Ranuan kunta myymässä kyläkoulua 3 eurolla

Kyllästynyt paikkakuntalainen!

/ #29 Re: Järjen käyttö sallittu päätöksissä...

12.06.2013 09:27

#20: Jone - Järjen käyttö sallittu päätöksissä...

Tällainen hyväveli järjestelmä on toiminut tässä kylässä aina.

Kunnan rahoja käytetään sumeilematta erään uskonlahkon tukemiseksi mutta RY.hyn kuulumattomalla yrittäjällä on turha kysellä toimitiloja,saatikka yrittää saada mitään avustusta toiminnalleen.

On käynyt myös niin että ensin tehdään lahkolais huijarille miljoonahalli "vuokralle/lunastusta varten" ja sitten kun ei ole yrittänytkään maksaa niin on annettu "synnit" anteeksi kuin seuroissa konsanaan.

Samoin tällaiset 3€.n koulumyynnit nuijitaan väkisin läpi heti kun on tietynlainen yhteisö asiaa hakemassa,epäilyttäväksi asian tekee tosi asia että kyseessähän on muihin lakkautettuihin kouluihin verrattuna todella paljon arvokkaampi tontti.

Tämän voi jokainen paikkakuntalainen käydä toteamassa omin silmin kun käy ajelemassa pienen kiertueen näiden koulujen pihoilla. (itse tein tämän kierroksen kun aloin haistamaan palaneen käryä)

Johtopäätöksenä;kuntakolmio haluaa ilmaiseksi järvitontin ja esim matkailu yrittämiseen  soveltuvan koulun,remontoi sen kunnan avustuksilla ja ehkä kyläkolmion talkoilla,myy paikan +150 000€.n hintaan ja taas on muutama suku saanut välistä vedettyä kunnalta....

Eli pidetään niistä periaate päätöksistä kiinni,jos ei yksi saa ilmaiseksi niin eivät saa muutkaan!

Jos kuntakolmio saa tämän paikan 3€ niin tehtäköön kunnan varoilla muillekkin syrjäkylille samanlaiset tilat!