Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#6301 Re:

04.04.2013 17:08


Vieras

#6302 Re: Re: Re:

04.04.2013 17:11

#6289: vieras - Re: Re:

Ja niitä lähdeviitteitä vertaisarvioiduista tutkimustuloksista pyydän.

Onhan näitä tänne postailtu, mutta se on vähän turhaa. Sokeana toistetaan samaa mantraa, että jumala.


Tuossa Suomen sosiaali- ja terveysministeriön kanta: lapselle ei ole haittaa kasvaa samaa sukupuolta olevien vanhempien kasvattamana, joissain tapauksista siitä on jopa hyötyä.

http://pre20031103.stm.fi/suomi/pao/julkaisut/paosisallys221.htm

Amerikkalaiset lastenlääkärit menevät vielä pidemmälle korostaessaan, että samaa sukupuolta olevien avioliitolla on tärkeä merkitys lasten kannalta.Ts. lapsilta ei tulisi evätä mahdollisuutta antaa heidän vanhempiensa solmia avioliittoa sillä samaa sukupuolta olevien avioliiton kieltäminen aiheuttaa ylimääräistä stressiä sateenkaariperheille.


http://pediatrics.aappublications.org/content/early/2013/03/18/peds.2013-0377


Vieras

#6303

04.04.2013 17:12

Jumala loi miehen ja naisen ja asetti avioliiton ja perheen mallin

Vieras

#6304 VIEKÄÄ TÄSTÄ ADRESSISTA VIESTIÄ ETEENPÄIN

04.04.2013 17:13

Viekää viestiä siellä missä vaikutatte ja liikutte. Asia on tärkeä ja sen pitää tavoittaa perheet, isät, äidit, ukit, mummit. Olkaa rohkeita ja haastajaa ihmisiä lasten ja perheiden parhaaksi, jotta lapset eivät joutuisi näkemään homouden ja lesbouden ja bedofilian saastaa suomessa.
Estetään myös lasten adoptio homouden ja lesbouden haureellisiin perheisiin, koska niissä olosuhteissa kukaan ei pysy terveenä. Lapset sairastuu henkisesti ja vanhempien moraalittomuus mallintuu myös viattomiin lapsiin. Euroopassa homous on jatkunut pedofiliaan ja tämä kehitys täytyy estää jo nyt, koska ei haureuden harjoittajien nälkä lopu tähän. Se jatkuu ja jatkuu. Näin monessa Euroopan maassa on toteutunut esim Saksa, Ranska, Hollanti, Belgia. Suomessa ei tarvita tasa-arvon pönkittämiseksi haureuden harjoittajia homouden ja lesbouden nimissä. EI MISSÄÄN OLOSUHTEISSA. Suomeen tarvitaan tervettä ja yhteiskuntaa tukevaa toimintaa. Presidenttimme Sauli Niinistön tukemana on aloitettu eheytyshoitojen kehittäminen. Rakennetaan Se verkosto homouden ja lesbouden hoitoon ja myydään sitä ulkomaille. Siitä saadaan viestituloja ja muutkin maat pääsevät tervehtymään ja nousemaan syrjäytymisestä. Ennen kaikkea lapset säästyvät henkiseltä tuholta ja syrjäytymiseltä.

Vieras

#6305 Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 17:16

#6302: - Re: Re: Re:  

 

"Tuossa Suomen sosiaali- ja terveysministeriön kanta: lapselle ei ole haittaa kasvaa samaa sukupuolta olevien vanhempien kasvattamana, joissain tapauksista siitä on jopa hyötyä." Homojen valheita! Tietenkin lapselle on haittaa jos homot kasvattavat häntä. Lapsi oppii vääriä arvoja ja saa kasvatusvanhemmiltaan harhakuvan, että homous on normaalia.

Vieras

#6306 Re:

04.04.2013 17:16

#6298: - Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, jossa perustarkoituksena on jatkaa sukua.

 

Ehkäisyä ei siis saa käyttää. Lienet katolilainen.

Steriili mies tai nainen ei saa mennä naimisiin, koska ei voi jatkaa sukua.


Vieras

#6307 Re: Re: Re: Herran omat!

04.04.2013 17:16

#6261: -Jonna- - Re: Re: Herran omat!

Määrättyjen henkilöiden joukkoon eivät mahtuneet esimerkiksi kehitysvammaiset. Käsky tuli suoraan Jumalalta, joka katsoi, että sellaisten iljetysten läsnäolo saastuttaa hänelle pyhitetyn paikan. Jos kehitysvammainen olisi julmennut nilkuttaa temppeliin rukoilemaan, Jumala olisi vetänyt pultit. Ajankohdalla tai käskyn antoajalla ei ikuisuusolennon kohdalla ole väliä; tässäpä meillä siis kaunis ja rakastava taivaallinen isä, joka erottelee lapsiaan synnynnäisten tai muiden ominaisuuksien mukaan.

Absoluuttisesta moraalista ja lujasta henkisestä arvopohjasta on turha puhua, kun tavallinen arkijärjellä varustettu pulliainenkin kykenee laatimaan oikeudenmukaisemmat säännöt kuin Jumala.

Seurailija

#6308 Välitilinpäätös

04.04.2013 17:16

Kun tätä keskustelua on tullut seurattua, voidaan tehdä seuraava yhteenveto:

- Valtaosa keskustelijoista (ehkä näiden kohdalla keskustelija sitaateissa...) toistaa homokammoisia väittämiään, joita ryydittävät Raamatun asiaan liittyvillä tai useimmiten asiaan mitenkään liittymättömillä sitaateilla. Monet heistä toistavat väittämiä (esim. Sodoman ja Gomorran hävityksen syy), joita Raamatusta ei edes löydy. Väittämät muistuttavat kiihkomuslimien mielipiteitä, jotka perustuvat siihen, että isä sanoi, että imaami sanoi.... Mukana on paljon homoja rienaavaa ja suorastaan vähemmistöryhmää vastaan kiihottavaa tekstiä, jossa homoseksin (tai kuvitellun sellaisen) kuvailu näyttää tuottavan omituista mielihyvää. Käsitykset seksuaalisesta käytöksestä, homoseksuaalisuuden synnystä, aidsin leviämisestä ovat vailla minkäänlaista tieteellistä näyttöä ja peräisin tarkoitushakuisista uskonnollisista lähteistä tai ihan omasta päästä.

- Pieni joukko maltillisia kristityksi itseään kuvaavia yrittää kertoa, että on olemassa muunlaisiakin Raamatun tulkintoja. Toisaalta he myös ovat muistuttaneet, että kirkkohäät ja tasa-arvoinen avioliittolaki ovat ihan eri asioita. Valtaosa maltillisista kristityistä ei vaivaudu tänne kommentoimaan.

- Pieni joukko Raamattuun perehtyneitä henkilöitä, jotka muistuttavat kiihkouskovien Raamatun tulkinnan päättömyyksistä ja asenteellisuutta vahvistavasta"rusinat pullasta"-lukutavasta. He myös viittaavat alalle tehtyyn riippumattomaan tutkimukseen niin eksegekiikassa kuin seksuaalisuustutkimuksessa ja kasvatustieeteessäkin. Tyypillistä on, että kun he lataavat vahvat datat pöytään, heille ei yksinkertaisesti vastata, vaan samat heidän kumoamansa väitteet toistetaan kerta toisensa jälkeen.

- Pieni joukko ateisteja, jotka jossain määrin provoavat, mutta toisaalta vaativat tieteellistä näyttöä asioista. He pitävät Raamattua käytännössä satukirjana.

Viimeiseen muutamaan tuhanteen viestiin keskustelu ei ole näyttänyt etenevän. En tosin sitä kiihkoilijoilta oikeastaan osannut odottaakaan...

Vieras

#6309 Re:

04.04.2013 17:17

#6298: -

Todennököisesti osa heteroista on myös pedofiilejä. Ja heterot ne vasta sikiääkin. Eli todennäköisyys, että lapsi syntyy pedofiiliin heteroperheeseen on valtava. Heteroavioliitot pitäisi kieltää.

herrajeesus

#6310 Allianssin viralliset sponsorit

04.04.2013 17:17

Alenna kolesteroliasi helpolla ja luonnollisella tavalla. Tutustu VAASAN Kaurasydän -leipään! Kaurasydan.fi
Uppalan Kartano Ravintola ja Juhalapaikka Seinäjoen ydinkeskustan tuntumassa. uppalankartano.fi/
Voita Voita Jaguar XF Osallistu Saunalahden kyselyyn Voita Jaguar XF! www.dotpromo.me/VoitaJaguaXf

Vieras

#6311 Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 17:20

#6302: - Re: Re: Re:

Miksi Ameriikan korkein oikeus hylkäsi sitten tämän lain. Tämä on täysin valhetta ja ihmisyyttä vastaan. Korkein oikeus hylkäsi juuri sen takia kun lasten sosiaalinen elämä romahti ja moraalittomuus kasvoi.

Tässä on valtava ristiriita, jonka vuoksi luotan korkeimman oikeuden päätökseen . Laki hylätty ja samoin laki tulee hylätä myös Suomessa.


Vieras

#6312 Re: Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 17:20

#6305: - Re: Re: Re: Re:

"Tuossa Suomen sosiaali- ja terveysministeriön kanta: lapselle ei ole haittaa kasvaa samaa sukupuolta olevien vanhempien kasvattamana, joissain tapauksista siitä on jopa hyötyä." Homojen valheita! Tietenkin lapselle on haittaa jos homot kasvattavat häntä. Lapsi oppii vääriä arvoja ja saa kasvatusvanhemmiltaan harhakuvan, että homous on normaalia.

Minä ainakin opetan lapsilleni, että homous on normaalia. Jos lapsestani tulee homoseksuaali, en voisi mitenkään selittää hänelle, että äiti on kyllä normaali, mutta sinä lapseni et ole.


Vieras

#6313 Re: Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 17:22

#6311: - Re: Re: Re: Re:

Miksi Ameriikan korkein oikeus hylkäsi sitten tämän lain. Tämä on täysin valhetta ja ihmisyyttä vastaan. Korkein oikeus hylkäsi juuri sen takia kun lasten sosiaalinen elämä romahti ja moraalittomuus kasvoi.

Tässä on valtava ristiriita, jonka vuoksi luotan korkeimman oikeuden päätökseen . Laki hylätty ja samoin laki tulee hylätä myös Suomessa.


Siksi, että oikeudessa istuu äärikonservatiivisia tuomareita. He eivät halua noudattaa lääkäreiden kattojärjestön suosituksia, sillä jumala.


Vieras

#6314 Re: Jumala näkee parhaiten

04.04.2013 17:23

#6294: tasa-arvoinen ilman lapsiakin - Jumala näkee parhaiten 

 

Rukoilimme naimisiin mentyämme, että Jumala antaisi lapsia meille mikäli se on hänen tahtonsa. Emme ole käyttäneet ehkäisyä, mutta lastakaan ei ole tullut. Kiitos Jumalle siitä, ettei meillä ole lasta, joka joutuisi kärsimään tässä maanpäällisessä helvetissä yhdessä homojen ja muun saastan kanssa. Olisi hirveää yrittää suojella häntä tämän maailman pahuudelta ja kärsimyksiltä.

Vieras

#6315

04.04.2013 17:23

Hyvä adressi, kiitos tästä!

Luoja siunaa ja varjele maatamme Sodoman kohtalolta!

Vieras

#6316 Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 17:23

#6302: - Re: Re: Re:

Ameriikan korkein oikeus vetäisee maton alta näiltä lauseilta.

Jochanan

#6317 Re: Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 17:24

#6311: - Re: Re: Re: Re:

Levität väärää tietoa. Yhdysvalloissa korkein oikeus on ottanut käsiteltäväkseen kaksi samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeuteen liittyvää asiaa; Kalifornian homoavioliittokiellon ja liittovaltion Defense of Marriage Act (DOMA) -homoavioliittokiellon perustuslaillisuuden selvittämisen.

 

Oikeus ei ole siis vielä antanut päätöstään.


Vieras

#6318 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti

04.04.2013 17:25

#6275: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti on

Jatkona edelliseen viestiini kommentoin vielä tätä.

Turhaan menet passiivimuodon ("vammaiset on nähty epäpuhtaina") taakse piiloon. Jakeista käy aivan yksiselitteisesti selväksi, että Jumala itse näkee vammaiset epäpuhtaina. Epäpuhtauden syy puolestaan on vammaisen itsensä ulkopuolella, koskapa absoluuttisen moraalin omaava Jumala rankaisee vääristä teoista sellaisia, jotka eivät ole niihin syyllistyneet. Tässäpä mallia Suomen rikosoikeusjärjestelmällekin. Lisäksi, toisin kuin kirjoitat, saastaiseksi katsottu kehitysvammainen maksaa isiensä synneistä aivan yksin: vain hänet (ja hänen kaltaisensa) suljetaan pappisviran ulkopuolelle, ei ketään muuta, vaikka sanottujen isien syntien tulisi olla kaikkien päällä.

Moderniin ihmisoikeusajatteluun kasvaneelle ylläkuvatun kaltainen moraali näyttäytyy primitiivisenä ja toivottavasti hiljalleen unholaan painuvalta.


Vieras

#6319

04.04.2013 17:25



Matt.24 37. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.

Tänä päivänä me elämme niitä Jeesuksen tulemisen päiviä. Kun me näämme tämän hävityksen kauhistuksen, niin nostakaamme päämme, sillä meidän vapautuksemme on lähellä. Rukoilkaamme mielemme malttia. Kun Jeesus oli tuomittavana, niin Hänkään ei kaikkiin syytöksiin ja kysymyksiin vastannut. Vastaukset olivat aivan itsestään selviä ja oli syy mikä tahansa niin Jeesus ei katsonut aiheelliseksi moniin tyhmyyksiin vastata. Mutta Hän odotti sitä oikeaa hetkeä, ja sitten latasi nallin kantaan, ja silloin se sitten aina räjähti. Mutta ei hän ampunut sanojaan miten sattuu, vaan suurella tarkkuudella. Sitä luulisi että tuommoinen asia olisi jo poissa päiväjärjestyksestä. Olisi luullut että seinähullukin jo tajuaisi ettei hän ole syntynyt miehen takapuolesta kakan mukana tähän maailmaan! Vai niinkö ne luulevat ja syntymäoikeuksiaan ajavat?


Vieras

#6320 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 17:25

#6312: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

"Minä ainakin opetan lapsilleni, että homous on normaalia. Jos lapsestani tulee homoseksuaali, en voisi mitenkään selittää hänelle, että äiti on kyllä normaali, mutta sinä lapseni et ole. " Antaisit lapsesi joutua helvettiin ennemmin kuin kertoisit hänelle, että hänen tulee tehdä parannus? Miksi vihaat lapsiasi?

Vieras

#6321 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 17:28

#6313: - Re: Re: Re: Re: Re:

ei vaan he kuuntelivat lapsia ja heidän haastattelujen perusteella lapsia ei päästetä moraalittoman elämän oppiin. Tämä oli Amerikan korkeimman oikeuden yksimielinen päätös. Homous ja lesbous on täysin vastoin lasten turvallista ja tervettä kasvatusta. Kyllä korkeimman oikeuden päätös perustuu muuhunkin kuin suomalaisten ateistien ja homojen kiihoitukseen tervettä elämää vastaan.


Vieras

#6322 Re: Välitilinpäätös

04.04.2013 17:29

#6308: Seurailija - Välitilinpäätös

Kohdakkoinen yhteenveto, kiitokset siitä!


Vieras

#6323 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 17:30

#6317: Jochanan - Re: Re: Re: Re: Re:

On hylännyt lain. Homot ovat siitä väittäneet, mutta turhaan. Hylky tuli.


Vieras

#6324 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 17:32

#6321: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Mikähän yksimielinen päätös mahtaa olla kyseessä? Kesän korvilla tulee kaksi isoa ja odotettua kannanottoa sekä liitto- että osavaltiotason keisseihin.

Mission rukoilee

#6325 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 17:32

#6317: Jochanan - Re: Re: Re: Re: Re:

 

Me Missionilaiset pidämme polvirukousvartiota USA:n suurlähetystön edessä. Liity sinäkin joukkoon rukoilemaan, että Jumala kääntää USA:n liittovaltion Korkeimman Oikeuden tuomarien päät tässä asiassa ja sallii vain miehen ja naisen avio liiton. Tule mukaan, jos osaat Englannin kieltä. Rukoilemme tietysti Englanniksi. Ota myös mukaan vedenpitänä tyyny polvia varten.