Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#5501 JarkkeK

02.04.2013 10:18

Setalaisilla töitä 24/7, jotta saisivat hiekkaa laakereihin ja kapuloita rattaisiin...vrt. Haman vs. Mordokai (Esterin kirja)

Mutta nyt nauttimaan keväisestä luonnosta, sielläkin saan kiittää Jumalaa kauniista maastamme ja rukoilla omalta pieneltä osaltani kansakuntamme puolesta.
Jumala rakastaa KAIKKIA

#5502 En kestä teitä

02.04.2013 10:19

Minun Jumalani rankaisee teitä kaikkia todella pahasti, sillä yksikään teistä ei tule taivaaseen saakka pääsemään. Sinne kun ei ahdasmieliset vajaaälyiset pääse. Jos pääsee, minulla ei enää ole Jumalaa. Olette häpeäksi koko kristinuskolle.
Reipasta meininkiä....

#5503 Re: Re: valot päälle!

02.04.2013 10:22

#5486: - Re: valot päälle!

Raamattu antaa mallia sille, että pitää tarjoilla omia tyttäriä raiskattavaksi, juottaa faija känniin ja maata sen kanssa, (nämä henkilöt pelastettiin vanhurskaina Sodomasta...) kivittää tai tappaa muuten lähimmäisiä erilaisista kummallisista syistä....

Raamatussa on niin paljon sekavaa ja ristiriitaista tarinaa, että on täysin idioottimaista väittää, mikä on "Raamatun mukaista" ja mikä ei. Erityisen tuomittavaa on yrittää vaikuttaa tällä perusteella lainsäädännöllä muiden elämään, jotka tulkitsevat asioita toisin.

Raamatussa on monta kerrostumaa ja monta teologista perustasoa, jotka eivät ole linjassa toistensa kanssa. Linjaa on aikanaan reivattu "uusilla liitoilla" Jumalan kanssa. Kristityille ainoa selkeä linja muodostuu Jeesuksen (osin Paavalinkin, vaikka hän tässä asiassa on myös ristiriitainenkin Jeesuksen opetuksiin nähden... ) opetuksen pohjalta, jossa lähimmäisenrakkaus ja vähäisimmänkin (vammainen, köyhä, syntinen...) kanssaihmisen kunnioitus on se punainen lanka. Modernilla termistöllä voitaisiin puhua kaikille kuuluvista ihmisoikeuksista. Tämä tuntuu olevan täysin mahdotonta hahmottaa teille, jotka lukevat kuin "ääriuskovainen Raamattua".


Vieras

#5504 Re:

02.04.2013 10:31

#5469: -

Tervehdys!

Muistelen, että olen allekirjoittanut adressin jo aiemmin. Jos niin on, niin järjestelmä sallii saman henkilön allekirjoittaa useita kertoja. Se ei liene tarkoitus.

Terv. Pekka Sevanto

 

Ei haittaa, vaikka allekirjoittaisit useamman kerran. KD:n puoluetoimisto käy kaikki allekirjoitukset läpi ja muuttaa kaksi kertaa esiintyvät nimet toisiksi, jotta adressi saadaan näyttämään joltain.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#5505 Re: Re: Re: Re: Re:

02.04.2013 10:33

#5492: urpot ohoi ! - Re: Re: Re: Re:

Niin nyt hommot ajattelee vain itseään. Suomalaiset eivät todellakaan hyväksy valhe tasa-arvolla pelleilyä. Tasa-arvolla homot peittelevät omaa haureellista ja saastaista himoaan. Ihmisinä homotkin ovat hyväksyttyjä, mutta ne homouden himojen kautta tehtävät teot eivät ole hyväksyttyjä millään tahdolla.

Tasa arvo on ja pysyy ja avioliitto naisen ja miehen välisenä liittona. Lapset eivät halua homoliitoihin hajoitettavaksi. Amerikoissa ovat tutkineet homoliittoihi adoptoituja lapsia ja todenneet ettei lapsen terveellinen ja turvallinen kasvu toteudu homo eikä lesboliitoissa.

Veteraani isäni sanoi ettei lapset kuulu homomiehille, vaan isän ja äidin kasvatukseen.


Vieras

#5506 KIVISOTA

02.04.2013 10:48

En ymmärrä miksi teillä homoilla tai homo myönteisillä olisi oikeus valehdella minun syyllistyneen insestiin tai mihinkään muihinkaan tällä tai tuolla toisella homoutta käsittelevällä adressien kommentointi palstoilla kirjoittamiinne järkyttäviin rikoksiin. Vaikka olen kristitty, en ole koskaan tehnyt mainitsemianne rikoksia joista te minua ja muita kaltaisiani syytätte. Enkä tietenkään ole vastuussa toisten tekemistä rikoksista, vaikka te asiat näin henkilöitä erittelemättä todistatte. Tehkää itsestänne ja kirjoituksistanne raportointi adressin ylläpitäjälle, koska ne teidän kirjoituksenne ovat mitä pahimmanlaatuista vihapuhetta ja rasismia sekä herjausta ja jumalanpilkkaa. Täällä puhutaan sen ensimmäisen kiven heittämisestä, mutta kyllä nämä kommentit on ollut jo ihan kivisotaa näköjään ensimmäisistä kommenteistä lähtien molemmilla palstoilla. Yrittäkääpäs rauhoittua jo molemmissa leireissä ja eläkää rauhassa, sillä ei täällä kommentointipalstoilla voida mitään ratkaista, vaan eduskunta ratkaisee enemmistöpäätöksellä asian lopulta kuitenkin.

Vieras

#5507

02.04.2013 10:56

On ainoa järkevä,raamatullinen tapa. Lasten kan-

Vieras

#5508

02.04.2013 10:59

Suomen julki-homot ovat lehdistölle antamiensa tietojen mukaan isättöminä kasvaneet, ilman miehen mallia. Joo, väittäkää vain edelleen, ettei lapsen terveen identiteetin kehitykselle ole väliä, onko hänellä isää tai äitiä.
Ällöttävä addressi

#5509 En todellakaan allekirjoita

02.04.2013 11:11

En allekirjoita. Tämä addressi hönkii ihmisvihaa ja musta tämmöinen arvomaailma ei ole terve.

Lisäksi tämä addressi ei tule johtamaan ikinä mihinkään koska karkeasti puolet on tekaistuja nimiä tai saman henkilön useampaan kertaan allekirjoittamia. Säälittävää räpistelyä. Hankkikaa elämä.

Vieras

#5510

02.04.2013 11:12

Asia on todella tärkeä. Mies on mies ja nainen on nainen. Jumalan luomisjärjestystä ei pidä muuttaa.

Vieras

#5511

02.04.2013 11:15

On hyvä, että tällainen adressi on saatu aikaan.
urpot ohoi !

#5512

02.04.2013 11:18

Onhan lesbonainenkin nainen, ihan "jumalan" luoma sellainen, kuten homomieskin on mies. Ei tässä luomisjärjestelyihin kukaan olekaan puuttumassa, uskokoot kukanenkin luomiskertomukseen ja kunanenkin evoluutioon kuten haluaa.

Pointtina on saada muutos lakiin, lailla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa joten lopettakaa jeesustelu. Laki ja uskonto tulee pitää erillään. En halua valtiossa jossa lait ovat kristillisiä kun itse en ole kristitty.

Toisekseen, on typerää vaahdota siitä että lapsi tarvitsee ISÄN sekä ÄIDIN, jos tälle linjalle lähetään niin linjaatte ulos yksinhuoltajat. Eli teidän mielestänne leskeksi jääneellä naisella ei ole oikeutta olla äiti koska hänen lapsensa voivat kasvaa homoseksuaaleiksi isän mallin puuttuessa?? Huhuu nyt ihan oikeasti, oletteko tutkailleet näitä omia argumenttejanne kriittisesti ollenkaan? Tähän mennessä palsta on täyttynyt kristillisestä tekopyhästä horinasta jolla ei pitäisi olla suomen lainsäädännön kanssa mitään tekemistä.
Regatta

#5513 Re: En todellakaan allekirjoita

02.04.2013 11:19

#5509: Ällöttävä addressi - En todellakaan allekirjoita

Ei tähän adressiin ällöttäviä nimiä kerätäkään. Tähän tarvitaan miehiä ja naisia, joilla arvomaailma on kohdallaan. Vinksahtaneita on jo aivan tarpeeksi, toivon että  hekin tajuaisivat mitä oikea ihmishyys on.

ihmisyys

#5514

02.04.2013 11:22

Regatta- oikea ihmisyys on siis sinun mielestäsi kyselemättä tuomita toisia heidän seksuaalisuutensa vuoksi? Mikä antaa sinulle oikeuden tuomita? Tuollainen ahdasmielisyys ja tuntemattomien ihmisten tuomitseminen kyselemättä vie sinut helvettiin, palat siellä ikuisesti ja taidat tietää sen itsekin eikö totta? IHMISYYS on sitä että rakastaa ja tukee toista ihmistä, välittämättä siitä tykkääkö kyseinen henkilö miehistä vai naisista (koska sillä ei ole mitään merkitystä missään).
Heh,heh

#5515 Re: Re: Re:

02.04.2013 11:22

#5478: - Re: Re:

Sodoma?Onko se joku kunta Lapin läänissä? "Kohtele toisia niin kuin toivot itseäsi kohdeltavan" - Raamatun perussanoma on tainnut unohtua sinulta "tosiuskovaiselta" kun olet näin täällä itseäsi ylentämässä ja muita alentamassa. Parempi olisi että pysyisit poissa näistä keskusteluista.

En edelleenkään allekirjoita

#5516 Re: Re: En todellakaan allekirjoita

02.04.2013 11:26

#5513: Regatta - Re: En todellakaan allekirjoita

Ai niin te olette kaikkien muiden yläpuolella ja voitte sieltä arvostella muita. Tämä ryhmä ei ole muuta kuin noin 15 000 kiukuttelevan ihmisryhmän viha-addressi, joilla on itsetunto-ongelmia. Tämmöiselle äärivihatoiminnalle ei ole mitään tilausta Suomen yhteiskunnassa. Sori.

Jos on itsellä asiat kunnossa niin ei pitäisi olla mitään syytä aktiivisesti pyrkiä estämään muiden ihmisoikeuksita toteutumasta. Katso siis "Laivakilpailu" itseäsi peiliin - pitkään ja hartaasti - ja häpeä!!


Vieras

#5517 Re:

02.04.2013 11:29

#5512: urpot ohoi ! -

Lue lapsipsykologiaa, niin EHKÄ käsität mitä tarkoitan.

 

normihetero

#5518 Homoille oma kirkkokunta?

02.04.2013 11:38

Mikseivät homot perusta omaa kirkkokuntaansa vaan väkisin änkevät jengiin joka ei heitä halua mukaan? En todellakaan hakeudu homoyhteisöihin normi heterona, vaikka heitä suvaitsenkin. Miksi homot haluavat aiheuttaa pahennusta ja ärsyttää tietoisesti...kiukutella?

Vieras

#5519

02.04.2013 11:39

Tälläisille adresseille pitää saada ehdottomasti lisää näkyvyyttä. Onhan päivän selvää, että meillä Suomessa vihitään jatkossakin vain mies ja nainen avioon, kaikki muu sen ulkopuolella tapahtuva "vihkiminen" ihmisten kesken on todella sairasta.

Vieras

#5520 Re:

02.04.2013 11:47

#5519: -

onhan päivän selvää, että tulevaisuudessa meillä suomessa jokainen parisuhde on tasa-arvoinen ja näin ollen myös homot saavat mennä naimisiin. aivan kuten kaikissa muissa pohjoismaissa, espanjassa, portugalissa, hollannissa ja belgiassa.

maailma muuttuu, miksi se on kristityille niin vaikea myöntää?

Huijarit ja farisealaiset

#5521 Re: Re:

02.04.2013 11:49

#5504: - Re:

No niinpä. Tuolla tilasto-osiossa sanotaan, että "25 959 henkilöä on allekirjoittanut tämän adressin Allekirjoitukset ovat lähtöisin 20 075 eri ip-osoitteesta". Vähintäänkin siis hieman vajaat 6000 allekirjoitusta ovat tekaistuja tai tupla-allekirjoituksia. Eikä tällä addressilla kyllä muutenkaan ole mitään virkaa, kuten ei millään muillakaan tämän sivuston addresseilla, koska mistään ei kyetä tarkistamaan allekirjoittaneiden henkilöllisyyttä. Joten siinäpähän keräilette nimiä keskenänne. Onneksi suurin osa suomalaisista on loppujen lopuksi ihan fiksua porukkaa ja kannattavat yhtäläisiä ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa kaikille. :)

P.S. Jos Kristinuskon oppien mukaan on täysin OK mm. orjuus ja esimerkiksi tytärten harrastama seksi oman isänsä kanssa (vrt. Loot ja hänen tyttärensä) niin tällaisten uskonkappaleiden kannattajilla ei kyllä ole paljoakaan moralisoinnin varaa mielestäni.

urpot ohoi !

#5522 Re: Homoille oma kirkkokunta?

02.04.2013 11:55

#5518: normihetero - Homoille oma kirkkokunta?

HOMOT EI OLE ÄNKEÄMÄSSÄKÄÄN KIRKKOOSI

itse erosin kirkostanne juuri tuon vuoksi, olette inhottavia, pikkusieluisia, syntien vertailijoita, tekopyhiä, hurskaita ja nostatte raamatusta ylös vain ne kohdat jotka tuo raamatun hyvään valoon. KUKA TÄLLAISEEN LAHKOON HALUAISI KUULUA? Kirkosta eroaminen on tasaisesti nousussa, sikäli mikäli tiesit. Moni uskoo mieluummin Jumalaansa kotonaan, kuin menee moiseen kuvottavaan paikkaan missä teidän laisenne oikein keräytyy kasaan.

 

Homot hakevat juridista oikeutta, jotta voivat laillisesti mennä avioon. Sillä ei ole mitään tekemisissä kirkon kanssa, kun avioon voi mennä maistraatissa. Ja jos jotkut homot sitten haluaisi nimenomaisesti kirkossa avioon EI OLE MILLÄÄN LAILLA SINUN ASIASTI TUOMITA HEITÄ vaan päätöksen siunauksesta tekee pappi, lopullinen tuomio tulee sitten elämän päässä, joten älä sinä siitä murehdi vaan pidä huoli omista asioistasi, tuollainen ihmisvihan kuulutus ja kansankiihoitus voi viedä sinutkin vielä jonnekin lämpimään jonain päivänä. HÄPEÄ.


Vieras

#5523 Re: Re:

02.04.2013 11:59

#5520: - Re:

Joo maailma,muuttuu, mutta minne. Ei ainakaan julkisen haureuden harjoittamiseen eikä lapsien epäterveen kasvatuksen suuntaan.

SUOMI ON ITSENÄINEN VALTIO JA SUOMI EI OTA MALLIA EPÄTERVEESTÄ KEHITYKSESTÄ MUISTA MAISTA. OLISIHAN SE AIVAN HULLUA ETTÄ ME OTETTAISIIN HOMOJEN NAIMISEN MALLI LAILLISEKSI TOIMINTA MALLIKSI JA SIITÄ VIELÄ PIDETTÄISIIN KEHU PUHEITA MAISTRAATISSA TAI KIRKOSSA. SUOMEEN EI TARVITA SELLAISTA HULLUUTTA. EI AMERIIKAN OIKEUSKAAN HYVÄKSYNYT SELLAISTA HAUREUTTA. SUOMI ON ITSENÄINEN VALTIO, JOLLA ON KANTTIA KASVATTAA TERVEITÄ TYTTÖJÄ JA POIKIA. HOMOILLE JA LESBOILLE EHEYTYSHOITO JA MYYDÄÄN SITÄ MUILLE POHJOIMAILLE. SAADAAN VIENTITULOJA MILJOONIA.

SUOMI NOUSUUN TERVEELLÄ TAVALLA. SAULI NIINISTÖN MALLI EHEYTYSHOIDON TUKEMINEN ON HYVÄ JA KANNATETTAVA TOTEUTETTAVAKSI.


Vieras

#5524 Re: Re: Re:

02.04.2013 12:16

#5521: Huijarit ja farisealaiset - Re: Re:

Ota selvää mikä on ip-osoite ja puhu sitten!

 


Vieras

#5525

02.04.2013 12:21

Avioliitto on miehen ja naisen välinen