Vaatimus jäsenkokouksesta Suomen Kaniyhdistykselle!


Vieras

/ #36

18.04.2012 08:15

täysin samaa mieltä edell.viestin kirjoittajan kanssa !! viesti 35..jos tuosta tuleekin adressi niin allekirjoitan sen heti. ; )
Tässä toiminnassa jotenkin niin säälittävästi huokuu läpi..se katkeruus, viha ja jopa epätoivo.. samoin erittäin ikävää, että 'yhden miehen sotaan' revitty mukaan kanin kanssa harrastavia ihmisiä, jotka nyt taistoa käyvät aika tietämättöminä kaikista tosiasioista.
kaikkihan teemme virheitä, niin sky kuin rivijäsenet, mutta ei ne pienet virheet maailmaa kaada vaan niistä opitaan ja kärsitään. Liikaa hallitus joutunut käyttämään aikaa asioiden käsittelyyn. Tosin ehkä se onkin tarkoitus tällä 'väsytystaktiikalla'..hajoitan ja hallitsen.
eihän yhdistys voi antaa tälläisille henkilöille kasvattajanimeä joka päivin ja öin, kaiken vapaa ajan käyttäen toimii näin?
Entisten hallitusten aikana varoituksia tullut paljon paljon helpommin.
mitä varten muuten edelleen haluavat olla skyn jäsenenä nämä jotka pas**vat omaan pesään? Tämän kun pitäisi olla hauska harrastus, samanhenkisten ihmisten kanssa. Nyt se pesässä oleva kasa haissut liian kauan ja vienyt iloa monelta harrastajalta ja ystävyyssuhteelta, joita nämä kanit ovat antaneet.