkiselle ”ilmaiselle” saatavuudelle ”hyvinvointipalveluina” kasvaa: jos biologinen isyys ja äitiys eivät ole oleellisia ja jos jokaisella aikuisella on ”oikeus” lapsiin, tulee tällainen teknomekaaninen ja futuristis-tieteisuskoinen utopiapyrkimys ylittää ihmisen biologia kokonaan jopa lastenhankinnassa vahvistumaan ratkaisevasti entisestään. Tällaisia poliittisia pyrkimyksiä edistävät jo nyt Vasemmistonuoret virallisissa feministisissä ohjelmissaan, joissa suhtaudutaan myönteisesti esimerkiksi kyborgifeminismiin.

15. Avioliiton valtiollis-laillinen uudelleenmäärittely uhkaa uskonnonvapautta, sananvapautta ja mielipiteenvapautta. Julkinen perinteisen avioliiton puolesta puhuminen ja pitäminen normatiivisena tulee olemaan määritelmällisesti ”syrjivää”, ”julmaa” ja ”rasistista” eikä tällaista ”viharikollisuutta” tulla sallimaan kirkoille eikä uskonnollisille yhteisöillekään. Avioliittolakia ja homoseksuaalisuutta koskevien eriävien mielipiteiden julkista esittämistä ja perustelemista tullaan pitämään määritelmällisesti ”loukkaavana” ja tullaan edellyttämään, että on pakko ei vain hyväksyä uusi valtiollinen normi vaan myös sitoutua sen aktiiviseen positiiviseen edistämiseen. Tällainen kehitys vaikuttaisi etenkin julkisin verovaroin ylläpidetyissä kouluissa ja päiväkodeissa tapahtuvan opetuksen ja kasvatuksen sisältöön ja kotikoulujen olemassaolon mahdollisuuksiin.

16. Heteronormatiivisen avioliittokulttuurin edistäminen muuttuisi laittomaksi ja syrjiväksi. Avioliiton uudelleenmäärittely asettaisi universaalin enemmistön syrjityksi vähemmistöksi, jolla kuitenkaan ei olisi ”positiivisen syrjinnän” tuomaa valtiollista turvaa takanaan.

17. Kansallisen suomalaisen ja eurooppalaisen tulevaisuuden kannalta tuhoisa lisääntymättömyyskulttuuri vahvistuisi entisestään: avioliitossa tapahtuva lasten hankkiminen ja näiden hoivaaminen kestävissä perhekunnissa häviäisi ideaalina kokonaan ja ajatus valtiosta vanhemmuuden säätelijänä sekä vanhempien ja perheen tehtävistä ensisijaisesti vastaavana tahona vahvistuisi entisestään: jo nyt kriisitilassa olevan hyvinvointivaltion taloudelliset menot paisuisivat entisestään, valtion velkataakka räjähtäisi lopullisesti käsiin ja samalla tällaisen kriisin sosiaaliset oireet saisivat aikaan varsin radikaaleja yhteiskunnallisia ongelmia.

Ylläesitetyt 17 konkreettista ja jo osiltaan muualla realisoitunutta seurausta osoittavat, että on täysin harhaanjohtavan valheellista ja absurdia väittää, että sukupuolineutraalilla tavalla ”tasa-arvoisen” avioliittolainsäädännön hyväksyminen ”ei ole keneltäkään pois” eikä ”vaikuta mitenkään” heteroseksuaaliseen suureen enemmistöön.

Vieras

#30732

07.03.2014 15:55

Puolustan nykyistä avioliittolakia, minäkin. Tässä on hiljattain käytykin läpi perustelut.
Spagettihirviön poika

#30734 Re: Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät.

07.03.2014 16:10

#30731: No nyt rupee selviimään mihin homot pyrkii. - Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät. 

 Joo, ja ufohirviötkin hyökkää ja syö meidät kaikki(ja lapset ihan ensimmäiseksi)a jos tasa-arvoinen avioliittolaki tulee voimaan.Sitten talous romahtaa koko maapallolla ja alkaa ydinsota  sitä ennen vielä muutama tuhatta tsunamia, Salatut elämätkin lakkaa näkymästä ja ei ole kuin vanhoja kengänpohjia syötäväksi ja ja ja..Voi kauheaa profeetta Pihon ennustukset alkavat toteutua ja kaikki tämä on homojen syytä tietysti...


Vieras

#30735 Re: Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät.

07.03.2014 16:11

YK:n vuoden 1948 yleismaailmallisten ihmisoikeuksien julistuksen pykälä 16 puhuu ihmisoikeutena juur

#30736 Re: Re: YK:n vuoden 1948 yleismaailmalsten ihmisoikeuksien julistuksen pykälä16 puhuu ihmisoikeut

07.03.2014 16:23

#30725: - Re:


Löytyiskö sieltä muistipuolelta yhtään minkäänlaista aavistusta Kepun euroehdokkaan nimestä,  joka täälläviime viikolla (ehkä) pyöri?

 


Vieras

#30737 Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

07.03.2014 16:26

#30729: - Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

Älä höpötä. Laitoin tuon, älä höpötä - kaks sanaa, tuohon, että huomaisit itsekin sen, että tuo "horinoita" on erittäin epäasiallista kielenkäyttöä. Yritä, pystyt kyllä ilmaisemaan itseäsi asiallisemminkin. Samaan epäasialliset-ryhmään voisi laittaa esim. sanan papparainen, jota et ole käyttänyt. Sanan tai sanojen ongelmana on toisen epäasiallinen vähättely.

Vuan ei miulla oo mittään sinnuu vastaan.

Virgo92

#30738 Tasa-arvoisen avioliittolain vaikutukset yhteiskuntaan olisivat.....?

07.03.2014 16:34

#30731: No nyt rupee selviimään mihin homot pyrkii. - Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät. 

 Kuinkahan monessa suomalaisessa avioliitossa naisen ja miehen välillä voidaan todellisuudessa puhua enää tuskin muusta kuin "rakkaudesta"ja kuinkahan monet heistä jatkavat (enää pelkässä, hmmm... "avioliitossa")....

 ...mutta tiedoksi silti:lakeja ei laadita sitaatteihin, eikä lainausmerkkejä lakikirjassa käytetä.


Vieras

#30739 Re: Re: Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät.

07.03.2014 16:49

#30735: - Re: Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät. 

 Mutta asioista pitää voida keskustella, tosiasioita peittelemättä.


Vieras

#30740 Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

07.03.2014 17:08


Vieras

#30741 Re: Re: Re: Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät.

07.03.2014 17:09

EI HOMOLIITOILLE

#30742 katsokaas lakialoitteen kannatus on kääntynyt ylös alaisin.

07.03.2014 17:24

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288656558740.html

Ei kannata uutta lakia 75%
Kannattaa uutta lakia 25%

Aika tyly luku uuden lain ajajille, 3/4 vastustaa tätä lakimuutosta VAIN 1/4 kannattaa!
Käyhän klikkaamassa tätäkin!

Vieras

#30743 Re: katsokaas lakialoitteen kannatus on kääntynyt ylös alaisin.

07.03.2014 17:28

#30742: EI HOMOLIITOILLE - katsokaas lakialoitteen kannatus on kääntynyt ylös alaisin.

Ei näköjään edes selvä suomi mene tämän tyypin päähän. Ei voi kuin valittaa.


Vieras

#30744 Kansanedustajat kaipaa kansalaisten vaikuttamista

07.03.2014 17:29

Nykyiset kansanedustajat
http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/hex3000.sh?LAJITNIMI=$

Toiminnan aika!!!

Vieras

#30745

07.03.2014 17:31

Jahas. Propagandakoneisto täällä taas jauhaa.

Vieras

#30747 Re: Re: Re:

07.03.2014 17:51

#30727: - Re: Re:

Siis mielestäsi kansalliseen lainsäädäntöön viittaaminen tekee jonkun tai jonkin takapajuiseksi. Minkä ja miksihän.

Monissa maissa on kovastikin takapajuisia lakeja. Euroopassakin on esim. homoseksuaalisuuden kriminaliisoivaa laintsäädäntöä useissa maissa. Avioliittolaeissa voi olla miehen ja naisen juridisessa suhteessa eriarvoisuutta.



Vieras

#30748 Re: Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät.

07.03.2014 17:53

#30731: No nyt rupee selviimään mihin homot pyrkii. - Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät.

No olipahan hyvä kirjoitus, todella painavaa asiaa. Tuohon täytyy tutustua tarkemmin.

 


Vieras

#30749 Re: Re: Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät.

07.03.2014 17:57

#30748: - Re: Homoliittojen vaikutukset yhteiskuntaan olisi järkyttävät.

Miksi? Olethan siihen jo tutustunut niin että osaat sen unissasikin.

NYT ON VAIKUTTAMISEN AIKA.

#30750 KERTOKAA MYÖS KAVEREILLE ADRESSISTA

07.03.2014 18:08

VIEKÄÄ VIESTIÄ TÄSTÄ ADRESSISTA ETEENPÄIN.