Energiajuomien myynti lapsille kiellettävä.

Lol

/ #10 Naurettavaa

28.11.2011 02:37

no huhhuh, nyt on kyllä taas sellanen adressi jota ei vaan tajuu. Millä perusteella täällä sanotaan että energiajuomat olisi jotain ihme myrkkyä? Ensinnäkin niissä on kofeiinia yhden kahvikupin verran. Toiseksi ne kaikki lisäaineet ja muut "myrkyt" kofeiinin lisäksi on ihan normaaleja, niitä löytää vaikkapa kola pullosta.

On sama asia juoda kahvikuppi ja sen jälkeen limupullo, kuin juoda yksi energiajuoma. Sitäpaitsi syy siihen miksi nuoret näitä ostavat on niiden hinta. Energiajuomat voivat olla huomattavasti halvempia kuin limsat. Esimerkiksi Euroshopper energiajuoma maksaa noin euron, rodeo taas noin 1,20e. Aito ja hyvä limsapullo taas maksaa 1,90e! tämä 90snt ero saattaa tuntua pieneltä mutta lapsille se on omaisuus. (ainakin niille jotka eivät ole rikkaimmista perheistä).

En ole myöskään ikinä kuullut että minkään ikäinen lapsi olisi näihin juomiin kuollut. "On aivan sama juoko se 10-vuotias jonne sitä eessää vai se 15-vuotias mopojonne". Sitä paitsi pidän itsekin energiajuomista, ne maistuvat ihan hyvältä ja piristävät sopivasti opiskelemaan. Toivoo 18-vuotias opiskelija lännestä