Ambulanssien välitön lähtövalmius koko Pirkanmaalle

Syväkyykkymyyrä

/ #30 Re: Re: Poliittinen päätöskö ?

30.10.2012 20:52

#2: Ensihoitaja periferiasta - Re: Poliittinen päätöskö ?

1. Älkää menkö varallaolokorvauksella mihinkään töihin. Nykyisillä ammattitaito- ja koulutustaustavaatimuksilla ei kannata päivystää käytännössä siellä päivystystilassa parin euron palkalla useita vuorokausia putkeen, työaikasidonnaisuuden ollessa 50% luokkaa. Jonkinlaista ammattiylpeyttä saa olla myös tällä alalla!

2. Jos kuitenkin menette niin älkää nyt omaan pakkiinne pissikö ja lähtekö yhtään aiemmin kuin se sopimuksen 15 minuuttia. Päättäjillä se eettinen vastuu tuosta viiveestä on, ei teillä. Homma ei muutu miksikään jos käytännössä kiirekeikoille lähdetään välittömästi. Työntekijä noudattaa sopimuksia ja tarjoaa sitä palvelua mitä häneltä edellytetään. Toki kiellettyä ei ole tehdä hommansa paremmin, mutta suoranaista tyhmyyttä on olla käytännössä katsoen valittömässä lähtövalmiudessa jollain 30% korvauksella tuntipalkasta.

3. Ensihoitaja voi itse valita tekeekö jaksamisensa äärirajoilla töitä noudattamalla yllä mainittuja: 1. Valitkaa työpaikkanne. Nyt on työntekijän markkinat. 2. Noudattakaa sopimuksia. Kukaan ei edellytä teiltä muuta.