Lauri Törnin upseerinarvon palauttamisen puolesta.

Pakolainen

/ #97 trollaajia lemuaa täälläkin, Oikeus kuitenkin voittaa

07.06.2013 09:15

Lauri L.,res.matr. ,vm-77 kirjoittaa kuin kunnoton bäckmanisti !!!

Piiitkä litania horinaa nk. tositarinana, sitten vähän muka "asian puolella"
ja lopulta natsittelu - näillä pyritään lukija saamaan epävarmaksi tai jopa oikeutta vastaan.
Näitä hämääjiä (pieni mutta aktiivinen hörhösakki) webissä näkyy lähihistorian asioita vääristämässä,
erityisesti suunnattu nuorisollemme, joka kuitenkin ammentaa tietonsa ja ymmärryksensä pitkälti
internetistä (vaikka olisikin soopaa).

isä aurinkoinen Kaikkien-Murhaaja-Diktaattori stalin syöksi Suomen kansalaisineen toiseen maailmansotaan. Ilman tietoa hyökkääjän hallinnon kammottavuudesta ja ilman suomalaisten omanarvontuntoa olisimme välillä Katyn (niskalaukauksilla murhattuja) - Siperian perukat.

Törni ja muut suomalaiset tappoivat sodassa ihmisiä, vihollisia. Totta.
Vaihtoehto tiedetään jo pelkästään hyökkääjän - Neuvostoliiton - aiheuttamissa valtavassa
määrässä kuolemia, kärsimystä, menetyksiä, onnettomuutta.
Näissä oloissa kehittyivät sotasankarit, kuten Lauri Törni. Onneksemme.
Lisäksi hän palveli Suomen olemassaoloa tukevissa asioissa kylmän sodankin aikana, toisen valtion upseerina.

Armeijan komentajan kenraali Aarne Sihvon raukkamainen ja härskiydessään (ilmeisesti oman aseman pönkittäminen Neuvostoliiton silmissä) törkeä teko oli poistaa Lauri Törni Suomen upseeriluettelosta. Tämä tapahtui vasta vuonna 1950, kun Törni oli jo ollut jonkun aikaa maan rajojen ulkopuolella. Sikälikin outo temppu, kun toinen ei ole paikalla, niin selän takana ..
Törni on Suomen Armeija upseeri ja tämä on kunnia, joka hänelle julkisesti pitää palauttaa,
olemme velkaa hänen tapaisilleen henkilöille todella monesta asiasta.

On ollut selvityksiä (mm. suomalaisen upseeriston taholtakin 1990-luvulla), että upseeriluettelosta poistaminen oli laiton teko, ts. sellainen jolla ei ole lainvoimaa eikä siten luettelosta poistamista voida noteerata tapahtuneeksi. Jos näin on, niin asia pitää julkisesti
todeta esim., että Lauri Törni on edelleen Suomen upseeriluettelossa, koska häntä ei ole juridisesti ollut mahdollista sieltä poistaa eikä kenraali Arne Sihvon lapsellisella "käskyllä" ole mitään merkitystä. Tällainen julkilausuma tulee tehdä vähintään virassa olevan PV:n komentajan toimesta, tai Suomen presidentin, koska väärin tehnyt henkilö (Sihvo) oli PV:n komentaja antaessaan "esityksensä" presidentti Paasikivelle (joka myös teki suuren virheen asiassa).

Lopuksi sanottakoon, etteivät presidentit Suomessa ole mitään kumarrettavia jumalia, he ovat tavallisia ihmisiä siinä missä muutkin. Ja virheitä - tahattomia ja tahallisia - tekevät siinä missä muutkin. Osa heistä on ollut aikaan saavia ja ovat suorittaneet valtiomiestekoja (hyvässä ja pahassa), Kekkosen jälkeen presidenteistä kukaan ei ole suorittanut hyviä ja suuria valtiomiestekoja Ahtisaarta lukuunottamatta. Niinistöllä on vielä aikaa toimia.