Tuet pois pitkäaikaistyöttömiltä!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tuet pois pitkäaikaistyöttömiltä!.

hyvää kulta-aikaa vain kaikille työttömille

#1 Työttömät

30.03.2014 11:52

Kyllä muuten sopiva toteutettavaksi,mutta vasemmistoliitto ja vihreät vastustataisivat ja sosiaalidemokraatit,eivät hyväksyisi, koska niillä kaikilla on tapana tehdä juuri niin kaikille muillekin hyville ratkaisuille.
Ne ovat vain niitä äänestäjien tukia, että valtaapitävät päättäjät voivat nostaa muhkeita palkkoja ja eläkkeitä itsellensä ja muita etuisuuksia, pennuillensa turvata herrojen virat.He tietävät,että köyhä kansa maksaa kaiken ja köyhtyy, vasemmistoaate säilyy ja pysyy pystyssä.
Työttömät voisivat myös tuurata jouten olevia herroja,niiden huviloilla ja juosta hökkästä pitkin teitä ja polkuja niiden puolesta, samoin kuin pelata golfia.Kyllä työtä löytyy loputtomiin ja varmasti kaikille,kun se vaan tapahtuu työttömyyskorvauksella.

pitäisi kannustaa eikä syyllistää

#2 Joillakin ei ole ollut mitään tuloa moneen vuoteen

02.04.2014 11:53

Miksi tässä yhteiskunnassa aina syyllistetään ja nöyryytetään? Mitään muuta ei osaa tehdä se työvoimatoimiston merkonomi-byrokraatti. Ei ole minkäänlaista kannustamista mihinkään. Väkipakolla pakotetaan pyörittelemään papereita johonkin valtion virastoon tai keksitään järjettömiä kursseja, jotka eivät ikinä työllistä mihinkään. Kuinka moni on jo täysin syrjäytynyt koko yhteiskunnasta. Eikä heillä ole ollut minkäänlaista tuloa moneen vuoteen. Kaikilla kuuluisi olla edes jonkinlainen perusturva. Ei se merkonomi-byrokraatti siellä tiskin takana näytä ymmärtävän mitään mutta syyllistää kyllä osaa. Lakkautettaisiin ennemmin tällainen syyllistävä järjestelmä ja kannustettaisiin työttömiä aidosti löytämään työtä. Mikä siinä kannustamisessa on todellakin niin vaikeaa? Pois turha byrokratia.

Vieras

#3 Re: Joillakin ei ole ollut mitään tuloa moneen vuoteen

02.04.2014 12:40

#2: pitäisi kannustaa eikä syyllistää - Joillakin ei ole ollut mitään tuloa moneen vuoteen

Miten sinä olet ajatellut, että tällainen aidosti kannustaminen tapahtuu?


Vieras

#4 Re: Työttömät

02.04.2014 13:19

#1: hyvää kulta-aikaa vain kaikille työttömille - Työttömät vasemmistoliitto ja vihreät vastustataisivat

Puhumattakaan Persussuomalaisista. Koko heidän olemassaolonsa riippuu siitä, että on riittävä määrä tyytymättömiä (alkoholisoituneita) työttömiä äänestäjiä, joille voi kertoa, että vika ei ole heissä vaan esimerkiksi maahanmuuttajissa tai suomenruotsalaisissa tai seksuaalivähemmistöissä jne jne...

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.04.2014 21:54


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.04.2014 22:01


Ihmettelenpä vain

#7 Jotkut

02.04.2014 22:09

Joillakin ei ole ollut mitään tuloa moneen vuoteen. Miksi ei? Eikö se ole vähän niin kuin työvoimapula käynnissä tällä hetkellä. Miksi ei muka löydy töitä. Taitaa olla niillä jotka ei muka löydä töitä niin aina vaan se haave ammatti hakusessa, eikä mikään muu käy ja jos väkisin sinne pistetään niin kyllä on polvet ja jalat kipeitä ja saikkua vaan vaikka vaan papereita pyörittelisi.
Jos ei työkkärin merkonomi osaa tarpeeksi nätisti lässyttää niin miksei itse hakisi töitä?
Maikki

#8 Työ

02.04.2014 22:10

Kyllä minä ainakin olen aina töitä löytänyt itse. Ei ole ikinä tarvinnut työkkärissä käydä.
Sama homma parilla kaverilla, ovat ihan peruskoulupohjalta liikenteessä ja aina on ollut töitä. Työpaikat vain muuttuneet.
Luulen että siksi ne työpaikat meneekin niille mamuille kun suomalaiset poloset puliveivaaja läskit ei vihti niitä tehdä.
Tämmöinen pakotus meininki olisi varmasti todella hyvä niin saataisiin ne kaikkein syrjäytyneimmätkin töihin tai karsittua pois muonavahvuudesta.

Vieras

#9

02.04.2014 23:01

Työttömät talvella lunta luomaan ja kesällä katuja lakaisemaan.
Pois

#10 jopp

03.04.2014 14:18

#9: - Joo hyvä esimerkki ja jos ei tule paikalle niin tuista pois.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

04.04.2014 15:48


Pitkäaikaistyötön

#12 Helppo se on näitä huudella..

05.04.2014 10:45

Oon jopa kuullu, että moni näistä jotka uhoo viimesienkin pennien viemistä - kun kysyn miten sitten elät päivääkään ilman rahaa ..että varastaako pitäs? Ni vastaus on, että "onhan sekin jo jonkinsortin työtä." Näin etenee näiden tukikieltäjien logiikka. Se on helppo kiellellä kaikki ja syyttää kaikki valtion asiat heikoimmassa tilanteessa olevien niskaan. Ikäänkuin kaikki pitkäaikaistyöttömät nauttisivat tilanteesta? Mitäs jos ei vain ole sellasta työtä tarjolla mihin kykenee ? Ei se puhelinmyyjän työkään mikään itsestäänselvyys ole että siinä pärjää ja moni ammattilainen siinä on kuulemma loppuunpalanut. Sama koskee monia ammatteja mitä nyt sattuu oleen eniten tarjolla ja joihin on matalampi kynnys päästä.

Vieras

#13 Re: Helppo se on näitä huudella..

05.04.2014 11:08

#12: Pitkäaikaistyötön - Helppo se on näitä huudella..

Eli sulle pitäisi vaan rahaa antaa ilman, että teet yhtään mitään?

Pitkäaikaistyötön

#14 Re: Re: Helppo se on näitä huudella..

07.04.2014 12:57

#13: - Re: Helppo se on näitä huudella..

Erittäin mustavalkoista logiikkaa kuten olettaa saattoi. Voi kyllä tosin kysyä , millä tapaa osoittaa aktiivisuutta tuen saamiseksi - kuten : miten aktiivisesti hakee töitä / koulutuspaikkaa. Sitten on ihan oikeasti työkyvyttömyyttä johon liittyy fyysidet ja henkiset asiat. Tällästähän ei useinkaan pysty ajattelemaan tiivisti työelämässä / koulutuksessa oleva. Mä pyytäisin hieman moniulotteisia analyysejä ja edelleenkin - Joka päivä pitäisi syödä ja olla katto pään päällä. Näihin asioihin voi oikeasti olla painaviakin syitä ja stereotypiat pelkästä sohvalla makaamisesta voi sittenkin olla marginaali ryhmä. Itse pääsin juuri aikuiskoulutukseen , mutta silti halusin vastata "pitkäaikaistyöttömän" nickillä , koska kokemusta on. Ja se ei ole niin hääviä kuin *saatat kuvitella* - kokeile pois ,tai ehkä joudut vielä haluamattas kokemaan ..

suomessa eläminen on työtä!

#15 kansalaissota jatkuu

09.04.2014 11:20

1918 jälkeen sota jatkui, pahempana, ja näkyy jatkuvan edelleen
eivät tuet, palkat ym kovin hyvin riitä, kun kaikki hinnat nousevat eikä veneen allakaan voi asua enää nykyisin
pitkäaikaistyöttömiin kohdistuu paljon henkistä, taloudellista ja sosiaalista väkivaltaa mediassa ja käytännössä, syrjiä ei saisi edes romanikerjäläisiä, eu näyttää mallia ikäsyrjinnässä, jos ei ole kulukorvauksia ym nauttiva poliitikko
kielteinen ja pitkäaikaistyöttömiä taloudellisesti hyväksikäyttämään pyrkivä ilmapiiri vammauttaa paitsi ao henkilöitä myös maan taloudellista tasapainoa siinä missä muita maita vierahia mielistelevä politiikantekokin, suomessa eläminen on työtä maksettiin siitä ansiotuloa tai ei, arvonlisäveroa maksaa jokainen, jos ei sitä ennen kuole

kaikki työ ei sovi kaikille, robotit ja koneet tekevät monet hommat tehokkaammin, olisi enemmän jakamista kaikille ja parempi kansalaissopu

 


Vieras

#16

09.04.2014 14:08

Työttömille pitäisi ehdottomasti määrätä jotain yleishyödyllistä hommaa vastikkeeksi nostamistaan avustuksille. Esimerkiksi oman lähiasuinalueen puhtaanapitoa tai muuta kevyttä hommaa. Ei nyt 8h/päivä vaan esimerkiksi 10h/viikko. Tämä "pakottaa" ihmisen liikkeelle, ettei makaa siellä kotisohvalla tai notku kuppilassa. Pysyy edes jonkunlainen kosketus arkeen ja työelämään, ja jää silti aikaa työnhakuunkin. Jos terveys ei edes tätä vähää kestä niin sitte ei kyllä pidä olla työttömänä vaan sairaseläkkeellä.
...

#17 Kannttaisi taas miettiä

06.03.2016 14:32

Ehkäpä joillekkin työttömille ei vaan löydy töitä. Suomessa on tällä hetkellä taloudellinen taantuma, ja porukkaa potkitaan ulos. Toisin oli ennen vuotta 2008.