Leikki-ikäisen lapsen imetys

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Leikki-ikäisen lapsen imetys.

Hoitaja

#1 Leikki-ikäistä ei kannata imettää

09.04.2013 07:38

Leikki-ikäistä ei missään nimessä kannata enään imettää, sillä tästä seuraa purentavirheita mm. avopurentaa ja tälläisten korjaaminen on erittäin ikävää lapselle ja aikuisena hirvittävän kallista. Kun ihminen eli luonnossa ja imetti pitkään, on leuka on suurempi sekä hampaita ollut enemmän.
Viekää oikea tieto eteenpäin ja turvatkaa lapsienne suunterveys. Nykyäänkään suurin osa jotka tarvitsee oikomishoitoa eivät pääse siihe, ette varmasti lapsenne olevan yksi heistä.
Lapsensa imettänyt

#2 Re: Leikki-ikäistä ei kannata imettää

09.04.2013 21:01

#1: Hoitaja - Leikki-ikäistä ei kannata imettää

Nuoremmalla lapsellani avopurenta johtuu peukalon lutkuttamisesta öisin, ei imettämisestä. Vanhempi lapseni taas viihtyi rinnalla huomattavasti pidempään eikä hänellä ole minkäänlaisia purentaongelmia! Ja eihän se lapsi kai siinä rinnalla tuntitolkulla roiku?

äitix4

#3 Re: Re: Leikki-ikäistä ei kannata imettää

22.04.2013 05:15

#2: Lapsensa imettänyt - Re: Leikki-ikäistä ei kannata imettää

Hoitajat varmaan vastaisivat että älä anna imeä peukaloa/sormea ... kyllä näitä mielipiteitä riittää jokaiseen junaan. Mitä pidempään itse olen imettänyt niin sitä vähemmän hammasongelmia ollut ! Vähemmällä imetyksellä olleet lapseni (4kpl yhteensä) enemmän hammasongelmia ... mites tämä on selitettävissä hoitajakunta.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

28.05.2013 11:31


Normaali äiti

#5 Nyt hei valoja päälle!

11.07.2013 12:45

Tämän adressin allekirjoittajien määrä osoittaa nyky-yhteiskuntamme avohuollon seuraukset, kaikenlaiset reppanat kirjoittelevat ihan mitä tahansa, missä tahansa.
Rintaruokinnan ravintoarvo on lähes nolla, lapsen ensimmäisen ikävuoden jälkeen. On väärin, että äiti joka tarvitsee omaksi kainalosauvakseen jostain syystä imetystä, yrittää selittää LAPSEN tarvitsevan tuota imetystä.
"Taapero-imetystä" ??? Ei sellaista ole edes olemassakaan! Seuraavaksi väitetään että "lapsi" tarvitsee "teini-imetystä" ja "aikuis-iän" imetystä.
Sitä paitsi, jos halutaan varmistaa että lasta takuulla kiusataan koulussa, äidin todellakin "kannattaa" julistaa joka suuntaan, että "minä se vielä imetänkin meidän Pekkaa, vaikka Pekka on jo 2. luokalla". Suosittelen kaikille teille kunnallisia terapiapalveluja. Älkää hyvät äidit vetäkö lapsianne mukaan omiin psyykkisiin ongelmiinne. Kiitos!

Vieras

#6 Re: Nyt hei valoja päälle!

30.07.2013 12:24

#5: Normaali äiti - Nyt hei valoja päälle!

Oletkos perehtynyt rintamaidon ravintoarvoihin, vai mistä tuon repäisit? WHO:n sivuilta löydät suoraan yliopistojen ja lääkäriryhmien tekemiä tutkimuksia pitkän imetyksen eduista.

Rintamaito kehittyy lapsen tarpeiden mukaan rasvaisemmaksi (ravintopitoisemmaksi). Lapsen aivot ovat vata 5-v hujakoilla täysin kehittyneet, ja ne tarvitsevat maidon kolesterolia kehittyäkseen täyteen potentiaaliinsa. Maidossa on vitamiineja ja vasta-aineita, joita alle 3-vuotias lapsi tarvitsee vielä oman kehittyvän immuunijärjestelmänsä tukemiseksi.
J.N.E.

Kirja käteen, ennen kuin jauhat ripulia, hyvä rakas 'normaali äiti'

avarakatseinen äiti

#7 Re: Re: Nyt hei valoja päälle!

30.09.2013 21:12

#6: - Re: Nyt hei valoja päälle!

Äidinmaidossa on myös mm. entsyymejä, jotka auttavat kiinteää ruokaa sulamaan paremmin. Plus todellakin hyvin hyvin montaa muutakin hyödyllistä ainetta myös vauvaiän ohittaneelle lapselle, mm. äidin eläviä valkosoluja pikkuisen immuniteetin tueksi sekä n. neljäsataa kertaa enemmän syöpää torjuvia elementtejä, kuin aikuisen ihmisen plasmassa (olisko ollut israelilainen tutkimus?). Kriitikot, suosittelisin itsekin lukemaan aiheesta enemmän ennen tuollaisen länsimaisen kulttuurin vääristämän hutun suoltamista.

älyhoi

#8 Alennun nyt joukkoon, mutta...

19.01.2014 13:39

Kertokaa mulle arvon Paremmin Tietäjät, miten lasta voi imettää väkisin? Kun tuntuu olevan väite, että imetys on äidistä lähtöisin.

Ja kertokaa samaan syssyyn, kuinka voi olla luonnollisempaa tarjota sille lapselle VIERAAN ELÄINLAJIN ÄIDINMAITOA? Sitähän ne kaupan hyllyllä olevat maidot on. Noinko todellisuudesta ja luonnollisuudesta vieraantuneita jotkut voi olla, älytöntä!