En halua, että Suomi liittyy Natoon

Reija Tyynismaa
Kauhava

/ #12 Asia on jo päätetty

04.06.2009 22:39

Katsokaapas kun asia nyt vaan on niin, että jo v.1992 kirjotetussa EY:n komission lausunnossa Suomen jäsenyyshakemuksesta sanotaan selvästi että:
Suomi ON hyväksynyt unionin yhteisen puolustuspolitiikan muodostamisen ja ilmaissut valmiutensa osallistua sen toimeenpanoon.Lisäksi siellä sanotaan että Suomen edellytetään hyväksyvän ja toimeenpanevan tämän politiikan sellaisena, miksi se tulevien vuosien aikana kehittyy.
Koko opus on tekstiä joka ilmottaa miten Suomi putsataan ja olot kurjistetaan, eikä siinä pienet vastaan nikotukset mitään paina.niitä toteutetaan jo täysillä, ja siinä puuhassa ollaan itse asiassa jo loppu suoralla. Me ollan jo melkein kehitysmaa.
Ts. jos tahdotte estää meiltä Naton ja ydinjätteiden kaatopaikaksi tulemisen ym. tuhoisat asiat, on se toistaiseksi mahdollista ainoastaan irtaantumalla eeuusta.
Irtaantuminen taas onnistuu ainoastaan koko Suomen painostuksella Kansanliikkeen www.suomenpuolesta.fi avulla. Yksikään puolue ei aja koko maan ja kansan etuja. Ainoastaan jonkun osan, ja senkin nimellisesti ja silmän lumeeksi - hyötyäkseen siitä itse. Kansanliike ei ole kenenkään kuppikunnan etu, vaan Suomen paras, sillä se on ainut toimiva mahdollisuus muuttaa tilanne aina siihen päivään asti, kunnes siitä tulee laitonta ja rangaistavaa, niinkun jo joissain maissa eeuun vastustaminen sitä on.
Tasan tarkkaan on meistä suomalaisista itsestä kiinni, aiotaanko herätä horroksestamme ja koska, vai kuinka surkeeks annetaan maan tilanteen mennä.