Adressi Israelin tueksi!

Katriina Jäntti
Riihimäki

/ #15 Tervehdys!

12.01.2009 02:16

Näköjään palstalle on ajautunut henkilöitä, jotka eivät tiedä=halua tietää todellisesta Israelin tilanteesta, sen menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. No, heidän kaltaisiaan nyt on ollut aina, mutta mitäpä siitä. Heistä ei kannata välittää muuta kuin heitä käy syvästi sääliksi, kun ovat koko asiasta täysin niin sanotusti 'pihalla'.

Me kristityt olemme olleet ja aina tulemme olemaan Israelin kansan rinnalla. Mitkään myrskyt eivät voi meitä kaataa. Meidän kanssamme on iankaikkinen, elävä Jumala, johon turvaamme. Meillä on kanssamme todellinen Voittaja, Herra Jeesus Kristus! Hän on voittanut myös saatanan. Sillä onkin nyt kamala kiire syyttää Israelia ja Jumalan suunnitelmaa Israelin kohdalla. Se syyttää kaikkea, mikä on Raamatussa, sillä se tietää, että sen, saatanan, loppu on lähellä. On ihanaa elää Voittajan, Jeesuksen Kristuksen kanssa. Hallelujaa.

Siunausta kaikille palstalaisille. Siunausta Israelille ja muillekin osapuolille. On muuten hieno kanava: www.wstw.fm Olkaa siunattuja tekin, jotka olette Jeesusta ja Israelia vastaan. Jeesus rakastaa teitäkin ja tahtoo teidätkin pelastaa. Rauhaa ja iloa kaikille marssijoille silloin tiistaina 13.1.09 klo 16.45 alkaen! Shalom!

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…