Kiinan turkistarhaus inhimillisemmäksi

Mikko Niemelä
HELVETTI

/ #14 Oottehan te ny hukassa!

26.03.2009 17:52

Siis oikeesti te tääl vaan vikisette toisillenne.
ihan niinku se jotain auttaisi.

Ensinnäkin on pakko huomauttaa kuinka hienosti maailman väestö on aivopesty eri valtioiden ja medioiden vaikutuksella ja tämän tekijöille nostan hattua!! ei suinkaan ole helppoa vakuuttaa miljoonia ihmisiä uskomaan harhoihin!

Mielestäni seuraava ajatus/kysymys sarja kattaa kaiken oleellisen ihmiskunnan nykyisestä järjenkäytöstä ja moraalista,:

Miten voi olla laillista Heittää ruokaa roskiin kun afrikassa kuoleee miljoonat nälkään?

Miten voi olla laillista rääkätä eläimiä huvin,urheilun ja muodin takia vaikka tekokuidut&elektroniikka on keksitty millä korvata kaikki tarhaus&rodeo tarpeet?

Miten voi olla laillista tappaa miljoonia ihmisiä öljyn takia,mutta minä en saa lyödä murtovarasta joka raiskaa vaimoani?

Miten voi olla laillista ostaa alkosta terveydelle erittäin vaarallista hermomyrkkyä (alkoholinakin tunnettu tuote) mutta perinteisten luonnollisten suhteellisen vaarattomien lääkekasvien käyttö on laitonta (esim hamppu,ooppium unikko,kokapensas...)?


Toiseksi minkä ihmeen takia teitä kiinnostaa kiinan olot kun täällä kotosuomessakin elukoita rääkätään ihan tarpeeks..ihmisiä syrjitään..hoitoja evätään..

Eläinten&myöskin ihmisten perusoikeuksia poljetaan niin suomessa kuin kaikissa muissakin maissa!!!

!!!!!!JOTEN LOPETTAKAA ELÄIN RÄÄKKÄYS JA TARHATKAA TARHAAJAT!!!!!!!

Niin kauan kun joku aivovammalla varustettu muotimummo haluaa kantaa julmasti rääkätyn eläimen raatoa niskassaan tarhaus ei tule loppumaan ihan sama mitä laki sanoo..!! ei tässä mitkään adressit auta se on aika lähteä kaduille hakemaan oikeutta ennenkö on liian myöhäistä!!!!!

Ps: PETA EI TODELLAKAAN OLE VIATON JÄRJESTÖ!!! OTTAKAA FAKTOISTA SELVÄÄ!!!!