TORI.FI

Vanha muori lapista

/ #5 Re: Re: Re: Tori.fi

05.04.2013 08:50

#4: Susanna - Re: Re: Tori.fi

Se ei enään riitä telle on niin monta kertaa selitetty miten asioiden oikea laita on mutta te ette välitä siitä tippaakaan, ja se todella on niin että te kohtelette ihmisiä huonosti jätätte vastaamatta vaikka kuinka monta kertaaa teillä lähettää viesetiä, te ette vastaa niihin ja nyt en puhu ainoastaan omasta kokemuksesta vaan todella monen muunkin kokemuksesta.

Teillä todellakin vilkkuu dollarit ja eurot silmissä heti saa aika hyvää palelua kun maksaa jostain ilmoituksesta! Ja sekin valittevasti totta että te saatte kuulemma sinne valituksia mutta te ette tarkista näiden ihmisten tietoja ollenkaan, vaan olette heti poistamassa niiden ihmisten ilmoitusta mistä ilmoitus on tullut. Kyseinen valittaja voi olla viha mies tai vaan muuten kiukustunut kyseiseen ilmoittajaan kuten on käynytkin. Mutta ilmoittajalta te vaaditte kaiken maailman todisteita. Ilmoittajalla ei ole mitään sitoumuksia ilmoittaa teille mitään tai tehdä teille selon tekoa myymistään tuotteista.

Ainoastaan poliisille on ja niin kuin sanoitte tuosta pentutehtailusta niin eläinsuojeluun teillä ei ole oikeutta puuttua siihen muuten. Se on otettu selvää ja tarkistettu mutta te otatte asiat omiin käsiin ja se on laitonta. Ja se että te annatte myydä huumeita sivuillanne ja omat työntekijänne ostaa sitä sieltä sitten niin ei ole oikein hyvin pullat uunissa teilläkään!!

Tällä hetkelläkin sivustonne kautta myydään huumeita siellä on heti 7 ilmoitusta, ja te muka tarkistatte ilmoitukset ja hah. kerätään nimiä ja ilmoituksia ja vedämme teidät alas internetistä sivustonne on hyvä ja idea hyvä mutta ylläpito ja työntekijät täysin mätiä.