Energiajuomien myynti lapsille kiellettävä.

Entinen nuori nykyinen vanhempi

/ #17 Hyvä kun keskustelua syntyy..

29.11.2011 19:00

Kuten adressin otsikossa lukee tarkoitus on, että myynti kielletään LAPSILLE ( alle 15 v.) kuten valmistajatkin suosittelevat.
Osa meistä vanhemmista toivoo, että kauppaketjut noudattaisivat valmistajien itse antamia suosituksia, jotka perustuvat kuitenkin tutkimustietoihin juomien sisältämien ainesosien enimmäismäärien vaikutuksista lapsiin.Ymmärrettävästi nuoret kokeilevat rajojaan ja olen samaa mieltä siitä, että kyllä energiajuomia jatkossa saa, jos haluaa ja näkee vaivaa. Ja ihan varmasti osan lapsien ja nuorien elämässä on huomattavasti vaarallisempia aineita käytössä kuin energiajuomat.
Ja jos teitä nuoria häiritsee aikuisten alkoholin käyttö ja alkoholin myynti kaupoissa, joka onkin Suomessa varmasti suurempi ongelma ja vaarantaa vahvasti monien lasten sekä nuorten kasvua enemmän kuin energiajuomat, niin tehkää asiasta adressi. Uskon ett, se kerää vielä enemmän nimiä kuin tämä adressi ikinä ja varmasti moni meistä tämän adressin allekirjoirtaneiata vanhemmista allekirjoittaa myös sen.