Vaadimme Heidi Hautalan eroa

Sama laki kaikille, Ari Söderlund

/ #47 Re: Re: Ville Niinistö velkoineen

19.03.2013 21:48

#46: vieras - Re: Ville Niinistö velkoineen

On keskusteltu, monta kerta, monta kertaa! Näillä sanoin Hautala aloitti tiedostustilaisuuden tänään. Tehkää tekin jatkossa samoin, pimeästi mahdollisimman paljon töitä, jos Heidi Hautala saa jatkaa edelleen ministerin tehtävissä, eikä häntä rangaista siitä laisinkaan ministerin ominaisuudessa. Tässä asiassa täytyy ottaa huomioon Hautalan korkea asema, sillä hän kuului hallituksen harmaan talouden ministerityöryhmään ja vielä teki rikoksen istuvana ministerinä.

Sitä suuremmalla syyllä olisi hänet erotettava ministerin tehtävistä tai vähintään vietävä asia valtakunnanoikeuden ratkaistavaksi. Tukensa hänelle on antanut myös Ville Niinistö ja pääministeri Jyrki Katainen joten eikö olisi aika tehdä tästä asiasta välikysymys? Asia olisi käsiteltävä uudestaan, ja perusteellisesti, sillä kansalaisten luottamus on mennyt Hautalalta sekä hallitukseen kun ns. hyvävelijärestelmän takia ei voida eroittaa kun korruptio saa poliitikkojen piirissä pienessä rehottaa vapaasti mutta veronmaksajien rahaa saa virtata suomesta EU:n eikä kukaan tiedä lopullista laskua siitä. Maamme talous on kohta sen takia romahduksen partaalla. Työttömyys lisääntymässä kun kansalaiset oppivat ministerien tavat toimia.

Oikeuslaitos ei voi asettaa eriarvoiseen asemaan ministeriä ja tavallinen duunari, siitä on annettava ylin mahdollinen rangaistus, jos niin ei tapahdu niin hän on hyvä esimerkki siitä muille, että kannattaa tehdä mahdollisimman paljon töitä pimeästi, kun ei tarvitse maksaa niistä veroja lainkaan, eikä saa mitään rangaistusta.

Sopii ihmetellä sitä ettei hän itse luopunut ministerin paikasta heti, kun varmasti tiedosti sen että hänen luottamus on täysin mennyt. Vaadimme Hautalalle eroa ministerin tehtävistä heti! Toisin sanoen jos häntä ei siitä rangaista, niin hän on ennakkotapaus samasta rikoksesta oikeuslaitokselle. Tavalliselle ihmiselle ei sitten voi myöskään antaa mitään rangaistusta pimeästi tehdystä työstä. Toisin sanoen duunarilla ja ministerillä on oltava samat tuomiot veropetoksesta.

Tulemme tekemään kansalaisaloitteen, jos häntä ei eroteta heti ministerin tehtävistä.