Adressi Israelin tueksi!

Oikeaan osoitteeseen menee!

/ #2102 Nobelin rauhanpalkinto Israelin armeijalle

23.07.2014 09:39

Nobelin rauhanpalkinto Israelin armeijalle

Israelin Yhdysvaltain-lähettiläs: Nobelin rauhanpalkinto Israelin armeijalle

Israelin Yhdysvaltain-suurlähettiläs Ron Dermer sanoi, että Israelin sotilaat ovat osoittaneet "uskomatonta pidättyvyyttä" taistelussaan Hamasia vastaan Gazassa.

Israelin Yhdysvaltain-suurlähettiläs Ron Dermer sanoi, että Israelin sotilaille pitäisi antaa Nobelin rauhanpalkinto. Dermerin mukaan sotilaat ovat osoittaneet "uskomatonta pidättyvyyttä" taistelussaan Hamasia vastaan Gazassa.

Dermer kertoi asiasta kristityn järjestön tilaisuudessa myöhään maanantaina ja puhe julkaistiin Facebook-sivuilla. Dermer vertasi puheessaan Hamasin rakettitulta Israeliin Saksan Lontoon-pommitukseksi toisen maailmansodan aikana.

Dermer suomi puheessaan niitä, jotka "häpeällisesti syyttävät Israelia kansanmurhasta ja jotka laittavat meidät sotarikoksista syytettyjen penkkiin".

- Totuus on, että Israelin puolustusvoimille pitäisi antaa Nobelin rauhanpalkinto. Nobelin rauhanpalkinto siitä, että he ovat olleet taisteluissaan uskomattoman pidättyviä, Dermer sanoi.

Dermer oli kuitenkin lausunnoissaan lievempi puhuessaan toimittajille. Dermer myönsi, että Israel "ei ole täydellinen vaan teemme virheitä".

- Ohjus voi osua väärään paikkaan. Teemme tiedusteluvirheitä. Mutta emme kohdista hyökkäyksiä siviileihin, Dermer vakuutti.

Konfliktissa on kuollut jo yli 600 palestiinalaista, josta valtaosa siviilejä. Israelilaisia on kuollut 29, joista 27 on Gazassa kaatuneita sotilaita. Rakettitulessa on kuollut kaksi israelilaissiviiliä.

(AFP)

Katso uusimmat päivitykset IDF:n julkaisemista videoista:
www.shalom.fi

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…