Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Puute ja kurjuus ja sairaudet vaivaavat yhteiskuntaa.

/ #24 Ministeri

20.02.2012 13:07

Asiaa tarkasteltuna laajemmalti,yksityinen ministeri saa paljonkin aikaan,varsinkin kun hänellä kannatusta on vain riittävästi.
Äskettäin julkaistussa jutussa,jossa armeijan säästötoimien ja uudistusten taustavoimaksi ilmoittautuikin itse vaikutusvaltainen nainen.Ja hän hyväksyy asian.
Siis me emme aina tiedä pyrkimyksiä ja odotuksia,joita asiainhoidolla aikaan saadaan.Hyvääkö vaiko pahaa.Pääasia on kuitenkin,että asioista keskustellaan ja viedään niitä eteenpäin,koska muutenhan ne junnaavat paikallaan.Päätöksenteko on se tärkeintä.
Se,että aina heikomman puolella oleminen ja asttuminen sinne,ole kaikille mieleenkään,on usein oikeaan osunut kannanotto asiaan.Silloin,kun on pakko tehdä näin.
Taustalta löytyy,sanoisiko todella erittäin paljon varjopuolia,joitenka eteen kannattaa tehdä työtä,niiden poistamiseksi.
Meillä on esim.tietoyhteiskunta,jossa kaikkia,aina pankkiasioita myöten voidaan hoitaa kotoa käsin.Pankkialalta on sen mukana työpaikat hävinneet.Niin tapahtuu lukuisilla muillakin,erialoilla tulevinakin vuosina.
Ravintolakulttuurimme ja viina keskeisenä tekijänä muiden lukuisten eri päihteiden mukana olo kuvioissa,on kulkenut tiensä päähän ja työpaikat todella tulevat alalta vähenemään.Kaikki kallistuu ja ihmisillä ei yksinkertaisesti ole siihen varaa.Ja lapset kotona ja maailmalla näkevät nälkää.