Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin

pentti Ristioja
rovaniemi

/ #265 Mitä ainakin voisi tehdä ja kannattaa!

20.10.2015 19:19

Voisi selvittää vakuutusyhtiöiden omistajatahot, hallintoneuvostossa toimivat tahot. Itsellä on missio VARMAN suhteen. Selvitetään kuka hyötyy siitä että vammautuneet ei saa heille kuuluvia rahoja! Ja tehdään myös selväksi kyseisten omistajien mahdollisille asiakkaille millaista businesta heidän kauppakumppani harjottaa. Kysellä miten tällainen toiminta sopii firman eettisiin arvoihin. Kysellään vakuutusyhtiöiden hallintoneuvoston henkilöiltä jne ARVOT. Myös näiden vakuutusyhtiöiden hallintoneuvostojen kokoonpanot on huaskoja, esim VARMASSA 

Varapuheenjohtaja Martti Alakoski

s. 1953
Puheenjohtaja, Sähköalojen ammattiliitto ry

 

Saana Siekkinen

s. 1972
Johtaja, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry
Erovuorossa 2018

Matti Rihko

s. 1962
Toimitusjohtaja, Raisio Oyj
Erovuorossa 2018

Pari mainitakseni. Seuraavaksi menen Raision sivuille katsoon firman ARVOJA... Pannaan joukolla postia hallintoneuvostolle, tj:lle, omistajille, kauppakumppaneille. Pannaan kyseiset järjestöt ja firmat boikottiin jne. Käytetään demokraattisia painostuskeinoja joilla on vaikutusta, JOUKKOvaikutusta.

Addressit on toki yksi kanava tuoda esiin tyytymättömyys mutta väittäisin harmi kyllä että vaikuttavuus on 0 niinkuin kansalaisalotteiden etc. Todellinen vaikutuskanava on avata Dialogia vakuutusyhtiöiden omistajien, hallinintoneuvostojen henkilöiden taustayritysten/järjestöjen jne kautta. 

Varman sivuilta luettua: "Asiakkaanamme on noin 66 000 yrittäjä- ja työnantaja-asiakasta, ja vastaamme 862 000 henkilön työeläketurvasta.". Meitä on siis siis JO tässäkin firmassa asiakkaana 862.000 henkilöä jotka voi panna muutoksen rattaat pyörimään!