Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

”Näin, kun veri purskahti hänen peräsuolestaan.”
Vieras

#1976 Israel ja homoseksuaalisuus

11.01.2014 19:42

Israel ja homoseksuaalisuus

http://www.kotimaa24.fi/israel-ja-homoseksuaalisuus/

Majed on palestiinalainen nuori mies. Hän on kotoisin Länsirannalta Nabluksesta. Kaupunki on nykyään tunnettu yhtenä niistä alueista, joissa israelilaisten rakennuttamat siirtokunnat ovat herättäneet levottomuuksia.

Majedin elämä Nabluksessa muodostui sietämättömäksi. Häntä piestiin ja uhkailtiin, ja lopulta hän tunsi olevansa niin alituisessa hengenvaarassa, että hänen oli paettava kotoaan. Majed oli tuolloin vain 14-vuotias.

Majedia vainottiin, koska hän on homoseksuaali. Nyt Majed Koka, 29, on asunut toistakymmentä vuotta israelilaisen puolisonsa kanssa Tel Avivissa. Syyskuussa 2010 Koka antoi israelilaiselle Haaretz-lehdelle haastattelun, jossa hän kertoi tilanteestaan. Homostigman vuoksin hänen siteensä perheeseensä ovat rikki: edes hänen Israelissa asuva arabiäitinsä ei halua häntä luokseen.

Satojen arabihomojen kerrotaan henkensä kaupalla paenneen Israeliin. Homoja vainotaan, kidutetaan ja tapetaan Länsirannalla ja Gazassa, sillä islamilaisessa sharia-vetoisessa yhteiskunnassa homoseksuaalisuus mielletään luonnottomaksi perversioksi.

Rajan toisella puolella tilanne on toinen. Jokavuotinen Tel Aviv Pride on koonnut jopa satatuhatta osallistujaa, heistä muutama tuhat on turisteja. Määrä on Lähi-idän oloissa ja juutalaisvaltion seitsenmiljoonaiseen väkilukuun nähden huomattava. Suomen 5,5-miljoonaisesta väestöstä Helsinki Prideen osallistuu vain alle 10 prosenttia siitä, mitä Israelissa – jossa pride-kulkueita on muissakin kaupungeissa Jerusalem mukaan lukien. Mutta Tel Aviv on maailmankartalla erityisen gay-uimarantansa vuoksi. Tänä vuonna Tel Avivin Pride-viikko alkaa 2.6.

Äskettäin Atlanta Jewish Film Festivalissa Yhdysvalloissa ensi-iltansa saaneen dokumenttielokuvan ”Undressing Israel: Gay Men in the Promised Land” (Israelia riisumassa: Homomiehet luvatussa maassa) ohjaaja, juutalainen Michael Lucas sanoi Haaretzin haastattelussa helmikuussa:

”Israelilainen kulttuuri on itse asiassa hyvin progressiivinen ja suvaitseva. Tämä on tosi erityisesti, mitä tulee homojen oikeuksiin, jotka ovat huomattavasti edistyneempiä kuin Yhdysvalloissa.”

Dokumenttielokuvassa on mukana juutalaisia julkkishomoja, kuten Israelin parlamentin Knessetin ensimmäinen julkihomo edustaja, vasemmistolaisen Meretz-puolueen Nitzan Horowitz.

Niin sanotun sateenkaariväestön oikeudet on Israelissa turvattu lailla. Vuonna 2011 juutalaisen homoseksuaalin katolilainen aviopuoliso sai Israelin valtion paluumuuttolain nojalla ja miehensä aliya- eli juutalaisen paluumuuttajan statuksen myötä Israelin kansalaisuuden. Toisin sanoen, vaikka Israelissa ei toistaiseksi ole samaa sukupuolta olevien avioliittoa, valtio kohtelee muualla avioliittoon vihittyjä homoseksuaalisia pareja aviopuolisoina.

Monen arabihomon haave olisi päästä Israeliin. Israel–Palestiina-konfliktin jäädyttyä arabihomojen oikeuksista onkin viime vuosina tullut uusi julkinen puheenaihe israelilaisessa sanomalehdistössä. Israelilaiset asiantuntijat tuntevat suurta myötätuntoa arabihomoja kohtaan, ja monet kritisoivat ankarasti valtion kyvyttömyyttä auttaa palestiinalaisalueilla vainottuja homoseksuaaleja. Puran tätä ongelmaa hieman.

YK:n pakolaissopimuksen kannalta palestiinalaishomojen kuuluisi saada pakolaisstatus. Perusasetelma Israel-Palestiina-konfliktissa on kuitenkin niin mahdoton, että Israel on tähän asti myöntänyt ainoastaan yksittäistapauksissa pysyvän oleskeluvapauden arabihomoseksuaaleille.

Tällaisen oleskeluluvan saaneet ovat kuuluneet terveydenhuollon piiriin, ja samalla heillä on ollut oikeus perheenyhdistämiseen. Arabihomojen kohdalla asialla ei ole ollut käytännössä merkitystä, koska palestiinalaishomojen henki on uhattuna myös heidän omassa perheessään.

Perheenyhdistämisestä on seurannut kuitenkin ongelmia Israelille, sillä islamismin nousun myötä järjestelmän kautta yleisesti tarjoutui tilaisuus auttaa myös itsemurhapommittajia iskuissaan. Nykyisin turvamuuri onneksi estää iskut, mutta asian tekee ajankohtaiseksi tuore Jerusalem Postin julkaisema gallup, jonka mukaan peräti 40 prosenttia palestiinalaisista pitää itsemurhaiskuja hyväksyttävänä keinona ”puolustaa islamia”. Tämä luonnollisesti vaikeuttaa arabihomoseksuaalien mahdollisuuksia saada virallinen tai edes epävirallinen oleskelulupa Israelissa.

Asia on entistäkin monimutkaisempi. Pakolaisten oikeuksiin erikoistuneiden Tel Avivin yliopiston oikeustieteen tutkijoiden Michael Kaganin ja Anat Ben-Dorin vuonna 2008 julkaisemasta tutkimuksesta ”Nowhere to Run - Gay Palestinian Asylum-Seekers in Israel” käy ilmi arabihomojen jo olemassa olevasta pakolaisstatuksesta johtuva ydinongelma.

YK:lla on kaksi pakolaisjärjestöä. Israelin heti ensi kättelyssä allekirjoittaman Geneven pakolaissopimuksen yhteydessä 1951 perustettiin YK:n kansainvälinen pakolaisjärjestö United Nations High Commissioner for Refugees (UNCHR). Tämän lisäksi YK:lla on erityinen United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees (UNRWA).

Se perustettiin yksistään palestiinalaisten omaksi pakolaisjärjestöksi jo 1949, eikä sitä lakkautettu 1951, kun varsinainen YK:n pakolaisjärjestö UNCHR perustettiin. UNRWA pitää yllä kouluja palestiinalaisalueilla. Terroristijärjestö Hamas tekee sen kanssa yhteistyötä, ja Hamas on vaatinut, että esimerkiksi holokaustin historiasta ei UNRWA:n kouluissa saa opettaa mitään.

Äskettäin julkisuuteen tuli dokumenttivideo, jossa paljastuu, millaista yleistä juutalaisvihaa UNRWA:n kouluissa lietsotaan. Kouluissa opettajat tietoisesti kasvattavat alakoululaisia ihannoimaan terrorismia, ja 10-vuotiaat lapset oppivat päämääräkseen ”koko Israelin pyyhkimisen pois” maailmankartalta.

Homojen kannalta ongelmana on se, että UNRWA-pakolaisstatuksella elävä ei voi samaan aikaan saada UNCHR-pakolaisstatusta. Näin ollen palestiinalaisalueiden arabihomot ovat UNRWA:n panttivankeja: UNRWA estää arabihomoja pääsemästä pakolaisiksi. Tällä tavoin etupäässä EU:n ja Yhdysvaltain rahoittaman YK-järjestön epäpyhät pyrkimykset kääntyvät sitä itseään vastaan. YK:n Israelia koskevia päätöslauselmia seuranneita tilanne ei kuitenkaan yllätä. YK:n Ihmisoikeusneuvoston antisemitismi on laajalti tiedossa, eikä ole ihme, ettei Ihmisoikeusneuvosto yhdessäkään päätöslauselmassaan puutu arabimaiden homojen kohtaamiin ihmisoikeusrikoksiin.

Kaganin ja Ben-Dorin tutkimuksesta käy kuitenkin ilmi, että kun Israel yksipuolisesti vetäytyi Gazasta 2005, arabihomojen asema alueella huononi merkittävästi. Tutkimuksessa haastateltu gazalainen homoseksuaali A kertoo:

”Suoran Israelin valvonnan alla me Gazassa nautimme edes jonkinlaisesta virallisesta Israelissa vallitsevasta toleranssista homoja kohtaan. Monet olivat luoneet kontakteja, ystävyyksiä ja suhteita Israeliin. Monet myös omaksuivat liberaaleja itsensä hyväksymisen asenteita. Vaikka inhosimme miehitystä, me pelkäsimme Palestiinan itsehallinnon vihamielisyyttä homoja kohtaan. Homojen elämä Gazassa muuttui jyrkästi, kun Palestiinan itsehallinto otti vallan Kaistaleella. Sen lisäksi, että olimme halveksittuja, meidät nähtiin vaarallisena ’viidentenä kolonnana’ palestiinalaisten taistelussa Israelia vastaan. Kaikki tämä tapahtui taustanaan äärimmäinen viha homoseksuaaleja kohtaan palestiinalaisessa yhteiskunnassa, jossa homot ovat halveksittuja iljetyksiä.”

Mitä tämä tarkoitti käytännössä? Millainen maa ”vapaa Gaza” olisi homoseksuaaleille?

Palestiinalaisviranomaiset pidättivät A:n jo 1998. Häntä syytettiin osallisuudesta pornofilmien tekemiseen. Kun A kiisti syytteen, palestiinalaisviranomaiset muun muassa ripustivat hänet käsistä roikkumaan kattoon niin, että jalat eivät yltäneet maahan, ja pieksivät häntä yli 3 tuntia.

A myös pakotettiin katsomaan sivusta, kun Palestiinan itsehallinnon univormupukuiset poliisiviranomaiset kiduttivat toista homoseksuaalia nuorukaista. Poliisit sanoivat nuorukaiselle: ”Haluamme tsekata, kumpi on mielestäsi miellyttävämpi, miehen sukuelin vai Kokis-pullo.”

Poika pakotettiin väkivalloin istumaan pullon päälle. A kertoo näkemästään: ”Näin, kun veri purskahti hänen peräsuolestaan.”

Onko Israelin Jumala sittenkin islamin Jumala?

#1977 Re: Israel ja homoseksuaalisuus

11.01.2014 19:48

Onko Israelin Jumala sittenkin islamin Jumala?

#1978 Re: Re: Israel ja homoseksuaalisuus

11.01.2014 19:54

#1977: Onko Israelin Jumala sittenkin islamin Jumala? - Re: Israel ja homoseksuaalisuus

3. Moos. 18:22
Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus. 
3. Moos. 20:13
Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

"Herra Jeshua, minun Jumalani".

#1979 Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa....

11.01.2014 20:26

Sinä päivänä on Daavidin suvulla ja Jerusalemin asukkailla oleva avoin lähde syntiä ja saastaisuutta vastaan. Ja sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä hävitän epäjumalain nimet maasta, eikä niitä enää muisteta. Myöskin profeetat ja saastaisuuden hengen minä ajan maasta pois. Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle. Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niinkuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niinkuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "Se on minun kansani", ja se sanoo: "Herra, minun Jumalani".
Juhani Starczewski

#1980 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö.

12.01.2014 03:50

1.Korinttolaiskirje:
6:9 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset,
6:10 eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.
6:11 Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

1.Timoteuksen kirje:
1:8 Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään
1:9 ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille,
1:10 haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan -
1:11 autuaan Jumalan kirkkauden evankeliumin mukaisesti, joka on minulle uskottu.

Huutavan ääni!
Vieras

#1981 Imatran kohupappi siirtyi kaupungille saarnaamaan – kiipesi lasten liukumäkeen

13.01.2014 05:26

Imatran kohupappi siirtyi kaupungille saarnaamaan – kiipesi lasten liukumäkeen

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288641808588.html

http://is13.snstatic.fi/img/658/1288641808286.jpg...

Virastaan potkut saanut pastori nuhteli sunnuntaina ohikulkijoita liukumäestä käsin.
Ari Nakari
Julkaistu: 13.1.2014 4:00
 

Virastaan sopimattoman käytöksen takia irtisanottu pastori jatkaa syntisten pelastamista.

Viime kesänä valtakunnalliseen julkisuuteen noussut pastori Eero Jaakkola on viikon ajan saarnannut joka päivä Imatran kävelykadun soittolavalla.

Hän muistuttaa muun muassa naisen asemasta miehen alamaisena ja tuomitsee avioliiton ulkopuoliset suhteet ja muun syntisen elämän.

Sunnuntaina Jaakkola kuitenkin jätti saarnansa pitämättä ja tyytyi nuhtelemaan ohikulkijoita liukumäen ylätasanteelta.
- Jumala vihaa internet-pornoa ja sen katsojia, julisti Jaakkola useampaan kertaan.

Hän kertoi valmistavansa ihmisiä hetkeen, jolloin Jeesus tulee takaisin.

”Joidenkin kauppiaiden mielestä se häiritsee”

Liperit kaulassa esiintyneen pastorin toiminta ei ohikulkijoita hetkauttanut. Jotkut ihmettelivät, mitä aikuinen mies tekee lasten liukumäessä. Internet-pornoa koskeneille kommenteille kohautettiin olkapäitä.

Kävelykadun toimintoja hallinnoivassa Imatran kaupunkikeskusta ry:ssä pohditaan parhaillaan, pitääkö saarnaamiseen puuttua.
- Joidenkin kauppiaiden mielestä se häiritsee, sanoo Kaupunkikeskusta ry:n hallituksen puheenjohtaja Emilio Urpalainen.

Pastoria on myös pyydetty ilmoittamaan aikataulunsa, ettei soittolavalle sattuisi kahta esiintyjää samanaikaisesti.
- Katsotaan nyt päivä kerrallaan. Toivon, että hän kyllästyisi, kun ei saa vastakaikua ja lopettaisi yhtä omatoimisesti kuin aloittikin, Urpalainen sanoo.

KUVA: Ari Nakari

http://is11.snstatic.fi/img/658/1288641808401.jpg...

Eero Jaakkola aikoo jatkaa saarnaamista Imatran kävelykadulla.

Aikoo jatkaa saarnaamista

Jaakkola nousi julkisuuteen viime kesänä Tainionkosken kirkossa pitämänsä rajun saarnan takia. Siinä hän muun muassa luonnehti Imatraa haureuden kattilaksi sekä tuomitsi naispappeuden ja abortin. Pappiskollega keskeytti saarnan.

Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli irtisanoi Jaakkolan elokuun lopulla sopimattoman käytöksen ja toiminnan takia. Virkasuhteen oli määrä päättyä neljän kuukauden irtisanomisajan jälkeen.

Nyt Jaakkola hoitaa omien sanojensa mukaan Jumalan antamaa tehtävää. Kysymykseen mahdollisesta maallisesta työsuhteesta hän ei suostunut vastaamaan. Saarnaamista Imatran kävelykadulla Jaakkola aikoo jatkaa päivittäin.
Näin kohupappi saarnasi avioerosta: "Hylätyn naiva tekee huorin!"

#1982 Re: Imatran kohupappi siirtyi kaupungille saarnaamaan – kiipesi lasten liukumäkeen

13.01.2014 05:39

Juhani Starczewski

#1983 KUTSUMME TEIDÄT KUULEMAAN IDÄN VIISAAT –ORATORIOTA!

16.01.2014 21:36

Juhani Starczewski

#1984 Surullista! : (

21.01.2014 10:11

Surullista! : (

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymässä on kuusi tulosaluetta, jotka ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös ravintola Priimus.

Rukousaiheeksi: http://www.jao.fi

Luukkaan evankeliumi:
18:15 Ja he toivat hänen tykönsä myös pieniä lapsia, että hän koskisi heihin; mutta sen nähdessään opetuslapset nuhtelivat tuojia.
18:16 Mutta Jeesus kutsui lapset tykönsä ja sanoi: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. >> Jakeen lisätiedot
18:17 Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle."
http://ftp.funet.fi/index/bible/fi/1933,38/Luuk.18.html

Lähettäjä: Juhani Starczewski [mailto:juhani.starczewski@elisanet.fi]
Lähetetty: 18. tammikuuta 2014 22:27
Vastaanottaja: 'vesa.saarikoski@jao.fi'
Aihe: Kysymys:

Hei Vesa!

Kuulin ystävältäni ikävän uutisen ja nyt olen sitä varmistamassa, onko se totta?
Ystäväni kertoi, että Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä olisi kieltänyt perinteisen Gideonien Raamattujen jakamisen opiskelijoille kaikissa yksiköissään niin Jyväskylässä kuin Jämsässä. Kielto koskee tietääkseni myös lukioita.

1. Kysymys: Onko kielto totta?
2. Kysymys: Mikä on peruste kiellolle?
3. Kuka on päättänyt kiellosta?
4. Voiko kiellon perua?

Itse en kuulu Gideon-järjestöön, jonka kotipaikka on Jyskässä, mutta koen heidän työnsä erittäin tärkeäksi, varsinkin nykyaikana, jolloin monenlaiset vaikeudet ovat arkipäivää erityisesti nuortenkin kohdalla.
Tiedän, että sadat ja tuhannet ovat saaneet apua Gideonien jakamien kirjojen kautta ja todella toivon, ettei tuota apua nuorille estetä!

http://www.gideons.org/?HP=Finland&sc_lang=fi-FI

Yhteistyöterveisin
Juhani Starczewski
040 757 3537
http://www.jyvaskyla.fi/hallinto/valtuusto/valtuusto/kd#starczewskijuhani

-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: Vesa Saarikoski [mailto:vesa.saarikoski@jao.fi]
Lähetetty: 20. tammikuuta 2014 17:11
Vastaanottaja: Juhani Starczewski; Laaksonen Erja; Osmio esko; Antti Rastela; Erkki Kumpulainen; Erkki Mäntymaa; Hanna Rajala; Jorma Nuoranto; Kaija Haapasaari; Kirsti Kosonen; Leena Koponen; Markku Toivola; Marko Noronen; Matti Liukkonen; Petteri Järvinen; Pia Järvinen-Vrielink; Terttu Kiviranta; Toini Karvinen; Jari Blom; Meri Lumela; pauli.partanen@jkl.fi; Oksanen Harri; Tahvo Anttila; matti.vesa.volanen@ktl.jyu.fi; Leinonen Pirjo; pentti.a.makinen@metso.fi; Eija Aaltonen; sakari.ainali@toivakka.fi
Aihe: VASTAUSs: Kysymys:

Juhani Starczewski
cc Jyväskylän koulutuskuntayhtymän hallituksen ja valtuuston puheenjohtajisto sekä hallitus cc Jyväskylän koulutuskuntayhtymän johtoryhmä

Hyvä Juhani Starczewski,

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on toisen asteen koulutuksen järjestäjä ja koulutusta annetaan laajasti myös taiteen perusopetuksessa alaikäisille lapsille. Opiskelijoita on vuositasolla yli 20 000, joista noin puolet on tutkintoon johtavassa koulutuksessa.
Opiskelijoiden etninen, kulttuurinen ja uskonnollinen kirjo on hyvin laaja.

Toiminnan perustana ovat opetus- ja kulttuuriministeriön koulutuksen järjestämisluvat sekä koulutuksen voimassa oleva lainsäädäntö, ennen muuta laki ammatillisesta koulutuksesta, laki ammatillisesta aikuiskoulutuksesta ja lukiolaki.

Koulutustehtävä on pitkälti määritelty opetussuunnitelmissa ja tutkinnon perusteissa. Lainsäädännössä on muun muassa varsin tarkkaan säädetty uskontojen ja elämänkatsomustietojen opetuksesta. Yhtenä lähtökohtana on, että maan perustuslain ja ihmisoikeusprinsiippien mukaisesti ketään ei saa syrjiä uskonnon tai vakaumuksen vuoksi.

Olen antanut Jyväskylän koulutuskuntayhtymän oppilaitoksille toimintaohjeen, jonka mukaan koulutuskuntayhtymän oppilaitosten tiloissa eivät ulkopuoliset toimijat voi jakaa uskonnollista materiaalia. Mikäli toisin meneteltäisiin, koulutuksen järjestäjä olisi velvollinen mahdollistamaan eri uskontoja tai uskonlahkoja edustaville yhteisöille yhtäläisen mahdollisuuden uskonnollisen materiaalin levittämiseen.

On hienoa, että olet huolissasi nuorten haasteista tämän päivän maailmassa.
Nuorista ja kaikista opiskelijoista huolehtiminen on keskeinen osa koulutuksen kasvatustehtävää. Oppilas- ja opiskelijahuollossa keskeinen rooli on koulutustoimijoilla ja kunnilla, ja jälkimmäisten rooli kasvaa entisestään elokuussa voimaan tulevan
oppilas- ja opiskelijahuoltolain myötä. Suurin voimavaramme ovat kuitenkin opettajat, opinto-ohjaajat, kuraattorit ja muu koulutuksen parissa työskentelevä henkilöstö, joille oppilaan hyvinvointi on tärkeää.

Oppilaiden hyvinvointiin liittyvässä työssä Jyväskylän seurakunta ja sen oppilaitospapit tekevät tärkeää työtä välittämisen ja kuuntelemisen hengessä.

Laitan tämän vastaukseni tiedoksi myös koulutuskuntayhtymän luottamushenkilöille sekä kuntayhtymän johtoryhmän jäsenille, jotka ovat olleet jakelusi parissa.

Yhteistyöterveisin,
Vesa Saarikoski


Johtaja Vesa Saarikoski, vtt, dos | Dr Vesa Saarikoski, CEO Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | Jyväskylä Educational Consortium Viitaniementie 1 A PL 472, 40101 Jyväskylä | P.O. Box 472, FIN-40101 Jyväskylä Puh.|Tel. +358 40
341 5100 vesa.saarikoski@jao.fi www.jao.fi

Juhani Starczewski
Vieras

#1985 RAAMATTUMARSSI -> JYVÄSKYLÄ JEESUKSELLE!

22.01.2014 13:45

RAAMATTUMARSSI -> JYVÄSKYLÄ JEESUKSELLE!    

 

Tule mukaan suunnittelemaan  Raamattumarssia, 
joka toteutetaan Jyväskylässä lähiaikoina!

Marssille osallistujien toivotaan ottavan marssille
mukaan Raamattuja ja Suomen siniristilippuja!

Toivomme marsseja toteutettavan 
myös muualla Suomessa!

SANA TÄLLE PÄIVÄLLE:

Kirje roomalaisille 1
16a. Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan 
voima, itse kullekin uskovalle pelastukseksi...

http://www.museo24.fi/?action=IMediaFile::showImage(4877,450,332)&runlevel=4...



Klikkaa kuvaa!

Ota yhteyttä, jos haluat tulla mukaan suunnitteluun ja toteutukseen!

Yhteyshenkilöt:

Janne Hölttä, 044 298 0851, janne.holtta85@luukku.com 
Juhani Starczewski, 040 757 3537, juhani.starczewski@elisanet.fi 

Janne Hölttä on tullut uskoon ja pelastunut peruskoulun kolmannella 
luokalla Gideonien jakaman Raamatun kautta!

Apostolien teot 16:31 
"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."
http://ftp.funet.fi/index/bible/fi/1933,38/Ap.t.16.html

Jooel:
2:32 Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.
http://ftp.funet.fi/index/bible/fi/1933,38/Joel.2.html  

Raamatuntekstijulisteita
http://www.raamattu.info/tyopaikat/juliste/ 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kls. Vielä Täällä On Meitä Lyrics
http://www.youtube.com/watch?v=4KuBT18keuk

kaikki sankarit ovat kuolleet
tai muoviksi muuttuneet
jäänyt vain kadotettu sukupolvi
me itseltämme eksyneet...
jotka saaneet ovat liikaa
ja liian nopeaan
ja joiden suurimmatkin unelmat
ovat unelmia vaan
vielä täällä on meitä jotka uskomme
vielä täällä on meitä jotka taistelemme
vielä täällä on meitä jotka laulamme
vielä täällä on meitä jotka väisty emme

vaikka sankarit ovat kuolleet
ja haudoissaan kääntyneet
on tullut uuden ajan soturien aika
jotka toivon ovat löytäneet
ja niin väkivallan alta
nousee rakkauden valta
me voimme muuttaa maailmaa
siis nouskaa vastarintaan

vielä täällä on meitä jotka uskomme
vielä täällä on meitä jotka taistelemme
vielä täällä on meitä jotka laulamme
vielä täällä on meitä jotka väisty emme
ja me aiomme tehdä kaikkemme
rakkauden eteen
ja me aiomme antaa kaikkemme hyvyyteen

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suomalainen Messu

#1986 Re: RAAMATTUMARSSI -> JYVÄSKYLÄ JEESUKSELLE!

22.01.2014 19:56

Juhani Starczewski

#1988 Re: Re: RAAMATTUMARSSI -> JYVÄSKYLÄ JEESUKSELLE!

24.01.2014 10:27

Juhani Starczewski

#1989 Presidentti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikaan

31.01.2014 07:02

Presidentti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikaan

Suomessa oli sen kohtalon päivinä ja hädän päivinä, Talvisodan aikaan, presidentti, joka ei ainoastaan toivottanut puheessaan Jumalan siunausta, vaan myös rukoili Suomen puolesta ja kehoitti koko kansaa rukoilemaan. Tänä päivänä olemme myös kohtalomme ajassa ja hädän päivässä, mitä tulee sotaan syntiä ja sielunvihollista vastaan. Tässä presidentti Kyösti Kallion rukous:

Rukous Suomen puolesta

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saat/analliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.

Lähettäjä: Juhani Starczewski [mailto:juhani.starczewski@elisanet.fi]
Lähetetty: 25. tammikuuta 2014 21:57
Vastaanottaja: 'presidentti@tpk.fi'; 'kirjaamo@tpk.fi'; 'press@tpk.fi'
Aihe: RAAMATTUMARSSI -> JYVÄSKYLÄ + SUOMI + JEESUKSELLE! Lauantaina 8.2.2014 klo 11.30-16 Tuletteko marssin suojelijaksi?!

Arvoisa Suomen Tasavallan presidentti Sauli Niinistö!
Toteutamme Jyväskylässä
RAAMATTUMARSSI -> JYVÄSKYLÄ + SUOMI + JEESUKSELLE! – tapahtuman lauantaina 8.2.2014 klo 11.30-16.

Marssin työryhmä pyytää Teitä yhdeksi marssin
valtakunnalliseksi suojelijaksi.
Paikallisiksi suojelijoiksi pyydämme myös mm. kaupunginjohtaja Markku Anderssonia ja muita paikallisia vaikuttajia.

Pyydämme Teiltä myös kolmen minuutin puheenvuoron marssin jälkeiseen tilaisuuteen. Jos ette pääse tilaisuuteen, niin voitte toimittaa sen kirjallisesti minulle, niin se luetaan tilaisuudessa.

Olen molemmissa viimeisissä presidentin vaaleissa toiminut aktiivisesti valintanne puolesta ja ollut myös erittäin kiitollinen siitä, että olette toivottanut Jumalan Siunausta uuden vuoden puheenne lopussa.

Vuoden 2006 vaaleissa voitin valtakunnallisen sähköpostikampanjan, jossa pyydettiin tukijoita Teidän taaksenne. Sain eniten tukijoita ja minut palkittiin silloin hienolla shampanjapullolla, jonka sain hakea paikallisesta Alkosta. Shampanja jäi silloin juomatta, mutta säästimme sen vuoden 2012 vaaleihin ja silloin poksautimme sen auki ja nautimme sen, kun Teidät valittiin presidentiksi. Kiitos vielä tuosta kuohujuomasta ja nautinnollisesta voiton hetkestä, jonka toivon jatkuvan kohdallanne.

Pikaista myönteistä vastaustanne odottaen! : ))
Ystävällisin yhteistyöterveisin

Marssin työryhmä

psta Juhani Starczewski, puheenjohtaja
040 757 3537
juhani.starczewski@elisanet.fi
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/
Juhani Starczewski

#1990 Vainot ovat arkeamme

31.01.2014 07:05

Tervemenoa!

#1991 Yhteiskristillinen Keski-Suomen Israel-päivä

03.02.2014 16:36

Yhteiskristillinen Keski-Suomen Israel-päivä
10-vuotisjuhla Keuruun kirkossa
sunnuntaina 16.2.2014
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/yhteiskristillinen_Israel-paiva.htm
Juhani Starczewski

#1992 MIEHET MARSSIN TAKANA

03.02.2014 20:21

Juhani Starczewski

#1993 KUVAGALLERIA

09.02.2014 22:54

ENSIMMÄINEN VALTAKUNNALLINEN
YHTEISKRISTILLINEN RAAMATTUMARSSI
JYVÄSKYLÄ JA SUOMI JEESUKSELLE!
KUVAGALLERIA
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Raamattumarssin_kuvagalleria.htm

Juhani Starczewski

#1994 MARSSIN JATKOTILAISUUS

09.02.2014 22:56

ENSIMMÄINEN VALTAKUNNALLINEN
YHTEISKRISTILLINEN RAAMATTUMARSSI
JYVÄSKYLÄ JA SUOMI JEESUKSELLE!
MARSSIN JATKOTILAISUUS
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/ensimmainen_valtakunnallinen_Raamattumarssi.htm
Juhani Starczewski

#1995 PUHEET

09.02.2014 22:58

ENSIMMÄINEN VALTAKUNNALLINEN
YHTEISKRISTILLINEN RAAMATTUMARSSI
JYVÄSKYLÄ JA SUOMI JEESUKSELLE!
PUHEET
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Raamattumarssin_puheet.htm
Keskisuomalainen

#1997 Vainot ovat arkeamme

11.02.2014 19:01

Anteeksipyynnölläkin!

#1998 Kaikella on aikansa:

11.02.2014 20:44

Kun pääministeriin otettiin asian tiimoilta yhteyttä, niin avustaja lupasi hoitaa asian, mutta viestin lähettäjä OH Jyväskylästä ei ole vieläkään saanut minkäänlaista vastausta, saati anteeksipyyntöä, aikaa on kulunut jo yli kaksi vuotta ja neljä kuukautta!
Väitän, että Pyhä Henki on maamme ainoa todellinen mahdollisuus selvitä!

Arvoisa pääministeri!

Puhuitte 9.11.2011 klo 20.30 YLE TV1:n pääuutislähetyksessä. Ohessa suora lainaus puheestanne:

"...Nyt kun me olemme sitoutuneet velkasuhteen kääntämiseen laskuun, niin se ei Pyhällä Hengellä toteudu..."

Voi olla, että haluaisitte kuitata asian 'sammakkona', mutta tässä tapauksessa se ei ole mahdollista. Kokoomus puolueena on aina kuuluttanut arvoja Koti, Uskonto ja Isänmaa. Kaikkien noita arvoja puolustavien tulisi tietää, että Pyhän Hengen pilkasta ei hyvä seuraa. Kaiken lisäksi tässä ei ole kysymys vain omasta asiastanne vaan myös kansakuntamme tulevasta, roolinne huomioiden.

Minä katson velvollisuudekseni, ensin ilman kansalaisadresseja tms., pyytää teitä reilusti pyytämään lausumaanne anteeksi, vähintäänkin omilla ja puolueenne kotisivuilla, mieluummin sen lisäksi jossain seuraavista julkisista esiintymisistännekin.

Asiasta mielensä pahoittaneita ja huolestuneita on paljon, joten toivonkin että astutte esiin reilusti kuin suomalainen mies Kokoomuksesta (!) ja hoidatte tältä osin myös oman omantuntonne puhtaaksi.

Kunnioittaen ja työtänne arvostaen sekä siunaten,

OH
Jyväskylä, mutta alun perin Savon poikia minäkin...

Pyhä Henki
http://www.koivuniemi.com/cgi-bin/raamattuhaku?kirjat=kr&hakuehto=Pyh%E4+Hen
Pyhän Hengen
http://www.koivuniemi.com/cgi-bin/raamattuhaku?kirjat=kr&hakuehto=Pyh%E4n+Hengen

SUOMEN läksy. Suomen ensimmäiset presidentit kehottivat rukoilemaan Jumalaa ja kunnioittamaan Raamattua. Kaikki koulut olivat kristillisiä kouluja. Papitkin uskoivat Raamattuun. Hyvinvointimme rakennettiin kristillisten arvojen kuten Jumalan kunnioituksen, lähimmäisen rakkauden, tasa-arvon, rehellisyyden ja ahkeruuden pohjalle. Ihanat ukkimme ja mummimme viitoittivat meille tien Jumalan siunauksiin. Heidän ratkaisujensa tähden vielä kolmannessa polvessakin eletään yltäkylläisyydessä. 'Niin runsasta leipää syömme, niin raikkaat on lähteet maan..."

Suomeen syntymistäkin sanottiin lottovoitoksi. Mutta olemmeko me oppineet hyvistä päivistämme vai tulleet pöyhkeiksi? Nyt meitä aivopestään hylkäämään isiemme usko, epäilemään Raamattua ja sanomaan "ei ole Jumalaa kaikki on vain sattumaa". Näyttääkin siltä, että mitä kauemmin ulkoinen hyvinvointimme jatkuu, sitä enemmän Jumalaa ja Raamattua vähätellään tai pilkataan. Mitä tästä uuspakanuudesta Suomelle seuraakaan pidemmän päälle? Jää vain nähtäväksi.
David Lazarus:

#1999 Puhetallenne Tampereen Helluntaiseurakunnasta 9.2.2014 klo 11

12.02.2014 09:54

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.02.2014 16:05


Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…