Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

helppoa olla jälkiviisas
Vieras

/ #111 Molempi pahempi

09.02.2011 13:16

Nykyajan suurin pandemian aiheuttaja lienee media-virus, joka on mielestäni pilalle jalostetun populistijumalan ja paperirahan keksimisen jälkeen pahin vitsaus populaatiossamme.

Jo 13-vuotiaille opetettiin 80-luvun biologiantunnilla, ettei ihminen osana luontoa ole sen kummempi kuin muutkaan eläimet. Luonnonlakien mukaan populaation kasvaessa kestämättömän suureksi, pyrkii luonto rajoittamaan sen kasvua tavalla tai toisella karsimalla geneettisesti heikoimmat pois. Jos ihmislaji ei pyrkisi niin kovasti kumoamaan tätä lainalaisuutta, eivät ehkä luonnon vastakeinotkaan olisi niin pirullisia. Ellei virus tapa, niin tappaa siihen kehitelty rokote. Entä jos laskettaisiin paljonko ihmisiä kuolee populistijumalan, paperirahan ja median takia, joko suoraan tai välillisesti, mikäköhän olisi prosentuaalinen osuus?

Helppo täältä hyvinvoinnin keskeltä on (toistaiseksi) terveenä huikkia, mutta rokotteen ottaneena ja jälkeläisillenikin antaneena voin vain nöyränä ristiä käteni ja toivoa omalta jumalaltani, että geenimme olivat selviytymisen kannalta oikeat.
Eivät ne addressin kohdehenkilöt ketään pakottaneet. Ottakaa vastuu päätöksestänne.