Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

A. Saarinen
Vieras

#101 Ota kantaa sinäkin 'narkolepsia'-asiaan jossa THL. mokaili.

07.02.2011 18:20

Hei, huolestuttaako 'sikapiikin' eli sikainfulessa-rokotteen kanssa tunarointi ja siitä aiheutuneet onglemat monille lapsille mm. narkolepsian muodossa. Ota kantaa ja allekirjoita osaltasi tämä kautta netti-adressi jossa vaditaan 'selittäjille' ja virkansa puolesta vaan, vastuuta ottaville eroamista tai muuta konkreettisia toimia asian suhteen!
vieras
Vieras

#102 Syyttömät kärsivät

07.02.2011 19:42

Huom. Sama laitos tutki joka hutki. Miksi rahaa ei oltu saatu vielä puoli vuotta tapahtuneen jälkeen tutkimuksiin. miksi aineosia edelleen salataan Turun hallintaoikeuden luvalla? Onko tässä maassa mitään oikeudenmukaisuutta olemassa? Lisäksi margariinihuijaukseen on sairastunut vaikka kuinka monta ihmistä. Vaadin Pohjoiskarjalaprojektin virallista julkaisua piilostaan.
Tulevaisuus on GMo ihminen
Vieras

#103 Huutelijoille tiedoksi

07.02.2011 22:37

Turha muuten huudella Hulda Clarkin tai Mercolan asiantuntemattomuudesta. Olen itse parantunut luontaishoidoilla ja heidän opeillaan siitä mihin lääkärit ovat määränneen vain oloa pahentavia myrkkyjä. Joten jos sairastutte suosittelen kokeilemaan vaihtoehtohoitoja niin kauan kuin ne vielä ovat laillisia. Katsokaas kun luomuruoka, terveelliset elintarvikkeet ja luonnonlääkkeet ovat koko ajan virkamiesten hampaissa ja lakialoiteita tehdään niiden markkinoilta poisajamiseen koko ajan. Jos on järkeä vielä salkkareiden katsomisen jäljiltä voi arvata syytkin.
Vieras
Vieras

#104 Re: Huutelijoille tiedoksi

08.02.2011 00:25

#103: Tulevaisuus on GMo ihminen - Huutelijoille tiedoksi 

No mitäs Huldan oppeja olet käyttänyt? Täytyy sanoa että mua viehättää erityisesti tää

Dr. Hulda Clark's Herbal Parasite Cleanse 

Getting rid of all parasites would be absolutely impossible using clinical medicines that can kill only one or two parasites each. Such medicines also tend to make you quite ill. Imagine taking 10 such drugs to kill a dozen of your parasites! Good news, perhaps, for the drug makers but not for you.

Yet three herbs can rid you of over 100 types of parasites! And without so much as a headache! Without nausea! Without any interference with any drug that you are already on! Does this sound too fantastic? Just too good to be true? They are natures gift to us. The herbs are:

raastin
Vieras

#105

08.02.2011 00:49

"Taidat muuten omistaa paljon lääkeyrityksen osakkeita?"

En omista. Omistatko sinä jonkin new age-firman osakkeita?

"Noin viisivuotiailla on kyselyikä. Olisiko se kehitysvaihe jäänyt sinulla päälle.Ilmeisesti kuitenkin olet jo luku- ja kirjoitustaitoinen. Neuvonkin sinua lukemaan ja ymmärtämään Mirjaleenan blogeja ja ainahan voit vanhemmaltasi kysyä neuvoa.
Sääli"

Ja taas hienosti väistettiin kysymykset. Kerro sinä minulle, mikä on nanorokote, vai onko niin, että vain Mirjaleena tietää sen, mutta ei sitä halua muille jakaa?
Sinka Viisala
Vieras

#106 Re: Re: Suomi - Kyllä Suomen kansa heräsi jo!

08.02.2011 02:34

#56: Sami Määttä - Re: Suomi 

Toivoit Sami, että Suomen kansa joskus heräisi ja antaisi  korruptoituneille vallanpitäjille kyytiä (tekstisi siis noin vapaasti tulkittuna). Ollaan Sami huoletta: kyllä Suomen kansa ON jo suurelta osin herännyt ja kohta loputkin unisilmät saavat rähmät silmistään  - niin kauan valheiden ja vääryyksien harmaassa hetteikössä kansaa pidetty, että kansa alkanut kaivata VALOON. Eli aikansa kutakin. Kansamme ollut vuosisatoja yltiökuuliainen ja herranpelkoinen, mutta se tie on kuljettu nyt loppuun. Meitä on kusetettu oikein kybällä.... jos suoraan sanotaan. Ja sanotaankin. Nyt on suoran puheen aika.

Se kansan herääminen näkyy varmasti kevään ek-vaaleissa. On tullut monia raikkaita, uusiarvoisia puolueita (mm. Muutos 2011 ja IPU) ja niihin sellaista väkeä, joitka EIVÄT hamua  valtaa vallan itsensä vuoksi vaan ASIAN ja SUOMEN KANSAN hyvinvoinnin vuoksi!!! Itse lukeuden myös heihin - ikänä ei ole politiikka vetänyt puoleensa, mutta nyt alkoi Isänmaan etu kutsua, koska meno mennyt vallan tavattomaksi. (voit lukea lisää ajatuksistani ja vaalilupauksistani -  mm. tähän surulliseen rokotustapaukseen ja pakkorokotuslakiin liittyen -  osin jo auki olevilla sivuillani http://sinkaviisalavaalisivut.nettisivu.org

Muistetaan lähimmäiset: TOTUUS VOITTAA AINA LOPULTA!!!! Se tietoisuus sydämessämme tämä kaottinen maailmanaika on helpompi kestää. Arvot murtuvat ja muuntuvat jylisten ja lopputulemana on puhtaampi / rehellisempi /  ihmisarvoisempi huominen. Ylimenokauden tyrskyt on vain kestettävä. Kokonaisuuden ymmärtäminen auttaa kestämisessä. (Mutta sitä kokonaisymmärrystä meille ei hevin suoda.... "kiitos" sensuroivan ja valikoivan mediamme!)

Voimaa murroskauden tyrskyihin kaikille: Sinka-"valoemonen", valonsoturi, hyvinvointiyrittäjä, Muutoksen airut jne 

Ahti Lähteenmäki
Vieras

#107 Sikainfluenssapiikistä...

08.02.2011 18:42

Kyllä päättäjien pitää kantaa vastuunsa
tekosistaan.
Eli tässä tapauksessa korvausvelvollisuus
lapsiperheille jotka ovat kärsineet lapsien elämän pilalle menosta.
Toiseksi tehkööt johtopäätökset asioista
ja erotkoon virastaan.
Ei saa mennä minkään lääkepoolin taakse piiloon.

Timo Tuomi
Vieras

#108

08.02.2011 20:56

Puska on ihan puskassa.
Augoiedus Simplicus
Vieras

#109 Houkkaa on hyvä huijata

09.02.2011 02:50

Rakkaat kanssa ihmiset Yrittäkää nyt vain ajatella ihan itse. Se ei ole helppoa kun joka tuutista tulee disinformaatiota. Jos THL todella ajattelisi meidän parastamme niin meidän ei tarvitsisi keskustella näistä asioista. Katsokaa vanhuksiamme miten heitä kohdellaan, välittääkö THL heidän hyvinvoinnistaan? He noudattavat periaatetta joka täällä Ruotsissa puetaan sanoiksi Sköt dig sjäv och skit i andra. Ymmärrän että rehelliset ihmiset olettavat että kaikki ovat rehellisiä, mutta jo sanonta kuinka vilunki rehellistä puijaa on auttamaton tosiasia. Olen nähnyt omin silmin näitä silmäätekeviä päättäjiä ja kuullut heidän puheitaan. Jospa tietäisitte heidän arvotuksensa tavallisista ihmisistä. Mikä voisi olla parempaa kuin herran elämä? No vielä isomman herran.
helppoa olla jälkiviisas
Vieras

#111 Molempi pahempi

09.02.2011 13:16

Nykyajan suurin pandemian aiheuttaja lienee media-virus, joka on mielestäni pilalle jalostetun populistijumalan ja paperirahan keksimisen jälkeen pahin vitsaus populaatiossamme.

Jo 13-vuotiaille opetettiin 80-luvun biologiantunnilla, ettei ihminen osana luontoa ole sen kummempi kuin muutkaan eläimet. Luonnonlakien mukaan populaation kasvaessa kestämättömän suureksi, pyrkii luonto rajoittamaan sen kasvua tavalla tai toisella karsimalla geneettisesti heikoimmat pois. Jos ihmislaji ei pyrkisi niin kovasti kumoamaan tätä lainalaisuutta, eivät ehkä luonnon vastakeinotkaan olisi niin pirullisia. Ellei virus tapa, niin tappaa siihen kehitelty rokote. Entä jos laskettaisiin paljonko ihmisiä kuolee populistijumalan, paperirahan ja median takia, joko suoraan tai välillisesti, mikäköhän olisi prosentuaalinen osuus?

Helppo täältä hyvinvoinnin keskeltä on (toistaiseksi) terveenä huikkia, mutta rokotteen ottaneena ja jälkeläisillenikin antaneena voin vain nöyränä ristiä käteni ja toivoa omalta jumalaltani, että geenimme olivat selviytymisen kannalta oikeat.
Eivät ne addressin kohdehenkilöt ketään pakottaneet. Ottakaa vastuu päätöksestänne.
Vieras
Vieras

#112 Re: Molempi pahempi

09.02.2011 13:51

#Eivät ne addressin kohdehenkilöt ketään pakottaneet. Ottakaa vastuu päätöksestänne.

Niinpä, ja monasti tuntuu että kaikkein isoimman metelin rokotteesta nostaa ne jotka ei sitä edes ottaneet. Suurin osa ihmisistä ymmärtää mihin sillä pyrittiin ja esim. viime päivien uutiset perusterveistä tehohoitopotilaista on osoittaneet, ettei sikatauti nyt ihan mikään tavallinen pikku nuhakuume ole. Briteissäkin lapsia on pitänyt kuskata satoja kilometrejä, kun tehohoitopaikat on ollu täynnä.

Copycat
Vieras

#113 Netistä kopsattua

09.02.2011 18:22

Tämän päivän HS:ssä (ti 8.2.2011,C5) kirjoittaa Pohjois-Karjalan keskussairaalan teho-osaston osastoylilääkäri Matti Reinikainen:
"Kirjoituksessa on kuitenkin asiavirhe, joka täytyy korjata: Lindbergin mukaan "sikainfluenssa kutistui tavallista kausi-influenssaa lievemmäksi vaivaksi". Tämä ei pidä paikkaansa.
Johtamallani teho-osastolla on hoidettu useita lähtökohdiltaan hyväkuntoisia nuoria ja keski-ikäisiä potilaita, joilla on ollut sikainfluenssan aiheuttama hengitysvajausoireyhtymä. Tälle sikainfluenssan vaikealle muodolle on tunnusomaista rajulla voimalla etenevä keuhkovaurio ja sen aikaansaama hapenpuute.
Monessa tapauksessa kaikki tehohoidon tietotaito on pitänyt laittaa peliin näiden ihmisten hengissä pitämiseksi. Tämä pelottava tauti on viime ja kuluvan talven aikana tullut hyvin tutuksi muillakin maamme teho-osastoilla. Tavallinen kausi-influenssa ei aiheuta tällaista."

Ja myöhemmin toteaa että sikainfluenssan aiheuttama kuolleisuus on jäänyt vähäiseksi kiitos hyvän suomalaisen tehohoidon.
Vieras
Vieras

#114 Re:

10.02.2011 00:49

#16: raastin -  Tämähän on kaikki alusta asti ollut vain hyötyjen ja haittojen puntaroimista. Kukaan ei ajattele, että MONTAKO IHMISHENKEÄ ROKOTUKSET PELASTI?

 Meidän perheessä ketään ei rokotettu eikä rokoteta jatkossakaan näissä THL:n turhissa rokotuskampanjoissa. Tarpeelliset otetaan, mutta miksi ihmeessä pitäisi riskeerata ihmisten hyvinvointi lääkefirmojen hyvinvoinnin kustannuksella.

raastin
Vieras

#115

10.02.2011 11:39

"Meidän perheessä ketään ei rokotettu eikä rokoteta jatkossakaan näissä THL:n turhissa rokotuskampanjoissa. Tarpeelliset otetaan, mutta miksi ihmeessä pitäisi riskeerata ihmisten hyvinvointi lääkefirmojen hyvinvoinnin kustannuksella."

Riskeerata ihmisten hyvinvointi? Lääkkeet on siksi olemassa, jotta hyvinvointi toteutuisi suuremmalla todennäköisyydellä. Kaikki tämä on vain todennäköisyyslaskentaa.

Kun sikainfluenssa oli rantautumassa Suomeen, arvioiden mukaan n. 10-30% työikäisistä saisi tartunnan ja joutuisi ehkä pitämään pari päivää vapaata.

Siinä sitä sitten ollaan, kun pahassa tapauksessa kolmannes työikäisistä menee saikulle.

Kukaan ei voi koskaan täysin sanoa, että moniko säästi henkensä näillä rokotuksilla/säästyi tartunnalta joka voi olla hengenvaarallinen. Jos narkolepsia tapauksia (jotka eivät johtuneet varmuudella rokotteesta) on 50 ja samalla pelastettiin 30 ihmisen henki, oliko homma hoidettu hyvin vai huonosti? Entäs tilanne 50:40 tai 50:100?

Uudesta Tiede-lehdestä bongasin pienen tilastotiedon:

"USA:ssa kuolee vuosittain 100 000 lääkkeiden haittavaikutuksiin."

Mitä tämä teissä herättää? Pitäisikö leuan loksahtaa auki ja sitten heti nousta barrikadeille ja polttaa porukalla joka helvetin lääkefirma alas?

Vai voisiko olla niin, että jos näitä lääkkeitä ei jaettaisi esim. juuri USA:ssa ollenkaan, miljoonia kuolisi vuodessa. Elikkä 1+1 voidaan laskea, kumpi on pahempi:

A) Ei oteta synteettisiä lääkeaineita => miljoonia kuolee
B) Otetaan synteettisiä lääkeaineita => 100 000 kuolee lääkkeen sivareihin.


Ja ne, jotka paasaavat, että ihmisten kuuluukin sairastaa influenssoja, en ehkä olisi niin varma onko hyvä asia, että ihminen kerran vuodessa saa virustartunnan. Tämän hetkisen tiedon mukaan sydän- ja verisuonitautien taustalla on ainakin osaksi virusten aiheuttamien infektioiden aikaansaama verisuoniston matala-asteinen inflammaatio.

raastin
Vieras

#116

11.02.2011 09:51

"Pandemrix + muut tekijät = narkolepsia
Tuolla logiikalla kun yhtälöstä poistetaan Pandemrix, poistuu myös narkolepsia"

PERIAATTEESSA KYLLÄ, MUTTA TUTKIMUKSET OVAT VIELÄ KESKEN. jOIDENKIN MIELESTÄ KYSEESSÄ OLISI EDELLEEN VAIN SATTUMA. ASIAA TUTKITAAN JA SELVITELLÄÄN. AIVAN TURHA PUHUA MISTÄÄN KORVAUKSISTA VIELÄ TÄSSÄ VAIHEESSA.

"Vaikka `muita tekijöitä` ei koskaan saataisi selville, se ei poista sitä tosiasiaa, että pian rokotusten jälkeen lapset sairastuivat erittäin rajuin oirein. He mitä ilmeisimmin olisivat normaaleja, energisiä lapsia ja nuoria ilman `turvallista ja tehokasta rokotetta`."

JOS NARKOLEPSIA TAPAUKSIA EI TULE ENEMPÄÄ JULKI (132) NIIN KYLLÄ MINUN MIELESTÄ ROKOTE ON KOKONAISUUDESSAAN OLLUT MELKO TURVALLINEN JOS VERTAAT MUIDEN LÄÄKKEIDEN MAHDOLLISIIN SIVUVAIKUTUKSIIN.

"Missään ei ole sellaista dataa, mikä osoittaisi sen, että rokote on suojannut yhtään ketään niin missäänpäin maailmaa. Maat, joissa ei tehty päätöstä rokottaa, ei ole kuolleisuutta enempää. Eikö tämä todista sen, että rokote ei ole pelastanut ihmishenkiä."

JA MIHIN PERUSTAT TÄMÄN VÄITTEESI? ROKOTUSINFO.FI TAI SIKAINFLUENSSA.BIZ?

ENNEN KUIN ROKOTETTA ALETTIIN JAKAMAAN SUOMESSA, JULKAISTIIN ELOKUUSSA SUOMALAIS-RANSKALAINEN TUTKIMUS ROKOTTEESTA JA ROKOTTEEN TEHO OLI OLLUT HYVÄ.
SEN JÄLKEEN TUTKIMUKSIA ON TULLUT LISÄÄ JA MISSÄÄN EI OLE HAVAITTU HUONOA TEHOA.

"Väittäisin kuulemani perusteella lähipiiristä, että rokotteen haittana on ollut ihmishenkien menetyksiä ja erityisen paljon lapsia kohduissa on kuollut. Mistä ihmeestä voisi saada keskenmenojen tilastointia tuolta ajalta muutamaa viikkoa jälkeen rokottamisen?"

JOS PIKKU-KALLE HAKEE TÄNÄÄN ROKOTTEET JA KUOLEE HUOMENNA, ONKO ROKOTE TAPPANUT MIELESTÄ PIKKU-KALLEN?
IHMISET HALUAA YHDISTÄÄ TAPAHTUMIA YHTEEN VÄKISIN. AINAKAAN VIELÄ EI OLE RAPORTOITU THL:N PUOLELTA ERITYISIÄ KUOLEMANTAPAUKSIA TAI KESKENMENOJA.
Olenko naivi
Vieras

#117 Eikös muuten

11.02.2011 11:14

KELA n olisi yksinkertaisita julkaista tilastot rokotekampanjan aikaisista keskenmenoista? Onko se vaikeaa? Ja verrata niitä ennen rokotekampanjaa tapahtuneisiin keskenmenoihin.

Vieras

#118

12.02.2011 02:51

eikös se possu nuha ole melkeen samallainen ku normaali nuha ? :D
ihmettelen tässä vain että minkä takia ottaa jotain rokotteita nuhan taikia.
Piikki pepussa
Vieras

#119 Re:Posketon vaatimus

12.02.2011 12:14

#1: Tepi -  

 Uskomaton vaatimus, että alan johtavat asiantuntijat suomessa pitäisi erottaa viroistaan.

Millä perusteilla - perustelkaa käyttäen tietoanne asioista.

 

Piikki pepussa
Vieras

#120 Re: Houkkaa on hyvä huijata

12.02.2011 12:26

#109: Augoiedus Simplicus - Houkkaa on hyvä huijata 

 Kun itsellä on jostain syystä sellainen olo, että on joutunut kohtuuttoman huonoihin oloihin, on helppoa syyttää kaikista asioista muita - ja syyllistää esimerkiksi kansanterveystyötä.

Se ei rakenna omaa persoonaa hyvään suuntaan. Olet varmaan ihan tavallinen "houkka" ja toivon, että jaksaisit kaiken skeidan keskellä ilman että kulutat jo muutenkin vähäisiä voimavaroja katkeruuteen

Mie vaan
Vieras

#121 Re: Re:Posketon vaatimus

12.02.2011 15:38

#119: Piikki pepussa - Re:Posketon vaatimus 

Naurattaa niin pirusti tuo sinun asiantuntijahypetyksesi, kun kuulin sanonnan joka on Charles de Gaullen suuhun laitettu (en takaa, että se on häneltä, mutta pistänpähän tähän kuitenkin):

"On kolme tapaa tuhota elämänsä. Ne ovat: uhkapeli, naiset ja luottamus asiantuntijoihin.

Ensimmäinen - uhkapeli - on hitain, toinen - naisten kanssa touhuaminen - on miellyttävin ja 

kolmas - luottaminen asiantuntijoihin - on varmin....:))

maalaisjärki
Vieras

#122 Luottamus mennyt kyseisiin "asiantuntijoihin"

12.02.2011 19:20

ja samalla koko laitokseen, jonka nimi tuntuu niin väärältä tällähetkellä; terveyden- ja hyvinvoinnin laitos! Ikävä kyllä lyhenteestä THL saa myös paremmin nykytilaa kuvaavan nimen; tautien ja huononvoinnin laitos! Enpä usko heiltä enää sanaakaan, laitos kokonaisuudessaan joutunee heidän mukanaan jonkinlaiseen kriisiin, kun kaikki ohjeistukset kaikuu tästälähtien kuuroille korville! Henkilöt vaihtoon ja äkkiä, jos laitos mielii saavuttaa joskus uudestaan kansalaisten luottamuksen!!

Yhteys rokotteen ja narkolepsian välillä on jo myönnetty, kuulimme kaikki sen tv:stä ja luimme lehdistä, turha siitä on enää kiistellä!!

KUNNON KORVAUS kuuluu ehdottomasti narkolepsiaan sairastuneille terveytensä menettämisestä tämän "rokotekokeilun" seurauksena ja perheille "omaishoidontuen" kaltainen mutta suurempi korvaus "vammautuneen" lapsen tarpeista huolehtimiseksi! Joutuivat tilanteeseen "yllättäen ja pyytämättä" eli heitä tulee yhteiskunnan taholta tukea kaikin mahdollisin tavoin! ja mielellään nyt heti!
(Ollaan siitä vaan onnellisia ettei näitä narkolepsia tapauksia ole enempää!!)

Näkisin muuten minäkin mieluusti omaksi ja kaikkien asianosaisten muistinvirkistykseksi TV:ssä koosteen Puskan ja Kilven sanomisista liittyen sikainfluenssa rokotteen turvallisuuteen syksyltä 2009. Rokotteen "suosittelu" oli päällekäyvää painostusta viimeistään siinä vaiheessa, kun rokote saatiin vihdoin viimein tarjolle kaikelle kansalle ja nähtiin ettei se meinaakaan kelvata, jonotkin loppuivat terveyskeskuksista! Siinä sai jotakuinkin maanpetturin osan se, joka uskalsi kieltäytyä rokotuksesta ja siten "vaaransi koko väestön terveyden"...

Toivon, että kyseinen kolmikko joutuu oikeasti vastuuseen tässä asiassa, menettäen nyt aluksi "asiantuntijan leimansa" eli virkansa! Ja ehdottomasti ulkopuoliset tutkimaan heidän virheitään ennenkuin jäljet ehditään peittää ja asiat kaunistella!!! Heille kuuluu se "syyllisyyden taakka" jota uskon jokaisen narkolepsiaan sairastuneen lapsen vanhemman nyt kantavan.
Lauri Oikarinen
Vieras

#123 Kaikille näille POTKUT, rikossyytteet ihmisten terveyden pilaamisesta ja korruptiotutkimukseen!

13.02.2011 20:00

Potkut ei vielä riitä!
Pitää vaatia heille syytteet korruptiosta, ihmisten terveyden pilaamisesta ja KANSAN PETTÄMISESTÄ VÄÄRILLÄ "ASIANTUNTIJAN LAUSUNNOILLA"!

Tutkinta alkaa siitä, keneltä he saivat rahaa ja paljonko?
Minkähän takia
Vieras

#124 THL:ää

13.02.2011 23:51

huolestuttaa kovasti: halukkaita koekaniineiksi rokotekokeiluihin ei löydy yhtä helposti kuin ennen...

Vieras

#125 THL ei toiminut rokoteasiassa vastuullisesti

15.02.2011 19:01

Tilanne on nyt sellainen, että kyllä nyt viimeistään on tultava muutos toimintatapoihin koko yhteiskunnassa. Läpinäkyvyys kunniaan. Eikö kukaan muista, kuinka Terhi Kilpi radiomainoksia myöten oli mainostamassa rokotuksia, ja sitä kuinka ne ovat turvallisia? Riskit on mainittava. Olkoonkin alan "asiantuntijat" sitä mieltä, että riskit ovat miltei olemattomat. Jos omalle kohdalle napsahtaa rokottamisen sivuvaikutuksena esim. Guillain-Barrén oireyhtymä, ei se todellakaan tunnu pikkujutulta.