Adressi Tuomelan koulun lakkauttamista vastaan

I <3 Hämeenkylä

/ #39 Pelastakaa Tuomela!

22.08.2013 17:58

Yksi Hämeenkylän vetomoimatekijöistä on juurikin Tuomelan koulu, joka on mm. sijaintinsa ja kokonsa takia rauhallinen ja turvallinen koulu (jossa ei ole pelkoa jättimäisestä luokkakoosta). Väitän, että suurimmalla osalla alueelle muuttaneista lapsiperheistä yhtenä tärkeimmistä syistä muuttoon on ollut Tuomelan koulu. Itsekin olen harkinnut paluumuuttoa Hämikseen juuri koulun takia, mutta mahdollisen lakkautuspäätöksen jälkeen ei ole mitään syytä, miksi en muuttaisi Hämeenkylän sijasta jonnekin muualle. En myöskään epäile, etteikö koulun sulkeminen aiheuttaisi muuttamisia pois Hämeenkylästä.

Ja hei oikeesti, muksut Hämeenkylän yhteiskouluun murrosikäisten yläasteteinien sekaan? Jos meininki Hämiksessä on lähelläkään vuosituhtanteen vaihteen tasoa, niin siinähän kasvatetaan ipanoista tasapainoisia kansalaisia.

Onko myöskään hyvä siirtää oppilaita Pähkinärinteen kouluun, kun sinne on muutenkin tulossa lisää oppilaita, kun nämä jo rakenteilla olevat pikkuprojektit saadaan päätökseen?:
http://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus_ja_maankaytto/asemakaavoitus/lansi-vantaan_asemakaavayksikko/hameenkyla/tiivista_ja_matalaa_asuntorakentamista_pahkinarinteeseen_nro_121200_

http://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus_ja_maankaytto/asemakaavoitus/lansi-vantaan_asemakaavayksikko/hameenkyla/pahkinarinteeseen_asuinkerrostaloja_nro_002099_

Pidetään luokkakoot pieninä, yeah right!