Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!.


Vieras

#1

26.07.2013 21:37

Huonoa palvelua/pätevyyttä Tuhatjalkasessa! paljon ikävyyksiäkuullut ja omallekkinkohdalle :)..siis täällä Turussa.

Vieras

#2 Re:

26.07.2013 21:38


Vieras

#3

27.07.2013 06:08

Vein koirani ko. paikkaan pikaista hoitoa varten. Itse en voinut jäädä töiden takia odottamaan, joten pyysin heitä soittamaan kun tulee tietoja. Mitään ei kuulunut joten menin käymän noin 3 tunnin päästä. Koiralle ei oltu edelleenkään annettu kipulääkettä eikä edes VETTÄ. En ole koskaan kuullut mitään hyvää ko. paikasta, mutta paljon huonoa

Vieras

#4

27.07.2013 08:30

Olen neljä tuntia odottanut iäkkään koiran kanssa vuotavan haavan ompelua. Vihdoin viimein kun lääkärillä aikaa oli se ommella, jouduin itse avustamaan, kun henkilökuntaa ei ollut muuta. Lisäksi kissan hätäsektiossa jättivät istukat kissan sisälle, ja kas vaan, kissa kuoli verenmyrkytykseen parin päivän päästä. Avauksessa todettiin istukoitten mädäntyneen kissan sisälle ja kun tästä asiasta kysyttiin eläinlääkäriasemalta, niin toteamus oli, että "meidän lääkärit kaikki tekevät näin" hei haloo: jos istukat jätetään sisälle, niin tulehtuuhan ne väkisinkin, ei tarvi olla kun pieni istukan pala, niin tulehdus varma. Eihän ihmisilläkään keskenmenon jälkeen jätetä istukoita sisälle, vaan kaavitaan....eikä nää ole kun pari esimerkkiä. En mene kyseiselle eläinlääkäriasemalle kun viimisessä hädässä mikäli en mistään muualta apua saa!
JOaana

#5 Re:

27.07.2013 09:10

#4: -

Eikö sen istukan kuulu tulla muutenkin ihan luonnollisesti ulos?!
Ei tyhmäkään jätä niitä sisälle olemaan, järkikin sanoo ettei ne sinne kuulU!


Vieras

#6

27.07.2013 12:30

Itsellä ei ole kokemusta Klinikasta mutta ystävän koiran hoito viime kuussa kyyn purtua koiraa oli moitteetonta. Hoito oli asianmukaista ja koira selvisi puremasta.

Vieras

#7

27.07.2013 12:34

Jos oikeasti tilanne on tuo, niin eihän päivystyksen vaihtoriitä, vaan koko pulju alas??
yks vaa

#8

27.07.2013 13:22

oisko aiheellista pyytää tutkintapyyntö paikan lääkärien ja hoitsujen ammattitaidoista? paljon on nyt julkisuuteen noussut jos jonkunnäköistä valelääkäriä ja hoitajaa ja noi tapaukset kuulostaa kyl silt ettei ammattitaitoa tosiaankaa löydy.. ja kyynpurema hoidetaan yhdellä piikillä jonka kuka vaan nyt osais antaa mut istukan sisäänjättö on jo törkeää!

Vieras

#9

27.07.2013 14:11

Itsellänikään ei ole hyviä kokemuksia kyseisestä paikasta. Kävin koirani kanssa päivystyksessä ja maksoin itseni kipeeksi diaknoosista jonka itse annoin.

Vieras

#10 Rahan perään

27.07.2013 15:57

Entisellä kissallamme oli jokin ? Ei vieläkään tiedetä mikä eikä eläinlääkärikään siitä saanut varmuuta. Karvoja lähti todella paljon, syytä siihen ei siis tiedetä. Ja noh kun käytiin turun tuhatjalassa odottelimme 15min kestävän petrimalja viljelyksen takia reipas tunnin ja kun otettiin näyte ihosta, sehän otettiin teipin palalla, ihan normaali tiimarin läpinäkyvä teippi kyseessä. Ja muistaakseni sen teipin hinta näkyi laskussa 7-9e en nyt tarkalleen muista. Ryöstöä ?

Vieras

#11

27.07.2013 19:34

Itse en onneksi ole joutunut asioimaan kys.Eläinlääkäriasemalla,mutta kuullut ueammaltakin taholta,että toiset eläinlääkärit ovat seuraavana päivänä joutuneet korjaamaan kys.aseman virheitä.Joitakin potilaita ei ole edes viitsitty tutkia,vaan määrätty jotain epämääräisiä hoito-ohjeita.
Sirpa ja kissapoikansa

#12 Valitusreitti eläinlääkintäasioissa?

27.07.2013 20:38

Onko olemassa mitään valitusreittiä jos eläinlääkintä on epäpätevää? Ihmisillähän on mahdollisuus ilmoittaa potilasvahinkolautakuntaan hoitovirheistä. Toivottavasti asema voisi itse ottaa myös kantaa näihin hoitojen epäkohtiin. Itse olen käynyt kissan kanssa kahdesti viime vuonna päivystyksessä ja kissa hoidettiin silloin asianmukaisesti. Tosin ummetuksessa olleen suolen olisi voinut tyhjentää jo 1. käynnillä, ei odottaa, mutta en tuolloin havainnut laiminlyöntejä ja kissa oli yötäkin Tuhatjalassa. Jos eläimiä on kuollut hoitovirheisiin ja kärsinyt hoidon puutteesta, asiaan tulee puuttua. Myös eläinpotilaat tarvitsevat hyvää, välittävää hoitoa. Paikan kallis hintatasokin huomioiden asiakkailla on oikeus parhaaseen ja ammattitaitoiseen hoitoon.
matrix62

#13 vatsatautinen

27.07.2013 21:10

Ensiksikin, Tuhatjalkaan ei pysty soittamaan ellei ole 20e saldoa(prepaid liittymä). Minulla oli 8 viikon vanha pentukoira jolla oli verinen ja limainen ripuli, en pystynyt Tuhatjalkaiseen soittamaan koska minulla ei ollut tuota 20e saldoa puhelimessa, niin päätin lähteä pennun kanssa yöllä käymään. Eivät ottaneet pentua edes sisään, suosittelivat ensiavuksi Canicuria joka olikin sitten heidän hyllyistä loppu. Seuraava tuote oli kuulemma vastaava. No, lähdin pennun kanssa kotiin ja tilanteen yön aikana huonotessa menin heti aamula toisellle eläinlääkärille, sieltä sai välittömästi nesteytyksen, antibioottipistoksen ja reseptin apteekkiin. Minulle yöllä annettu Canicurin vastine ei kuulemma ollut vastine ollenkaan vaan tuote jota käytetään yhdessä antibiootin kanssa.Olivat toisessa eläinlääkärissä kummissaan.Onneksi pentuni selvisi ja on jo komea aikuinen koira, huono maku vaan jäi suuhun ja yritän nyt koirani eläinlääkärit hoitaa niin ettei Tuhatjalkaiseen tarvitsisi mennä.

Vieras

#14 Re: vatsatautinen

28.07.2013 06:18

#13: matrix62 - vatsatautinen

Juurikin näitä tarkoitan :(

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.07.2013 08:45



Vieras

#16

28.07.2013 16:36

Itse en halua enää koskaan joutua käyttämään heidän palvelujan! Koiran rajun oksentelun ja ripulin vuoksi ollaan siellä yli 4 tuntia kerran istuttu. Verikoetta eivät saaneet otettua kunnolla, onhan tämä mäyräkoira niin kauhean iso :) Nesteytystä ei ollenkaan annettu ja meni myös siinä ´vartin´ verikokeen odottelussa yli tunti, milloin vaan päätettiin että verta saatiin liian vähän, mutta kai koira on ihan kunnossa!
#35

#17

29.07.2013 10:14

minulla on kolmen eri koiran kanssa ollut siellä neljä eri lääkäriä ja vain yksi lääkäreistä on osannut kohdella ja hoitaa koiraani niinkuin kuuluu. Yhden koirani kärsimystä pidennettii turhaan,kun ei kuunneltu mitä kerroin koirastani eikä sitten edes viitsinyt tutkia kunnolla vaikka verikokeista tuli huolestuttavat maksa-arvot. Lääkäri vain intti että kyseessä on nivelrikko,joka koirallani oli ollut jo reilut kymmenen vuotta,eikä se koskaan aiheuttanut sellaista. Kolmen vuorokauden päästä viikonloppuna tietenkin pääsimme tälle oikealle lääkärille joka tutki koiran ja kertoi ettei vanhan koirani elämästä tulisi enää elämisen arvoista. Olisin itse jo silloin aiemmalla kerralla toivonut että noin kymmenkertaiseksi turvonnut ja pahasti tulehtunut maksa olisi huomattu,varsinkin kun verikokeet sen selvästi kertoivat että siellä oli vika eikä suinkaan nivelrikossa.
patu

#18

30.07.2013 21:26

Ikäviä kokemuksia,itsellä vain hyviä kokemuksia monen koiran kohdalla,toisesta lääkäriasemasta taas vastaavia ikäviä juttuja,mutta eihän niitä missään toivo tapahtuvan.

Vieras

#19

01.08.2013 20:12

Serkkuni chihu menetti toisen silmänsä, kun tuhatjalassa hoidettiin väärin.

Anonyymi

#20 Re:

01.08.2013 20:36

#19: -

Mitä?!

Chihu

#21 Re:

02.08.2013 09:23

#19: -

Olivat myös määränneet kipulääkettä puolet liikaa.

Chihu

#22

02.08.2013 09:27

#20: - Re:

Chihulla  haava silmässä, jos olisivat ommelleet vilkkuluomen kiinni silmä ei olisi (leikkaavan lääkärin, toisella eläinlääkärillä, mukaan) puhjennut seuraavana päivänä kotona. Määräsivät myös puolet liikaa kipulääkettä.

**

#23 Tuhatjalka, Turku

02.08.2013 09:55

Niin samaa mieltä!! En kissojani suostu enää tuonne viemään! Pissanäytteet piti ottaa itse kotona ja sen takia tulos ei luotettava. Labramaksu piti silti maksaa vaikka epäluotettavan (lääkärien mielestä) näytteen itse otinkin... Ja koska oli päivystävä, ei ollut muuta paikkaa minne mennä. Teki vääriä diagnooseja ja jouduttiin käymään useamman kerran koska kuulemma todella kiireinen tapaus hoitaa ja uhattiin että kissa voi kuolla jos ei heti hoideta (joka tietenkin maksoi älyttömästi) ja määräsivät väärät antibiootit "varmuuden vuoksi" vaikka jokainen tietää ettei antibiootteja saisi turhaan syöttää! Jouduin itse paljon vaikuttamaan kissan hoitoon koska lääkärit vain arvaili. Itse luin asioista ja tuntui että olin enemmän perillä kissan tilasta! Määräsivät myös väärää ruokaa ja tramal-kipulääkettä liian ison annoksen pennulle (onneksi apteekissa huomauttivat annoksen olevan liian suuri...). Onneksi sain ajan lopulta Koira ja kissa klinikalta jossa heti saatiin kissa kuntoon pelkällä ruokavaliolla ja nesteytyksellä!! Kyseessä virtsakiteet (joita ei edes paljoa ja oli ennemminkin hiekkaa kuin isoja kiteitä). Kaksi turhaa antibioottikuuria joista kissa sai stressiä joka taas vaikuttaa virtsakiteisiin... Koira ja kissa klinikka ollut aina mahtava paikka ja kaikki mennyt hyvin. Suosittelen! Myös Turun eläinsairaala välillä ollut auki eri aikaan jolloin sielläkin päässyt käymään ja ehdottomasti parempi kuin Tuhatjalka!

Vieras

#24

02.08.2013 14:25

Kissaani puri kaulaan kyy, hengittäminen oli vaivalloista ja pää turposi kuin vappupallo. Matkoineen ja odotteluineen aikaa puremasta lääkärille pääsyyn meni noin 1,5h ja kissa vaikutti silminnähden tuskaiselta. Luonnollisesti vastaanotolle pääsi ensin 10 sekuntia aiemmin klinikalle sisään mennyt kissapotilas, jota myöskin purrut kyy, tosin tassuun, ja kissaa näytti lähinnä häiritsevän se, että oli paskonut kuljetuslaatikkonsa täyteen. Teki mieli mennä avautumaan vastaanotossa olleelle henkilölle hoidon nopeuden tarpeen arvioinnista. Loppu hyvin kaikki hyvin, kissani on edelleen yhtä viiro kuin ennenkin, sai (kuulemma) tiputuksessa kipulääkettä ja nestettä. Ihmettelivät myös miksi olin antanut kissalle kyypakkauksen, kun ei se (kuulemma) mitään auta. Voi olla, mutta jos siitä ei mitään haittaakaan ole, niin miksen edes yrittäisi helpottaa lemmikkini oloa sillä!

Minna

#25

02.08.2013 16:30

Vaadimme kunnollista hoitoa sairaille elämille!!!