Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#33001 HEI HOMOHIV

28.03.2014 23:27

LÖYSIN SUN NIMES!!!!

Vieras

#33002

29.03.2014 00:17

Aivan!
Jelmazmo

#33003 Ei ole totta.

29.03.2014 00:20

Mielestäni on kammottavan surullista, että maailmasta löytyy niin paljon ihmisiä, joiden päämääränä tuntuu olevan vain ja ainoastaan muiden ihmisten onnen estäminen. Esimerkkinä hyvät ystäväni: kaksi samaa sukupuolta edustavaa ihmistä rakastavat ja kunnioittavat toisiaan, toimivat täysin normaalilla tavalla käyden töissä/koulussa, maksaen veroja ja haaveillen avioliitosta, ja pitävät itsestään sekä läheisistään hyvää huolta, ja silti leimataan sairaiksi. Tämä on niin epätoivoisen surullista, etten tahdo asua näiden vihaa täynnä olevien kanssa samalla planeetalla. Te ette ymmärrä, mistä Jumalan tahdossa on kyse, te ette ymmärrä mitä Jeesus halusi opettaa, ettekä te ymmärrä mistä kristinuskossa on kysymys.

Vieras

#33004

29.03.2014 06:45

Päivän Sana

Anna tiesi Herran haltuun ja turvaa häneen, kyllä hän sen tekee.

Ps. 37:5 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html

Homoushiv on kaukana onnesta. Se on suurta tyhmyyttä.

#33005 Re: Ei ole totta.

29.03.2014 08:06

#33003: Jelmazmo - Ei ole totta.

Homohivi on jonkun onnen tavoite. Homous tekee tyhmäksi ja sokeaksi. Homot eivät näe vastuuta. Hurjastelusta voi tulla pysyvä tappava tauti hiv, aids. Se on puhdasta hulluutta hankkia itselleen viemäristä tappava tauti.

res.matr.

#33006 Re: Ei ole totta.

29.03.2014 08:23

#33003: Jelmazmo - Ei ole totta.

Onneksi kuvaamasi kaltaiset ,(järjetöntöntä) vihaansa täällä puhkuvat ihmiset ovat henkinen vähemmistö Suomessa ,eikä heillä ole mitään  ehdotonta auktoriteettia tässä asiassa.Kaikki heidän ns.argumenttinsa tiedetään jo,eivätkä he pysty sanomaan  mitään uutta niiden lisäksi .Ne väitteet taas eivät todellisuudessa  kestä minkäänlaista   asiallista tarkastelua ja he pystyvät perustelemaan ne  vain sillä että he uskovat niihin.He eivät tajua  sitä,että heidän vaatimuksensa ovat järjettömiä ja ettei demokratiassa millekään kansalaisryhmälle voida antaa valtaa päästä päättämään toisen kansalaisryhmän asioista.He eivät millään järjellisellä tavalla myöskään pysty perustelemaan sitä ,että asia jotenkin koskisi heitä.Demokratiassa heidänkin toki on päästävä sanomaan sanomisensa ja annettava sanoa ne, mutta demokratiassa niitä ei  kuitenkaan tarvitse tarkastella heidän ehdoillaan ja perusteillaan,eikä vain heidän näkökulmastaan käsin.Emme elä enää 1800-luvulla,jolloin ne jotka eivät suostuneet käymään kirkossa pantiin lain voimalla kirkon eteen kiinni ns. ´jalkapuuhun´.He ovat sokeita omalle vihalleen ja välinpitämättömyydelleen tässä asiassa  ja kyvyttömiä tarkastelemaan mitään  pahaa itsessään , sillä he kuvittelevat kaiken  sen olevan oikeutettua ja uskontonsa oikeuttamaa. Todellisuudessa näin ei tietenkään ole ja sen he joutuvat vielä tässäkin asiassa huomaamaan...Älä vaivu epätoivoon(sitä he juuri toivoisivatkin...)Kaikkea hyvää Sinulle ,joka välität ystävistäsi. Heille toivotan rohkeutta kestää vielä muutaman kuukauden-kyllä heidänkin  tilanteensa  siitä sitten helpottuu-sano minun sanoneen..


Vieras

#33007 Re: Re: Ei ole totta.

29.03.2014 08:25

X

#33008 Re: Re: Ei ole totta.

29.03.2014 09:09

#33005: Homoushiv on kaukana onnesta. Se on suurta tyhmyyttä. - Re: Ei ole totta. 

 Jauhaessasi tuota täällä jo moneen kertaan epäasialliseksi,loukkaavaksi ja leimaavaksi hyvin perustellusti osoitettua "tautinimitystäsi" osoitat olevasi vain lukukyvytön  sitä koskevan asiallisen informaation suhteen.


Vieras

#33009 Re: Re: Re: Ei ole totta.

29.03.2014 11:38

#33008: X - Re: Re: Ei ole totta.

Homohivin tauti kehitys on täyttä totta ja puhun suoraan ja THL puhuu täyttä totta.

Tasa arvolla peittely on suoraa valhetta ja itsensä pettämistä.


Vieras

#33011 Re:

29.03.2014 14:13

#33002: -

 




Kyyhkysen tavoin


Kaikki neljä evankeliumia kertovat omalla tavallaan kukin,  että Jeesuksen noustessa vedestä,  taivas "repeytyi" (Markus)             tai    "aukeni"       (Matteus ja Luukas) ja että henki tuli Jeesuksen päälle                                                                                    "kyyhkysen tavoin"                            

Samoin 
ne kertovat,  että taivaasta kuului ääni, joka   Markuksen ja                                                                                             Luukkaan mukaan puhutteli Jeesusta  sanomalla,                   "Sinä olet  - -   "Kun taas Matteuksen mukaan ääni sanoi hänestä: "Tämä on minun rakas Poikani,  johon minä olen mieltynyt"


Kuva kyyhkysestä lienee muistuma luomiskertomuksen maininnasta,  jonka mukaan "Jumalan henki liikkui vetten yllä"

(1Moos 1:2) Kuvassakäytetty pieni sana "tavoin"   ("kyyhkysen tavoin") ilmaisee vertauksen muodossa sellaista, mitä pohjimmiltaan on mahdoton kuvata"  (Gnilka)


















Vieras

#33012 Re: Re:

29.03.2014 14:21

#33011: - Re:

 

Signal!   onko esittelemäsi kohta,  jossa varotetaan menemästä esim.erämaahan  kun "Jeesus on siellä."  Joka  (Jeesus) siis voi tarkoittaa myös muuta,  esim Pyhää Henkeä,

Onko 
se  verrattavissa seuraavaan:  

.. "aramean sana talja" merkitsee sekä karitsaa että poikaa ja palvelijaa.  Vai mitä tarkoitit sillä?


Vieras

#33013 Re: Re: Re:

29.03.2014 14:58

#33012: - Re: Re:

 

Kohta, jossa varotetaan menemästä esim. erämaahan  kun "Jeesus on siellä", tarkoittaa sitä, ettei tosikristityn tarvitse ajatella itse, vaan lukea Raamattua sananmukaisesti. Kun on ulkoistanut oman ajattelunsa, ei tarvitse nähdä turhaa vaivaa ongelmia kohdatessaan.

Aikaa on enää vähän !

#33014 Mielettymyys sekä tyhmyys titämättömyys,Vika geenivirhe poikkeus

29.03.2014 16:02


Homous on vastoin elämän jatkuvuutta !
Homot tulee kieltää Television on lopetetta homojen ihannointi.
Sillä homoilju ei ole Luojamme luomaa,eikä Homoilua Luojamme süojaa.
Olispa vain ohdakkeita sekä orjantapppuroita ,niiden kimppuun minä kävisin ja polttaisin ne kaikki tyyni.
Aikaa on enää vajaat kaksivuotta,jotain Suurta tulee ja tapahtuu.
Elämän Herra näytti meille tämän Taivaalla !

Nimimerkki huolestunut

#33015 Re: Mielettymyys sekä tyhmyys titämättömyys,Vika geenivirhe poikkeus

29.03.2014 16:36

Virgo92

#33016 Osanottavin terveisin

29.03.2014 16:40

#33014: Aikaa on enää vähän ! - Mielettymyys sekä tyhmyys titämättömyys,Vika geenivirhe poikkeus 

 Mikähän geenivirhe sinullakin on sattunut aivojesi kehityksessä vaikuttamaan ,vai oletkohan saanut synnytyksessä liian vähän happea? Siinä ajatuksia ,jotka säälittävänoloinen kirjoitelmasi minussa herätti.


Vieras

#33018 Re: Mielettymyys sekä tyhmyys titämättömyys,Vika geenivirhe poikkeus

29.03.2014 17:59

#33014: Aikaa on enää vähän ! - Mielettymyys sekä tyhmyys titämättömyys,Vika geenivirhe poikkeus

Pitäis kai vielä homot tappaakkin sillä näinhän RAAMATUSSA SANOTAAN! Tuppaa vaan teiltä uskovilta tuo asia aina unohtumaan. Siis miksi ette noudata Raamatun ohjetta?


Vieras

#33019 Petri Paavolan kotisivulta

29.03.2014 18:10

"Homoseksuaalit sanovat, että luonnossa esiintyy eläinten kesken homoseksuaalista toimintaa. Tämä on totta, mutta se ei kumoa luonnonjärjestystä, sillä Raamattu sanoo koko luomakunnan (myös eläinten) olevan synnin vallassa. Eläimet myös tappavat toinen toisiaan. Jumala ei luonut eläimiä tappamaan toinen toisiaan. Luomakunnan turmelus on saattanut luonnonjärjestystä epäluonnolliseksi. Silti tässä maailmassa on mahdollisuus löytää luonnonjärjestyksen mukainen elämä. Luonnollista on, että miehen ja naisen sukupuolielimet ovat täydellisesti sopivat suvunjatkamiseen. Jos homoseksuaalinen elämäntapa tulisi pakolliseksi koko maailmassa, niin ei menisi kauan kun ihmiset kuolisivat sukupuuttoon. Homous on epäluonnollinen elämäntapa.Homoseksuaalit sanovat, että luonnossa esiintyy eläinten kesken homoseksuaalista toimintaa. Tämä on totta, mutta se ei kumoa luonnonjärjestystä, sillä Raamattu sanoo koko luomakunnan (myös eläinten) olevan synnin vallassa. Eläimet myös tappavat toinen toisiaan. Jumala ei luonut eläimiä tappamaan toinen toisiaan. Luomakunnan turmelus on saattanut luonnonjärjestystä epäluonnolliseksi. Silti tässä maailmassa on mahdollisuus löytää luonnonjärjestyksen mukainen elämä. Luonnollista on, että miehen ja naisen sukupuolielimet ovat täydellisesti sopivat suvunjatkamiseen. Jos homoseksuaalinen elämäntapa tulisi pakolliseksi koko maailmassa, niin ei menisi kauan kun ihmiset kuolisivat sukupuuttoon. Homous on epäluonnollinen elämäntapa."

Siis herätti ajatuksia tämä lause: " Eläimet myös tappavat toinen toisiaan. Jumala ei luonut eläimiä tappamaan toinen toisiaan. Luomakunnan turmelus on saattanut luonnonjärjestystä epäluonnolliseksi."

Ihan totta! Ajatellaanpa nyt tilannetta että eläimet eivät tappaisi toisiaan...hmmmmmm..eipä menisi kauaakaan kun..niin miettikääpä itse!

Ja tuo lause että homoseksuaalisuus tulisi pakolliseksi! HALOO! Kuka sellaista on ehdottanut??

Vieras

#33020 Re: Petri Paavolan kotisivulta

29.03.2014 18:18

#33019: - Petri Paavolan kotisivulta

Komppaan:

"Eläimet myös tappavat toinen toisiaan. Jumala ei luonut eläimiä tappamaan toinen toisiaan. Luomakunnan turmelus on saattanut luonnonjärjestystä epäluonnolliseksi. "

Siispä leijonat salaattikuurille, muuten Jahve on hyvin, hyvin vihainen....? Ei oikeesti, mistä näitä kahjoja sikiää....?

"Jos homoseksuaalinen elämäntapa tulisi pakolliseksi koko maailmassa, niin ei menisi kauan kun ihmiset kuolisivat sukupuuttoon."

Kuka vähä-älyinen voisi edes ajatella, että homoseksuaalisuutta ollaan lanseeraamassa ainoaksi oikeaksi orientaatioksi. Ei voi olla totta..!!!!  .. ja tämä ääliö on vielä monille näille ihmispoloille todellinen guru!!!


Vieras

#33021 Tuli vaan mieleen

29.03.2014 18:35

"Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko"

Missähän kohtaa tässä mainitaan homoseksuaalit? Saako nainen ottaa "ohjat käsiinsä" ja esim olla miehen päällä? Onkohan tässä nyt vain ohje naisille etteivät ota miehen osaa? Siis ajatellen tuon ajan kulttuuria kun sanotaanhan Raamatussa myös että Nainen pysyköön hiljaa seurakunnassa ja paljon naisia alentavia muitakin lauseita!

res.matr.

#33022 Re: Mielettymyys sekä tyhmyys titämättömyys,Vika geenivirhe poikkeus

29.03.2014 18:42

#33014: Aikaa on enää vähän ! - Mielettymyys sekä tyhmyys titämättömyys,Vika geenivirhe poikkeus 

 Huom. eikö kirjoitusten kirjoitusasusta SAISI tehdä mitään päätelmiä? Onko KAIKKI sellainen vain turhaa,naurettavaa&asiatonta nipottamista ja pilkunn.ssimista?Tärkeintähän  kun pitäisi olla vain se mitä KIRJOITTAJA on halunnut  meille lukijoina sanoa? Kaikkihan kuitenkin osavat sanoa sanottavansa täysin  selvästi?

res.matr.

#33023 Re: Re: Mielettymyys sekä tyhmyys titämättömyys,Vika geenivirhe poikkeus

29.03.2014 18:44


Vieras

#33024 Re: Re: Re: Mielettymyys sekä tyhmyys titämättömyys,Vika geenivirhe poikkeus

29.03.2014 18:48

Totuus tekee vapaaksi ja varjelee pahuudelta

#33025 Re: Re: Re:

29.03.2014 18:56

#33012: - Re: Re:

Tarkoitit varmaankin tätä Sanan kohtaa, eli Matteus 24.luku, jakeet 23-26 : "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko. "

Tässä luvussa Jeesus varoittaa eksyttäjistä/huijareista, joita tulee lopunaikoina esiintymään ja on jo esiintynytkin. Samassa yhteydessä Jeesus käskee: Katsokaa ettei kukaan teitä eksytä. Näitä eksyttäjiä ovat mm. islam, MAP, J:n todistajat, etc.

Jumalan Sanan tuntemisen tärkeyttä ei voi ylikorostaa, koska kaikki eksytykset kieltävät yhden tai useamman Raamatun totuuden.