Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#40676 Re: Näin tasa-arvoisen avioliittolain vastustaja asettuu uhrin rooliin

10.08.2014 19:57

#40675: - Näin tasa-arvoisen avioliittolain vastustaja asettuu uhrin rooliin 

 

 

http://www.city.fi/yhteiskunta/nain+tasa-arvoisen+avioliittolain+vastustaja+asettuu+uhrin+rooliin/5718

 

linkin keskustelusta poimittua:

 

"Mikä siinä on, että itseään epäsuorasti sivistyksen supersanansaattajiksi ja tasa-arvon airuiksi tituleeraavat ihmiset ovat niitä joiden kyvyttömyys asialliseen keskusteluun on kaikkein ilmeisintä? Menee uskottavuus aika suoraan nollille on täydellisen sivistymätön tyyppi alkaa uhoamaan eriävän mielipiteen omaavalle kuinka paha ihminen ja sivistymätön tämä on kun on eri mieltä."

 

 

 

Kannattaa saattaa kaikki tarvittavat piuhat kohdalleen, johan yhdistää/yhteys pelaa - ja vot

järkikultakin tuottaa terveitä päätelmiä.


Vieras

#40677

10.08.2014 20:19

Kiitos ylläpidolle hyvästä toiminnasta.

 


Vieras

#40678

10.08.2014 21:09

Päivän Sana

Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

1. Joh. 1:9 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html


Vieras

#40679

10.08.2014 23:18

ISIS  - Tai niinkuin he nyt kuvaavat itseään vain IS  =   islamic state  yhtäkuin kalifaatti.

En osaa  selittää millä tavalla olen ymmärtämättäni etsinyt tätä MidEastProfecya,
Mutta nyt se sitten tuli vastaan.  Niinpä kaivoin esiin,  mitä tällä D.J:llä kaikessa vaatimattomuudeassaan on nyt sanottavaa.

No,  kyllä olikin,  ja oli aika ottaa se esiin.  Kyllä aika on pitkällä. Siihen tänääkin törmäsin,  kun eräs rakastettava Jumalan ihminen sanoi,  sen vaan tuntee,  että Herra tulee pian.


Isiksen tavoite on  vuoteen 2020 hävittää kaikki rajat Lähi-Idästä,  ja päätyä lopuksi Jesrusalemiin!

 

 
EVL kirkko seisoo naisen ja miehen avioliiton takana ja pysyy.

#40680 EVL piispalla on tärkeää asiaa.

11.08.2014 02:54

Piispa Häkkinen Itä-Hämeessä: Avioliittolaki jo nyt täysin tasa-arvoinen

Mikkelin piispa Seppo Häkkinen ottaa kantaa valiokuntakäsittelyssä olevaan kansalaisaloitteeseen tasa-arvoisesta avioliittolaista. Häkkinen toteaa Itä-Häme -lehden kolumnissaan avioliittolain olevan jo nyt täysin tasa-arvoinen siinä mielessä, että jokaisella avioliiton edellytykset täyttävällä miehellä ja naisella on oikeus se solmia.

"Huomionarvoista on, ettei Euroopan ihmisoikeussopimuksen eikä ihmisoikeustuomioistuimen mukaan avioliiton rajaaminen miehen ja naisen väliseksi ole syrjivää", Häkkinen kirjoittaa ja jatkaa esittämällä jo kansalaisaloitteen lähetekeskustelussa tutuksi tulleita kysymyksiä.

"Entä eikö tasa-arvon vuoksi tulisi purkaa myös muut avioliittoon liittyvät rajaukset? Miksei tasa-arvoperusteilla hyväksyttäisi monenvälisiä (polyamorisia) suhteita avioliiton perusteeksi? Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto sanookin tavoitteensa suoraan: 'Suomeen on saatava tasa-arvoinen avioliittolaki, joka ei määrittele puolisoiden sukupuolta eikä lukumäärää.' Kansalaisaloitteen tekijätkään eivät tätä kiellä."

"Edelleen voi tasa-arvon nimissä kysyä, miksi avioliitto tulisi lainkaan kytkeä seksuaalisuuteen? Sisarukset tai ystävykset voivat olla toisiinsa kiintyneitä ja haluta taloudellista turvaa tai yhteistä adoptiota, vaikkei heillä ole parisuhdetta perinteisessä merkityksessä. Eikö silloin heitä syrjitä, jos avioliiton solmimista rajoitetaan?"

Hän nostaa kirjoituksessaan esille myös samaa sukupuolta oleville pareille ehdotettua adoptio-oikeutta ja ihmettelee mitä tasa-arvo tarkoittaisi lapsen näkökulmasta tilanteessa, jossa lainsäädännöllä jo lähtökohtaisesti kyseenalaistetaan jokaisen lapsen perustava oikeus isään ja äitiin.

"Myös uskonnollisia ja teologisia argumentteja olisi hänen mukaansa syytä arvostaa, erityisesti maassa, jonka arvopohja on perustunut kristinuskolle. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kanta on selkeä: 'Kirkko kannattaa historiallisista, kulttuurisista ja teologisista syistä avioliittolain säilyttämistä nykyisellään.'"

"Kirkot ovat etiikassaan keränneet vuosisataisen kokemuksen, jonka arvot on koeteltu monissa murrosvaiheissa. Niissä ovat siivilöityneet kestävät elämänarvot sekä yksilön että yhteisön elämää varten", piispa Häkkinen kirjoittaa Itä-Häme -lehdessä.
Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta.

#40681 Ruotsilla ei mee hyvin.

11.08.2014 02:55

Koko tämän viikon ajan maailman aids-asiantuntijat ja kansalaisjärjestöt ovat koolla Washingtonissa AIDS 2012 -konferenssissa. Tiistaina esiteltiin Lancetissa julkaistu tutkimus, jonka mukaan miesten välisissä kontakteissa HIV yhä leviää ympäri maailmaa.

Lancet on tehnyt erityisen AIDS-numeron AIDS 2012 -konferenssia varten. Tärkein tutkimustulos on seuraava: HIV leviää edelleen miesten välisessä seksissä ympäri maailmaa. Näin on tapahtunut jo 30 vuoden ajan. HIVin leviäminen on samansuuntaista, kuului maa rikkaiden tai köyhien maiden joukkoon. Valistus ei saavuta osaa msm-ryhmästä (miehet, joilla on seksiä miesten kanssa).

Konkreettinen esimerkki on läheltä, Ruotsista. Uusista HIV-tartunnoista 59% on msm-ryhmässä. Kun väestön keskimääräinen HIV-kantajuus on 0,06%, se on msm-miehillä 4,8%. Se on 80 kertaa suurempi kuin väestöllä keskimäärin. Suomessa tilanne on ilmeisesti parempi.

Lancetin artikkelissa tilannetta kuvataan "katastrofiksi". Valistuksessa ilmeisesti jää vähälle huomiolle tämä HIVin kannalta tärkein ryhmä. Viime vuosina valistus on keskittynyt muistuttamaan, että "kuka tahansa voi saada HIVin". Todellisuudessa HIV on maailmalla suuri ongelma homomiesten joukossa. Maailmalla on paljon hallituksia, jotka kieltävät tämän tosiasian. Lancetissa kerrotaan, miten Singaporessa virallinen valistus kohdistuu nuoriin. Se on järjetöntä. Nuorelle on suurempi vaara jäädä auton alle kuin tulla HIV-positiiviseksi. Asiassa ei koskaan edistytä, jos hallitukset eivät ota epidemiologisia selvityksiä vakavasti.

HIVin ehkäisyyn on uusia ja vanhoja menetelmiä, mutta monissa maissa ne ovat msm-miesten saavuttamattomissa, koska homoseksuaalisuudesta ei saa puhua ja homot alistetaan tai tuomitaan perinteiden, uskonnon ja oman kulttuurin nimissä. Homojen näkymättömyys olisi saatava loppumaan. Heille olisi saatava valistusta, testausta, suojausta ja hoitoa.

Tänä vuonna tulee täyteen 30 vuotta HIViä. Onko Suomessa panostettu riittävästi msm-miesten valistukseen? Onko meillä Suomessa painopiste oikein valittu? Tähän asiaan kiinnitettiin huomiota viime syksyn kotimaisissa aids-seminaareissa.


Lancetin HIV-numero
www.thelancet.com

Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta.

#40682 YK ja ihmiosoikeus on rautaa.

11.08.2014 02:58

Kansainvälisten ihmisoikeussopimusten ja YK:n ihmisoikeusjulistuksen artiklan 16 kanssa sopusoinnussa oleva voimassaoleva avioliittolaki sukupuolikriteereineen pysyy ennallaan (Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on Suomea koskevassa ratkaisussaan 15. marraskuuta 2012 todennut, että Euroopan ihmisoikeussopimuksen 12 artikla suojaa perinteistä avioliittoa miehen ja naisen välillä ja ettei sopimusvaltioilla ole velvollisuutta myöntää samaa sukupuolta oleville oikeutta päästä avioliittoon.)

2. Nykyisen, tasa-arvoisen ja yhdenvertaisuusperiaatteen täyttävän avioliittolainsäädännön jossa toteutuu molempien sukupuolten tasa-arvo mukaisen avioliittoinstituution olemus ja määritelmä, sekä avioliiton käsite säilyy ennallaan [Samalla todetaan avioliittolainmuutoshanketta ajavien argumentoinnin olevan ristiriitaista, ja että argumentit, sen tulkinnan mukaisesti kuin ne lakimuutoshanketta ajavien toimesta esitetään, ovat perusteiltaan sellaiset, että niihin liittyvien vaatimusten yhteensovittamista ja hyväksymistä avioliittolakiin ei katsota aiheelliseksi, eikä avioliittolainsäädännön muutokseen ole siksi syytä ryhtyä – so. nykyistä avioliittolakia ei ole mitään syytä muuttaa.]

3. Osoitamme torjuvamme sellaisen lakimuutoshankkeen, jossa kansalaisaloitteen allekirjoittaneiden 166 851:n kansalaisen mielipiteen voimalla, joka vastaa noin 5 prosenttia koko kansasta, yritetään häivyttää sukupuolisuus ja sukupuoliroolit avioliitosta – ja jossa yli viiden miljoonan kansalaisen mielipide ei lainkaan tulisi esiin eikä painaisi mitään. [Ja voimme näyttää, että täällä ymmärretään ottaa todesta se sosiobiologinen tosiasia, jonka mukaan vanhempien sukupuolella on väliä lapsen ja hänen kehityksensä kannalta.]

4. Vältymme irrottautumasta Raamattuun perustuvasta ja kristillisen uskon näkemyksen (eli kristillisten arvojen) mukaisesta avioliitonäkemyksestä, joka miehen ja naisen yhteenliittymisenä on myös ollut ja on ihmiskunnan todellisuutta yli kulttuurirajojen, uskontojen ja aikakausien [ Ja joka on myös arvokysymys.]

5. Vältymme leimautumasta niiden länsimaiden joukkoon, jotka yltiöliberaaliudessaan ja kasvavassa yhteiskuntamoraalin rappiossaan elävät nyt siinä tilassa, että ovat alkaneet pitää luonnotonta luonnollisena, lähteneet poistamaan avioliitoista perustellun sukupuolirajauksen, ja ovat läinsäädännöillään alkaneet laillistamaan samaa sukupuolta olevien parisuhteita ”avioliittoina”

6. Lukeudumme edelleen niiden maailman itsenäisten valtioiden 93 prosentin valtaenemmistöön, joissa avioliittolainsäädäntö määrittelee avioliiton naisen ja miehen väliseksi liitoksi [Maailman 194:stä itsenäisestä valtiosta, joiden olemassaolon Yhdysvaltain hallinto tunnustaa, vain muutamat, 14 valtiota ja muutamat Yhdysvaltojen osavaltiot, ovat tästä poikkeuksena hyväksyneet lain, joka mahdollistaa samaa sukupuolta olevien ”avioliittot”, eli ns. homoavioliitot.]

7. Voimme näyttää Euroopalle ja muille Pohjoismaille, kuinka eurooppalainen Suomi ei tee mitään päätöksiään maailman muotivirtausten ohjailemana, tai minkään painostuksen mukaan, vaan kykenee tekemään täysin muista riippumattoman, oman ja perustellusti harkitun ratkaisunsa myös nykyisen avioliittolakimme muuttamisyrityksen suhteen, jonka toteututuminen tuottaisi yhteiskunnallemme vain monia negatiivisia ja epätoivottuja seurauksia

8. Yhtälainen ihmisarvo, oikeudet ja velvollisuudet, niin homoilla, lespoilla, kuin heteroilla säilyy, ja kaikkien kansalaisten kohtelu ihmisinä yhdenvertaisesti ja tasa-arvoisesti säilyy (Huom. Tasa-arvon periaatteeseen ja käytäntöön sitoutuminen ei mitenkään edellytä avioliittoinstituution radikaalia uudelleenmäärittelyä!)

9. Säästymme kaikilta niiltä ylimääräisiltä kustannuksilta ja erilaisilta kuluilta, joita yhteiskunnalle lankeaisi maksettavaksi kansalaisaloitteen mukaisesta lakiesityksestä muuttaa avioliittolaki sukupuolineutraaliksi [Paljon aikaa vievää työtä ja yhteiskunnan varoja säästyy, koska avioliittolain muuttaminen vaikuttaisi väistämättä myös moniin muihin lakeihin, jotka pitäisi avata ja muuttaa vastaavasti – mikä aiheuttaisi yhteiskunnalle paljon ylimääräisiä kustannuksia.]

10. Homoseksuaali saa edelleenkin solmia avioliiton täysin samoilla ehdoilla kuin kuka tahansa muukin – samoilla edellytyksillä kuin muut – eli vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa

11. Samaa sukupuolta olevilla pareilla säilyy edelleenkin täysi oikeus rekisteröidä parisuhteensa, eli homoilta ja lespoilta
ei viedä pois mitään oikeuksia (Laki rekisteröidystä parisuhteesta säilyy.)

12. Vältymme homoseksuaaliseen käyttäytymiseen liittyvistä, yhteiskunnalliselta kannalta haitallisista lääketieteellisistä seurauksista (HIV:n lisääntyminen), joiden hoitokulut pääsääntöisesti lankeaisivat veronmaksajien maksettavaksi

13. Vältymme lapsia syrjivältä lakimuutoshankkeen toteutumiselta, jossa aikuisen oikeudet asetettaisiin lapsen oikeuksien edelle, ja joka kaventaisi lasten mahdollisuuksia avoimesti ilmaista isän- tai äidinkaipuutaan

14. Luonnollisen vanhemman käsitettä ei poisteta lainsäädännöstä eikä sitä korvata juridisen vanhemman käsitteellä, eli
biologiaa ei hävitetä vanhemmuuden käsitteestä

15. Avioliiton solmivien perheissä lasten oikeus saada sekä isän että äidin malli säilyy

16. Vältymme niiltä negatiivisilta ja tosiasiallisilta vaikutuksilta, joita avioliittolain muuttamisesta on esim. Yhdysvalloissa Massachusettsin osavaltiossa seurannut

17. Vältymme siltä ennakoimattomalta kehityskululta, jonka mukaisesti sukupuolineutraalius avioliittolain määreenä avaisi tien myös moniavioisuuden ja monisuhteisuuden laillistamiselle [Jos avioliittolaki ei enää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden nimissä määrittelisi puolisoiden sukupuolta, siitä seuraisi juridisen loogisuutensa nojalla ettei se voisi tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden nimissä määritellä lukumäärääkään.]

18. Vältymme siltä, että perinteistä heteronormatiivista avioliittokäsitystä kannattavien oikeus näkemykseensä pitää avioliitto nykymääritelmän mukaisesti naisen ja miehen välisenä liittona, joutuisi vakavasti uhatuksi avioliittolain normatiivisen muuttamisen ja sen mukaisen uuden aatemaailman myötä – minkä mukaan se nähtäisiin epätasa-arvoisen syrjivänä [Vaikka tosiasiallisesti avioliittolakimuutos, eli ns. ”tasa-arvoinen” avioliittolaki, avioliiton uudelleenmäärittelyineen, jossa laista poistettaisiin sukupuolen käsite olisi toteutuessaan perustelujensa puolesta epälooginen ja rajaava.]

19. Vältymme ajautumasta länsimaissa käynnissä olevaan moraaliseen rappioon ja arvotyhjiöön – samanlaiseen tilaan, joka aikoinaan johti Rooman valtakunnan romahdukseen ja tuhoon

20. Valtiokirkkokin voi lopultakin julkituoda ja vahvistaa virallisen kantansa avioliittoon naisen ja miehen välisenä liittona, ja ilmoittaa vihkivänsä ja siunaavansa avioliittoon edelleenkin vain tämän avioliittomuodon, joka on perinteisen kristillisen avioliittokäsityksen mukainen (”Kirkon ääni” voi vihdoin kajahtaa tässä asiassa!)

21. Päättäjät saavat jo vihdoin siirtyä, paljon turhaa aikaa vieneen joutavanpäiväisen avioliittolakimuutoshankkeen pyörittämisestä, heidän työhönsä kuuluvien olennaisten ja tärkeiden kysymysten pariin, kuten esimerkiksi siihen, miten saada Suomen talous nousuun? [Päättäjille palautetaan tältä osin työrauha, joka vapauttaa heidät palaamaan takaisin maamme kannalta paljon tärkeämpien asiakysymysten pariin.]

EI HOMOLIITTOJA, HIV LEVIÄÄ.

#40683 Homot lopettakaa

11.08.2014 02:59

ei kannata homoilla, koska sillä ei ole tulevaisuutta. HIV JA AIDSI tarttuu.

Bögarnas fel

#40684 No, kiitos olisi vähän ansaitumpi ,jos nuo eilisen päivänkin spämmit olisi poistettu.

11.08.2014 03:38

#40677: -  

 Samoja kirjoituksia-joihin on jo vastattu-ei pitäisi pitää esillä loppumattomiin. Voisin melkein ennustaa ,että myöhemmin  päivällä näemme taas ne samat "Hollannissa..." jne. " ...koska toinen sukupuoli puuttuu" ym. tutut jutut.( sitä "kasantauti"-varoitusta tietenkään sitäkään unohtamatta.)

Eihän sanomalehtien mielipideosastoillakaan  julkaista saman kirjoittajan samoja tekstejä edes toistamiseen,puhumattakaan siitä että joku yksi ja sama kirjoittaja saisi vaikka useampia kertoja päivässä lähettää sinne samoja tekstejä,jotka eivät edes  ole hänen omiaan ja joihin olisi vastattukin jo niin monta kertaa,että kaikki lukijat olisivat niihin jo kyllästyneet ja niistä jo lukuisia kertoja monet heistä valitelleetkin toimitukselle.

On hyvä  ,että kaikenlaiset  jas kaikentyyppiset pornokuvat on saatu täältä pois ja ettei mitään kiroiluja ja haistattelukirjoituksia tarvitse nähdä, mutta noihin spämmeihin on ylläpidon syytä suhtautua kriittisemmin.

Saman kirjoituksen uusimiseen,olipa kyseessä sitten kuinka hyvä tai huono kirjoitus,olisi oltava joku aivan erityinen ,ilmoitettu syy.

Se että "kertaus on opintojen äiti", on kyllä  aivan kestämätön perustelu  millekään uudelleen julkaistuille mielipidekirjoituksille, tai kannanotoille ja kommenteille keskusteluun-kyseessähän  ei näet ole oppimateriaali eikä mikään "laiskanläksyjen" antaminen siitä kenellekään lukijalle.

Tämän toivoisin myös ylläpidon huomioivan.

Pönttölän Iisakki

#40685 Lopeta itse heteroilusi

11.08.2014 03:58

#40683: EI HOMOLIITTOJA, HIV LEVIÄÄ. - Homot lopettakaa 

 Heteroillessa leviävät kaikki mahdolliset sukupuolitaudit (AIDS mukaanlukien) ja heteroillessa kaikki muutkin taudit saattavat siirtyä vielä eteenpäinkin.

Heteroilusta aiheutuu valtavat kustannukset ja heterot täyttävät jätöksillään kaikki viemärit. Heteroilulla ei ole tulevaisuutta,sillä lopulta heteroilu päättyy kuolemaan.Tilastojen mukaan suurin osa hautausmaan  haudoista on heteroiden hautoja...

Heteroilu ei kannata! Heterot,lopettakaa!

pysy homoudesta kaukana.

#40686 kertaus on naisen ja miehen avioliiton tukemista.

11.08.2014 04:46

TASA ARVOISTA Avioliittoa ei tarvitse uudestaan keksiä, koska Se on jo keksitty ja on toimiva ja lapsia suojeleva ja tautia ehkäisevä instituutio.

Homous on lapsia pelottava harrastus, hiv, aidsia levittävä kansantauti jolla ei ole tulevaisuutta, koska aidsi tappaa.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.08.2014 05:40



Vieras

#40688 kertaus

11.08.2014 05:44

 

 

kertaus on elämän edellytys. Joka päivä tehdään kertaavaa toimintaa niin täälläkin.

 

Kertaus on naisen ja miehen tasa arvoisen avioliiton tukemista ja lasten oikeuksien kehittämistä.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.08.2014 05:46


Bögarnas fel

#40690 Otsikkosi on aivan käsittämätön

11.08.2014 06:13

#40686: pysy homoudesta kaukana. - kertaus on naisen ja miehen avioliiton tukemista. 

 Joten pysykin kaukana homoista-luulen ,että kaikki ovat tyytyväisempiä niin.

Mitenkäs muuten  nämä homojutut sinua niin kirjotuttavat täällä niin ahkerasti ja taajaan, kuin sitä teet ?

Eihän normaali heteromies tällaisia homojen juttuja päivät pitkät kehtaa miettiäkään, eikö vaan?

Kertauksia ja kertauksen kertauksia samasta aiheesta. Ketä sinä täällä oikein varoittelet,mietihän sitä-itseäsikö, vai?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.08.2014 06:20



Vieras

#40692 Re: EVL piispalla on tärkeää asiaa.

11.08.2014 06:22

#40680: EVL kirkko seisoo naisen ja miehen avioliiton takana ja pysyy. - EVL piispalla on tärkeää asiaa. 

 Eikö mikään muu enää auta kuin tuo tolkuton spämmääminen...???  Tähänkin typeryyden ylistyslauluunkin olen muutamaan kertaan vastannut!


Vieras

#40693 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Näin amerikassa entiset homot.

11.08.2014 06:24

#40646: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Näin amerikassa entiset homot.  

"Tasa-arvo tarkoittaa tässä sitä, että laki itsessään ei sisällä syrjiviä elementtejä. Tasa-arvo naisen ja miehen välillä on jo tällä tavoin nykylaissa todella taattu, mutta syrjintä kohdistuukin miehen ja miehen ja naisen ja naisen liittoon."

Suomen avioliittolaki ei tunne käsitteitä: ”miehen ja miehen välinen (avio)liitto” tai ”naisen ja naisen välinen (avio)liitto”, joten mitään ”syrjintää” ei ole olemassa.

Samaa sukupuolta olevilla pareilla on edelleenkin täysi oikeus rekisteröidä parisuhteensa. Laki rekisteröidystä parisuhteesta on siis edelleen voimassa, eli homojen ja lespojen väliseen rekisteröityyn parisuhteeseen ei kohdistu mitään syrjintää, koska kukaan ole kaventamassa tätä oikeutta heiltä.

Homoseksuaali (ja lespo) saa edelleenkin solmia avioliiton täysin samoilla ehdoilla kuin kuka tahansa muukin – samoilla edellytyksillä kuin muut – eli vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa.

Miehen ja miehen ja naisen ja naisen ”liittoon” kohdistuva ”syrjintä” on näin ollen, nykyisen avioliittolainsäädännön sisällön suhteen, sekä itsensä kanssa ristiriitainen ja epäkelpo argumentti.


Vieras

#40694 Re: Ruotsilla ei mee hyvin.

11.08.2014 06:26

#40681: Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta. - Ruotsilla ei mee hyvin. 

 Onko spämmäysintosi vienyt lukutaitosikin...? Tämä artikkeli ei millään tavalla ottanut kantaa tasa-arvoiseen avioliittoon ja tilanteen parantamisehdotukset lähtevät ihan toisesta suunnasta.

 

Oletteko te todella sitä mieltä, että homojen pitäisi keskittyä harrastamaan irtosuhteita pysyvän parisuhteen sijasta....?


Vieras

#40695 Re: YK ja ihmiosoikeus on rautaa.

11.08.2014 06:28

#40682: Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta. - YK ja ihmiosoikeus on rautaa. 

 Tuokin setämiesten suoltama valheiden ja paranoiien listaus on täällä teilattu sisällöltään kotva sitten. Mikä sinut saa luulemaan, että spämmäyksesi tätä maailmaa parantaisi?


Vieras

#40696 Re: kertaus

11.08.2014 06:33

#40688: - kertaus 

 "kertaus on elämän edellytys. Joka päivä tehdään kertaavaa toimintaa niin täälläkin.

 Kertaus on naisen ja miehen tasa arvoisen avioliiton tukemista ja lasten oikeuksien kehittämistä."

 

Kertaava toiminta on mielekästä, jos kerrattu asia edistää jotain oikeasti. Tässä tapauksessa nuo kerratut asiat on todettu paikkansa pitämättömiksi, jolloin kertaus ei nouse Polly-papukaijan toistelua korkeammalle tasolle. 

Toisaalta ymmärrän tämän kautta hyvin, miten olette onnistuneet oman ajattelunne saattamaan nähdylle keskiaikaiselle tasolle: Kertaus, kertaus,   ilman ajattelua, onko siinä kerrattavassa asiassa päätä tai häntää. Yleensä se taitaa mennä omissa piireissä niin, että joku setämies pläjäyttää "Raamatun totuuden" ja sitten veli ja sisko vuoron perään "todistaa" samaa; kirjain d voidaan tuosta sanasta kyllä poistaa tarpeettomana. 


Vieras

#40697

11.08.2014 06:53

 

Yöllisestä videosta vielä jotain kiteytettynä:

Alkuperäinen Isr.maa-alue  (Lupaus ) lähenee käsitettä Levanth. Hiukea ero siihen mitä ennen olen tästä ymmärtänyt.
ISIS  
"They will broke up all the borders,  until we reach Jerusalem!"  He rikkovat kaikki rajat päästäkseen lopulta Jerusalemiin.
Nämä siis tässä heinäkuun päivityksessä:
https://www.youtube.com/watch?v=j2mkD4Rced0&feature=youtu.be

 

 

J.D.Farac   Näyttää tulevan Havajilta:  On joutunut ilmeisen etnisen(arabi? )taustansa takia aina pidätetyksi  Israelin tullissa.  Siksi hän anoi Jumalalta jotain ratkaisua tilanteeseen,  ettei olisi aina tuotava oma ryhmänsä jonkun toisen pastorin mukana,  vaan saisi tulla vapaasti omana itsenään. 

Hän sai aika ihmeellisen vastauksen lopulta Israelin suurlähettilään kautta.Siitä kerrotaan tuon kesäkuun videon alussa,  muusta en siinä vielä tiedäkkään.  Nimenä Mid-eastProfecy  Update June 2014


Seuraavalta sivulla  kokoelma:
https://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos
   

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.08.2014 07:03



Vieras

#40699 Re: Re:

11.08.2014 07:10

#40698: Ylva - Re:  

Olisiko se se, että kun oikein imarrellaan Israelia, Jumala tulee hyviin fiiliksiin ja säätää kansanedustajien aivot äänestämään kansalaisaloitta vastaan. 

Toinen mahdollisuus on, että näiden höyrypäiden höyrypäissä kaikki tämä sotkeutuu jollakin tavalla lopun ajan ennustuksiin. 


Vieras

#40700 Re: Re: kertaus

11.08.2014 07:23

#40696: - Re: kertaus 

"Kertaava toiminta on mielekästä, jos kerrattu asia edistää jotain oikeasti... Toisaalta ymmärrän tämän kautta hyvin, miten olette onnistuneet oman ajattelunne saattamaan nähdylle..tasolle"

#547 Kohta 1. (Kommentoija haluaa mitä ilmeisimmin viitata seuraavaan artikkeliin):

[1] TALK ABOUT GAYS AND GAYNESS AS LOUDLY AND AS OFTEN AS POSSIBLE.

http://library.gayhomeland.org/0018/EN/EN_Overhauling_Straight.htm

(THE OVERHAULING OF STRAIGHT AMERICA - By Marshall Kirk and Erastes Pill:n
artikkelin mukaan. In November 1987 article entitled "The Overhauling of Straight America'' appeared in Guide Magazine. A few years later it's authors did expand it into a book:Marshall Kirk, Hunter Madsen: "After the Ball -- How America will conquer its fear and hatred of Gays in the 1990s". (Plume, 1990), ISBN: 0452264987.