Vaadimme Heidi Hautalan eroa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaadimme Heidi Hautalan eroa.


Vieras

#26

17.03.2013 01:02

Olette te uskomattomia puliveivareita. Oma puolue täynnä rötösherroja ja te vaan vaaditte kaikkea muilta.
Jätkäsaaren Lyhty ry./ Ari Söderlund

#27 Re:

17.03.2013 02:21

#22: -

Eikö syytä ole jo alkaa heittää kiviä ja kunnolla! Vai oletko itse myös pimeäntyön tekijä tai ministeri?? Eikä mikään ihme, kommenttistasi päätellen??

Miten kansalaiset voi enää luottaa tähän hallitukseen kun ministerit, pääministeriä myöten vetävät omaan taskuunsa minkä ehtivät, Himas-taisi mennä nekin valtionrahat. Kaiken huippu on se että ministeri Heidi Hautala teki harmaan talouden vastaista työtä ohjaavassa ministerityöryhmässä, ja kehtaa itse maksaa pimetä palkkaa siivoajallensa. huh.. huh.. kansalaiset - medborgare.. Tekisi mieli sanoa tehkää kaikki köyhät samoin. Kun me Suomen köyhät näemme näiden rötösherrojen takia hyvinvointivaltiossamme nyt vaan nälkää!

Istuva rötöshallitus heitti noin vaan valtion vuosibudjetin verran rahaa nyt Kyprokselle. Eikö Suomessa olisi sillekin rahalle ollut parempaa käyttöä??

Kyproksen on arvioitu tarvitsevan noin 17 miljardia euroa, joka on saman verran kuin sen vuotuinen bruttokansantuote. Uskokaa tai älkää, se on poissa suomalaisilta köyhiltä, nimenomaan heikompi-osaisilta. Onhan se jo nähty, kun rahahanat ovat täysin auki, niin kuukauden kuluttua taas EU:sta pyydetään taas lisää ja korruptoitunut Suomi maksaa Kyproksen rikollisen rahanpesun ja siinä samalla Suomen herrat pystyvät pesemään oman pyykkinsä!

Leipäjonot pitenevät. Tarkoituksella päättäjät ei halua antaa köyhille edes vanhaa leipää kun ei vaan itse tarvitse nähdä nälkää!  Syystäkin Poliisiylijohtaja Mikko Paatero varoitti, Suomen suurin sisäisen turvallisuuden uhka on syrjäytyminen. ”Hyvinvointivaltion pilarit rapistuvat”

 

Jätkäsaaren Lyhty ry.

Ari Söderlund

http://jatkasaarenlyhty.suntuubi.com

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.03.2013 03:25



Vieras

#29

17.03.2013 03:33

Jeesus että te hommalaiset olette tyhmiä. Tottakai nyt ministeri täällä teille vastaa. Eihän heillä nyt muutakaan tekemistä ole.
Jätkäsaaren Lyhty ry./ Ari Söderlund

#30 Re: vieras

17.03.2013 04:39

#26: -

Me ainakin uskallamme suoraan sanoa totuuden, jopa omalla nimellä. Miten on teidän Vieraiden laita?? Noinko pahasti alkoi polttaa?  Ei hätää, saamme kyllä selville IP-osoitteen perusteella, mutta emme viitsi vaivautua edes siihen. Haluamme oikeutta yhteiskuntaamme, ennen kaikkea heikompi-osaisille, edes leipää!  Sovitaako reilusta pelistä täälläkin?

Hienoa, kyllä se siitä..

 


Vieras

#31

17.03.2013 08:54

eotettava ilman irtisanomiskorvauksia niinkuin muutkin..

Vieras

#32

17.03.2013 11:02

Rehellisyys on Suomalaisen tärkeimpiä arvoja.
HESE

#33 RANGAISTUS ???

17.03.2013 13:22

Mikä on rangaistus Heidi Hautalalle pimeän työn teettämisestä ja jatketusta verorikoksesta? Nyt Hautala on itse eronnut harmaantalouden tutkimustyöryhmästä, eli se ei ole rangaistus, vaan hänen oma päätös. Tavalliselle meikä kansalaiselle tulisi ensin verorikos tutkinta, sitten verojen takaisin maksu korotettuna takautuvasti sekä roimat sakot päälle ja kaikelle maksuaikaa vain 14vrk. jonka jälkeen alkaa korot juoksemaan sekä ulosootto maksut päälle. Nyt ministeri Hautala on toiminut Suomen korkeimmassa luottamustehtävässä, eli ministerinä ja vielä harmaantalouden aihetta tutkivassa työryhmässä, jonka takia tieto ja käsitys asiasta olisi pitänyt olla paras mahdollinen. Luottamustehtävän eli ministerin tehtävät Heidi Hautalan tulisi luovuttaa tai hänet tulisi ehdottomasti erottaa tehtävistään juuri luottamuksen menettämisen takia. Rangaistus Hautalalle tulisi langettaa tietoisesti ja jatketusta verorikoksesta ankarimman mukaan. Ainakin minä vaadin ehdotonta rehellisyyttä ministereiltä, jota myös ministerin valakin edellyttää.

Vieras

#34 Re: Re: vieras

17.03.2013 13:44

#30: Jätkäsaaren Lyhty ry./ Ari Söderlund - Re: vieras

Kappas, taisi kolahtaa arkaan paikkaan, kun alkoi uhkailu. No, eipä ihme. Sellaista tuuba teikäläisiltä tulee.

 

Siivotkaa oma puolueenne ensin ennen kuin alatte vaatia muita eromaan ja ties mitä.

HESE

#35 Re: Re: Re: vieras

17.03.2013 14:31

#34: - Re: Re: vieras 

 Perus Suomalaiset eivät ole koskaan olleet vielä ministereitä eikä hallituspuolue, eli maan korkeimmissa luottamustehtävissä persut eivät ole rikoksia tai muitakaan väärinkäytöksiä voineet muiden lailla tehdä. Moni Suomalainen on eduskuntatyön ulkopuolella yksityiselämässään joskus tehnyt rikoksen, mutta sovitettuaan rikoksen rangaistuksellaan, ei mikään eduskunnan tehtävä ole laissa kielletty tai muutenkaan sopimaton kenellekkään. Mutta tällähetkellä Suomen korkeimissa luottamustehtävissä, eli ministereinä toimivat henkilöt ovat tehneet jo monenlaisia Suomen lain ja EU lain vastaisia rikoksia niin virkaa hoitaessaan kuin yksityiselämässäänkin eduskunta työn aikana, joista heitä täytyisi rankaista. Useimmat heistä tulisi lisäksi erottaa kaikesta eduskuntatyöstä osoitettuaan itse olevansa sopimaton hoitamaan luottamustehtäviään. Eroaminen- tai erottaminen luottamustehtävästä luottamuspulan takia ei ole rangaistus, vaan pelkästään toimen siirto pätevälle henkilölle. Perus Suomalaiset ovat seuraava pääministeripuolue, jolloin Suomen lait astuvat voimaan niiden alkuperäisessä tarkoituksessaan kaikille Suomalaisille, siis ihan kaikille ja EU:n toimet, merkitys ja sen tarpeellisuus Suomelle tarkastetaan uudestaan. Eli suuria tapahtumia odotettavissa, onneksi.

Jätkäsaaren Lyhty ry./ Ari Söderlund

#36 Poliitiikot tekevät syrjäytettyjä! Hävetkää! OSA 1.

17.03.2013 14:31

Jyrki Kataisen tarkoitus onkin pelastaa vain EU:n pankit, ei suomen köyhiä ja todennäköisesti itse hyötyä myös Kreikan ja Kyproksen rikollisella rahanpesulla. Voimme vahvasti epäillä suurta järjestelmällistä korruptiota, jolla peitetään rikollinen raha pois.
Suomi ei ole enää mikään hyvinvointivaltio, hyvin kaukana siitä. Sosiaaliturvamme on edelleen 70 -luvun tasolla, millä hädin tuskin tulee enää toimeen.
Kokoomus on ollut liian kauan vallassa. He ovat saaneet kahdenkymmenen vuoden aikana asuntomarkkinat ja maan asiat sekaisin, vuokra keinottelulla saaneet asuntojen vuokrat aivan pilviin, eikä köyhillä ja heikoimmalla kansalaisella ole enää varaa kohta asua pääkaupunkiseudulla, varsinkaan yksinasuvilla ja lapsiperheillä.
Työssä käyvät pienipalkkaiset ihmiset näkevät jo nyt hyvinvointivaltiossamme myös nälkää. Leipäjonot ovat kasvaneet vuosien varrella, moninkertaiseksi.
Yhdistyksemme tarkoituksena oli alkaa jakamaan alle köyhyysrajan eläville Helsinkiläisille kauppojen lahjoittamia viimeinen myyntipäivä olevia elintarvikkeita. Jopa noin 72 % kauppojen elintarvikkeista päätyy Suomessa suoraan kaatopaikoille, silti kaupat lisäävät hävikin suoraan kuluttaja hintoihin ja köyhä ihminen sen kumminkin joutuu maksamaa ruokalaskussaan.
Kerronpas teille nyt tosi tarinan yhdistyksestämme minkä Helsingin kunnallispoliitikot, virkamiehet ja jopa Piispa, ministeri ja sosiaaliviranomaiset saivat syrjäytettyä yhteiskunnastamme!
Tiedusteltiin ensin Helsingin kaupungilta toimitiloja toimintaan, sosiaalivirastosta sosiaaliasemapäällikkö Kerttu Nurmelta ja kehotti perustamaan heti virallisen yhdistyksen rahoituksen saamiseksi, hän neuvoi hanketta voisi rahoittaa myös Helsingin kaupungin oma Terve –ja turvallinen kaupunkivaltuuskunta, kun olette ensin perustaneet virallisen rekisteröidyn yhdistyksen sitä varten. Meille heti vastattiin, toimitilat voisi varmaankin löytyä mielekkääseen sosiaaliseen toimintaan myös Helsingin kaupungilta.
Sosiaalivirastosta luvattiin että ottavat yhteyttä teihin Terve ja turvaton kaupunkivaltuuskunnasta ja hanke etenee kyllä siten hyvin eteenpäin! Kuinkas ollakaan, kului miltei vuosi, mitään ei tapahtunut, paitsi yhdistys saatiin yhdistysrekisteriin, pidettiin kokouksia, haaveiltiin leivän tuoksusta aivan turhaan.Aikaa vaan kului, ei edes puhelin soittoa eikä sosiaalivirastosta edes vastattu soittopyyntöihin kun soitimme sinne.
Tehtiin yhdistyksellemme, säänöt, talousarviot, toimintasuunnitelmat, avattiin pankkitili ja yms, tehtiin toistakymmentä avustus hakemusta, kyselyä mm. Euroopan sosiaali- – terveysrahastosta, Raha-automaattiyhdistystä aina Opetusministeriöön saakka ja pyydettiin ja rukoiltiin useaan otteeseen yhteistyötä ja avustusta jopa omasta seurakunnastamme sekä Seurakunta yhtymästä, mutta tuloksesta. Luulimme edes seurakunnan lähtevän mukaan mielekkääseen toimintaan, auttamaan yhteistyössä heikompi-osaisia ja köyhiä.
Sitten ajattelimme lobbata hankkeemme suojelijaksi sosiaali- -oja terveys ministeri Tuula Haataista. Me hölmöt menimme auttamaan häntä eduskuntavaalityössä, kiersimme torit ja turut lumituiskussa ja teimme kalliit ja todella hienot banderollit jopa ilmaiseksi ”Tuula 58 heikoimman puolella” siinä toivossa että hän olisi nimellisesti hankkeemme suojelijan, ja voisi olla vaikutusvaltaa muihin tahoin kun hän oli sentään istuva sosiaaliministeri.
Hankimme pääpunaisena hänelle ääniä ja hän pääsikin hyvällä äänimäärällä eduskuntaan. Kuinkas ollakaan hän erosi yllättäen kansanedustajan tehtävistä kun tajusi olevansa heikoimman puolella, ihan mitä olimme hänelle kirjoittaneet banderolliin ja siirtyi yhteen suureenkorruption päämajaan, Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtajaksi.
Kuinkas ollakaan miltei heti, hän ilmoitti sihteerinsä välityksellä sähköpostitse vaan, ettei ole missään tekemisissä yhdistyksemme kanssa. Siten hän jätti heikoimmat ja köyhät kuin vanhan lapasen takan nurkkaan. Teimme siinä todellakin pahan virheemme - politiikkaan ei saisi lainkaan sotkeutua jos on köyhällä nälkä, vaikka on lupa syödä!
Se sosiaaliministeristä joka syrjäytti ensin syrjäytetyt ja sosiaalisen ja mielekkään toiminnan ja teki monta tuhatta nälkäistä suuta HELSINKIIN! JATKUU..

Vieras

#37 Re: Re: Re: Re: vieras

17.03.2013 14:49

#35: HESE - Re: Re: Re: vieras

Seliseli. Entä jos perussuomalaiselle rapsahtaa tuomio nyt ollaan eduskunnassa, pitääkö "erota kaikista luottamustehtävistä"?

Jätkäsaaren Lyhty ry.

#38 Re: Poliitiikot tekevät syrjäytettyjä! Hävetkää! OSA 2.

17.03.2013 15:20

Jatkuu... http://www.jatkasaarenlyhty.suntuubi.com   Etusivulla kohdassa AJANKOHTAISTA

 

HESE

#39 Re: Re: Re: Re: Re: vieras

17.03.2013 16:27

#37: - Re: Re: Re: Re: vieras 

 Jos tekee eduskuntatyön aikana rikoksen josta saa tuomion, niin silloin täytyisi erota eduskunnasta kokonaan, olkoonpa eduskuntalainen sitten kuka tai mikä hyvänsä. Mielestäni laki täytyy olla kaikilla sama puolueesta riippumatta. Joitakin Perus Suomalaisia on lisäksi esimerkiksi syytetty "rasistisista" puheista, jotka ovat olleet useimmiten eriasioiden yteydessä henkilön omia mielipiteitä tai eri asiayteyksistä irroitettuja lausuntoja, jotka on sitten julistettu rasistiseksi ja loukkaavaksi puheeksi. Mielestäni asioista yleensäkin täytyisi voida puhua selkokielisesti ja täytyisi voida vapaasti lausua mielipiteensä joutumatta oikeudetta vaikeuksiin. Suomessa on mielipiteen ilmaisu vapaus, jonka tuomitsijat täytyisi asettaa vastuuseen Suomen lain suoman vapauden toteutumisen estämisestä. Ymmärrän jos henkilö puhuu tarkoituksellisesti kohdentaen asian vain loukatakseen tai muuten vahingoittaakseen joitakin, niin ne ovat rasistisia puheita tai  vaikka ns. vihapuheita, joista puhuja täytyisi saattaa vastuuseen. On myös puhuttu siitä, että Perus Suomalainen on Suomen Sisu ry:n puheenjohtaja, niin mitä sitten. Miksi siitä pitäisi syyttää muita esim. Perus Suomalaisten puheenjohtajaa, koska puolueen puheenjohtaja johtaa vain puoluetta, eikä puolueen jäsenten yksityiselämää. Mielestäni kauhu uutta suurta puoluetta kohtaan on vain pelko oman edustamansa- tai kannattamansa puolueen kannatuksen heikkenemisestä ja siksi asioita tahdotaan muokata tai vääristellä uuden kilpailijan edun vastaisesti.

Korruptoituneessa maassa kaikki on mahdollista.

#40 Heidi Hautalan tekosia

17.03.2013 17:02

Korruptoituneessa maassa liikkuu paljonkin kaikenlaisia peitetarinoita,joita käytetään suojaamaan totuuksia.Nauru on se yleinen,jota halonen käytti,mutta  vakavana,kun paljastuikin,että presidentti haluaa pienentää palkkiotansa.Eläkeläseksi siirtyvä Halonen juoksi vihaisena tovereitensa tykö, halusi ettei kevennetä hänen eläkettään eli halusi 96000 €:a puhtaava , lisäksi työeläkettä 55000 €:a. Eli yhteensä lähes 150000 €:a puhtaana käteen vuodessa.Tulee tosi kalliiksi työnantajalle.


Vieras

#41 Re: Re: Re: Re: Re: Re: vieras

17.03.2013 17:04

#39: HESE - Re: Re: Re: Re: Re: vieras

Ei vainon uhreja oltiin taas kun rikoksesta tuomittiin, ja se onkin tuomarit kenet pitää tuomita. Kas kun en ollenkaan yllättynyt tästä lausunnosta.

 

 

Hamaasta,kun riittää enempi korruptioon.

#42 Hautalan harmaatalous

17.03.2013 17:22

Kyllähän köyhäkansakin ja äänestäjätkin sen ymmärtävät,että on mistä maksaa,kun tuo harmaakintalouskin tuottaa 6000 miljoonaa euroa,jos se vaan saadaan maksamaan veroja.Tiedä sitä mitä miettii kiinni jäänyt,maksaa pitää ja yrittää uudestaan,mutta olla seuraavalla kerralla tosi tarkkana,jokaisen harmaanteon kohdalla.Harvemmin kaikki rötökset kerralla,kuitenkaan ilmenevät julkisuudessa.
vieras

#43 Moraalitonta Ministeri Hautalan on erottava

17.03.2013 20:01


Ei voi istua kahdessa veneessä !

Jumala ja Saa,,,,ta,,,Ei voi kahta kannattaa.

Tutuus ja valhe ! !

Heidi Hautalan on tajuttava , että luottamus meni !

Ministeri joka ei ole Rehellinen ,,,Välittömästi ulos !
Päivän valo ja pimeys

#44 Rikolliset pois ministerin tehtävistä

17.03.2013 20:15


Ei ole ihme jos Talvivaaraankin Hautala ,kansan rahoja myöntää .
Elävätkö kaikki vihreät Kaksois elämää ?
Kaksois elämää ,,,,!
Kuka luottaa Vihreisiin politiikkoihin enää !

Vieras

#45

19.03.2013 16:43

Hautalan erottava, välittömästi, jotta edes "luottamuksen rippeet", säilyisivät ministereitämme kohtaan!
V Niinistöhän toki puolustaa, rötöksentekijää, kun näyttää kuuluvan hänkin, näihin "selkärangattomiin"?
vieras

#46 Re: Ville Niinistö velkoineen

19.03.2013 17:32

#45: -

Ei ole luotettava ministeri jos hän on yli velkaantunut !

Hänen toimensa voi kyseen alaistaa  Aina.

Talvivaaran asioden hoito on sysätty tavallisen kansan niskoille !"

Ministeri jolle kansa maksaa palkan ,,saa mennä omille teilleen

jos ei hoida tehtäviään,

Ville Niinistö kusettaa sekä vedättää äänestäjiään ,,! ulos jos ei tavat  ,,,    MUUTU !

Sama laki kaikille, Ari Söderlund

#47 Re: Re: Ville Niinistö velkoineen

19.03.2013 21:48

#46: vieras - Re: Ville Niinistö velkoineen

On keskusteltu, monta kerta, monta kertaa! Näillä sanoin Hautala aloitti tiedostustilaisuuden tänään. Tehkää tekin jatkossa samoin, pimeästi mahdollisimman paljon töitä, jos Heidi Hautala saa jatkaa edelleen ministerin tehtävissä, eikä häntä rangaista siitä laisinkaan ministerin ominaisuudessa. Tässä asiassa täytyy ottaa huomioon Hautalan korkea asema, sillä hän kuului hallituksen harmaan talouden ministerityöryhmään ja vielä teki rikoksen istuvana ministerinä.

Sitä suuremmalla syyllä olisi hänet erotettava ministerin tehtävistä tai vähintään vietävä asia valtakunnanoikeuden ratkaistavaksi. Tukensa hänelle on antanut myös Ville Niinistö ja pääministeri Jyrki Katainen joten eikö olisi aika tehdä tästä asiasta välikysymys? Asia olisi käsiteltävä uudestaan, ja perusteellisesti, sillä kansalaisten luottamus on mennyt Hautalalta sekä hallitukseen kun ns. hyvävelijärestelmän takia ei voida eroittaa kun korruptio saa poliitikkojen piirissä pienessä rehottaa vapaasti mutta veronmaksajien rahaa saa virtata suomesta EU:n eikä kukaan tiedä lopullista laskua siitä. Maamme talous on kohta sen takia romahduksen partaalla. Työttömyys lisääntymässä kun kansalaiset oppivat ministerien tavat toimia.

Oikeuslaitos ei voi asettaa eriarvoiseen asemaan ministeriä ja tavallinen duunari, siitä on annettava ylin mahdollinen rangaistus, jos niin ei tapahdu niin hän on hyvä esimerkki siitä muille, että kannattaa tehdä mahdollisimman paljon töitä pimeästi, kun ei tarvitse maksaa niistä veroja lainkaan, eikä saa mitään rangaistusta.

Sopii ihmetellä sitä ettei hän itse luopunut ministerin paikasta heti, kun varmasti tiedosti sen että hänen luottamus on täysin mennyt. Vaadimme Hautalalle eroa ministerin tehtävistä heti! Toisin sanoen jos häntä ei siitä rangaista, niin hän on ennakkotapaus samasta rikoksesta oikeuslaitokselle. Tavalliselle ihmiselle ei sitten voi myöskään antaa mitään rangaistusta pimeästi tehdystä työstä. Toisin sanoen duunarilla ja ministerillä on oltava samat tuomiot veropetoksesta.

Tulemme tekemään kansalaisaloitteen, jos häntä ei eroteta heti ministerin tehtävistä.

 


Vieras

#48

21.03.2013 22:01

Ei enää sovi ministeriksi, luottamus meni. Kaupan kassallekaan Heidi ei enää sovi koska voi kavaltaa rahoja. OIkea paikka on käpyjen laskenta perämettässä.

Vieras

#49 Eroa Leidi

24.03.2013 07:39

Monet muut ovat joiutuneet eroamaan paljon vähemmästäkin!
Ei vihreä Jurvasta

#50 Hautala epäonnistunut kaikessa

04.04.2013 07:23

On se ihmeellistä, että Katainen ei millään voi todeta hallituksensa epäonnistuneen kaikessa ja jättävän välittömästi eronpyynnön!!!
Esimerkiksi Heidi Hautala on epäonnistunut kaikessa. Hallituksen piti luoda ja puolustaa suomalaisia työpaikkoja. Valtion sijoitustoiminnasta vastaavana ministerinä hän on sekoittanut
taitamattomuudellaan kaiken. Ensin hän sekoitti Finnairin ja heti perään Niinistön tukeman Talvivaaran. Puhumattakaan nyt näistä harmaan talouden ja Moottoripyöräjengien kytköksistä.
Ja Katainen vain nostelee kulmiaan ja puolustaa ministereitään. Tämä taitaa tulla meille veronmaksajille vielä kalliimmaksi kuin Mauno Koiviston aikanaan runnoma "kovan markan"-politiikka.
JOKAINEN VASTUULLINEN POLITIKKO OSAA NYKYÄÄN HOITAA LUONTOA PALJON PAREMMIN KUIN YKSIKÄÄN RISUPARTAINEN JA VILLAPIPOINEN "VIHREÄ" JA VIELÄPÄ ILMAN MEDIAA.
NÄMÄ NIINSANOTUT "VIHREÄT" OVAT LISÄKSI ROTU, JOKA MEIDÄN VAROILLA (työttömyyspäivärahoilla)
ON VAIN VAATIMAS YHTEISKUNNALTA SITÄ JA TÄTÄ. JA AINA PAIKALLA ON MYÖS TOINEN YHTEISKUNNAN ELÄTTI ELI MEDIA. EI IHME, JOS VAIVUTAAN YHÄ SYVEMMÄLLE SUOHON.