Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

Tuomio tulossa!

#1326 Älä tue boikottia ja Tuomiojaa, Hautalaa jne..........

12.08.2012 00:37

#1325: Aika on! - Re: SANA TÄLLE PÄIVÄLLE! 

 

Kuinka Sinä voit auttaa Israelia
Opeta itseäsi holokaustista ja antisemitismistä.

Kirjoita viestejä lainsäätäjille.

Kristalliyö - murskaksi lydyt ikkunalasit!

7500 kauppaa saksassa laputettiin lapulla, jossa luki "Saksalainen ei saa astua tähän kauppaan".

30 000 taloudellisesti menestyvää juutalaista pidätettiin sillä perusteella, että he ovat vieneet työpaikan saksalaiselta.

96 juutalaista saksassa surmattiin kristalliyön vandalismissa. Seuraavien päivien aikan menehtyi tuhansia juutalaisia.

Kristalliyön jälkeen 680 juutalaista teki Wienissä itsemurhan. Koska he käsittivät mitä nyt alkaa tapahtua. He ajattelivat, että on parempi mennä Abrahamin helmaan kuin jäädä elämään tässä kauheudessa.

Vastusta prosessia, joka pyrkii ajamaan lävitse ilmiön, joka muistuttaa Kristalliyötä

Israelin tuotteiden alkuperä esiin. UM selvittää pitäisikö siirtokunnista alkuperäisin olevien tuotteiden alkuperä ilmoittaa. Selvitys on tarkoitus saada päätökseen kesän lopulla ja se esitetään muille ministeriöille Suomessa.

Ihmiset ovat kiinnostuneita siitä miten tietää, mistä tuotteet ovat peräisin. Yritämme selvittää onko merkitseminen mahdollista ja kuka sitä valtoo. Selvityksemme mukaan sitrushedelmiä, kuolleen meren kosmetiikkaa ja viinejä valmistetaan siirtokuntien alueella.

Tämä saattaa johtaa kansainväliseen toimintaan, joka poikotoi Israelilaisten siirtokuntien tuotteita.

NYT!

#1327 Tule puolustamaan Israelin oikeuksia

17.08.2012 13:27

ECI, European Coalition for Israel, on Israelin oikeuksia puolustava
järjestö ja on lähettämässä YK:hon kansalaisadressia, jossa vaaditaan sitä, ettei YK:ssa saisi
kiistää holokaustin historiallista totuutta.
Haluaisitko allekirjoittaa tällaisen adressin ? Ehkä voisit myös lähipiiristäsi kerätä nimiä,
sillä jokainen allekirjoitus on arvokas!
Euroopan Parlamentissa p.o. kielto jo toteutettu.

Ohessa on pdf -versio p.o. adressista ja tarkoitus on, että se allekirjoitettaisiin
paperiseen versioon. Adressin sivuilla on myös palautusosoite, jonne
allekirjoitetut dokumentit voi palauttaa joko postitse tai pdf-muotoisina sähköpostin
liitteinä viimeistään *1.9.2012.*

Voit imuroida adressin myös osoitteesta:

http://www.ec4i.org/images/stories/2012/kansalaisvetoomus_lopullinen.pdf

Vetoomus on saatavana myös muilla kielillä. ECI'stä saat lisätietoa
nettisivuilta, osoitteesta
www.ec4i.org
Sls Ashbel HS:ssa

#1328 Israel haluaa rakentavaa vuoropuhelua

18.08.2012 20:41

11.08.2012

"Kun keskustellaan Lähi-idän rauhasta, Israelille esitetään aina vaatimuksia ja odotuksia, mutta toiselle osapuolelle ei."

Israel on kiinnostava maa. Mielenkiinto juutalaisvaltiota kohtaan on maan koko ja etäisyys huomioonottaen suhteettoman suurta. Monet myytit, uskomukset ja toiveet vaikuttavat asenteeseen Israelia kohtaan. Tästäkö johtuvat myös siihen kohdistuvat poikkeukselliset odotukset?

Vuonna 1947 YK:n päätöslauselma kehotti juutalais- ja arabivaltion perustamiseen entisen brittimandaatin alueelle Palestiinaan. Arabimaat hylkäsivät päätöslauselman tuolloin ja useimmat niistä kieltäytyvät edelleen hyväksymästä Israelin oikeutta olemassaoloon. Vuodesta 1948 lähtien Israel on ojentanut rauhan kättä kaikille naapureilleen. Vain kaksi naapuria, Egypti ja Jordanian hašemiittinen kuningaskunta, on allekirjoittanut rauhansopimuksen Israelin kanssa. Israel teki aloitteen neuvotteluista palestiinalaisten kanssa ja hyväksyi ajatuksen 'kahdesta valtiosta kahdelle kansalle'. Israel odottaa edelleen, että arabimaailma hyväksyisi sen olemassaolon oikeuden.

Kun keskustellaan Lähi-idän rauhasta, Israelille esitetään aina vaatimuksia ja odotuksia, mutta toiselle osapuolelle ei. Missä viipyvät julkiset protestit sitä vastaan, että arabit kieltäytyvät hyväksymästä Israelin olemassaolon oikeutta? Vaatiiko joku toimenpiteitä Gazasta Israelin siviiliväestöön kohdistuvien hyökkäysten johdosta? Niiden sijasta ehdotetaan Israelin painostamista, vaikka se on ainoa maa, joka on luopunut maa-alueista rauhan vastineeksi.

Palestiinalaishallinnon taloudellinen menestys on tärkeää myös Israelille. 31. heinäkuuta 2012, Israelin ja palestiinalaishallinnon solmittua sopimuksen tavaroiden kuljettamisesta ja siihen liittyvistä verotusmenettelyistä, palestiinalaisten pääministeri Salam Fayyad totesi: "Olen varma siitä, että tehdyt järjestelyt auttavat lujittamaan palestiinalaishallinnon taloudellista perustaa... . Olen tyytyväinen voidessani todeta, että nämä järjestelyt myös parantavat palestiinalaishallinnon ja Israelin välisiä suhteita."

Lisäksi Länsirannan teollisuus ja maatalous tarjoavat mallin israelilaisten ja palestiinalaisten välisestä yhteistyöstä. Israelilaiset työllistävät noin 22 000 palestiinalaista Länsirannalla. Näiden yritysten sulkeminen tekisi tuhannet palestiinalaiset työttömiksi ja aiheuttaisi tulonmenetyksiä palestiinalaishallinnolle.

Israelin siirtokuntatuotteiden merkitseminen 'miehitettyjen palestiinalaisalueiden tuotteiksi' määrittelisi ennalta tulevaisuudessa käytävien neuvottelujen tulokset. Israelin ja palestiinalaisten allekirjoittaman Oslon sopimuksen ehtoihin kuuluu, että Länsirannan asema määritellään osapuolten suorien neuvottelujen perusteella. Lisäksi sopimukset antavat Israelille vastuun Länsirannan C-alueen kaupallisista vyöhykkeistä. Kukaan ei voi vaatia alueen asukkaita lopettamaan kaupallisen toimintansa vain, koska poliitikot eivät ole vielä päässeet sopimukseen.

Maailmassa on yli 160 aktiivista aluekiistaa. Mitään vaatimusta tiibetiläisten, abhasialaisten tai pohjoiskyproslaisten tuotteiden merkitsemiseksi ei ole esitetty. Marokolla, kuten Israelillakin, on vapaakauppasopimus EU:n kanssa. EU määrittelee Länsi-Saharan miehitetyksi alueeksi, jonka asukkailla on itsemääräämisoikeus. Siitä huolimatta EU myöntää verohelpotuksia Länsi-Saharasta tuleville tuotteille. Vaatimus Länsirannan tuotteiden merkitsemisestä asettaa Israelin eriarvoiseen asemaan, kun samanlaista linjaa ei sovelleta muihin konfliktialueisiin, joilla on aluekiistoja. Yleinen Israelin siirtokuntatuotteiden merkitseminen rikkoo Sopimusta Euroopan unionin toiminnasta (SEUT), joka kieltää mielivaltaiset ja syrjivät kaupan rajoitteet.

Jos Suomi ja Euroopan unioni haluavat edistää rauhanprosessia, niiden tulisi taivutella palestiinalaiset ja arabimaat hyväksymään juutalaisvaltion oikeus olemassaoloon, kunnioittamaan osapuolten välillä allekirjoitettuja sopimuksia ja pidättäytymään Israelin vastaisesta vihan lietsonnasta. Rauhaan sitoutunut palestiinalaishallinto tulee huomaamaan, että Israel on rakentavaan vuoropuheluun ja hyväksyttävään ratkaisuun valmis kumppani.

Dan Ashbel
Israelin suurlähettiläs

Kirjoitus on julkaistu Helsingin Sanomien mielipidepalstalla 11. elokuuta, 2012
Tiedoksi:

#1329 Israel-EU -tullietuuskohtelu

18.08.2012 21:27

Israel-EU -tullietuuskohtelu

Juhani Starczewski
Vieras

#1330 Pushke eli Sininen Lipas on hyvä Israelin tukimuoto:

21.08.2012 00:12

shema israel

#1331 שמע ישראל - shema israel

21.08.2012 20:33

SANA

#1332 TÄLLE PÄIVÄLLE

22.08.2012 17:34

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Keskiviikko 22.08.2012
------------------------------------------------------------------------

Ylistäkää Herraa, hän on hyvä!
Soittakaa hänen nimensä kunniaksi,
se on ihana ja suloinen!

Ps.135:3

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.08.2012 10:41


SANA

#1334 Mitä sanookaan SANA noista samoista alueista!?

23.08.2012 12:58

http://www.hs.fi/ulkomaat/Palestiinalaisiin+tuotteisiin+merkint%C3%A4+Etel%C3%A4-Afrikassa/a1305594629756

Palestiinalaisiin tuotteisiin merkintä Etelä-Afrikassa

22.8.2012 16:19  |  Päivitetty 22.8.2012 16:48  |  41 | 
 

STT–AFP

Etelä-Afrikassa ryhdytään merkitsemään tuotteet, jotka on tuotu palestiinalaisalueilta. Tuotteisiin tulee merkintä, jossa niiden kerrotaan olevan lähtöisin ”miehitetyiltä palestiinalaisalueilta”.

Etelä-Afrikan hallituksen mukaan merkinnällä halutaan varmistaa, että ostajat tietävät, etteivät tuotteet ole Israelista.

"Tämä on linjassa Etelä-Afrikan kannan kanssa. Maa tunnustaa vuoden 1948 rajat eikä tunnusta, että niiden ulkopuoliset miehitetyt alueet olisivat osa Israelia", kertoi hallituksen tiedottaja Jimmy Manyi.

Israel on tuominnut Etelä-Afrikan aikeet.

Israel miehitti Länsirannan, Gazan ja Itä-Jerusalemin palestiinalaisalueet vuoden 1967 sodassa. Israelin näille miehitetyille alueille rakentamaa asutusta kutsutaan Israelin siirtokunniksi. Ne ovat kansainvälisen oikeuden vastaisia.

SANA

#1335 Mitä sanookaan SANA Siinaista!?

23.08.2012 13:01

http://www.hs.fi/ulkomaat/Israel+Egyptin+Siinai-aikeet+rikkovat+rauhansopimusta/a1305594364117?ref=fb-share

Israel: Egyptin Siinai-aikeet rikkovat rauhansopimusta

21.8.2012 21:15 | 9 | STT–REUTERS

Israel on huolissaan Egyptin aikeista tuoda raskasta sotakalustoa Siinaille. Egyptiläinen turvallisuuslähde ilmoitti maanantaina, että maa lähettää niemimaalla toimivia kapinallisia vastaan armeijan lentokoneita ja panssarivaunuja.

Nimettömänä pysytellyt israelilaisviranomainen sanoi, että näin raskaan kaluston lähettäminen Siinaille rikkoo vuonna 1979 solmittua rauhansopimusta. Israel ei kuitenkaan ole tehnyt virallista protestia Egyptin suunnitelmista, vaan yrittää selvittää asiaa muita reittejä.

Egyptin aikeet liittyvät elokuun alussa sattuneeseen välikohtaukseen, jossa aseistautunut joukkio ampui 16 egyptiläistä rajavartijaa.

Siinaista on tullut epävakaampi Hosni Mubarakin hallinnon kaatumisen jälkeen. Israel on kehottanut useaan otteeseen Egyptiä panemaan kapinallisryhmät kuriin.

Kohta vuosi puheesta!

#1336 Puheenjohtaja Juhani Starczewskin piti puheen Israelin tueksi YK:ssa New Yorkissa torstaina 6.10.11

23.08.2012 13:11

Kun Hän avaa, niin ei kukaan sulje ja kun Hän sulkee, niin ei kukaan avaa!

#1337 Suomi YK:n turvallisuusneuvostoon 2013−2014

23.08.2012 13:47

SANA

#1338 TÄLLE PÄIVÄLLE

23.08.2012 16:04

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Torstai 23.08.2012
------------------------------------------------------------------------

"Palatkaa takaisin, te luopuneet lapset!" sanoo Herra.
"Minä otan teidät jälleen omikseni.
Minä kokoan teidät kaikki ja tuon Siioniin
- vaikka teitä olisi vain yksi joka kaupungissa
ja kaksi joka kansan keskellä.
Minä annan teille mieleni mukaiset paimenet,
ja he johtavat teitä viisaasti ja taitavasti."

Jer.3:14-15
Ajankohtaista:

#1339 Kuluttajalla on oikeus tietää Kirkon Ulkomaanavusta

23.08.2012 16:17

Kehotus ottaa yhteyttä Kirkon Ulkomaanapuun ja esittää vastalause heidän Israel-vastaisen kampanjansa johdosta

Kuten monet varmaankin ovat huomanneet, parhaillaan on menossa Kirkon Ulkomaanavun laaja boikottikampanja niitä israelilaisia tuotteita vastaan, jotka tuotetaan Länsirannalla tai tarkemmin sanoen “kiistellyillä alueilla”. Mikäli kuluttajat tulevat epävarmoiksi siitä, mitä israelilaisia tavaroita he voivat ostaa, tulee se todennäköisesti johtamaan siihen, että he ajan myötä täysin lopettavat israelilaisten tuotteiden ostamisen. Tämä on seikka, josta Kirkon Ulkomaanapu tuskin on epätietoinen. On täysin selvää, että tämänkaltainen kampanja vahingoittaa Israelia kaikin tavoin.
Sekä EU:n että itäisen naapurimaamme alueilta löytyy runsaasti tavaroita, jotka tuotetaan alueilla, joiden juridinen status on epäselvä; on alueita, joiden voidaan katsoa olevan miehitettyjä, kuten esimerkiksi Kyproksen pohjoisosa. Miksi Kirkon Ulkomaanapu ei aloita kampanjointiaan lähemmiltä alueilta, vaan keskittyy ainoastaan Israeliin?
Kirkon Ulkomaanapu vaatii, että tavarat tulee varustaa merkinnällä “Tuotettu Israelin miehittämillä palestiinalaisalueilla”, vaikka Palestiina-nimistä valtiota ei ole olemassa. Länsiranta kuuluu vuonna 1920 solmitun San Remon sopimuksen mukaisesti Israelille, mutta alue oli Jordanian miehittämänä vuosien 1948-1967 välisen ajan. Israelin ja palestiinalaishallinnon tulee Oslon-sopimuksen mukaan neuvotella näiden alueiden lopullisesta statuksesta; siihen asti nämä alueet ovat kansainvälisen oikeuden mukaan kiistanalaisia.

Haluamme täten kehottaa kaikkia niitä, jotka vain voivat, ottamaan yhteyttä Kirkon Ulkomaanapuun ja ilmaisemaan huolenne siitä, että kristillinen järjestö, jonka tehtävänä on auttaa puutteenalaisia (ensisijaisia kohteita: katastrofiapu, köyhyys ja naiset), sen sijaan kääntyy Israelia ja juutalaiskansaa vastaan. Mitkään pitkät selostukset eivät ole tarpeen, vaan voitte ilmaista mielipiteenne lyhyesti.
- Miten paljon tämä kampanja maksaa Kirkon Ulkomaanavulle? Kertokaa heille hyväksyttekö lahjoitusvarojen käytön kalliisiin poliittisiin kampanjoihin, jotka on suunnattu Lähi-idän ainoaa demokratiaa ja maailman ainoaa juutalaisvaltiota vastaan.
- Mitä Kirkon Ulkomaanapu tekee niiden kymmenien tuhansien siviilien hyväksi, joita tällä hetkellä surmataan Israelin naapurimaassa Syyriassa? Entä niiden kristittyjen hyväksi, joita syrjitään ja surmataan Egyptissä? Miten Kirkon ulkomaanapu auttaa heitä?

Vahvin argumenttisi on henkilökohtainen puuttuminen asiaan. Jos tällainen Kirkon Ulkomaanavun kampanjointitapa sotii omaa oikeuskäsitystäsi ja eettisiä periaatteitasi vastaan, kerro se heille. Miten tämä vaikuttaa luottamukseesi Kirkon Ulkomaanapua kohtaan kristillisten lahjoitusvarojen haltijana?

Vaino juutalaisia kohtaan 1930-luvulla alkoi kiellolla ostaa juutalaisilta. Boikotti israelilaisia tavaroita vastaan, jotka on tuotettu kiistellyillä alueilla, on valikoiden kohdennettu kampanja maailman ainoaa juutalaisvaltiota vastaan. Nyt meidän on aika sanoutua irti tällaisesta.
Lähetätkö tätä viestiä eteenpäin, niin että mahdollisimman monet voivat osallistua.

"Silence in the face of evil is evil itself. Not to speak is also to speak – not to act is also to act." Dietrich Bonhoeffer
(Vaikeneminen pahuuden edessä on sekin pahuutta. Puhumattomuus on sekin puhumista; toimimatta jättäminen on sekin toimintaa.)

Kiitos avusta!
Voit ottaa yhteyttä seuraaviin osoitteisiin ja soittaa seuraaviin numeroihin. On tärkeää, että Kirkon Ulkomaanapu saa sekä puhelinsoittoja että sähköposteja. Ota yhteyttä myös hallituksen jäseniin ja muihin kirkon piirissä toimiviin henkilöihin.

Lista henkilöistä ja yhteystiedot
etunimi.sukunimi(at)kirkonulkomaanapu.fi
Toiminnanjohtaja
Antti Pentikäinen
puh. 040 531 3514
Vapaaehtoistyön koordinaattori (tämän projektin koordinaattori)
Pauliina Liukkonen
puh. 050 502 0012

Hallitus

Puheenjohtaja
toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen
Jäsenet
kirkkoherra Tapio Luoma
hiippakuntasihteeri Helena Tuominen
toimitusjohtaja Ritva Ohmeroluoma
kirkkoneuvos Kimmo Kääriäinen
kansanedustaja Pekka Haavisto
kv. asiantuntija Tarja Kantola
johtava työalasihteeri Pia Kummel-Myrskog
europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen
piispa Matti Repo (varapuheenjohtaja)
vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila

Hallituksen työjaosto:
puheenjohtajana toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, jäsenenä hiippakuntasihteeri Helena Tuominen, jäsenenä johtava työalasihteeri Pia Kummel-Myrskog, sihteerinä toiminnanjohtaja Antti Pentikäinen



European Coalition for Israel
P.O. Box 189
FI-00181 Helsinki, Finland
Tel.: + 358 9 6948056
info@ec4i.org
www.ec4i.org

Tuomioja ja kirkko eivät tunne Sanaa!
Vieras

#1340 Kirkon ulkomaanapu tarttui Tuomiojan tukeen

24.08.2012 19:59

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/2705/kirkon_ulkomaanapu_tarttui_tuomiojan_tukeen

Kirkon ulkomaanapu tarttui Tuomiojan tukeen

22.08.2012 16:23 | Radio Dei | Martti Pyykönen

http://www.seurakuntalainen.fi/filebank/news/images/rightSideArticle_2705.jpg...

Kirkon ulkomaanapu on aloittanut ulkoministeri Erkki Tuomiojan lausuntojen innoittamana kampanjoinnin Israelin siirtokunta-alueilta tulevien tuotteiden boikotoimiseksi. Tuomioja ja kehitysministeri Heidi Hautala esittivät äskettäin, ettei Israelin miehittämiltä palestiinalaisalueilta tulevia hedelmiä tulisi myydä kaupoissa israelilaisina hedelminä ilman merkintää niiden siirtokunta-aluealkuperästä.

- Tuomiojan ehdotus on Kirkon ulkomaanavun mielestä kannatettava. Siirtokunnat ovat Lähi-idän konfliktin ytimessä, ne ovat tiiviissä yhteydessä miehityspolitiikkaan ja selkeä este sille, että rauhaa ei ole saatu aikaiseksi alueelle, totesi Kirkon ulkomaanavun (KUA) EAPPI-koordinaattori Pauliina Liukkonen Radio Dein Viikon debatissa keskiviikkona.

Ohjelmassa taitettiin peistä Israelin siirtokunta-alueilta tulevien tuotteiden tarkemman alkuperämerkinnän tarpeesta.

- Yritystoiminta, mikä liittyy näihin siirtokuntiin, junttaa näitä rauhan kompastuskiviä vielä syvemmälle. Lisäksi kansainvälisen oikeuden mukaan siirtokunnat ovat laittomia. Tämä on selkeä EU:n kanta ja Suomen kanta, Liukkonen perusteli.

- Nyt siirtokunnista tulevat tuotteet merkitään alkuperältään israelilaisiksi, vaikka ne tulevat miehitetyiltä alueilta, eikä Israelin kansainvälisesti tunnustetulta valtion alueelta. Näin kuluttajalla ei ole mahdollisuutta valita, jos haluaisi olla ostamatta tuotteita, jotka kytkeytyvät kansainvälisen oikeuden rikkomuksiin ja ihmisoikeusloukkauksiin, Pauliina Liukkonen selvitti Kirkon ulkomaanavun linjausta

"Boikotti ei ratkaisisi ongelmaa"

Liukkosen kanssa debattiin osallistunut, Lähi-idässä sotilaspappina työskennellyt Teuvo V. Riikonen epäili, että tuotteiden ostoboikotista kärsisivät viime kädessä kiistellyillä alueilla asuvat palestiinalaiset.

- On kysymys israelilaista firmoista, jotka työskentelevät palestiinalaisalueilla ja ne työntekijät ovat palestiinalaisia. Boikotti ei ratkaisisi taustalla olevaa ongelmaa, Riikonen tarkensi.

Kirkon ulkomaanavun mukaan siirtokuntatuotteiden alkuperämerkintöjen saattamisella alueelta tuleviin tuotteisiin olisi kuitenkin niin vahva symbolinen merkitys, että käytäntö tulisi asettaa ongelmista huolimatta Suomessa voimaan.

- Kansainvälinen yhteisö tekee sillä tavoin selväksi sen, että siirtokunnat eivät ole Israelin valtion aluetta. Jo EU-tasolla on eroteltu, etteivät siirtokunnista tulevat tuotteet nauti samoista vapaan kaupan etuuksista kuin muut tuotteet, Liukkonen tähdensi.

- Jos siirtokunnista tulevat tuotteet merkitään virheellisesti israelilaisiksi, pääsevät ne tullivapaasti EU-markkinoille.

Mikä on suomalaisten tuotteiden alkuperämaa?

Teuvo V. Riikonen katsoi, että tasapuolisuuden nimissä boikottikohteeksi ei pitäisi asettaa yksinomaan Israelista tulevia tuotteita. Jos boikotointia harrastetaan, sama käytäntö pitäisi ulottaa myös muita valtioita koskeviksi. Tuotteen todellinen alkuperä on monesti vaikea määrittää yksiselitteisesti.

- Samalla tavalla Suomessa voi joku firma teettää [töitä] alihankkijoilla Virossa. --- Samalla tavallahan siellä [Israelissa] yrityselämä kehittyy. Konfliktista, riidasta ja sodasta huolimatta ihmiset tarvitsee työtä, Israelissa aiemmin asunut Riikonen huomautti.

- Ennen intifadaa näitä palestiinalaisia työskenteli valtavan paljon Israelin puolella näissä tehtaissa ja firmoissa.

Kuuntele koko Viikon debatti Radio Dein ohjelma-arkistosta. Toimittajana Kai Kortelainen.

OTA KANTAA: Tulisiko kaupassa myytävissä appelsiineissa olla "varoitusmerkintä", jos hedelmä on peräisin Israelin hallinnoimilta palestiinalaisalueilta?


Vastaukset:

Kyllä: 42 Ei: 191
Juhani Starczewski

#1341 Keskisuomalaisen keskustelupalsta:

25.08.2012 13:44

SANA

#1342 TÄLLE PÄIVÄLLE

28.08.2012 10:26

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Tiistai 28.08.2012
------------------------------------------------------------------------

Herkistä korvasi kuulemaan viisautta,
avaa sydämesi ymmärrykselle,
pyydä tietoa avuksi, korota äänesi
ja kutsu ymmärrystä.

Sananl. 2:2-3

Jos kuitenkin joltakulta teistä puuttuu viisautta,
pyytäköön sitä Jumalalta. Hän on saava pyytämänsä,
sillä Jumala antaa auliisti kaikille,
ketään soimaamatta. Mutta pyytäköön uskossa,
lainkaan epäilemättä. Joka epäilee,
on kuin meren aalto, jota tuuli ajaa sinne tänne.
Älköön sellainen luulko saavansa Herralta mitään,
kahtaalle horjuva ihminen,
epävakaa kaikessa mitä tekee.

Jaak. 1:5-8


------------------------------------------------------------------------
Data Missionary Fellowship ry - http://www.damif.org/
------------------------------------------------------------------------
SANA

#1343 TÄLLE PÄIVÄLLE

29.08.2012 12:36

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Keskiviikko 29.08.2012
------------------------------------------------------------------------

Sitten Herra Jumala sanoi: "Ihminen on nyt kuin me:
hän tietää sekä hyvän että pahan. Ettei hän nyt vain
ota elämän puusta hedelmää ja syö
ja niin elä ikuisesti!"

1. Moos. 3:22

"Jolla on korvat, se kuulkoon,
mitä Henki sanoo seurakunnille.
Sen, joka voittaa, minä annan syödä elämän puusta,
joka on Jumalan puutarhassa.

Ilm. 2:7


------------------------------------------------------------------------
Data Missionary Fellowship ry - http://www.damif.org/
------------------------------------------------------------------------
SANA

#1344 TÄLLE PÄIVÄLLE

14.09.2012 10:39

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Perjantai 14.09.2012
------------------------------------------------------------------------

Herra, minun Herrani, tule avukseni nimesi kunnian tähden!
Sinä olet hyvä ja uskollinen, pelasta minut!

Ps. 109:21
SANA

#1345 TÄLLE PÄIVÄLLE

17.09.2012 11:26

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Maanantai 17.09.2012
------------------------------------------------------------------------

Tuo kaikki hankkeesi Herran eteen, niin suunnitelmasi menestyvät.

Snl.16:3
SANA

#1346 TÄLLE PÄIVÄLLE

18.09.2012 10:30

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Tiistai 18.09.2012
------------------------------------------------------------------------

Hän loistaa valona, hän säteilee kirkkautta,
hohde verhoaa hänen suuren voimansa.

Hab.3:4
SANA

#1347 TÄLLE PÄIVÄLLE

21.09.2012 19:09

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Perjantai 21.09.2012
------------------------------------------------------------------------

Herra sanoi Abramille: "Lähde maastasi, asuinsijoiltasi
ja isäsi kodista siihen maahan, jonka minä sinulle osoitan.
Minä teen sinusta suuren kansan ja siunaan sinua, ja
sinun nimesi on oleva suuri ja siinä on oleva siunaus.
Minä siunaan niitä, jotka siunaavat sinua, ja kiroan ne,
jotka sinua kiroavat, ja sinun saamasi siunaus tulee
siunaukseksi kaikille maailman kansoille."

1. Moos. 12:1-3

Uutiset:

#1348 Islamorealismia New Yorkin metrossa

22.09.2012 14:53

"Amerikkalainen äärijärjestö aloittaa New Yorkin metrossa kampanjan islamia vastaan. Julisteissa militantteja muslimeja nimitetään villi-ihmisiksi ja yleisöä pyydetään tukemaan Israelia."

Kampanjaa kustantaa oikeistolainen AFDI järjestö. Se nimittää toimintaa islamofobian asemesta islamorealismiksi.

Ryhdikästä ja luonteikasta meininkiä! Jossain päin maailmaa uskalletaan olla Israelin puolella! HYVÄ!
Rosh HaShana
Vieras

#1349 Hyvää Uutta Vuotta 5773!

22.09.2012 18:10

      ​Juutalaista uutta vuotta (Rosh HaShana) vietettiin tänä vuonna 17. ja 18. syyskuuta. Hyvää uutta vuotta 5773!     ​Juutalaista uutta vuotta (Rosh HaShana) vietetään juutalaisen kalenterin mukaisesti tišri-kuun ensimmäisenä ja toisena päivänä. Kaksipäiväinen juhla alkoi tänä vuonna auringonlaskusta 16. syyskuuta ja päättyi 18. syyskuuta. Uutena vuotena on tapana syödä omenia ja hunajaa sekä makeita leivonnaisia. Nämä symbolisoivat toivetta, että myös alkava vuosi olisi makea ja onnellinen. Toivotamme kaikille onnellista Uutta Vuotta 5773!     Presidentti Peresin uudenvuoden tervehdys (5.9.2012)Pääministeri Netanjahun uudenvuoden tervehdys (14.9.2012)  
*Holokausti lasten kokemana*

#1350 *Ei lasten leikkiä -näyttely Suomeen *

24.09.2012 18:34


*LEHDISTÖTIEDOTE*

*21.9.2012*

**

*Holokausti lasten kokemana*

*Ei lasten leikkiä -näyttely Suomeen *

Jad Vashemin kokoama näyttely /Ei lasten leikkiä/ on kertomus eloonjäämisestä ja lasten kamppailusta pitää kiinni elämästä. Holokaustin aikana murhatusta kuudesta miljoonasta juutalaisesta noin puolitoista miljoonaa oli lapsia. Eloonjääneiden lasten lukumäärä on arvioitu vain tuhansissa. Näyttely kertoo lasten yrityksistä säilyttää lapsuutensa ja nuoruutensa holokaustin keskellä.

Jerusalemissa toimiva Jad Vashem -museo ja koulutuskeskus perustettiin Israelin parlamentin aloitteesta vuonna 1953. Keskuksen vastuulla on juutalaisen kansan holokaustin aikaisen historian dokumentointi, jokaisen kuuden miljoonan holokaustin uhrin muiston ja tarinan säilyttäminen sekä holokaustin merkityksen välittäminen tuleville sukupolville. Jad Vashemissa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää.

//

Sen lisäksi keskus vie kiertäviä näyttelyitä eri puolille maailmaa. Näyttelyiden tarkoitus on lisätä tietoutta holokaustista ja sen monista universaaleista opetuksista. Jad Vashemin näyttelyitä on ollut esillä mm. YK:n päämajassa New Yorkissa ja Euroopan parlamentissa Brysselissä. /Ei lasten leikkiä /on ensimmäinen Jad Vashemin näyttely Suomessa ja tuodaan suomalaisen yleisön nähtäville yhteistyössä Israel-ystävyystoimikunnan kanssa.

Israel-ystävyystoimikuntaan kuuluu kaksitoista suomalaista järjestöä.

*/Ei lasten leikkiä/* --näyttelyyn voi tutustua 9.11.2012 alkaen Aschan Café Jugendissa Helsingissä marraskuun loppuun saakka. Näyttelyä on tämän jälkeen mahdollista tilata esitettäväksi julkisissa tiloissa.

Näyttelyyn liittyvä seminaari järjestetään lauantaina 10.11. klo 12-20 Agricolan kirkon kryptassa. Näyttelyn avajaiset (kutsuvierastilaisuus) torstaina 8.11. klo 17 Aschan Café Jugendissa.

**

*Lisätietoja näyttelystä ja seminaarista antaa: *

John Remes

Israel-ystävyystoimikunnan puheenjohtaja

john.remes@saunalahti.fi

puh. 044-377 3377


Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…