Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

raastin
Vieras

/ #116

11.02.2011 09:51

"Pandemrix + muut tekijät = narkolepsia
Tuolla logiikalla kun yhtälöstä poistetaan Pandemrix, poistuu myös narkolepsia"

PERIAATTEESSA KYLLÄ, MUTTA TUTKIMUKSET OVAT VIELÄ KESKEN. jOIDENKIN MIELESTÄ KYSEESSÄ OLISI EDELLEEN VAIN SATTUMA. ASIAA TUTKITAAN JA SELVITELLÄÄN. AIVAN TURHA PUHUA MISTÄÄN KORVAUKSISTA VIELÄ TÄSSÄ VAIHEESSA.

"Vaikka `muita tekijöitä` ei koskaan saataisi selville, se ei poista sitä tosiasiaa, että pian rokotusten jälkeen lapset sairastuivat erittäin rajuin oirein. He mitä ilmeisimmin olisivat normaaleja, energisiä lapsia ja nuoria ilman `turvallista ja tehokasta rokotetta`."

JOS NARKOLEPSIA TAPAUKSIA EI TULE ENEMPÄÄ JULKI (132) NIIN KYLLÄ MINUN MIELESTÄ ROKOTE ON KOKONAISUUDESSAAN OLLUT MELKO TURVALLINEN JOS VERTAAT MUIDEN LÄÄKKEIDEN MAHDOLLISIIN SIVUVAIKUTUKSIIN.

"Missään ei ole sellaista dataa, mikä osoittaisi sen, että rokote on suojannut yhtään ketään niin missäänpäin maailmaa. Maat, joissa ei tehty päätöstä rokottaa, ei ole kuolleisuutta enempää. Eikö tämä todista sen, että rokote ei ole pelastanut ihmishenkiä."

JA MIHIN PERUSTAT TÄMÄN VÄITTEESI? ROKOTUSINFO.FI TAI SIKAINFLUENSSA.BIZ?

ENNEN KUIN ROKOTETTA ALETTIIN JAKAMAAN SUOMESSA, JULKAISTIIN ELOKUUSSA SUOMALAIS-RANSKALAINEN TUTKIMUS ROKOTTEESTA JA ROKOTTEEN TEHO OLI OLLUT HYVÄ.
SEN JÄLKEEN TUTKIMUKSIA ON TULLUT LISÄÄ JA MISSÄÄN EI OLE HAVAITTU HUONOA TEHOA.

"Väittäisin kuulemani perusteella lähipiiristä, että rokotteen haittana on ollut ihmishenkien menetyksiä ja erityisen paljon lapsia kohduissa on kuollut. Mistä ihmeestä voisi saada keskenmenojen tilastointia tuolta ajalta muutamaa viikkoa jälkeen rokottamisen?"

JOS PIKKU-KALLE HAKEE TÄNÄÄN ROKOTTEET JA KUOLEE HUOMENNA, ONKO ROKOTE TAPPANUT MIELESTÄ PIKKU-KALLEN?
IHMISET HALUAA YHDISTÄÄ TAPAHTUMIA YHTEEN VÄKISIN. AINAKAAN VIELÄ EI OLE RAPORTOITU THL:N PUOLELTA ERITYISIÄ KUOLEMANTAPAUKSIA TAI KESKENMENOJA.