Adressi Israelin tueksi!

Juhani Starczewski

/ #1989 Presidentti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikaan

31.01.2014 07:02

Presidentti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikaan

Suomessa oli sen kohtalon päivinä ja hädän päivinä, Talvisodan aikaan, presidentti, joka ei ainoastaan toivottanut puheessaan Jumalan siunausta, vaan myös rukoili Suomen puolesta ja kehoitti koko kansaa rukoilemaan. Tänä päivänä olemme myös kohtalomme ajassa ja hädän päivässä, mitä tulee sotaan syntiä ja sielunvihollista vastaan. Tässä presidentti Kyösti Kallion rukous:

Rukous Suomen puolesta

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saat/analliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.

Lähettäjä: Juhani Starczewski [mailto:juhani.starczewski@elisanet.fi]
Lähetetty: 25. tammikuuta 2014 21:57
Vastaanottaja: 'presidentti@tpk.fi'; 'kirjaamo@tpk.fi'; 'press@tpk.fi'
Aihe: RAAMATTUMARSSI -> JYVÄSKYLÄ + SUOMI + JEESUKSELLE! Lauantaina 8.2.2014 klo 11.30-16 Tuletteko marssin suojelijaksi?!

Arvoisa Suomen Tasavallan presidentti Sauli Niinistö!
Toteutamme Jyväskylässä
RAAMATTUMARSSI -> JYVÄSKYLÄ + SUOMI + JEESUKSELLE! – tapahtuman lauantaina 8.2.2014 klo 11.30-16.

Marssin työryhmä pyytää Teitä yhdeksi marssin
valtakunnalliseksi suojelijaksi.
Paikallisiksi suojelijoiksi pyydämme myös mm. kaupunginjohtaja Markku Anderssonia ja muita paikallisia vaikuttajia.

Pyydämme Teiltä myös kolmen minuutin puheenvuoron marssin jälkeiseen tilaisuuteen. Jos ette pääse tilaisuuteen, niin voitte toimittaa sen kirjallisesti minulle, niin se luetaan tilaisuudessa.

Olen molemmissa viimeisissä presidentin vaaleissa toiminut aktiivisesti valintanne puolesta ja ollut myös erittäin kiitollinen siitä, että olette toivottanut Jumalan Siunausta uuden vuoden puheenne lopussa.

Vuoden 2006 vaaleissa voitin valtakunnallisen sähköpostikampanjan, jossa pyydettiin tukijoita Teidän taaksenne. Sain eniten tukijoita ja minut palkittiin silloin hienolla shampanjapullolla, jonka sain hakea paikallisesta Alkosta. Shampanja jäi silloin juomatta, mutta säästimme sen vuoden 2012 vaaleihin ja silloin poksautimme sen auki ja nautimme sen, kun Teidät valittiin presidentiksi. Kiitos vielä tuosta kuohujuomasta ja nautinnollisesta voiton hetkestä, jonka toivon jatkuvan kohdallanne.

Pikaista myönteistä vastaustanne odottaen! : ))
Ystävällisin yhteistyöterveisin

Marssin työryhmä

psta Juhani Starczewski, puheenjohtaja
040 757 3537
juhani.starczewski@elisanet.fi
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…