Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

2012-02-20 12:55:01

20.2.2011

*julkaisuvapaa*

Ravintola-alan ammattilaisena en ymmärrä Ministeri Räsäsen vaatimusta yöravintoloiden aukioloaikojen lyhentämistä.

Sisäministeri Räsänen yrittää kampittaa elinkeinotoimintaa, joka työllistää tuhansia palvelualan ammattilaisia ja luo kuluttajille turvallisen sekä valvotun ympäristön sosiaalisille kohtaamisille. Valvotuissa tiloissa tapahtuva anniskelu on ainoa oikea tapa tarjoilla ihmisille alkoholia. Räsäsen ehdottamalla tavalla alkoholin kulutus siirtyy asuma-alueille ja aiheuttaa siellä järjestyshäiriöitä.

Poliisin resurssit on nyt keskitetty keskustoissa ja liikekeskuksissa tapahtuvan toiminnan valvomiseen ja se on huomattavasti helpompaa, kuin ympäri kaupunkia tapahtuvien yksittäisten vaaratilanteiden torjunta. Keskusta-alueilla myös valvonta videokameroilla ja muilla teknisillä apuvälineillä on helpompaa ja virkavalta pystyy puuttumaan mm. väkivaltarikoksiin nopeammin.

Lisäksi ravintola-ala työllistää kymmeniä tuhansia ihmisiä maassamme ja toimeentulomme on nyt uhattuna Ministeri Räsäsen vastuuttomien ja ajattelemattomien lausuntojen vuoksi.

Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRa:n toimitusjohtaja Timo Lappi kertoo HS:n 20.2.2012 uutisoimassa haastattelussa seuraavaa:

”Se tarkoittaisi, että ravintoloiden myynti vähenisi edelleen. Samoin alan työpaikat ja valtion verotulot. Alkoholin juominen siirtyisi enenevässä määrin koteihin ja kaduille. Myös salakapakoita syntyisi nykyistä enemmän”

 


Antti KurkiJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?