Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

Vieras
Vieras

#76 Re: Niin

05.02.2011 22:01

"Kenenkään ei kannata uskoa suoralta kädeltä mitä rokotusinfossa lukee. Siellä on suloisena sekasotkuna oikeaa asiaa ja mitä hirveintä huuhaata ja kaikkea siltä väliltä. Käyttökelvoton tieto on naamioitunut hienoksi sellaisilla lauseilla kuin "amerikkalaisen tohtorin Hulda Clarkin tutkimusten mukaan..""

Ainakaan google ei löydä kyseiseltä lainausmerkkeihin pistämääsi tekstiä kyseiseltä sivustolta tai mistään muualtakaan (paitsi tältä sivulta). Puhutkohan nyt ns. potaskaa?

 

_____________-
Vieras

#77 uhkailut näkyviin

05.02.2011 22:03

kaikki ne uhkailut joita ao. henkilät ovat rokotuskampanjaa ennen ja sen käynnissä ollessa esittäneet koska ne ovat jo silloin asiantuntijoiden taholta todettu perusteettomiksi. entä salailu tutkimuksen yhteydessä,voiko rikollinen tutkia omia rikoksiaan, naurettava tutkimus.
kyllä ketuttaa
Vieras

#79 juu eipä ollut tiedossa ei haittoja

05.02.2011 22:30

http://www.tohtori.fi/?page=5817524&id=4419227

Mainostetaan vain täysin turvallisena
Vieras
Vieras

#81 Re: Re: Re: Niin

05.02.2011 23:01

#78: Vieras - Re: Re: Niin 

No eihän tuo ole lähelläkään sitä, mitä lainausmerkeissä väitit.

 

Vieras
Vieras

#82 Re: Re: Re: Re: Niin

05.02.2011 23:25

No eihän tuo ole lähelläkään sitä, mitä lainausmerkeissä väitit.

:))

Kirjoitinkin yleisesti "sellaisilla lauseilla kuin" ja tarkoitin sitä, ettei tiedonlähteen esittelystä voi mitenkään päätellä sitä, että väite on peräisin yhdeltä tämän planeettamme hämmästyttävimmistä hörhöistä. Joku päivä vielä selvitän uskoiko Hulda itsekin aidosti parasiittiteorioihinsa vai oliko se puhdasta rahastusta.

Tarkka muotoilu rokoteinfossa kuuluu:

"Altzheimer-potilaan aivoista löytyy mm. alumiinia, väittää amerikkalainen tohtori Hulda Clark. Samoin hän jatkaa, että dementiaan liittyy verenkiertohäiriöiden lisäksi mm. alumiini ja homemyrkyt (3)."

 

Vieras
Vieras

#83 Re: Re: Re: Re: Re: Niin

05.02.2011 23:36

#82: Vieras - Re: Re: Re: Re: Niin 

Ja jos jollekin on nyt vielä epäselvää minkä tason ekspertti on kyseessä, tässäpä katkelma Huldan Clarkin kirjasta The Cure for all Diseases, sivulta 269.

 

Alzheimer's Disease

What was once a rare disease has become a household word because it now affects so many. Two new pollutants of the brain, inviting an old parasite to a location it would not normally be, is the explanation. The new pollutants are solvents that seek the brain.

Xylene and toluene are pollutants of popular beverages, decaffeinated powders and carbonated drinks. At first, the body can detoxify these but with a steady stream of solvent arriving, detoxification slows down and parasites begin to build up in the brain. Common fluke parasites which we eat in undercooked meat and perhaps get from our pets, can now reach the brain and multiply there.

Other toxins are also present, such as aluminum, mercury, freon, thallium, cadmium. Aluminum buildup is seen in all Alzheimer's sufferers (100%). This is undoubtedly part of the true cause. Did it come before or after the parasites?

raastin
Vieras

#85

06.02.2011 02:15

Mirjaleena:

kerro omin sanoin, mikä on nanorokote?

Pyydän tätä jo kolmatta kertaa tällä sivulla.
Marge
Vieras

#86 Vastuutonta tomintaa

06.02.2011 10:58

Miten voi olla johdossa näin tietämättömiä ja kapeakatseisia johtaija?
Vieras
Vieras

#87 Re: JÄRKYTTÄVÄ UUTINEN

06.02.2011 11:24

#62: Kaikki rokotukset ovat riski - JÄRKYTTÄVÄ UUTINEN 

Tä on niin tätä! Enemmäm ja enemmän, mitä näitä yhtenäisyyksiä tulee esiin, ja on tullut, sitä alkaa todellakin uskomaan näitä lääkefirmojen tarkoitusperejä. Joka tapauksessa moraali ja vastuu on näissä yhtiöissä tänäpäiväna valitettavasti  unohdettu. Kansaa on on kauttaa aikojen huijattu valtioiden tarkoitusperijen takia. Tässä tapauksessa kyse on lääkefirman tuloksesta, ja Suomen valtion tyhmyydestä.

Suomi uskoo, että rokottaminen vähentää terveydenhoitokuluja, mutta todellisuudessa asia tulee olemaan rokottamsien takia aivan toisinpäin. Jotenkin on unohdettu, että virukset eivät maailmasta lopu, ja uusia tulee lisää sitä muka kun rokotuksia kehitetään. Missä se raja sitten kulkee? Terve sairastaminen lisää immuunisuutta, ja nykyisin ei näihin sairauksiin perusterve ihminen kuole, kun on hyviä hoitoja tarjoilla. (toisin kun "ennenvanhaan"). Tosin henkilö, jossa on jo  jokin immuunisuutta heikentävä vakava sairaus, on heikoilla, vaikka sairastuu mihin tahansa virusinfektioon. Siinä tapauksessa pitää yrittää vahvistaa immuniisuttaa muilla keinoin, kuin rokottamalla...Olen nyt sen verran tutkinut rokottamisen taustaa, ja ole tullut siihen tulokseen, että enemmän niistä on haittaa kun hyötyä. Pelotellaan vaan kansaa vanhoilla tilastoilla, miten ihmisiä on joskus kuollut.... Uskon, että nämä meidän päättäjät ovat itsekin asiasta aika epätietoisia ja hyväuskoisia roktevalmistajien suhteen. Valitettavasti!!! Joissakin maissa on fiksumpaa porukkaa päättämässä, ja tervettä järkeä..

Eniten tässä rokotuskampanjassa raivostutti se, että Terhi Kilpi vaikuutti pandemrixin suorassa TV-lähetyksessä moneen otteeseen olevan TÄYSIN TURVALLINEN, EI MITÄÄN HAITTAVAIKUTUKSIA!!! Vaikka GSK roketeinfossa oli virallisestin lueteltu aika paljon erilaisia mahdollisia haittavaikutuksia, vakaviakin (tilasin itse sellaisien lähettämällä GSK-lle sähköpostia). Kyllä näistäkin olisi pitänyt kertoa kansalaisille:).

Rokotepakkauksissa olivat tuoteselosteet ja haittavaikutukset mukana, kuten kaikissa lääkepakkauksissakin aina. Joten kyllä  terveydenhuoltohenkilökuntakin tiesi näistä, jos ne vaan jaksoivat lukea ne...

 

Ihmiset, ottakaa itse selvää asioista, kun tietoa saa nykyisin hyvin.

 

Olen kovin pahoillani sairastuneiden puolesta! Suosittelen ottamaan selvää myös narkolepsian vaihtoehtoisista hoidoista. Vaikka virallinen taho kertoo sen olevan parantumaton.  Asiat eivät koskaan ole näin yksiselitteisiä ja kaikki ihmiset ovat yksilöllisiä!!

Vieras
Vieras

#88 Re: Re: Re: Re: Re: Niin

06.02.2011 12:31

#82: Vieras - Re: Re: Re: Re: Niin "Altzheimer-potilaan aivoista löytyy mm. alumiinia, väittää amerikkalainen tohtori Hulda Clark. Samoin hän jatkaa, että dementiaan liittyy verenkiertohäiriöiden lisäksi mm. alumiini ja homemyrkyt (3)."

(siis Rokotusinfon sivuilta):

Eihän tuossa puhuta tutkimuksista yhtään mitään, niinkuin sinun lainauksessasi. Ja aika skeptiseltä kuulostaa tuo kohta "väittää .. Hulda Clark". Et nyt kyllä oikein saanut pointtiasi perusteltua.

 

Sinka Viisala
Vieras

#89 HAITAT JA RISKIT OLIVAT TIEDOSSA JO 2009!!!

06.02.2011 15:01

Mielestäni pahinta ja MO-RAA-LIT-TO-MIN-TA tässä rokotusPUOSKAROINNISSA on se,että PANDEMRIX-ROKOTTEEN HAITAT OLIVAT TIEDOSSA JO SYKSYLLÄ 2009 ---> Asiaan liittyvät lukuisat dokumentit ja luettatvat linkit löytyvät aktiivisen lääkärin Mirjaleena Isoahon ja sekä kansalaisaktiivi, toimittaja Riikka Söyringin US-puheenvuoroista.
Molemmat sitkeät ja rohkeat ja epäitsekkäät naiset tekivät töitä kuukausikaupalla saadakseen A) TASAVALLAN PRESIDENTIN JA POLIITIKOT HERÄÄMÄÄN B) IRKAMIEHET HERÄÄMÄÄN C) KANSAN HERÄÄMÄÄMN D) MEDIAN HERÄÄMÄÄN E) EPÄVARMUUSTEKIJÖITÄ JA HÄMÄRYYKSIÄ KOSOLTI SISÄLTÄNEEN ROKOTUSKAMPANJAN PIKAISESTI LOPPUMAAN.

Mitä tapahtui?
1. Media käytti vaikenemisen valtaansa,
2. Presidentti, poliitikot, virkamiehet olivat yksituumaisesti hiljaa kuin pissi sukassa
3. Vain muutamat tuhannet kansalaiset heräsivät ja turhautuneina katselivat kansan puoskarirokottamista

Huom! Käytän tuota sanaa PUOSKAROINTI aivan tietoisesti, koska esim Pekka Puska on vuosia joka käänteeestä vähätellyt/mitätöinyt/pilkannut jne luontaistuotteita ja luontaishoitojen antamista.

Maamme ns VIRALLINEN järjestelmä vastustaa luonnontuotteita ja syyttää niiden käyttöä ja niillä hoitamista PUOSKAROINNIKSI, koska niitä EI OLE TUTKITTU RIITTÄVÄSTI. Mitä muuta kuin puoskarointia he itse nyt tekivät syytäessään kansaamme, lapsiimme TUTKIMATONTA rokotetta??? Median säestessä taustakuorossa: piikille, piikile koko kansa!

Tarkoitus ei pyhitä nyt keinoja!ja se perimmäinen tarkoituskin on nyt selvitetävä - onko se ROKOTUSTUTKIMUKSEN TEKO MAAMME LAPSILLA, KOSKA HEILLÄ NIIN ERIKOINEN GEENIPERIMÄ...?

Olen yllätten hypännyt hyvinvointiyrittäjän palliltani mukaan ek-vaaleihin. Olen MUUTOS 2011 -puolueen tsäpäkkä ja sanavalmis kansanedustajehdokas ja LUPAAN TEHDÄ KAIKKENI TÄMÄN KO ASIAN ETEEN: TEKIJÄT ON SAATAVA VASTUUSEEN TEOSTAAN JA VASTAAVIEN TAPAUSTEN TOISTUMINEN TULEVAISUUDESSA ON EHDOTTOMASTI ESTETTÄVÄ, PÄÄTTTÄJIEN KYTKÖKSIIN JA MORAALIIN ON TULTAVA MUUTOS SEKÄ 1.1.2011 VOIMAAN ASTUNUT PAKKOROKOTUSLAKI ON SAATAVA PIKAISESTI KUMOTUKSI (Muutos tartuntatautilakiin 25.7.1986/583, 12§ ja 12a§).

NÄIDEN SUURTEN EPÄKOHTIEN ETEEN LUPAAN MINÄ SINKA VIISALA / MUUTOS2011-PUOLUE, TEHDÄ KOKO TARMOLLANI TÖITÄ, VAIKKA SITTEN ISTUISIN KATAJANOKALLA ASIAN VUOKSI!

PUHTAAMPI MAAILMA ON MAHDOLLISTA LUODA KANSAN PÄÄTTÄVÄISYYDELLÄ. MM. ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUS ON PERUSOIKEUTEMME. PERUSTUSALAKI SUO MEILLE SEN OIKEUDEN! SITÄ OIKEUTTA MEIDÄN KAIKKEIN ON VAALITTAVA!!

VALO VOITTAA AINA LOPULTA PIMEYDEN - USKOTAAN LÄHIMMÄISET SIIHEN "KYBÄLLÄ".

LÄMMÖLLÄ JA SUURELLA SYDÄMELLÄ SINKA VIISALA, HYVINVOINTIYRITTÄJÄ , VALOEMONEN, VALONSOTURI-IHMISTYYPPI, EK-VAALIEHDOKAS(MUUTOS2011)

PS. JA MINÄ EN KIRJOITTANUT TÄTÄ VAALIPUHEENA VAAN SEN VUOKSI ETTÄ ENSIMMÄISESTÄ HENGENVEDOSTANI ASTI OLEN HALUNNUT VAIKUTTAA MAAILMAN VÄÄRYYKSIEN POISTAMISEEN - SE ON ELONI TARKOITUS JA MISSIO NRO YKSI!
Sinka Viisala
Vieras

#90 Re: Vastuutonta tomintaa

06.02.2011 15:43

#86: Marge - Vastuutonta tomintaa 

Marge-hyvä: ei kyse varmaankaan tietämättömyydestä ole vaan ihmisen alemman itsen "tempuista" eli vallanhalusta ja rahanhalusta... Egon peijoonan pimeydestä kumpuaa vaikkas mitä moskaa - m.o.t. tämäkin "dirty game" rokotusasiassa. 

Mutta olemme nyt koko planeetta  VALON ajan kynnyksellä - valo ja pimeys käyvät vuoropuhelua (=taistelua). Silloin kaikki   ihmismielen pimeys ja moraalittomat teot nostetaan kirkkaaseen valoon ja paljastetaan. (Voi kuulostaa jopa liki raamatulliselta, mutta tämä kehityskulku ollut selvästi näkyvissä jo kymmeniä vuosia - nyt vauhti vain kiihtyy v 2011-2012. Mutta lopputulema on HYVÄ - uskotaan siihen kaikki. VALO VOITTAA AINA  PIMEYDEN - näin lyhyesti kiteytetynä. Aihesta ovat viisaat näkijät ja syväajattelijat kirjoittaneet/ennustaneet jo aikoja sitten, mm. upea Alice Bailey 1800-luvulla. Silmät avautuvat kummasti ja ymmärrys lisääntyy, kun kaivaa esim Baileyta esiin.)

Ihmiskunta  saavuttaa tämän kaiken raastavan mylleryksen ja vääryyksien ja moraalittomuuksien paljastumisten kautta henkisellä evoluutiopolullaan uuuden puhtaamman vaiheen, kypsän ihmisyyden vaiheen. Siksi Marge-hyvä tämä kaikki valitettavasti on tarpeen - niin pahalta kuin se meistä tuntuukin. Mutta  muutoin ihmiskunta ei kehity eikä nouse henkisestä suonsilmästään ikinä ylemmäs.

Tajuntaani tuikattiin pari vuotta sitten liki intuitiivisesti mainiot TARMO-arvot, joista olen kirjoittanutkin ja soisin niiden leviävän kuin kulovalkea läpi yhteiskuntamme ja läpi koko maailman. 

T=Totuudellisuus ja tasa-aro

A=Avoimuus (etenkinyht.kunnallisessa päätöksenteossa)

R=Rehellisyys, rohkeus, rakkaudellisuus koko planeettaan

M=Moraalisuus

O=Oikeudenmukaisuus

 

Marge: jos halaut ymmärtää ajan ilmiöitä ja käsilläolevaa rajua arvomurrosaikaa pintaa syvemmältä niin annan vinkkinä pari sivuani:

http://sinkaviisalavaalisivut.nettisivu.org/

http://www.valontie.fi

Paljon on maailmassa tietoa, mutta esim. googlaamalla oikeilla hakusanoilla saat ajatteluusi uutta evästä - ja sitä kautta ymmärrystä lisää. Loppujen lopuksihan ME ITSE luomme sen lopullisen "totuuden", jonka varassa jaksamme elää. Kirjat ja toisten ajatukset vain sytykettä....

Lämmöllä Sinka, valoemonen, valonsoturi, hyvinvointiyrittäjä jne ja nyt myös yllättäen RAIKASARVOISEN muutos2011 -puolueen kansanedustajaehdokas. (Tämä EI silti vaalimainsota, sillä näitä samoja asioita olen pohtinut ja ajanut koko ikäni!  Nyt niillä tuntuu olevan suurta tarvetta ja käyttöä myös poliittisen elämän sekamelskatorilla.... )

Sinka Viisala
Vieras

#91 Re: Re: Rokoteteollisuus - eettinen tiede?

06.02.2011 16:52

#26: Vieras - Re: Rokoteteollisuus - eettinen tiede? 

Hei,kirjoitit täyttä asiaa ja uskot, että asiat tulevat muuttumaan: niiin USKON SATAVARMASTI minäkin. 

Onneksi on olemassa mm. uusi raikasarvoinen MUUTOS 2011 -puolue,jonka ek-vaaliehdokkaana olen antanut julkisesti lupauksen vaikka viimoiseen hengenvetooni taistella tämän moraalittomista moraalittomimman sikailu/puoskarointi-rokotuscasen perinpohjaiseksi selvittämiseksi ja syyllisten vastuuseen saattamiseksi sekä 1.1.2011 voimaan (kaikessa hiljaisuudessa!!!) astuneen pakkorokotuslain kumoamiseksi (tartuntatautilaki 25.7.1986/583, lakimuutos 12§ ja 12a§).

Yksi kaiken vähiten asiassa toistaiseksi julkisuutta ja kritiikkiä saanut taho on MEDIA, joka käyttänyt asiassa VAIKENEMISEN VALTAANSA edesvastuuttomalla tavalla, aina siihen asti kunnes SURULLISET NARKOLEPSIA-TAPAUKSET LIKI PAKOTTIVAT antamaan asialle palstatilaa. Entisenä viestintätyöläisenä musitutan, että median tehtävnä on MONIPUOLISEN tiedon ja näkökulmien antaminen lukijoille asiaa kuin asiassa!!! Onko se meillä Suomessa sitä?? Ei todellakaan. Vallan vahtikoira tekee pääosin vain sitä mikä vallanpitäjile eduksi - valaln vahtikoira ja valalpitääjtäistuvat sulassa sovuss akonsensusveneenssään. 

Nyt meidän kansalisten on aika alkaa vaatia myös mediaa vastuuseen ja medialta monipuolisempia tarkastelukulmia ja oikea-aikaista asioihin reagoimista sekä ajan hermolla elämistä - (muistakin kuin jonkin missukan kaula-aukon syvyyden suhteen!)

KAIKKI se mitä asiasta nyt tiedetään OLI TIEDOSSA JO SYSKYLLÄ 2009 - sen tiesimme ainakin me, jota osallistuimme kiivaaseen rokotuskeksusteluun mm. lääkärin Mirjaleena Isoaho ja kansalaisaktivisti, toimittaja Riikka Söyringin US-blogeissa. Nämä sitkeät "tytöt" ja valonsoturit ottivat yhteyttä aina Tasavallan presidentistä alkaen päättäjiin, mediaan, Lääkäriliittoon, Lääkärilehteen, Priviisoriyhdistykseen, farmasialiittoon, Ihmisoikeusliittoon......jne jne .

Ei mitään vastauksia!!??? Myös omat kirjoituksEni esim paikallislehtiin torppaantuivat kuin seinään....Turhauttavaa, niin perinjuurin turhauttavaa. Tuli silloin jo mieleen, että pitääkö perustaa uusi AVOIN printtilehti!

Lopputulemana siis: Kaikilla viranomaisilla valtava hämmästys (ja alaleuka liki polvissa) kun "yllättäviä" narkolepsiatapauksia alkoi tulla esiin v 2010. Kaikki oli tiedossa jo yli vuosi sitten , mutta väärälle raiteelle suistunutta YHDEN "VIRALLISEN" TOTUUDEN VALLAN JUNAA EI NIIN VAAN PYSÄYTETÄ eikä siinä olijoiden - monesti oman edun nimissä syntyneitä - näkemyksiä niin vain muuteta. Mutta NYT aika näyttää olevan kypsä ja niin iso joukko Suomen kansalaisia lopultakin herännyt,että se juna pysähtyy kuin seinään ja sitten on aika OHJATA SE VIKARAITEELLE JOUTUNUT VALLAN JUNA OIKEALLE RAITEELLE. Eikö niin??

***************************

Julkaisen tässä oman vaalisivuni tiedot -  EN ITSENI ENKÄ EGONI TAKIA, vaan se vuoksi, että koen nämä asiat niin tärkeiksi, että niiden vuoksi ON NYT VALJASTETTAVA KAIKKI VOIMAT JA OSAAMINEN JA INTO TODELLISEN MUUTOKSEN AIKAANSAAMISEKSI MAAMME ASIOIHIN. 

Olen hyvin nöyrällä mielin valmis käärimään hihat ja jatkaman  työtä ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen Arkadianmäellä, mitä työtä olen tehnyt nyt jo vuosia hyvinvointiyrittäjänä. 

 

Lämmöllä ja sydämen vahvalla liekillä: Sinka "tsäpäkkä" Viisala

http://sinkaviisalavaalisivut.nettisivu.org

http://www.valontie.fi

 

 

 

Vieras
Vieras

#92 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niin

06.02.2011 22:05

#Et nyt kyllä oikein saanut pointtiasi perusteltua.

No, jokainen maalaisjärjellä varustettu ihminen vetää tuollaisesta omat johtopäätöksensä. Selvä se että osa väestöstä ostaa ihan minkä tahansa infon laadusta piittaamatta, jokuhan sitä Huldan parasiitinskannausbisnestäkin on pitänyt pystyssä :).

raastin
Vieras

#93

06.02.2011 23:31

Ja mitkähän on nämä dokumentit, jotka todistaa, että rokotteen tiedettiin olevan vaarallinen jo 2009?

Helppo on sanoa, mutta todistamisen taakka on kannettava

Edelleen, mikä ihme on nanorokote?

Luontaistuotteet.. Itse en niistä juurikaan perusta, toki jos selvästi jostakin tuotteesta on terveydellistä hyötyä niin miksi ihmeessä sitä ei voisi myöntää?

Kuitenkin totuus on, että suuri osa luontaistuote-New Age-voimakenttä-power balance-chakra-energiavirta -jutuista on silkkaa huijausta.
raastin
Vieras

#94

06.02.2011 23:38

Sinällään hassua, että rokote-fanaatikko-salaliitto-vastustajat jauhaa siitä, kuinka lääkevalmistajat eivät piittaa tuotteen turvallisuudesta, pakoilevat vastuuta yms.
Samaan hengenvetoon ylistetään luontaistuotteita ja kuinka niillä voidaan kaikki taudit välttää.

Lääkefirmat kuitenkin toimivat tiukan valvonnan alla ja myyntiluvan saamiseksi täytyy olla laadukkaita RCT-tutkimuksia tuotteesta.

Luontaistuotteiden kohdalla millään tutkimuksilla ei niitä markkinoida. Riittää, kun joku jantteri kertoo, kuinka stressi väheni, hiusten lähtö loppui, potenssi parani yms. kun jauhoi joka päivä 10min ajan japanilaisen taistelukalan rustoa.

Jossakinhan oli kovaa toitotettu, että luontaistuotteilla ei ole kenenkään henki lähtenyt. Ensiavussa vierailee ihmisiä enemmän c-vitamiinin yliannostuksen vuoksi kuin anabolisten lääkeaineiden yliannostuksella.
Ihmettelevä
Vieras

#95 On kriittisiä ja "kriittisiä"

07.02.2011 00:04

Tämä rokotejupakka on saanut netissä rokote"kriittiset" liikkeelle joka puolella ja ajauduin tähän adressiinkin tuollaisen ketjun kautta. Rokotekriittiset peräävät "omailla aivoilla ajattelua", ja sitten kun rupesin ajattemaan omilla aivoilla ja googlettelin rokotevastaisten informaation lähteitä, se oli kyllä aika järkytys. Quote mining tuntuu olevan suosiossa. Siis että otetaan netistä jokin mikä tahansa oman asian kannalta hienon kuuloinen lainaus ja irrotetaan se täysin kaikista mahdollisista kontekteista. Suora lainaus viimeaikaisesta rokotevastaisesta ketjusta suositulla äitipalstalla:

"Komplikaatioita, joista ei puhuta
"Every vaccine carries certain hazards and can produce inward reactions in some people...in general, there are more vaccine complications than is generally appreciated."

Professor George Dick, London University"

Kuulostaa vakuuttavalta, eikös. Jollei sitten ota huomioon sitä että Professor Dick syntyi vuonna 1881 ja oli uransa huipulla maailmansotien aikoihin. On ennemmään kuin hienoa olla kriittinen, mutta pitäisihän sen nyt hyvänen aika perustua johonkin järjelliseen!! Olen pienten lasten äitinä ollut todella järkyttynyt, minkälaisen olemattoman asiatiedon perustella ihmisiä on peloteltu esim. äitipalstoilla.

Vieras
Vieras

#96 Re: Voisiko näitä väittelyitä mitenkään

07.02.2011 08:56

#85: raastin -  

 Hoidella ihan yksityisesti. Taidat muuten omistaa paljon lääkeyrityksen osakkeita?

Valheiden verkkoon kyllästynyt
Vieras

#97 #85:raastin

07.02.2011 11:01

Noin viisivuotiailla on kyselyikä. Olisiko se kehitysvaihe jäänyt sinulla päälle.Ilmeisesti kuitenkin olet jo luku- ja kirjoitustaitoinen. Neuvonkin sinua lukemaan ja ymmärtämään Mirjaleenan blogeja ja ainahan voit vanhemmaltasi kysyä neuvoa.
Sääli
Vieras
Vieras

#98 Ruokasuositukset

07.02.2011 13:54

Eron koko sakille vois antaa jo ruokasuositusten takia. Mutta vielä tää possuflunssa.. voi huoh. Tämänkö takia sotaveteraanit meille itsenäisyyden taistelivat??

Vieras
Vieras

#99 Re: Ruokasuositukset

07.02.2011 14:26

Eron koko sakille vois antaa jo ruokasuositusten takia. Mutta vielä tää possuflunssa.. voi huoh. Tämänkö takia sotaveteraanit meille itsenäisyyden taistelivat??

On kyllä mielenkiintoinen tämä pyhä kolminaisuus: samat tyypit on usein sekä heikkilän opetuslapsia, persuja että antirokotehörhöjä.

Eikö muut löydä?
Vieras

#100 Mielenkiintoisia löydöksiä!

07.02.2011 18:03

#78: Vieras - Re: Re: Niin 

> Altzheimer-potilaan aivoista löytyy mm. alumiinia, väittää amerikkalainen tohtori Hulda Clark. Samoin hän jatkaa, että dementiaan liittyy verenkiertohäiriöiden lisäksi mm. alumiini ja homemyrkyt (3).

 

Tuohan on suorastaan mielekiintoinen löytö, kun toisaalla ollaan kovin tietämättömiä Alzheimer-taudin syistä ja synnystä!

Samoin kuin alumiinin ja homemyrkkyjen liittyminen dementiaan!