Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Juriko syyllinen

/ #1559 Arvosanat

05.11.2012 13:42

Ei ole todellakaan kollegojen ammattitaidon väheksymistä eikä kiusantekoa, jos joku uskaltaa olla edelleen lasten puolella. Arvosana-asia on yksi epäkohta niiden asioiden joukossa, joita Juri uskaltaa kyseenalaistaa. Syyt hän saa taasa niskoilleen, vaikka kyse on lasten oikeuksista.
Huom! Nyt olisi tässä asiassa ollut vanhempien tehtävä ottaa asiat esille, mutta miksi ei uskallettu, vai eikö ole tärkeää, millä perusteella lapset(6lk) saivat viime keväänä arvosanat.
Jos kaksi kuukautta he olivat ilman arviointia, ja opetusta antoivat epäpätevät sijaiset (tod näk jotain muuta ainetta kuin musiikkia).pätevillä sattui olemaan vain kamarimusiikkia tai kuoroa. Kysykääpä, mitä ohjeita rehtori antaa tässä tilanteessa.
Oman lapseni ollessa mus.luokilla ymmärsin, että kuudennen keväällä yleensä numerot nousevat. (opetushallituksen kirjelmät!) Numeroon vaikuttavat mm kurssitutkinnot, nokkahuilu- teoria jne.
Viime keväänä ei kuulema (lukema) näitä suoritettu eikä paljon muutakaan. Onko numerot on annettu joulutodistusten mukaan. Sopii kysyä eikö asiaa kannata ottaa esille?