Huhkolinna on liikuntahalli ei koulu.Harrastaminen ei saa loppua!

Q

#1 Mihin koululaiset sitten pitäisi sijoittaa?

28.06.2013 13:23

Kannattaisikohan adressin alkutekstiin laittaa ehdotuksia, että missä tai miten koululaisten oppivelvollisuuden toteutuminen täytetään? Pelkkä Huhkolinna-ehdotuksen vastustaminen ei hyödytä ketään, jos ei ole esittää korvaavaa toimintamallia.
x

#2 Re: Mihin koululaiset sitten pitäisi sijoittaa?

28.06.2013 13:27

#1: Q - Mihin koululaiset sitten pitäisi sijoittaa?

Joillekin lienee selvää, että viipalekoulu on ainoa ratkaisu, jollei kenelläkään ole tarjota tilalle mitään suurta hallia tms. mistä voisi loihtia väliaikaisen koulun.


Vieras

#3 Re: Mihin koululaiset sitten pitäisi sijoittaa?

28.06.2013 13:57

#1: Q - Mihin koululaiset sitten pitäisi sijoittaa? No onko se sitten muka oikein että kaupunki on tiennyt tämän asian jo pitkän aikaa että näille oppilaille jokin paikka tarvitaan. Koululaiset kärsivät kyllä tästä mutta ei se ole urheilua/liikuntaa harrastavien vika. Ja toinen homma, meinaatko että kaikki lauttakylän koulun oppilaat mahtuvat huhkolinnaan??? Ja ota huomioon, tämä palaveri oli ollut eilen. Kaupungintalo menee tänään kuukauden kesälomalle. Ymmärrän toki vanhemmien pointin tässä. Mutta entäs jos se oma lapsi olisi juuri tässä ryhmässä kenellä ei ole syksystä tammikuuhun tilaa harrastaa mitään?!??

 


Vieras

#4 Re: Re: Mihin koululaiset sitten pitäisi sijoittaa?

28.06.2013 13:59

#3: - Re: Mihin koululaiset sitten pitäisi sijoittaa? Toinen homma, maksaako kaupunki sitten seuroille aiheutuvat kulut jos ne esim saisivat vuoroja vammalasta tai säkylästä. Maksaako kaupunki sitten ne kulut??

 


Vieras

#5

28.06.2013 14:56

Ymmärrettävää, että oppilaat on pakko saada johonkin, mutta pientä sorsimista ilmassa, kun ammatti- ja yrittäjäopiston salia ei voida käyttää koska siellä pelataan korkeampaa sarjaa kuin esim. salibandyssa. Ja koko vuodeksi oppilaita ei ole varaa laittaa parakkeihin... olisivat sitä miettineet silloin kun liikenneympyrän taideteoksia miettivät. Kaupunkilaisten tarpeet ennen turismia. Nih.
Miksi juuri nyt?

#6 Eikö remmonttia voi siirtää maaliskuuhun?

29.06.2013 10:42

Miksi remontin alkua ei voi siirtää maalis-huhtikuuhun? Miksi remonttia ei voida tehdä silloin kuin Huhkolinnan käyttö on vähäisintä? On myös täysin käsittämätöntä tämä tyyli, millä asia hoidetaan. Remontin tarve on ollut tiedossa jo hyvin pitkään, miksi tätä ei voitu ilmoittaa hyvissä ajoin, jolloin urheilijat olisivat voineet varautua?
PK

#7 Re: Eikö remmonttia voi siirtää maaliskuuhun?

29.06.2013 12:28

#6: Miksi juuri nyt? - Eikö remmonttia voi siirtää maaliskuuhun?

Koulua ei voida aloittaa Lauttakylän koulun tiloissa pahojen sisäilmaongelmien takia. Tutkimustulokset aiheesta saatiin vasta kesäkuussa.  Yleinen remontin tarve on kyllä ollut tiedossa, ja toki oireiltukin on jo pitkään, mutta virallinen tieto siitä että ongelma on näin paha, tuli siis vasta hiljattain. Remonttia ei voi siirtää, koska tilat on saatava ensin terveellisiksi. Tiedotuksessa olisi tosiaan toivomisen varaa, kuten koko suunnitelmassa hajauttaa koulu ympäri kaupunkia. Ja siis poistaa Huhkolinna urheilukäytöstä siksi aikaa.

Joopa joo

#8 Re: Re: Eikö remmonttia voi siirtää maaliskuuhun?

29.06.2013 13:50

#7: PK - Re: Eikö remmonttia voi siirtää maaliskuuhun?

Sitten kun kaikki vielä ymmärtävät, että Lauttakylän koulun sali on myös pois käytöstä koko episodin ajan ja lentopalloilijat vanhan tavan mukaan varmaankin valtaavat HAYO:n salin lähes kokonaan käyttöönsä, niin siinä onkin sitten kaikilla muilla huittislaisilla harrasteryhmillä mukavat oltavat pitkäksi aikaa.

Joni

#9 Re: Re: Eikö remmonttia voi siirtää maaliskuuhun?

30.06.2013 09:11

#7: PK - Re: Eikö remmonttia voi siirtää maaliskuuhun? . Niin se remontin tarve on ollut tiedossa, tämän kaltaista ongelmaa pelätty, mutta ajateltu että mennään nyt ennen kuin joku oikeasti asiaa tutkii. Mikä on hiljattain? 2vko sitten? 2kk sitten? Eikös lehdessä juttu ollut jo aikaa sitten? Totta kai oppilaat tarvii saada pois sieltä! Nyt ollaan tilanteessa että rahat on ilmeisesti täysin loppu. Sitten tehdään päätöstä, mikä olisi halvin. Huhkolinnan pois vieminen urheilijoilta on suora niskalaukaus järjestöille. "Huittinen kaupunki jossa on hyvät tilat ja mahdollisuudet liikkua ja harrastaa". Näin muistan yläaste ajoista Huittista puhuttavan. Tämän jälkeen toivon että kukaan ei käytä tuollaista lausetta, jos huhkolinna koulukäyttöön menee.

 

PK

#10 Re: Re: Re: Eikö remmonttia voi siirtää maaliskuuhun?

30.06.2013 11:03

#9: Joni - Re: Re: Eikö remmonttia voi siirtää maaliskuuhun?

Tarkoitus oli tossa aikasemmin vaan selittää, miksi remonttia ei voi siirtää, eli siks kun ei koulun tiloissa voi homeiden takia olla päivääkään, saati kuukausia. Ja tosiaan lopulliset tutkimustulokset voi olla vieläkin tulematta tai on saatu juuri, en tiedä. Olisko ollut 12.6. kun tuli tieto siitä että tiloja ei voi käyttää ennen remonttia. Remontin lykkääminen kaikenlaisesta oireilusta huolimatta on munkin mielestä käsittämätöntä. Mutta tämä ei nyt missään tapauksessa oo tässä se pointti, nyt on tehtävä järkeviä päätöksiä opetuksen järjestämisestä niin että harrastajat ja koululaiset ei kärsisi liikaa. Huhkolinnan käyttöä ei puolla yhtään mikään, olkoon miten halpa ratkaisu vaan.

Joni

#11 Re: Re: Re: Re: Eikö remmonttia voi siirtää maaliskuuhun?

30.06.2013 13:15


Vieras

#12 Re: Mihin koululaiset sitten pitäisi sijoittaa?

30.06.2013 16:34

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.07.2013 08:16



Vieras

#14

01.07.2013 08:25

Eikö kaupungilla ole kaupungintalon alakerrassa kokoustilaa ym. jotka eivät varmaankaan ole "tarpeellisessa" käytössä kokoaikaa? Maalaisjärjenkäyttö olisi sallittua, mitä meidän nuorisomme tekee ensisyksyn ja -talven jos ehdotus toteutuu?
Utelias

#15 Tämän päivän kokous

01.07.2013 16:27

Eikö tämän päivän kokouksessa pitänyt asiasta puhua?? Esityslistassa ei ainakaan ollut mitään tästä asiasta? Koskakohan tähän sitten tulee päätökset jos kerran nyt ollaan kuukausi lomalla ja kun tullaan lomalta on koulujen alkuun enää 2 viikkoa?!?

Vieras

#16 Re: Mihin koululaiset sitten pitäisi sijoittaa?

06.07.2013 15:57

#1: Q - Mihin koululaiset sitten pitäisi sijoittaa?

Onhan Huittisissa vanhoja kouluja esim. paljojoki