Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #19438 Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

25.08.2013 07:41

#19431: - Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

Jeesuksen rakkauskäsityksen ydin on kirjattu rakkauden kaksoiskäskyssä. Siinä nimenoamaan toisiin ihmisiin suuntautuvan rakkauden syvin viisaus ei ole uskiksille avautunut. "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi" sisältää sen, että lähimmäinen on hyväksyttävä sellaisena kuin hän on, vaikka hän olisikin erilainen ja hänellä olisi erilaiset preferenssit kuin itsellä. Tuo ajatus on läheistä sukua sille, mistä nykyään johdetaan universaalit ihmisoikeudet.

Teidän "rakkautenne" toisia ihmisiä kohtaan on kaikkea muuta kuin pyyteetöntä. Se on vallankäyttöä ja kontrollointia, uhkailua ja jopa terrorisointia. Se näkyy mm. siinä, että olen useassa yhteydessä nähnyt todettavan, että vaikka eheytyshoidoilla ei saataisikaan jonkun ihmisen homoseksuaalista taipumusta muutettua, ollaan tyytyväisiä, jos hän kykenee pidättäytymään homoseksuaalisesta käytöksestä. Tällaisin ajatuksin sitten ruvetaan painostamaan jo valmiiksi asiasta ahdistunutta uskonyhteisöön kuuluvaa homoa. Seurauksena saadaan aikaan mitä todennäköisimmin lisää ahdistusta ja lisääntynty itsemurhariski - ja tyytyväisiä uskonveljiä, joiden taivaspaikka on taas yhtä pykälää lähempänä...

Mieti, jos Sinulle tultaisiin kaikkien läheistesi taholta kertomaan, että heteroseksuaalinen siveetön orientaatiosi on kauhistus ja vie ikuiseen tuleen, mutta voit siltä ehkä välttyä rukoilemalla riettauttasi anteeksi ja pidättäytymällä kokonaan seksuaalielämästäsi!