Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

hirvizio8
Vieras

/ #42 EIHÄN NÄIN VOI JATKUA

04.02.2011 14:02

Onko Thl muuttanut johdollaan roolia, miksi kansan mielessä on nyt mielikuva pahasta mustasta karhusta, pahan olon aiheuttajasta ja kiduttavasta vahinkoa tuottaneesta kansalaisten aivopesu- ja mentaalivaimennusrenkaasta?

JÄRKYTTÄVÄÄ luettavaa, ymmärrysvajeista "kevytasiantuntemusta", epäsovinnaisuutta, valehtelua ja kansalaisten petkuttamista. Totuuden muuntaminen, hätävalheet heidän tarkoitusperiään palvelevaan suuntaan on tätä päivää ... viranomaisena tapahtuva julkinen valehtelu on muuttanut muotoaan lisävalheilla ja saman alan tukiverkoston lausuntoja on pyydetty hätiin. Ministeriön päällikkö ei valitettavasti myöskään osannut asioitaan tai sitten osallistui meneillään olevaan vehkeilyyn, mikä on todella kuvottava asia.   
Julma tosiasia on, että Thl EI edelleenkään myönnä käyttäneensä vajavaisia (epäpätevää) perustetta sikaflunssarokotekampanjansa yhteydessä. Muunneltu totuus taas kuvassa mukana - että sillä lailla voitaisiin panna villasella.

Ihmisten terveydellä leikittely on Thl:stä edelleen jatkuvaa uhmaa. Onko totta, että Tampere on koekenttä uusien rokote/nanorokoterintamalla? Totta on ainakin se, että suomalaiset ovat kiltteydellään oiva lääkejättien koekenttä rokotekokeiluihin kuten on jo kulutuselektroniikan saralla. Ja rokotekokeiluihin ei tarvita lääkkeille ominaisia mittavia ennakkotestejä - ne kaiketi pannaan sitten villaisella, jos hätä tulee.

Huonomuistisuutta tv-esiintymisissä poteva johtaja voisi olla jo peruste jättää suosiolla tehtävänsä. Onhan hänellä jo vakavia riippuvuussuhteita rasvateollisuuden mannekiinitoiminnassa, WHO:ssa, lääkejäteissä ja epäeettisissä tahoissa.

MIKÄLI Thl osalliset jäävät sanktioitta, niin voi olla odotettavissa muitakin valtaapitävien kansalaisanarkiaa "maan-tapa" hyväksyttävän - missä rosvojen päätä silitellään ja palkkioita jaellaan verorahoista. Tämä voi aiheuttaa vastavaikutuksena sellaista yhteiskunnallista kypsymätöntä toimintaa, mikä ei ole toivottavaa ja tuhoaa meille arvokkaan inhimillisyyden.

Toisaalta Thl:n em. johtajat ovat toimillaan vääristäneet yleistä lainkuvaa ja näyttäneet julkisesti sen, mitä kaikkea voi Thl:n suojista tehdä lain koskematta heitä ollenkaan, vai onko näin, että laissa on Thl:n johto määritelty vähintäinki TABUksi? - Huomatkaa, että matkijat tulevat ilman muuta perästä, vääryysuskonto ja Thl-kultti on paha asia!