Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

maalaisjärki
Vieras

/ #122 Luottamus mennyt kyseisiin "asiantuntijoihin"

12.02.2011 19:20

ja samalla koko laitokseen, jonka nimi tuntuu niin väärältä tällähetkellä; terveyden- ja hyvinvoinnin laitos! Ikävä kyllä lyhenteestä THL saa myös paremmin nykytilaa kuvaavan nimen; tautien ja huononvoinnin laitos! Enpä usko heiltä enää sanaakaan, laitos kokonaisuudessaan joutunee heidän mukanaan jonkinlaiseen kriisiin, kun kaikki ohjeistukset kaikuu tästälähtien kuuroille korville! Henkilöt vaihtoon ja äkkiä, jos laitos mielii saavuttaa joskus uudestaan kansalaisten luottamuksen!!

Yhteys rokotteen ja narkolepsian välillä on jo myönnetty, kuulimme kaikki sen tv:stä ja luimme lehdistä, turha siitä on enää kiistellä!!

KUNNON KORVAUS kuuluu ehdottomasti narkolepsiaan sairastuneille terveytensä menettämisestä tämän "rokotekokeilun" seurauksena ja perheille "omaishoidontuen" kaltainen mutta suurempi korvaus "vammautuneen" lapsen tarpeista huolehtimiseksi! Joutuivat tilanteeseen "yllättäen ja pyytämättä" eli heitä tulee yhteiskunnan taholta tukea kaikin mahdollisin tavoin! ja mielellään nyt heti!
(Ollaan siitä vaan onnellisia ettei näitä narkolepsia tapauksia ole enempää!!)

Näkisin muuten minäkin mieluusti omaksi ja kaikkien asianosaisten muistinvirkistykseksi TV:ssä koosteen Puskan ja Kilven sanomisista liittyen sikainfluenssa rokotteen turvallisuuteen syksyltä 2009. Rokotteen "suosittelu" oli päällekäyvää painostusta viimeistään siinä vaiheessa, kun rokote saatiin vihdoin viimein tarjolle kaikelle kansalle ja nähtiin ettei se meinaakaan kelvata, jonotkin loppuivat terveyskeskuksista! Siinä sai jotakuinkin maanpetturin osan se, joka uskalsi kieltäytyä rokotuksesta ja siten "vaaransi koko väestön terveyden"...

Toivon, että kyseinen kolmikko joutuu oikeasti vastuuseen tässä asiassa, menettäen nyt aluksi "asiantuntijan leimansa" eli virkansa! Ja ehdottomasti ulkopuoliset tutkimaan heidän virheitään ennenkuin jäljet ehditään peittää ja asiat kaunistella!!! Heille kuuluu se "syyllisyyden taakka" jota uskon jokaisen narkolepsiaan sairastuneen lapsen vanhemman nyt kantavan.