Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

Sinka Viisala
Vieras

/ #90 Re: Vastuutonta tomintaa

06.02.2011 15:43

#86: Marge - Vastuutonta tomintaa 

Marge-hyvä: ei kyse varmaankaan tietämättömyydestä ole vaan ihmisen alemman itsen "tempuista" eli vallanhalusta ja rahanhalusta... Egon peijoonan pimeydestä kumpuaa vaikkas mitä moskaa - m.o.t. tämäkin "dirty game" rokotusasiassa. 

Mutta olemme nyt koko planeetta  VALON ajan kynnyksellä - valo ja pimeys käyvät vuoropuhelua (=taistelua). Silloin kaikki   ihmismielen pimeys ja moraalittomat teot nostetaan kirkkaaseen valoon ja paljastetaan. (Voi kuulostaa jopa liki raamatulliselta, mutta tämä kehityskulku ollut selvästi näkyvissä jo kymmeniä vuosia - nyt vauhti vain kiihtyy v 2011-2012. Mutta lopputulema on HYVÄ - uskotaan siihen kaikki. VALO VOITTAA AINA  PIMEYDEN - näin lyhyesti kiteytetynä. Aihesta ovat viisaat näkijät ja syväajattelijat kirjoittaneet/ennustaneet jo aikoja sitten, mm. upea Alice Bailey 1800-luvulla. Silmät avautuvat kummasti ja ymmärrys lisääntyy, kun kaivaa esim Baileyta esiin.)

Ihmiskunta  saavuttaa tämän kaiken raastavan mylleryksen ja vääryyksien ja moraalittomuuksien paljastumisten kautta henkisellä evoluutiopolullaan uuuden puhtaamman vaiheen, kypsän ihmisyyden vaiheen. Siksi Marge-hyvä tämä kaikki valitettavasti on tarpeen - niin pahalta kuin se meistä tuntuukin. Mutta  muutoin ihmiskunta ei kehity eikä nouse henkisestä suonsilmästään ikinä ylemmäs.

Tajuntaani tuikattiin pari vuotta sitten liki intuitiivisesti mainiot TARMO-arvot, joista olen kirjoittanutkin ja soisin niiden leviävän kuin kulovalkea läpi yhteiskuntamme ja läpi koko maailman. 

T=Totuudellisuus ja tasa-aro

A=Avoimuus (etenkinyht.kunnallisessa päätöksenteossa)

R=Rehellisyys, rohkeus, rakkaudellisuus koko planeettaan

M=Moraalisuus

O=Oikeudenmukaisuus

 

Marge: jos halaut ymmärtää ajan ilmiöitä ja käsilläolevaa rajua arvomurrosaikaa pintaa syvemmältä niin annan vinkkinä pari sivuani:

http://sinkaviisalavaalisivut.nettisivu.org/

http://www.valontie.fi

Paljon on maailmassa tietoa, mutta esim. googlaamalla oikeilla hakusanoilla saat ajatteluusi uutta evästä - ja sitä kautta ymmärrystä lisää. Loppujen lopuksihan ME ITSE luomme sen lopullisen "totuuden", jonka varassa jaksamme elää. Kirjat ja toisten ajatukset vain sytykettä....

Lämmöllä Sinka, valoemonen, valonsoturi, hyvinvointiyrittäjä jne ja nyt myös yllättäen RAIKASARVOISEN muutos2011 -puolueen kansanedustajaehdokas. (Tämä EI silti vaalimainsota, sillä näitä samoja asioita olen pohtinut ja ajanut koko ikäni!  Nyt niillä tuntuu olevan suurta tarvetta ja käyttöä myös poliittisen elämän sekamelskatorilla.... )