Turkistarhaus kiellettävä!

Laillistetut kidutustarhat, joita elinkeinoksi nimitetään.
Vieras

/ #123 Laillistettua elinkeinoa...

08.12.2010 20:22

MIten ikävystyttävää, että nämä turkistarhurit ja muut umpipaatuneet jotka tienaavat leipänsä puolustuskyvyttömien elinkautisvankien kärsimyksillä - jaksavat aina hokea tätä "laillistettua elinkeinoa" mantranaan, joka siten heidän lyhyen logiikkansa mukaan oikeuttaa heidät tähän "ns. elinkeinoon". No, totuushan on se, että se miten ihminen kohtelee heikoimpiaan eli myös puolustyskyvyttömiä eläimiä, kertoo ihmisestä kaiken olennaisen. Terve, tasapainoinen ja moraalin omaava ihminen ei kohtele kaltoin eläimiä - ei koskaan.

Tämä ns. laillistettu elinkeino, sehän tarkoittaa vain laillistettua eläintenkidutusta. Ei sen kummempaa. Älkää tuijottako sanoihin, katsokaa mitä se pitää sisällään. Ei se, että kidutusta nimetään jostain alkeellisesta syystä elinkeinoksi tee siitä laillista. Nyt eletään vuotta 2010 ja olisi jo aika kasvaa ulos henkisestä kivikaudesta, enää ei ole mitään tarvetta kiduttaa, nylkeä ja syödä lihaa ja nylkeä eläimiä turkiksien vuoksi. Jokainen, jolla on terve pää, moraali ja arvot kohdillaan ei näe niissä mitään puolustettavaa. Mutta ainahan se niin on, että ihmiset ovat henkisessä ja moraalin kehityksessään eri tasolla, ja valitettavasti juuri nämä henkisesti alemmalla tasolla olevat nauttivat lihan syömisestä, ja tuntevat siitä jotain alkukantaista iloa, pitävät turkistarhausta oikein ihan elinkeinona.

Ja sananen turkistarhoilla tehdyistä salakuvauksista, miten ihmeessä nämä epäkohdat ja julmuudet olisivat koskaan tulleet ilmi muuten ! Että ihanko odotettiin, että nämä ketut sitten omilla pikku tassuillaan soittavat eläinlääkärille tai poliisille, ja kertovat omasta tilanteestaaan ! Urhollisuusmitalihan näille nuorille olisi pitänyt oikeasti myöntää, että vaaransivat henkensä tunkeutumalla salaa näihin kidutustarhoihin, jossa vaarallisimmat luontokappaleet joita on todella syytä pelätä, elävät ihan muualla kuin tarhoissa, he elävät lämpimissä ja mukavissa kodeissaan, hyvin asestettuina ja massut täynnä makoisaa lihaa. Olen kiitollinen siitä, että maassamme elää rohkeita edelläkävijöitä, jotka vaaransivat paljon tekemällä näitä kuvauksia, ja joiden ansiosta nämä hirveydet ovat tulleet päivänvaloon. Mihin ovat unohtuneet kiitokset ja ansiota näille nuorille - kaikkien huomio on mennyt johonkin kotirauhan rikkomiseen ja muuhun jargoniin, ja tästä kansa vaahtoaa.



Eihän kenenkään meidän pidä pelätä kotirauhan rikkomista, joilla ei ole salattavaa eikä peiteltävää ! Ne pelkäävät rauhansa puolesta, joilla ei ole puhtaat jauhot pussissa.

Jonain päivänä tullaan vielä historian sivuilla kiittämään siitä, että oli nuoria, joilla oli omatunto, moraali ja rohkeutta, he tekivät jotain eläinten hyväksi. Ja ihmetellään sitä, että suuri osa kansasta ei nähnyt asiaa oikein, vaan vaahtosi vain elinkeinosta ym. Mutta näinhän historiasssa on aina käynyt. Joukkomurhien hirveys tuodaan päivänvaloon ja ihmetellään jälkikäteen sitä, että miten on voitu sallia tällaista tehtävän...