TORI.FI

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista TORI.FI.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2013 20:38


Kirsi

#2 Tori.fi

03.04.2013 21:03

PAIKKA JOSSA KOHDELLAAN ASIAKKAITA TÖRKEÄSTI, SYYTETÄÄN ASIOISTA MITÄ EI OLE TEHNYT JA KUUNNELLAAN KUOLLEITA JOITA EI SITTEN EDES TARKOITTAA. JA SITTEN POISTETAAN JO ILMOITUKSIA JA TAAS LISÄTÄÄN NIITÄ JA TAAS POISTETAAN NIITÄ. TODELLA TÄRKEÄTÄ ASIAKAS PALVELUA, LÄHETETÄÄN JOTAIN IHMEELLISIÄ VIESTEJÄ JA VAADITAAN LISÄSELVITYKSIÄ NIISTÄ VAIKKA EI EDES TIEDÄ MITÄÄN KOKO ASIASTA. EN TODELLAKAAN SUOSITTELE PAIKKAA KENELLEKKÄÄN JOKA EI HALUA TULLA SYYTETTYNÄ JA LOUKATUKSI ASIOISTA MITÄ EI OLE TEHNYT.

Anonyymi

#3 Re: Tori.fi

03.04.2013 21:07

#2: Kirsi - Tori.fi

Moi Kirsi, joo olen kuullut samanlaisia muiltakin ja itse saanut samanlaista kohtelua kanssa. Omistaja ja henkilökunta ajattelevat vain rahaa ei muuta huomaa että on suomalainen sivusto. JOs ostat ilmoitustilan niin heti muuttuu tyyli asiakasta kohtaan ollaan niin ystävällisiä että, mutta jos on ilmainen ilmoitus niin kohdellaan kuin roskaan, eikä edes vaivauduta vastaamaan viesteihin vaikka kuinka monta kertaa lähettää niitää niin vastausta ei kuulu.

Susanna

#4 Re: Re: Tori.fi

05.04.2013 08:34

#3: - Re: Tori.fi

Heipä hei,

Mitä tämä asia koskee? Jos tuntuu, että teitä on kohdeltu Torin asiakaspalvelun toimesta väärin, pyytäkää lähettämään asia asiakaspalvelusta eteenpäin esimerkiksi tänne meille viestinnän käsiteltäväksi.

Yhteyttä voit ottaa vaikkapa suoraan minuun, alla olevaan osoitteeseen.

Valitettavasti kaikkia ilmoituksia emme voi sivustollamme julkaista. Esimerkiksi aikuisviihde ja pentutehtailusta epäillyt ilmoittajat poistetaan sivustoltamme. Tämä tehdään sivuston käyttäjien eduksi, ei dollarinkuvat silmissä. Tori on ja pysyy ilmaisena sivustona, jossa tarjotaan poikkeuksellisesti laatua parantava ilmoitusten läpiluku kaikille ilmoittajille.


Terveisin,
Susanna
info@tori.fi
Tori.fi

Vanha muori lapista

#5 Re: Re: Re: Tori.fi

05.04.2013 08:50

#4: Susanna - Re: Re: Tori.fi

Se ei enään riitä telle on niin monta kertaa selitetty miten asioiden oikea laita on mutta te ette välitä siitä tippaakaan, ja se todella on niin että te kohtelette ihmisiä huonosti jätätte vastaamatta vaikka kuinka monta kertaaa teillä lähettää viesetiä, te ette vastaa niihin ja nyt en puhu ainoastaan omasta kokemuksesta vaan todella monen muunkin kokemuksesta.

Teillä todellakin vilkkuu dollarit ja eurot silmissä heti saa aika hyvää palelua kun maksaa jostain ilmoituksesta! Ja sekin valittevasti totta että te saatte kuulemma sinne valituksia mutta te ette tarkista näiden ihmisten tietoja ollenkaan, vaan olette heti poistamassa niiden ihmisten ilmoitusta mistä ilmoitus on tullut. Kyseinen valittaja voi olla viha mies tai vaan muuten kiukustunut kyseiseen ilmoittajaan kuten on käynytkin. Mutta ilmoittajalta te vaaditte kaiken maailman todisteita. Ilmoittajalla ei ole mitään sitoumuksia ilmoittaa teille mitään tai tehdä teille selon tekoa myymistään tuotteista.

Ainoastaan poliisille on ja niin kuin sanoitte tuosta pentutehtailusta niin eläinsuojeluun teillä ei ole oikeutta puuttua siihen muuten. Se on otettu selvää ja tarkistettu mutta te otatte asiat omiin käsiin ja se on laitonta. Ja se että te annatte myydä huumeita sivuillanne ja omat työntekijänne ostaa sitä sieltä sitten niin ei ole oikein hyvin pullat uunissa teilläkään!!

Tällä hetkelläkin sivustonne kautta myydään huumeita siellä on heti 7 ilmoitusta, ja te muka tarkistatte ilmoitukset ja hah. kerätään nimiä ja ilmoituksia ja vedämme teidät alas internetistä sivustonne on hyvä ja idea hyvä mutta ylläpito ja työntekijät täysin mätiä.

Ari

#6 Ei ymmärrä

14.04.2013 16:01

Paikka tosiaan ja homma on hyvä mutta sivuston ylläpitäjät ja rengit on ihan todella huonoja.
ei tiedä mitään asiakaspalvelusta, kannattais mennä koulutukseen miten palvellaan asiakkaita.
Puuttuvat sellaisiin asioihin mihin heillä ei ole edes oikeutta, uskovat kaiken mitä sinne ilmoitetaan eivät tarkista ilmoittajien tietoja. Sain juuri kuulla että esimerkiksi minun kohdalla on noin 8 ihmistä valittanut toriin ilmoituksestani vain koska meillä on kaunaa ja emme ole missään väleissä enään. Eli näin ne uskovat sitä mitä heille ilmoitetaan heti miten mutta ilmoittajaa ei uskota vaan poistetaan heti ilmoituksia. Ja valitettavasti minä en ole ainoa henkilö.

Otin yhteyttä kyseiseen henkilöön Susannaan torissa ja lähetin viesetiä kyseiseen sähköpostiin niin eipä ole sieltä tullut mitään vastauksia vaikka kovasti täällä puhuu että ottaa yhteyttä jos on jotain asiaa tai ongelmia. Eli tässä taas nähdään miten ne palvelevat asiakkaitaan ja ihmisiä yleensäkkin, ei niitä kiinnosta muuta kun jos raha tulee mukaan asiaan niin silloin kyllä otetaan heti yhteyttä.

killme

#7 pliis....dramateam

16.07.2013 17:25

noloa.....
Rami

#8 Tykistä tyhjää taas

30.08.2013 07:56

Enpä lähtisi itse Tori.fi sivustoa ja sen pitäjiä mollaamaan. Minulla on kaikki toiminut sivuston puolesta ihan hienosti.Mikä ihmeen sivuston pitäjien ahneus? Ei minulla ainakaan mikään ole maksanut sivustolla ja kaikki ilmoitukset ovat asiallisesti tulleet esiin kun olen ensin korjannut OMAT töppäykseni ilmoitusten laitossa! Kauppaa käyvät ihmisethän siellä useimmin itse ongelmia aiheuttavat!
Bodbiträde

#9 Hyvät sivut tori.fi

10.02.2014 20:11

Varmaan urputtajien syytä katsoa peiliin, jos tullut vaikeuksia. Jokainen voi valita mieleisensä sivustot kauppansa tekoon, eikä juputtaa tyhjästä! Ja vielä pitäisi ilmaiseksi saada palvelua tänä päivänä!!! Buahhahhaaa!
Herätkää ihmiset

#10 Just.

11.02.2014 11:23

No kun sitä palvelua edes tulisi joskus, kun noista lisäpalveluistakin maksaa niin niistä mielestäni pitäisi saada vastinetta ja jos ei saa saa niin asiakaspalvelu voisi edes hoitaa asian kuntoon tai edes vastata viesteihin. Ja niinkun noi muittenkin ongelmat tori.fi sivustolla ei kyllä ole milläänlailla asiakkaan vikoja. Joillekkin ei vaan vielä ole niitä ongelmia syntynyt. Harmi vaan että huutonetti on mennettänyt tori.fi siviston vuoksi paljon käyttäjiä koska jos nyt silmät auki silmällä katsoo ja aivoilla ajattelee niin onhan toi huutonetti aivan järkyttävän paljon parempi, luotettavampi, helpompi, monipuolisempi, selkeämpi ja nopeampi käyttää. Ihmiset kun on vaan hurahtanut jostain syystä tuohon toriin niin siellä se kauppa käy nopeammi koska käyttäjiä on enempi, itse en kyllä enää osta enkä myy sillä suvustolla mitään.
Daddy-O

#11

26.02.2014 05:46

Olen pari vuotta kehunut Toria, nyt kyllä tuli viikon sisään iso kasa pashaa. Näköjään Torissa vedetään täysin mielivaltaisella linjalla, eikä asiakaspalvelu vastaa ilmenneisiin ongelmiin tai virheisiin millään tavalla.

Yritin viime viikolla myydä kahta eri lippua kahdessa eri maakunnassa. Minulla oli siis kaksi lippua ja laitoin ne yksittäin eri ilmoituksiin, lähtö- ja kohdemaakuntaan myytäväksi. Kolmena päivänä yritin tätä tehdä, käsittely kesti aamukuudesta iltapäivän viiteen asti, ja päätös oli aina negatiivinen. "Sääntöjen vastainen" ilman sen parempia perusteita.

Lopulta lähtöpäivänä kuitenkin julkaisivatkin sitten KAKSI ilmoitusta KAHDESTA lipusta, ja vielä samaan maakuntaan. No tämähän se vasta ihmetystä ja kyselyitä aiheuttikin. No onnekseen onnistuivat hukkaamaan kolme myyntipäivää, ja viimeiseksi aamupäiväksi sitten sekoittivat pakan täysin, joten kaupat jäivät tekemättä.

Asiakaspalveluun olen yrittänyt ottaa yhteyttä useaan otteeseen, ei vastausta. Raivostuttavinta oli se, että perjantaina tein ilmoitukseni kuudelta aamulla, jotta saisin ilmoituksen varmasti samana päivänä julkaistuksi. Meni koko päivä, välissä pelattiin vähän lätkää Olympialaisissa, sitten heti pelin jälkeen, iltapäivällä tuli kielteinen päätös. Odottelivat siis rauhassa, että omat vapaa-ajan harrastukset olivat ohi, sitten kävivät klikkaamassa kielteisen päätöksen.

Mielivaltaista toimintaa, ilman pienintäkään järkeä tai palvelualttiutta.

PASHAA. Olen tähän asti kehunut Toria, nyt käänsin kuppini. Pidän huolen siitä, että sana kulkee.


Anonyymi

#12 Re: Re: Re: Tori.fi

09.04.2014 09:09

#4: Susanna - Re: Re: Tori.fi

Kyllä se niin on että te teette tätä kauppaa dollarit silmissä, ja etupäässä ovat ne jotka maksavat teille.

Te poistatte julkaisuja tai ette julkaise ollenkaan niitä vai huhu ja kuulopuheiden perusteella, te ette niitä palautteitanne tarkista mistään onko ne totta vai onko ne kusetusta. Saman asian voi sanoa että jos joku sanoo mulle että te olette varastenut minulta rahaa lompakosta kuitenkaan että se ei ole totta niin pitääkö minun tappaaa teidät vain huhu ja kuulopuheiden perusteella? Te teette juuri näin kuulopuheet ja poistetaan ihmiset listaltanne.

PikkuLauri

#13 Tori PISTE fi

19.05.2014 14:57

Niinpä kymmeniä vusoia netissä yksityisenä myyneenä voin sanoa että ko palvelun eli tori PISTE fi, paluteteet myyjille voisi alkaa julkaisemaan julkisina jossain.
Firman henkilökunnalla ei ole oikeaa ohjeistusta toimia epäselvissä ilmoituksissa eikä varsinkaan yhteistä linjaa.
Tosiasia on että palvelulla on oikeus kuviisi joita julkaiset ja oikeus päättä julkaisemisesta tai julka
Myin Toimimatonta kannettavaa hinta ei ollut epärealistinen ja jos oli ei saatu koskaan selitystä millä tavalla.
Oliko hinta "jonkun ? " mielestä liian halpa vai liian korkea.
Tämä on ihan jatkuvaa milloin milläkin syyllä.

näin nyt 19.5.2014
Ilmoituksen hylkäämisen syy:

Tori.fi varaa oikeuden hylätä ilmoitukset, jotka eivät vaikuta realistisilta.
Ilmoitustasi ei pidetty realistisena, todennäköisesti keskimääräistä selvästi
alhaisemman hinnan tai epärealistisen tarjouksen vuoksi. Tästä syystä
ilmoitustasi ei voida julkaista.
Kerpele

#14 tori.fi ei julkaise

18.06.2014 08:56

Tässä esimerkkinä ilmoitukseni joka on ollut tori.fi sivuilla myynnissä .... ja hyväksytty etc nyt taasen olisin uusinut ilmoituksen mutta ei onnistu
Kuvat ovat omiani kuten ilmoituksessani lukee

Tämän palautteen antaja ei tori.fi sivustolla ole pyynnöistäni huolimatta suostunut kertomaann miksi ei ilmoitustani julkaista tai yksilöimään syytä palautteena tulee kuin koneen lähettämänä sama viesti.
Asiakaspalvelu ei ole millään tavalla kommentoinut asiaa katsotaan kauanko menee

ollaan yritetty nyt 10 kertaa julkaisua katsotaan kauanko menee

-------------------
Hei,
Kiitos Toriin jättämästäsi ilmoituksesta. Valitettavasti emme kuitenkaan voineet julkaista sitä, sillä tällä hetkellä ilmoituksesi ei ole Tori.fi -palvelun sääntöjen mukainen.


Ilmoituksen hylkäämisen syy:

Ilmoitukseen liitettävien kuvien on liityttävä olennaisesti ilmoitettavaan
tuotteeseen tai palveluun. Kaikki Tori.fi palvelussa olevat kuvat ovat
tekijänoikeuslain suojaamia. Siten ei ole sallittua kopioida kuvia muilta
sivustoilta. Liitettävät kuvat eivät myöskään saa sisältää muiden
Internet-sivustojen vesileimoja, osoitteita tai linkkejä. (esimerkiksi muut
netin kauppapaikat). Yritysten logoja saa käyttää vain Liiketoiminta ja
työpaikat -osastoille laitettavissa ilmoituksissa. Kuvat alusvaatteisiin tai
uima-asuihin pukeutuneista henkilöistä eivät ole sallittuja. Ylimääräisten
tehokeinojen käyttö kuvissa on myös kiellettyä (esimerkiksi värilliset
kehykset ym.). Muokkaathan ilmoituksesi sisältämiä kuvia tämän ohjeen
mukaisesti, niin voimme julkaista ilmoituksesi palvelussa.



Katso tästä ilmoitteluun liittyvät sääntömme (http://www.tori.fi/rules.htm) ja muokkaa ilmoitustasi niiden mukaan.

Alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääset muokkaamaan ilmoitustasi:

tori.fi/xxxxxxxxxxxx

Muistathan käyttää muokkaamisessa samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit ilmoituksen jättämisessä. Jos linkin klikkaaminen ei onnistu, voit kopioida ja liittää linkin Internet-selaimesi osoitekenttään. Ilmoituksen muokkaamisen jälkeen se tarkastetaan uudestaan ja julkaistaan, mikäli se vastaa Torin sääntöjä.

Epäselvissä tapauksissa kannattaa olla yhteyksissä Torin asiakaspalveluun, jonka löydät seuraavasta osoitteesta:
http://www.tori.fi/asiakaspalvelu.htm

Ystävällisin terveisin,
Tori.fi
yksityinen henkilö ei yritys

#15 Ilmoituksen hylkäämisen syy

23.06.2014 08:56

yksityisten ihmisten ilmoitukset on rajattu ilmeisesti tuonne 30-50 kpl välille sitten tulee tämä


Hei,

Kiitos Toriin jättämästäsi ilmoituksesta. Valitettavasti emme kuitenkaan voineet julkaista sitä, sillä tällä hetkellä ilmoituksesi ei ole Tori.fi -palvelun sääntöjen mukainen.


Ilmoituksen hylkäämisen syy:

Ilmoitustesi suuren määrän tai tuotteiden tyypin perusteella meille on
epäselvää, myyttekö tuotteitanne yrityksenä vai yksityisenä henkilönä. Mikäli
kyseessä on yritys, huomaathan ilmoitusta jättäessäsi merkitä ilmoittajaksi
"Yritys".
isä

#16

27.07.2014 11:39


Perheemme tavaroita 22 kpl sitten alkoi tämä... mi..kää..n ei voi ..tuttaa enepää kuin jättää homma kesken kun ensin oot kuvannut kaiken ja laatinut ilmoitukset..
Juttu etenee niin että jonkin aikaa homma toimi ja sitten alkoi tämä sama alusta... onnea vaan onneksi löytyi muita toimivia myyntimestoja.


Kiitos yhteydenotostasi.

Tori pidättää oikeuden päättää milloin ilmoittaja lasketaan yritysilmoittajaksi. Päätös tehdään tapauskohtaisesti ja siihen vaikuttaa ilmoitusten määrä, myytävät tuotteet ja saamamme asiakaspalautteet.

On suositeltavaa ryhmitellä tuotteet silloin, jos ne koskevat samaa tuoteryhmää.
Esimerkiksi nuket voi halutessaan ilmoittaa samassa ilmoituksessa, mikäli nämä ovat keskenään melko samanlaisia ja niitä on useampia.

Mikäli ilmoittaja on merkattu yritykseksi, ja ilmoittaa palvelussamme montaa samaa tuotetta eri ilmoituksilla esimerkiksi eri värisinä, näemme perustelluksi hylätä ilmoitukset, koska sääntöjemme mukaan samaa tuotetta ei voi ilmoittaa kuin yhdellä julkaistulla ilmoituksella kerrallaan.

Yritysilmoittajien ei ole tarkoituksenmukaista julkaista jokaista tuotettaan erillisellä ilmoituksella, esim. eri kokoisia varaosia tai tarvikkeita. Tälläiset ilmoitukset hylätään tuplina sivuston laadun ylläpitämiseksi. Tapauksessasi olet saanut inhimillisestä virheestä johtuen väärän viestin hylkäysperusteesta, koska ilmeisesti toinen samasta aiheesta jätetty ilmoitus oli valitettavasti hylätty kuvan sisällön perusteella, eikä täten julkaistu.

Pahoittelen aiheutuneesta vaivasta. Korjasin tietoihisi, että kuva on itse ottamasi ja julkaisin ilmoituksesi nyt palvelussamme. Ota uudelleen yhteyttä mikäli sinulla on vielä kysyttävää.

Tässä linkki ilmoitukseesi:
Sarvikuonojen maa

#17 Re:

02.04.2015 21:11

#16: isä -  

 tori.fi on todellakin tosi outo paikka myydä mitään.olen itse tehnyt kauppaa ympäri maailman.netissä ja ei ole ollut mitään ongelmia.mutta kun olen laittanut tori.fi palveluun myynti ilmoituksia niin olen törmännyt jatkuvasti ongelmiin vaikka tuotteistani on aina ollut huppuhyvät kuvat ja rehelliset kuvaukset.niin olen ainakin 20.kertaa joutunut kyseisten tori.fi lukutaidottomien valvojien uhriksi.ilmoituksiani palautellaan jotka pistävät tervejärkisen hermot koetukselle.syitä ilmoitusten hylkäämiseen on ollut.1.emme ole varmoja onko tuote aito.2.emme voi julkaista ilmoitusta koska emme ole varmoja onko kyseessä yritys vai yksityinen myynti.vaikka olen aina kiltisti raksittanut yksityisen myynnin ilmoitus kaavakkeeseen.ym.haluaisin myös tietää onko toisilla tori.fi myyjillä kokemuksia siitä että  samoja ilmoituksia uusitetaan ilman että ilmoitus on edes ollut sallittua.2kk.tori.fi palvelussa.minulle rupesi tulemaan samoja ilmoituksia uusittavaksi lähes joka toinen viikko.niimpä otin kuvankaapparilla myyntisivustani kuvat josta näen että ilmoitukseni tosiaan pysyy tori.fi palvelussa luvatun.2.kk.yhtäjaksoisesti myytävänä.ennenkuin sähköpostiini tulee linkki vanhentuneesta ilmoituksesta.ongelmani ovat ratkenneet tori.fi palvelussa ylläpidolle valittamalla.huvittavinta on vain että tuo tori.fi ylläpito antaa aina saman vastauksen.´pahoittelemme´sattunutta virhettä tori.fi valvojalle on sattunut inhimillinen erehdys.jos normaali työpaikassa sattuu työelämässä jatkuvasti.nk.inhimillisiä erehdyksiä.niin se on potku takalistoon.ja esikouluun aakkosia lukemaan.yleensäkkin on tosi naurettavaa että kun myyt netissä jotain niin pitää olla valvojat.lukemmassa ja antamassa hyväksyntäänsä ihmisten myynti ilmoituksille.onneksi on suomessakin netissä ilmoituspaikkoja missä ei tarvitse odotella että joku hyväksyy myynti ilmoituksesi.kuten keltainen pörssi.nettimarkkinat.myy ja osta.com. TUOHON TORI.FI VIELÄ SEN VERRAN ETTÄ ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET VAIVAUTUKO MENETTÄMÄÄN ENÄÄ HERMOJANNE KYSEISESSÄ PALVELUSSA .TORI.FI TOIMITUSJOHTAJA ON  JUSSI LYSTIMÄKI HÄNELLE VAIN SUORAAN VALITUKSET SILLÄ TOIMITUSJOHTAJAN TÄYTYY TIETÄÄ MITEN ALAISET KÄYTTÄYTYVÄT.MUUTEN MIKÄÄN EI MUUTU TORI.FI PALVELUSSA.

 

Sarvikuonojen maa

#18 Re: Ilmoituksen hylkäämisen syy

02.04.2015 21:12

#15: yksityinen henkilö ei yritys - Ilmoituksen hylkäämisen syy 

tori.fi on todellakin tosi outo paikka myydä mitään.olen itse tehnyt kauppaa ympäri maailman.netissä ja ei ole ollut mitään ongelmia.mutta kun olen laittanut tori.fi palveluun myynti ilmoituksia niin olen törmännyt jatkuvasti ongelmiin vaikka tuotteistani on aina ollut huppuhyvät kuvat ja rehelliset kuvaukset.niin olen ainakin 20.kertaa joutunut kyseisten tori.fi lukutaidottomien valvojien uhriksi.ilmoituksiani palautellaan jotka pistävät tervejärkisen hermot koetukselle.syitä ilmoitusten hylkäämiseen on ollut.1.emme ole varmoja onko tuote aito.2.emme voi julkaista ilmoitusta koska emme ole varmoja onko kyseessä yritys vai yksityinen myynti.vaikka olen aina kiltisti raksittanut yksityisen myynnin ilmoitus kaavakkeeseen.ym.haluaisin myös tietää onko toisilla tori.fi myyjillä kokemuksia siitä että  samoja ilmoituksia uusitetaan ilman että ilmoitus on edes ollut sallittua.2kk.tori.fi palvelussa.minulle rupesi tulemaan samoja ilmoituksia uusittavaksi lähes joka toinen viikko.niimpä otin kuvankaapparilla myyntisivustani kuvat josta näen että ilmoitukseni tosiaan pysyy tori.fi palvelussa luvatun.2.kk.yhtäjaksoisesti myytävänä.ennenkuin sähköpostiini tulee linkki vanhentuneesta ilmoituksesta.ongelmani ovat ratkenneet tori.fi palvelussa ylläpidolle valittamalla.huvittavinta on vain että tuo tori.fi ylläpito antaa aina saman vastauksen.´pahoittelemme´sattunutta virhettä tori.fi valvojalle on sattunut inhimillinen erehdys.jos normaali työpaikassa sattuu työelämässä jatkuvasti.nk.inhimillisiä erehdyksiä.niin se on potku takalistoon.ja esikouluun aakkosia lukemaan.yleensäkkin on tosi naurettavaa että kun myyt netissä jotain niin pitää olla valvojat.lukemmassa ja antamassa hyväksyntäänsä ihmisten myynti ilmoituksille.onneksi on suomessakin netissä ilmoituspaikkoja missä ei tarvitse odotella että joku hyväksyy myynti ilmoituksesi.kuten keltainen pörssi.nettimarkkinat.myy ja osta.com. TUOHON TORI.FI VIELÄ SEN VERRAN ETTÄ ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET VAIVAUTUKO MENETTÄMÄÄN ENÄÄ HERMOJANNE KYSEISESSÄ PALVELUSSA .TORI.FI TOIMITUSJOHTAJA ON  JUSSI LYSTIMÄKI HÄNELLE VAIN SUORAAN VALITUKSET SILLÄ TOIMITUSJOHTAJAN TÄYTYY TIETÄÄ MITEN ALAISET KÄYTTÄYTYVÄT.MUUTEN MIKÄÄN EI MUUTU TORI.FI PALVELUSSA.

Sarvikuonojen maa

#19 Re:

02.04.2015 21:14

#11: Daddy-O -  

tori.fi on todellakin tosi outo paikka myydä mitään.olen itse tehnyt kauppaa ympäri maailman.netissä ja ei ole ollut mitään ongelmia.mutta kun olen laittanut tori.fi palveluun myynti ilmoituksia niin olen törmännyt jatkuvasti ongelmiin vaikka tuotteistani on aina ollut huppuhyvät kuvat ja rehelliset kuvaukset.niin olen ainakin 20.kertaa joutunut kyseisten tori.fi lukutaidottomien valvojien uhriksi.ilmoituksiani palautellaan jotka pistävät tervejärkisen hermot koetukselle.syitä ilmoitusten hylkäämiseen on ollut.1.emme ole varmoja onko tuote aito.2.emme voi julkaista ilmoitusta koska emme ole varmoja onko kyseessä yritys vai yksityinen myynti.vaikka olen aina kiltisti raksittanut yksityisen myynnin ilmoitus kaavakkeeseen.ym.haluaisin myös tietää onko toisilla tori.fi myyjillä kokemuksia siitä että  samoja ilmoituksia uusitetaan ilman että ilmoitus on edes ollut sallittua.2kk.tori.fi palvelussa.minulle rupesi tulemaan samoja ilmoituksia uusittavaksi lähes joka toinen viikko.niimpä otin kuvankaapparilla myyntisivustani kuvat josta näen että ilmoitukseni tosiaan pysyy tori.fi palvelussa luvatun.2.kk.yhtäjaksoisesti myytävänä.ennenkuin sähköpostiini tulee linkki vanhentuneesta ilmoituksesta.ongelmani ovat ratkenneet tori.fi palvelussa ylläpidolle valittamalla.huvittavinta on vain että tuo tori.fi ylläpito antaa aina saman vastauksen.´pahoittelemme´sattunutta virhettä tori.fi valvojalle on sattunut inhimillinen erehdys.jos normaali työpaikassa sattuu työelämässä jatkuvasti.nk.inhimillisiä erehdyksiä.niin se on potku takalistoon.ja esikouluun aakkosia lukemaan.yleensäkkin on tosi naurettavaa että kun myyt netissä jotain niin pitää olla valvojat.lukemmassa ja antamassa hyväksyntäänsä ihmisten myynti ilmoituksille.onneksi on suomessakin netissä ilmoituspaikkoja missä ei tarvitse odotella että joku hyväksyy myynti ilmoituksesi.kuten keltainen pörssi.nettimarkkinat.myy ja osta.com. TUOHON TORI.FI VIELÄ SEN VERRAN ETTÄ ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET VAIVAUTUKO MENETTÄMÄÄN ENÄÄ HERMOJANNE KYSEISESSÄ PALVELUSSA .TORI.FI TOIMITUSJOHTAJA ON  JUSSI LYSTIMÄKI HÄNELLE VAIN SUORAAN VALITUKSET SILLÄ TOIMITUSJOHTAJAN TÄYTYY TIETÄÄ MITEN ALAISET KÄYTTÄYTYVÄT.MUUTEN MIKÄÄN EI MUUTU TORI.FI PALVELUSSA.

Sarvikuonojen maa

#20 Re: tori.fi ei julkaise

02.04.2015 21:15

#14: Kerpele - tori.fi ei julkaise 

tori.fi on todellakin tosi outo paikka myydä mitään.olen itse tehnyt kauppaa ympäri maailman.netissä ja ei ole ollut mitään ongelmia.mutta kun olen laittanut tori.fi palveluun myynti ilmoituksia niin olen törmännyt jatkuvasti ongelmiin vaikka tuotteistani on aina ollut huppuhyvät kuvat ja rehelliset kuvaukset.niin olen ainakin 20.kertaa joutunut kyseisten tori.fi lukutaidottomien valvojien uhriksi.ilmoituksiani palautellaan jotka pistävät tervejärkisen hermot koetukselle.syitä ilmoitusten hylkäämiseen on ollut.1.emme ole varmoja onko tuote aito.2.emme voi julkaista ilmoitusta koska emme ole varmoja onko kyseessä yritys vai yksityinen myynti.vaikka olen aina kiltisti raksittanut yksityisen myynnin ilmoitus kaavakkeeseen.ym.haluaisin myös tietää onko toisilla tori.fi myyjillä kokemuksia siitä että  samoja ilmoituksia uusitetaan ilman että ilmoitus on edes ollut sallittua.2kk.tori.fi palvelussa.minulle rupesi tulemaan samoja ilmoituksia uusittavaksi lähes joka toinen viikko.niimpä otin kuvankaapparilla myyntisivustani kuvat josta näen että ilmoitukseni tosiaan pysyy tori.fi palvelussa luvatun.2.kk.yhtäjaksoisesti myytävänä.ennenkuin sähköpostiini tulee linkki vanhentuneesta ilmoituksesta.ongelmani ovat ratkenneet tori.fi palvelussa ylläpidolle valittamalla.huvittavinta on vain että tuo tori.fi ylläpito antaa aina saman vastauksen.´pahoittelemme´sattunutta virhettä tori.fi valvojalle on sattunut inhimillinen erehdys.jos normaali työpaikassa sattuu työelämässä jatkuvasti.nk.inhimillisiä erehdyksiä.niin se on potku takalistoon.ja esikouluun aakkosia lukemaan.yleensäkkin on tosi naurettavaa että kun myyt netissä jotain niin pitää olla valvojat.lukemmassa ja antamassa hyväksyntäänsä ihmisten myynti ilmoituksille.onneksi on suomessakin netissä ilmoituspaikkoja missä ei tarvitse odotella että joku hyväksyy myynti ilmoituksesi.kuten keltainen pörssi.nettimarkkinat.myy ja osta.com. TUOHON TORI.FI VIELÄ SEN VERRAN ETTÄ ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET VAIVAUTUKO MENETTÄMÄÄN ENÄÄ HERMOJANNE KYSEISESSÄ PALVELUSSA .TORI.FI TOIMITUSJOHTAJA ON  JUSSI LYSTIMÄKI HÄNELLE VAIN SUORAAN VALITUKSET SILLÄ TOIMITUSJOHTAJAN TÄYTYY TIETÄÄ MITEN ALAISET KÄYTTÄYTYVÄT.MUUTEN MIKÄÄN EI MUUTU TORI.FI PALVELUSSA.

JUDGE

#21 Re: Re: Re: Tori.fi

03.04.2015 08:03

#4: Susanna - Re: Re: Tori.fi 

 TUOHON TORI.FI VIELÄ SEN VERRAN ETTÄ ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET VAIVAUTUKO MENETTÄMÄÄN ENÄÄ HERMOJANNE KYSEISESSÄ PALVELUSSA TAI  RUPEAMAAN KIRJEENVAIHYOON MINKÄÄN VIESTINNÄN KAUTTA  EI MUUTA KUIN YHTEYS SUORAAN .TORI.FI TOIMITUSJOHTAJAAN KUKA  ON  JUSSI LYSTIMÄKI HÄNELLE VAIN SUORAAN VALITUKSET SILLÄ TOIMITUSJOHTAJAN TÄYTYY TIETÄÄ MITEN ALAISET KÄYTTÄYTYVÄT.MUUTEN MIKÄÄN EI MUUTU TORI.FI VAAN KAIKKI VÄÄRINKÄYTÖKSET ASIAKKAITA KOHTAAN JÄÄVÄT PIMENTOON ITSE TOIMITUSJOHTAJALTA JOLLA ON VALTA/VELVOLLISUUS JO TORI.FI MAINEENKIN PUOLESTA KENKÄÄ VALVOJILLE JOTKA JÄRJESTELMÄLLISESTI JA VUOSIKAUDESTA KESKITTYVÄT IHMISTEN NETTI KIUSAAMISEEN TORI.FI VALVOJANA OLLESSAAN.JA KUN VIITSITTE LUKEA ERI FOORUMEJA NIIN KIUSATTUJA JA TÖRKEÄSTI KOHDELTUJA ON TODELLA TORI.FI PALVELUN VALVOJIEN TAKIA VALTAVASTI  ELI YHTEYSTIEDOT TPRI.FI TOIMITUSJOHTAJAAN JUSSI LYSTIMÄKEEN SUORAAN JA KUN HÄN SAA KUULLA MITÄ HÄNEN ALAISENSA PUUHAILEVAT ELI TÖRKEÄÄ NETTIKIUSAAMISTA ASIAKKAITA KOHTAAN NIIN ASIAT MUUTTUVAT.SITÄ PAITSI KYSEISET VALVOJIEN TEOT OVAT RIKOLLISIA NETTIKIUSAAMINEN  ON AINA RIKOS JA SIITÄ VOI TEHDÄ RIKOSTUTKINTA PYYNNÖN .MUISTAKAA VAIN OTTAA AINA KOPIOT KAIKISTA VIESTEISTÄNNE JA VALVOJIEN VASTAUS VIESTEISTÄ.TEILLE

LAW

#22 Re: Tori.fi

03.04.2015 08:05

#12: - Re: Re: Re: Tori.fi 

 TUOHON TORI.FI VIELÄ SEN VERRAN ETTÄ ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET VAIVAUTUKO MENETTÄMÄÄN ENÄÄ HERMOJANNE KYSEISESSÄ PALVELUSSA TAI  RUPEAMAAN KIRJEENVAIHYOON MINKÄÄN VIESTINNÄN KAUTTA  EI MUUTA KUIN YHTEYS SUORAAN .TORI.FI TOIMITUSJOHTAJAAN KUKA  ON  JUSSI LYSTIMÄKI HÄNELLE VAIN SUORAAN VALITUKSET SILLÄ TOIMITUSJOHTAJAN TÄYTYY TIETÄÄ MITEN ALAISET KÄYTTÄYTYVÄT.MUUTEN MIKÄÄN EI MUUTU TORI.FI VAAN KAIKKI VÄÄRINKÄYTÖKSET ASIAKKAITA KOHTAAN JÄÄVÄT PIMENTOON ITSE TOIMITUSJOHTAJALTA JOLLA ON VALTA/VELVOLLISUUS JO TORI.FI MAINEENKIN PUOLESTA KENKÄÄ VALVOJILLE JOTKA JÄRJESTELMÄLLISESTI JA VUOSIKAUDESTA KESKITTYVÄT IHMISTEN NETTI KIUSAAMISEEN TORI.FI VALVOJANA OLLESSAAN.JA KUN VIITSITTE LUKEA ERI FOORUMEJA NIIN KIUSATTUJA JA TÖRKEÄSTI KOHDELTUJA ON TODELLA TORI.FI PALVELUN VALVOJIEN TAKIA VALTAVASTI  ELI YHTEYSTIEDOT TPRI.FI TOIMITUSJOHTAJAAN JUSSI LYSTIMÄKEEN SUORAAN JA KUN HÄN SAA KUULLA MITÄ HÄNEN ALAISENSA PUUHAILEVAT ELI TÖRKEÄÄ NETTIKIUSAAMISTA ASIAKKAITA KOHTAAN NIIN ASIAT MUUTTUVAT.SITÄ PAITSI KYSEISET VALVOJIEN TEOT OVAT RIKOLLISIA NETTIKIUSAAMINEN  ON AINA RIKOS JA SIITÄ VOI TEHDÄ RIKOSTUTKINTA PYYNNÖN .MUISTAKAA VAIN OTTAA AINA KOPIOT KAIKISTA VIESTEISTÄNNE JA VALVOJIEN VASTAUS VIESTEISTÄ.TEILLE

LAW

#23 Re: Tori.fi

03.04.2015 08:06

#2: Kirsi - Tori.fi 

 TUOHON TORI.FI VIELÄ SEN VERRAN ETTÄ ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET VAIVAUTUKO MENETTÄMÄÄN ENÄÄ HERMOJANNE KYSEISESSÄ PALVELUSSA TAI  RUPEAMAAN KIRJEENVAIHYOON MINKÄÄN VIESTINNÄN KAUTTA  EI MUUTA KUIN YHTEYS SUORAAN .TORI.FI TOIMITUSJOHTAJAAN KUKA  ON  JUSSI LYSTIMÄKI HÄNELLE VAIN SUORAAN VALITUKSET SILLÄ TOIMITUSJOHTAJAN TÄYTYY TIETÄÄ MITEN ALAISET KÄYTTÄYTYVÄT.MUUTEN MIKÄÄN EI MUUTU TORI.FI VAAN KAIKKI VÄÄRINKÄYTÖKSET ASIAKKAITA KOHTAAN JÄÄVÄT PIMENTOON ITSE TOIMITUSJOHTAJALTA JOLLA ON VALTA/VELVOLLISUUS JO TORI.FI MAINEENKIN PUOLESTA KENKÄÄ VALVOJILLE JOTKA JÄRJESTELMÄLLISESTI JA VUOSIKAUDESTA KESKITTYVÄT IHMISTEN NETTI KIUSAAMISEEN TORI.FI VALVOJANA OLLESSAAN.JA KUN VIITSITTE LUKEA ERI FOORUMEJA NIIN KIUSATTUJA JA TÖRKEÄSTI KOHDELTUJA ON TODELLA TORI.FI PALVELUN VALVOJIEN TAKIA VALTAVASTI  ELI YHTEYSTIEDOT TPRI.FI TOIMITUSJOHTAJAAN JUSSI LYSTIMÄKEEN SUORAAN JA KUN HÄN SAA KUULLA MITÄ HÄNEN ALAISENSA PUUHAILEVAT ELI TÖRKEÄÄ NETTIKIUSAAMISTA ASIAKKAITA KOHTAAN NIIN ASIAT MUUTTUVAT.SITÄ PAITSI KYSEISET VALVOJIEN TEOT OVAT RIKOLLISIA NETTIKIUSAAMINEN  ON AINA RIKOS JA SIITÄ VOI TEHDÄ RIKOSTUTKINTA PYYNNÖN .MUISTAKAA VAIN OTTAA AINA KOPIOT KAIKISTA VIESTEISTÄNNE JA VALVOJIEN VASTAUS VIESTEISTÄ.TEILLE

LAX

#24 Re: Tori.fi

03.04.2015 08:07

#4: Susanna - Re: Re: Tori.fi 

 TUOHON TORI.FI VIELÄ SEN VERRAN ETTÄ ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET VAIVAUTUKO MENETTÄMÄÄN ENÄÄ HERMOJANNE KYSEISESSÄ PALVELUSSA TAI  RUPEAMAAN KIRJEENVAIHYOON MINKÄÄN VIESTINNÄN KAUTTA  EI MUUTA KUIN YHTEYS SUORAAN .TORI.FI TOIMITUSJOHTAJAAN KUKA  ON  JUSSI LYSTIMÄKI HÄNELLE VAIN SUORAAN VALITUKSET SILLÄ TOIMITUSJOHTAJAN TÄYTYY TIETÄÄ MITEN ALAISET KÄYTTÄYTYVÄT.MUUTEN MIKÄÄN EI MUUTU TORI.FI VAAN KAIKKI VÄÄRINKÄYTÖKSET ASIAKKAITA KOHTAAN JÄÄVÄT PIMENTOON ITSE TOIMITUSJOHTAJALTA JOLLA ON VALTA/VELVOLLISUUS JO TORI.FI MAINEENKIN PUOLESTA KENKÄÄ VALVOJILLE JOTKA JÄRJESTELMÄLLISESTI JA VUOSIKAUDESTA KESKITTYVÄT IHMISTEN NETTI KIUSAAMISEEN TORI.FI VALVOJANA OLLESSAAN.JA KUN VIITSITTE LUKEA ERI FOORUMEJA NIIN KIUSATTUJA JA TÖRKEÄSTI KOHDELTUJA ON TODELLA TORI.FI PALVELUN VALVOJIEN TAKIA VALTAVASTI  ELI YHTEYSTIEDOT TPRI.FI TOIMITUSJOHTAJAAN JUSSI LYSTIMÄKEEN SUORAAN JA KUN HÄN SAA KUULLA MITÄ HÄNEN ALAISENSA PUUHAILEVAT ELI TÖRKEÄÄ NETTIKIUSAAMISTA ASIAKKAITA KOHTAAN NIIN ASIAT MUUTTUVAT.SITÄ PAITSI KYSEISET VALVOJIEN TEOT OVAT RIKOLLISIA NETTIKIUSAAMINEN  ON AINA RIKOS JA SIITÄ VOI TEHDÄ RIKOSTUTKINTA PYYNNÖN .MUISTAKAA VAIN OTTAA AINA KOPIOT KAIKISTA VIESTEISTÄNNE JA VALVOJIEN VASTAUS VIESTEISTÄ.TEILLE

rehellisyys kunniaan

#25 Re:

05.04.2015 11:29

#16: isä -  

 olen sitä mieltä että turha vaivautua keskustelemaan netissä enää kyseisistä ihmisistä jotka ajavat käytöksellään tori.fi myyjät pois.k.o.palvelusta.heistä kannattaa tehdä suoraan tutkintapyyntö poliisille he ovat rikosoikeudellisessa vastuussa.teoistaan ei kenenkään ihmisen tarvitse menettää hermojaan tori.fi ilmoitus työntekijöiden takia.jos heitä ei esimiehet saa kuriin tai syystä tai toisesta halua puuttua alaistensa tekemisiin.niin oikeuslaitos.voi.kyseinen toiminta mitä olen lukenut netin eri foorumeilla ja joissa on liitteenä ollut myös kopiot,tori.fi valvojien törkeistä vastauksista asiakkaille.ovat netti kiusaamista joka aiheuttaa myös henkisiä vaurioita ihmiselle.jota kiusataan.silloin pitää uskaltaa mennä tekemään asiasta tutkintapyyntö poliisille ja ennen kaikkea säilyttää kaikki viestit jotka ovat asiattomia tori.fi palvelusta.myös jos olet ottanut yhteyttä tori.fi.ylläpitoon.eikä sieltä vaivauduta vastaamaan ovat he myös samalla tavalla vastuussa rikosoikeudellisesti.koska he käytöksellään myös suosivat ihmisten nettikiusaamista.jos tori.fi työntekijöillä on varaa harrastaa kiusaamista niin on sitten varmaan varaa maksaa oikeudessakin aiheuttamistaan nettikiusaamisista ihmisille.mikään ei muutu jos ei uskalla pitää puoliaan.